Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 34 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    אדם

לקחתי את זה מכאן ידידי הוותיק אולי שגיתי בתרגום אני מציע שתבדוק גם
    http://www.serebii.net/pokedex-dp/255.shtml
    ולא נעלבתי אני לא בקיא כל כך במתקפות פוקימונים והכל אבל עדיין נותר זמן ללמוד לא?
    ----------------------
    טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ולאחר מכן בשריטה קטלנית שמעיפה טיפה אחורה את גולבאט שכמו מאמנו חסר אוננים.
    "טורצ'יק טורצ'!" אומר טורצ'יק ולפתע מקורו זוהר באור גדול.
    לאחר דקה שבה טורצ'יק מתרגל למתקפה החדשה הוא יוצא אל עבר גולבאט ומשתמש בניקור חזק.
    "קדימה גולבאט עלוב שכמותך!" קורא אליו באק בצורה מתסכלת.
    אתה יודע שלא נותר זמן עד שהמתקפה הקודמת תפוג.

טורצ'יק למד ניקור.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    אדם

לקחתי את זה מכאן ידידי הוותיק אולי שגיתי בתרגום אני מציע שתבדוק גם
    http://www.serebii.net/pokedex-dp/255.shtml
    ולא נעלבתי אני לא בקיא כל כך במתקפות פוקימונים והכל אבל עדיין נותר זמן ללמוד לא?
    ----------------------
    טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ולאחר מכן בשריטה קטלנית שמעיפה טיפה אחורה את גולבאט שכמו מאמנו חסר אוננים.
    "טורצ'יק טורצ'!" אומר טורצ'יק ולפתע מקורו זוהר באור גדול.
    לאחר דקה שבה טורצ'יק מתרגל למתקפה החדשה הוא יוצא אל עבר גולבאט ומשתמש בניקור חזק.
    "קדימה גולבאט עלוב שכמותך!" קורא אליו באק בצורה מתסכלת.
    אתה יודע שלא נותר זמן עד שהמתקפה הקודמת תפוג.

טורצ'יק למד ניקור.
    הפירוש של המתקפה הוא סחרור אש לא גלגל-->Flame Whil זה גלגל להבה
    ואתה צודק יש זמן ללמוד
    ------------
    'אני רואה שהסיכויים הם לטובתי עכשיו,אסור שזה ישתנה' אחשוב בנחישות
    "טורצ'יק מהר תשתמש במיקוד אנרגיה ואז שוב בסחרור אש כדי ללכוד שוב את גולבאט ואז גחלת קדימה!" אצעק

3. משתמש מנוסה
    אדם

תראה את התרגום בדף הראשי בכרטיס מידע שלך הכוונה שלי היא בכלל למתפקה fire spin פשוט סיבוב אש לא נשמע לי טוב אז שיניתי לגלגל אש...
    --------------------
    טורצ'יק משתמש שוב בגלגל אש והפעם חזק במיוחד.
    הגלגל פוגע בגולבאט ומעיף אותו רחוק אבל לצערך הוספת גורם מתקפה גרמה להשפעה ירדת וגולבאט משתחרר.
    "גולבאט מה זה צריך להיות תגיד לי? קום ותשתמש במתקפת כנף" קורא לו באק וגולבאט התשוש מנסה אבל לא מצליח לרחף אפילו טיפה מעל האדמה בגלל הכוויות של הכנפיים שלו.
    טורצ'יק ממשיך במהלך שהורת לו למרות האירועים שקרו ומשתמש בגחלת חזק שמעלף לבסוף את גולבאט התשוש.
    "הפעם היה לך מזל ילד" אומר באק מחזיר את גולבאט ועולה על האופנוע שלו ונוסע מן המקום עד שאתה וטורצ'יק לא רואים אותו.
    אתה שם לב גם שטורצ'יק מסוחרר ותשוש מהקרב.

4. משתמש מנוסה
    אדם

תראה את התרגום בדף הראשי בכרטיס מידע שלך הכוונה שלי היא בכלל למתפקה fire spin פשוט סיבוב אש לא נשמע לי טוב אז שיניתי לגלגל אש...
    --------------------
    טורצ'יק משתמש שוב בגלגל אש והפעם חזק במיוחד.
    הגלגל פוגע בגולבאט ומעיף אותו רחוק אבל לצערך הוספת גורם מתקפה גרמה להשפעה ירדת וגולבאט משתחרר.
    "גולבאט מה זה צריך להיות תגיד לי? קום ותשתמש במתקפת כנף" קורא לו באק וגולבאט התשוש מנסה אבל לא מצליח לרחף אפילו טיפה מעל האדמה בגלל הכוויות של הכנפיים שלו.
    טורצ'יק ממשיך במהלך שהורת לו למרות האירועים שקרו ומשתמש בגחלת חזק שמעלף לבסוף את גולבאט התשוש.
    "הפעם היה לך מזל ילד" אומר באק מחזיר את גולבאט ועולה על האופנוע שלו ונוסע מן המקום עד שאתה וטורצ'יק לא רואים אותו.
    אתה שם לב גם שטורצ'יק מסוחרר ותשוש מהקרב.
    אני יודע שהתכוונת אליה
    אבל יש כבר מתקפה קיימת שנקראת גלגל אש או יותר נכון גלגל להבה
    אבל סבבה אין בעיה
    --------------------
    "כל הכבוד טורצ'יק נלחמת היטב אתה צריך לנוח עכשיו" אגיד בחיוך לטורצ'יק ואקח אותו בידיי
    'אני חושב שאני לא יראה את האיש הזה יותר,הכל תודות לטורצ'יק, הוא באמת הפתיע אותי' אחשוב ואחייך חיוך קטן בזמן שאסתכל עליו
    "בוא נעצור במרכז הפוקימונים וניתן לך ולבאלבזור מנוחה קטנה" ובכך דרכי היא למרכז הפוקימונים שבעיר סלורין

5. משתמש מנוסה
    אדם

כה הבנתי אז לה אני אני אקרא גלגל להבה.
    ועוד תפגוש אותו חח ... D :
    אה ולילה טוב אחי אני פרשתי לישון צריך לקום לבצפר היה מרתון נחמד ביותר.
    ----------------
    אתה מרים את טורצ'יק התשוש בידיך ושם לב שהוא נרדם.
    לאחר הליכה של עשר דקות אתה מגיע לעיר סלורין ומודהם מיופיה ומהזוהר שלה.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים שנמצא בדיוק ליד הכניסה לעיר שם האחות ג'וי מקבל אותך בברכה והפוקימון שלה אאודינו() לוקחת ממך את הפוכדור של באלבזור וגם את של טורצ'יק לאחר שאתה מחזיר אותו לפוכדור ומבקשות ממך לחכות.
    בנתיים אתה מחכה במרכז הפוקימונים.(בדף הראשי יש לך את האטרקציות במקום אם תרצה לעשות משהו מקורי פשוט תרשום ואם לא תרשום ותקבל ישר )

6. משתמש מנוסה
    אדם

כה הבנתי אז לה אני אני אקרא גלגל להבה.
    ועוד תפגוש אותו חח ... D :
    אה ולילה טוב אחי אני פרשתי לישון צריך לקום לבצפר היה מרתון נחמד ביותר.
    ----------------
    אתה מרים את טורצ'יק התשוש בידיך ושם לב שהוא נרדם.
    לאחר הליכה של עשר דקות אתה מגיע לעיר סלורין ומודהם מיופיה ומהזוהר שלה.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים שנמצא בדיוק ליד הכניסה לעיר שם האחות ג'וי מקבל אותך בברכה והפוקימון שלה אאודינו() לוקחת ממך את הפוכדור של באלבזור וגם את של טורצ'יק לאחר שאתה מחזיר אותו לפוכדור ומבקשות ממך לחכות.
    בנתיים אתה מחכה במרכז הפוקימונים.(בדף הראשי יש לך את האטרקציות במקום אם תרצה לעשות משהו מקורי פשוט תרשום ואם לא תרשום ותקבל ישר )
    חח סבבה לילה טוב D:
    --------------------
    "אאודינו, אני הולך בינתיים למרכז ההחלפות תוכלי לשמור לי על הפוקימונים אחרי שהם יתרפאו בבקשה ואחרי שאני יסיים אני יבוא לקחת אותם" אגיד בחיוך
    לאחר התשובה החיובית שאאודינו ענתה לי אני אפנה לכיוון מרכז ההחלפות בכדי לראות במה מדובר
    'מעניין מה זה המקום הזה' אשאל את עצמי בתמימות בזמן שאלך לשם

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב
    אמך נרגשת לראות אותך לא פחות.
    "התגעגתי בני" היא אומרת לך בטיפה עצבות.
    היא אושרת ונרגשת לשמוע על התקדמותך במסע ולידה את גם רואה את חברך הוותיק ארקניין שמאושר ושמח לא פחות ממנה.
    כאשר את שואל אותה על גרוי גרווליט היא עונה:"בדיוק קיבלנו ביצי פוקימונים שלהם ואני מאמינה שעד שתגיע לעיר הבאה הם כבר יבקעו,תתקשר אליי ואני אשלח לך אחד בשמחה" היא משיבה.
    "לילה טוב בני בהצלחה ואל תשכח לשמור על קשר בהמשך".
    "ארק ארק!" אומר לך ארקניין ולאט לאט המסך נכבה והקשר מתנתק.
    "היי ילד האורות תכף נכבים החדר שלך נמצא בקומה השנייה חדר מספר 23" אמורת לך האחות ג'וי רגע לפני שהיא מכבה את האורות.
    שמע אתה פאקינג לא נורמאלי!!!! אתה מגיב בלי סוף... איך יש לך זמן לכולנו??!?!?! אני מאחוריי כולם כבר?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי תודה האחות ג'וי!" אומר בנחמדות ואחזיר שוב את הפידג'י שלי לפוקדור. העלה עם טריקו לחדר אתקלח ואלך לישון.
    "לילה טוב חבר!" אומר לו, מרוצה מאוד ממה שהספקנו במשך כל היום המטורף הזה.. ואז אדפוק שינה טובה ונעימה מלאת דמיונות אל מה שיהיה לי מחר במכון.
    למחרת כשאקום אתמתח אפתח את החלון ואנשום לרווחה, "קום קום קום! היום זה היום הגדול" אצעק בהתרגשות.

.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]י

ליאור

תשמח לגלות שהמכון הראשון הוא חרק ותוכל להתעלל בפוקימונים שלו כמה שתרצה
    מועחעח סתם חח...
    -------------------
    טפיג הנלהב ממהר להשתמש בגחלת חזקה ופוגע היישר בפוצ'יאנה.
    פוצ'יאנה הפצוע מנסה לקום ולאחר כמה ניסיונות כשולים הוא מתעלף.
    לפניך על הקרקע שני פוקימונים מעולפים,צ'יקוריטה ופוצ'יאנה.
    טפיג מתקרב אליך בחיוך לאחר הנצחונות,נראה שהוא אוהב קרבות.

.
    איזה כיף
    ----------------------------------------------------
    אני אומר לטאפיג " עשית עבודה טובה ניצחת שני פוקימונים היום ". אני מוציא פוכדור וזורק אותו על פוצ'יאנה המעולף.אני צופה בכדור בתקווה שיתפוס את פוצ'יאה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    יובל

סטארלי מנסה להגיע לקורים וכאשר מצליח הוא מתחיל קרוע אותם עם המקור שלו ומספיק לרחף למעלה בזמן לפני שספינאראק פוגע בו.
    "סטארלי סטאר!" קורא סטארלי ויוצא במתקפת כנף שפוגעת בחוזקה בספינאראק.
    "מהלך נחמד,לסטארלי שלך היה בעיקר מזל" אתה שומע את ההערה מצידה השני של זירה מכריס מנהיג המכון.
    "אוקיי ספינאראק עזוב משחקים תשתמש בקרן סולארית!" הוא אומר ולפתע מפיו של ספינאראק הקטן יוצאת קרן אור גדולה ומסנוורת ובעיקר חדה ומכוונת אל עבר סטארלי.
    אתה מבין שעליך לפעול מהר אחרת יהיה מאוחר מידי.

אדם

טורצ'יק משתמש בכל כוחו ותוקף בגחלת את שוטי הגפן של באלבזור ומצליח לנתק אותו מהאחיזה.
    טורצ'יק נופל לקרקע וממהר להתרחק ממנו ולהתקרב אליך.
    טורצ'יק מנצל את רגע כאבו של באלבזור ותוקף אותו בלי שיהיה מוכן בגחלת ולאחר מכן בשריטה.
    באלבזור נחלש טיפה אך מיד קם בחזרה על רגליו במטרה לתקוף והוא משתמש בהצלפת גפן קטלנית היישר אל טורצ'יק!

דוד

פיפלאפ משתמשת בבועות שפוגעות במדויק בפידוב ומפילות אותו על הקרקע.
    פידוב לא מצליח לעוף ונשאר על הקרקע,נראה שזו הזדמנות מושלמת עבורך.

ליאור

תשמח לגלות שהמכון הראשון הוא חרק ותוכל להתעלל בפוקימונים שלו כמה שתרצה
    מועחעח סתם חח...
    -------------------
    טפיג הנלהב ממהר להשתמש בגחלת חזקה ופוגע היישר בפוצ'יאנה.
    פוצ'יאנה הפצוע מנסה לקום ולאחר כמה ניסיונות כשולים הוא מתעלף.
    לפניך על הקרקע שני פוקימונים מעולפים,צ'יקוריטה ופוצ'יאנה.
    טפיג מתקרב אליך בחיוך לאחר הנצחונות,נראה שהוא אוהב קרבות.

איתי

אני משנה תבדוק אם זה טוב לך אם לא תבדוק למי אין את הצבע ותומר לי.
    כל הכבוד על הרעיון דרך אגב.
    ----------------
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת ומתחיל בעירה בעץ.
    הבעירה יוצאת מכלל שליטה ושיחי מתחילים להשרף גם הם.
    "צ'ארמ צ'ארמ" הוא אומר לו בדאגה ואתה מבין שעשית טעות.
    לאחר מחשבות על ניסיונות כיבוי לפתע ארבעה טוטודיילים () מגיעים ומכבים את השריפה באמצעות אקדח מים.

עומר

שלושת הפוקימונים שלך שמחים מאוד ואתה רואה שכולם חברים טובים.
    פיצ'ו וסקווירטל מנצלים את הרגעים האחרונים ונפרדים מחבריהם שחיו איתם במשך התקופה הארוכה.
    "סקווירטל סקוור" אומר לך סקווירטל עם טיפה דמעות בעיניים שהוא כבר רוצה להמשיך בדרך ולהתחיל את המסע שלו איתך.
    אפשר לתפוס אגדי כמו סלבי?
    חשבתי לעצמי הייתי לחוצה כל כך שהאפשר לתאר...

10. משתמש מנוסה
    ניב

חח זה רק התחלת המשחק אני מאמין שהקצב ירד בעתיד ואם תשים לב לוקח לי להגיב בערך 10 דקות ליותר משלושה אנשים...
    אה ואתה בין המתקדמים...
    ---------------
    הבוקר מגיע לו ואתה קם משנתך להעיר את טריקו ולצאת למכון.
    "טריקו טרי טרי" הוא כאשר הוא מתעורר בהתלהבות.
    טריקו מוכן ולהוט לקרב המכון הראשון שלכם.
    אתה מסדר את החדר ולאחר מכן יוצא ונועל אותו.
    כאשר אתה מגיש לאחות ג'וי אתה המפתח אתה בא לצאת מהדלת שלפתע הפלאפון שלך מצלצל ואתה רואה שזאת אמך.
    "דרייק מה שלומך חמוד זאת אמא יש לי בשורה מפתיעה ומשמחת שני ביצי גרוולייט שלנו בקעו אתמול בלילה קצת אחרי שהתקשרת.אתה נמצא בקרבת מכונה לשיגור פוכדורים?".

אדם

אתה יוצא מן מרכז הפוקימונים אל עבר מרכז ההחלפות שבעיר ומעולם לא נתקלת במקום שכזה.
    אתה נכנס למקום נעים וממוזג שמשכיח ממך את החום שבחוץ.
    המקום נראה לך דיי ריק ואתה שם לב לאיש עם חליפה ועניבה שיושב בכיסא אל מול מחשב ובודק רשימות.
    "שלום באת להחליף פוקימון?" שואל אותך הבחור לפתע.

ליאור

אתה זורק פוכדור אל עבר פוצ'יאנה המועלף ואתה מצליח ללכוד אותו בהצלחה רבה!.
    טפיג נראה שמח וגאה בעצמו מאוד.
    "צ'יקו! צ'יקו!" אתה שומע מצד ימין קול חזק ואתה מגלה את צ'יקוריטה שהתעוררה מהעילפו.
    לאחר שהיא צועקת עליכם היא נעלמת בתוך היער.
    טפיג מפנה את תשומת לבך לפוכדור של פוצ'יאנה אשר נמצא על הקרקע.

דוד

זה יהיה בעייתי אני רוצה לשמור על קו עלילה נורמלי...
    אבל באיוונטים שאני מתכנן יתכן ותפגשו את סלבי ותשתפו איתו פעולה.
    ובנוגע לריולו אני ראיתי את הבקשה שלך ואני אשתדל למלא את הבקשות של כל אחד מהנרשמים אל תדאג זה יגיע מתישהו אבל לא בשלב כזה מוקדם של העלילה.
    ------------------------
    את זורקת את הפוכדור למרות שפידוב אינו מעולף אבל למזלך מתברר שההחלטה נכונה וטובה,לכדת פידוב!
    "פילאפ פיפ לאפ פיפ" אומרת פיפלאפ בקולה החמוד בהתלהבות רבה.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב

חח זה רק התחלת המשחק אני מאמין שהקצב ירד בעתיד ואם תשים לב לוקח לי להגיב בערך 10 דקות ליותר משלושה אנשים...
    אה ואתה בין המתקדמים...
    ---------------
    הבוקר מגיע לו ואתה קם משנתך להעיר את טריקו ולצאת למכון.
    "טריקו טרי טרי" הוא כאשר הוא מתעורר בהתלהבות.
    טריקו מוכן ולהוט לקרב המכון הראשון שלכם.
    אתה מסדר את החדר ולאחר מכן יוצא ונועל אותו.
    כאשר אתה מגיש לאחות ג'וי אתה המפתח אתה בא לצאת מהדלת שלפתע הפלאפון שלך מצלצל ואתה רואה שזאת אמך.
    "דרייק מה שלומך חמוד זאת אמא יש לי בשורה מפתיעה ומשמחת שני ביצי גרוולייט שלנו בקעו אתמול בלילה קצת אחרי שהתקשרת.אתה נמצא בקרבת מכונה לשיגור פוכדורים?".
    יאח בדם! זה יהיה בול מתאים לרקע... וגם עכשיו יהיה לי מתאים שיהיה לי שלוש פוקימונים נגד השלוש של המאמן מכון. כמו בקרב מכון אמיתי, 3 על 3!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואווו אמא את גדולה!" אומר לה בקול מאושר ונרגש. ארוץ במהירות לשאול את ג'וי עם יש כאן מכונה לשיגור פוקדורים ועם לא אז היכן יש.
    "לאחר מכן אתן לאמא שלי את המקום בוא אני נמצא שאליו היא תשלח אותו.. ואחכה בציפייה לגרולייט!

.

12. משתמש מנוסה
    ניב

שים לב שבמכון הזה דרוש רק 2 ואני ממליץ לך לאמן אותו לפניי הוא סוג של תינוק בנתיים.
    ותזכור שגרולייט צריך אבן אש כדי להתפתח.
    ---------------------------
    "הכל בשבילך אני מיד אשלח לך לך בפוכדור אחד מהם ואני מקווה שתשמור עליו היטב".
    יחד עם אמך על הקו אתה רץ לאחות ג'ני ומבקש ממנה הכוונה למכונה והיא מצביעה על המכונה הגדולה בעלת שני צינורות בכל צד ומתחת לכל צינור עמדת פוכדור.
    "השימוש בה הוא חינם תהנה" היא אומרת לך ואתה ניגש למכונה ואומר לאמא שלך את הכתובות.
    "רק רגע,אוקיי מיד שולחת" אומרת אמך ואתה בשיא ההתרגשות,סוף סוף יהיה לך גרולייט משלך.
    אתה מחכה כמה שניות וצינור שמצד ימים מתרחש הבזק חשמל מוזר ולפתע לאחר כמה שניות אתה מגלה מולך פוכדור,זה הפוכדור של גרולייט!.
    ----
    עכשיו גם קיבלת פוכדור נוסוף מאמך אני מוסיף את זה ואת גרולייט למידע שלך עכשיו.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    שים לב שבמכון הזה דרוש רק 2 ואני ממליץ לך לאמן אותו לפניי הוא סוג של תינוק בנתיים.
    ותזכור שגרולייט צריך אבן אש כדי להתפתח.
    ---------------------------
    "הכל בשבילך אני מיד אשלח לך לך בפוכדור אחד מהם ואני מקווה שתשמור עליו היטב".
    יחד עם אמך על הקו אתה רץ לאחות ג'ני ומבקש ממנה הכוונה למכונה והיא מצביעה על המכונה הגדולה בעלת שני צינורות בכל צד ומתחת לכל צינור עמדת פוכדור.
    "השימוש בה הוא חינם תהנה" היא אומרת לך ואתה ניגש למכונה ואומר לאמא שלך את הכתובות.
    "רק רגע,אוקיי מיד שולחת" אומרת אמך ואתה בשיא ההתרגשות,סוף סוף יהיה לך גרולייט משלך.
    אתה מחכה כמה שניות וצינור שמצד ימים מתרחש הבזק חשמל מוזר ולפתע לאחר כמה שניות אתה מגלה מולך פוכדור,זה הפוכדור של גרולייט!.
    ----
    עכשיו גם קיבלת פוכדור נוסוף מאמך אני מוסיף את זה ואת גרולייט למידע שלך עכשיו.
    אוקיי מצויין! ועם צריך שתיים בלבד, אז אאמן אותו אחר-כך.. נסמוך על טריקו ופידג'י....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בפוקדור הנוצץ והחדש שמונח שם, אחשוב על הגרולייט שבפנים ואומר לאמא שלי "תודה רבה לך, את הכי טובה שיש! אשמור עליו כמו על זהב!"
    לאחר מכן אנתק את השיחה ואודה לאחות ג'וי על השהות הנפלאה במרכז הפוקימונים... אצא החוצה אנשום נשימה עמוקה ואתקדם זקוף ומלא בטחון עצמי אל המכון..

.

14. משתמש מנוסה
    ניב

אז אתה לא הולך להוציא אותו אפילו ? חח סתם סתם D :
    ----------------
    אתה יוצא מן המרכז הממוזג אל החום המציק ונושם נשימה עמוקה.
    אתה צועד בבטחון רב אל עבר המכון ולאחר עזרה קטנה מאנשים ברחוב אתה מגיע למכון שנמצא ממש בקצה העיר.
    רגע לפניי שאתה נכנס למכון עצמו אתה רואה ילד יוצא ממנו.
    "היי אחי אם אתה מתכוון להלחם במנהיג אני ממליץ על פוקימון אש הבסתי אותו לבד עם סינדקוויל שלי" הוא אומר בגאווה ונעלם.
    אתה נכנס למכון וניגש לדלת שעליה כתוב,"זירת הקרב".
    "שלום לך ילד שמי הוא כריס באת לאתגר אותי בקרב מכון?" אתה שומע מיד כאשר אתה נכנס ומולך מופיע נער לבוש בבגדי טבע פשוטים עם שער סגול
    .

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    אז אתה לא הולך להוציא אותו אפילו ? חח סתם סתם D :
    ----------------
    אתה יוצא מן המרכז הממוזג אל החום המציק ונושם נשימה עמוקה.
    אתה צועד בבטחון רב אל עבר המכון ולאחר עזרה קטנה מאנשים ברחוב אתה מגיע למכון שנמצא ממש בקצה העיר.
    רגע לפניי שאתה נכנס למכון עצמו אתה רואה ילד יוצא ממנו.
    "היי אחי אם אתה מתכוון להלחם במנהיג אני ממליץ על פוקימון אש הבסתי אותו לבד עם סינדקוויל שלי" הוא אומר בגאווה ונעלם.
    אתה נכנס למכון וניגש לדלת שעליה כתוב,"זירת הקרב".
    "שלום לך ילד שמי הוא כריס באת לאתגר אותי בקרב מכון?" אתה שומע מיד כאשר אתה נכנס ומולך מופיע נער לבוש בבגדי טבע פשוטים עם שער סגול
    .
    אל תדאג, אני יכיר אותו אחריי המכון.. יש לי מסע שלם לפניי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אומר לילד "תודה רבה על האצע, אבל אני יסתדר, בהצלחה בהמשך הדרך!"
    ואז אכנס ואראה את המנהיג, אומר לו בחיוך מלא מטובציה, עומד איתן וזקוף "כן, הגעתי הנה לאתגר אותך!" ואז אוציא החוצה את הטריקו שלי.
    אחייך אליו ואומר לו "אוקיי פידג'י, אני סומך עליך נראה להם כמה אתה חזק ועקשן!" ואשאל את כריס "אוקיי מהם חוקי הקרב?" (אני אמור להיות מאמן חדש)

.

עמוד 13 מתוך 34 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •