פורסם במקור על ידי Druddigon man אוי! אני שונא את הקטע שהאישה תובעת בתוך האונייה,הכי נוראי זה למות במים,בסבל.. איזה קטנצ'יק! זה לא אמיתי...
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 מכון, ספאמר על זה משתמש שרוב הודעות שלו בנו"ד הפ היי וביי, ספאמר הוא משתמש בספאם חכם. אני ספאמר, וגם שקד . סבבה עומר, יש חדש?. אני עקפתי אותך חח. לא ממש... איזה נו"ד פעיל הא? אף עם לא הייתי בפורום כשיש חופש כזה
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 מכון, ספאמר על זה משתמש שרוב הודעות שלו בנו"ד הפ היי וביי, ספאמר הוא משתמש בספאם חכם. אני ספאמר, וגם שקד . סבבה עומר, יש חדש?. אני עקפתי אותך חח. "ספאמר" לא חייב להיות חכם, בגלל זה כתבתי לפחות חצי.. יש ספאמר, שהוא כמו ספאמר על אבל עם פחות זמן ויש ספאמר חכם שזה כמוני And maybe כמוך
חמוף
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא ממש... איזה נו"ד פעיל הא? אף עם לא הייתי בפורום כשיש חופש כזה אם יש משתמשים תמיד הוא יהיה פעיל. שקד - אני ספאמר חכם כמוך, עכשיו אני לא אומר היי וביי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Naruto "ספאמר" לא חייב להיות חכם, בגלל זה כתבתי לפחות חצי.. יש ספאמר, שהוא כמו ספאמר על אבל עם פחות זמן ויש ספאמר חכם שזה כמוני And maybe כמוך אני ספאמר?
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 אם יש משתמשים תמיד הוא יהיה פעיל. שקד - אני ספאמר חכם כמוך, עכשיו אני לא אומר היי וביי. אז אתה צריך לדעת את ההבדל כדי להסביר לחלשים ממך מנטלית D:
אני ספאמר יחסית לזמן שלי בפורום
פורסם במקור על ידי Naruto אז אתה צריך לדעת את ההבדל כדי להסביר לחלשים ממך מנטלית D: טוב טוב, ספאמר רגיל משתמש רק בחצי מהספאם החכם. ספאמר על הוא משתמש שלא משתמש בספאם חכם. ספאמר חכם הוא משתמש שמגיב רק ספאם חכם חח.
פורסם במקור על ידי Druddigon man אני ספאמר יחסית לזמן שלי בפורום אתה סתם יורי.
פורסם במקור על ידי Born This Way אני ספאמר? אני יכול להכליל אותך בתוך הספאמרים החכמים אבל לא בדיוק כי גם לך יש התגובות היי שאני שונא S: אבי- קלטת את זה סוף סוף D:
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 2012 היה סרט כיפי, אהבתי את הסוף חח. מה היה בסוף?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE] ספוילר <<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו! העם דורש וינר חברתי!
פורסם במקור על ידי Woodpecker מה היה בסוף? הרוסי האבא של הרוסים מת כדי להציל אותם ואז הם נסעו ואיכשהו הגיעו לאנטרטיקה הוא משהו כזה בספינות O:
פורסם במקור על ידי Naruto אני יכול להכליל אותך בתוך הספאמרים החכמים אבל לא בדיוק כי גם לך יש התגובות היי שאני שונא S: אבי- קלטת את זה סוף סוף D: אני עכשיו בקושי נכנס לנו"דים... רק אמרתי "שלום, מה קורה?" פעם אחת\אחד\1
פורסם במקור על ידי Woodpecker מה היה בסוף? אני לא יכול לגלות לך, הם בספינה וקורה משהו יפה חח. שקד - לא קלטתי, זה די ברור חח.
פורסם במקור על ידי Born This Way אתה סתם יורי. טעות,אני: יורי... סתם! ולא הפוך!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום