אני בטוח שחלק מהמשתמשים לא מכירים אותו כי אני כבר לא פעיל כמו פעם.
קוראים לי איתי אני בן 15.5 בחופש הגדול יהיה לי 16.אני עכשיו בתקופת ברגיות לכן אני לא פעיל.
יש לי השנה 5 בגריות (מתמטיקה,תלמוד,תנ''ך.הבעה לשון והיסטוריה) אני לא תלמיד מעולה.עד עכשיו עשיתי 3 בגריות ובימי ראשון עד החופש יהיו לי עוד שני בגריות בתלמוד הגישו אותי עם מגן 70 והוצאתי 77 (המורה כועס עלי למה לא הוצאתי ציונים כאלה במתכונות><) במתמטיקה אני עשיתי את שאלון 803 עם מגן 60 ואין עדין ציונים.
בהבעה ולשון אני לא יודע את המגן שלי ואני לא יודע את הציונים בבגרות עד כאן בלימודים.
לפני חודשים בערך נולדה לי אחות ויש לי עוד שני אחים ואחות אחת אני גר במרכז ובחופש אני מתכנן לעבוד בגינון.
עכשיו אני בבית עם פריחה בכל הגוף(אלרגיה T_t) וזה מגרד אמרו לי לא לגרד אבל אני מגרד.
יש לי עוד משהו אחד לומר תכנסו פעם אחת ביום לפחות לטווסעכשיו הוא לא בשיא אבל אני נשבע לכם שבחופש הוא יהיה הפורום הכי פעיל (אחרי דיבורים וחת''ם)
אני פותח את הנושא גם כי אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה שאני יעשה בחופש זהה את המתמודד ואני ישבש לכם תמונות בפוטושופ ואתם תהיו צריכים לנחש?
וגלגל המזל בפורום טווס עם שאלות אני מקווה שטווס יעלה שוב לשלוט בטופ 10 כמו פעם חג שמחר ושבת שלום לכולם