קראתי.. לא קישרתי לשנייה. שג'ושוע מפנק?!?! אז עד הסוף. וואלה אני יתחיל לצאת איתו עם הוא כזה לארג' הג'ושוע הזה.
ולמה פידג'י לא השתמש במערבולת רוח?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פידג'י מהר השתמש במערבולת רוח, צור אוויר סביבך שישחרר מעט את הקורים ואת חלץ את עצמך במהריות!" אדריך אותו בקור רוח וחיוך שמתנוסס על פניי.
ואז מיד אוסיף "לאחר מכן, השתמש במתקפת חול על פניו, פגע בעייניו, כך הוא התקשה לראות לזמן מה ותוכל לתקוף מס' פעמים"
אחכה בציפייה לבדוק עם יצליח ולכל מקרא ואפקוד על פידג'י "שוב השתמש במערבולת רוח והעף אותו בעצמה על אחד העצים שכאן!"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך הרעיונות שלי?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
יובל
במקום להתחמק סטארלי טס ישר לרשת העכביש ובמקום להשתמש במתקפת כנף הוא לפתע ניהיה עם הילה זוהרה שיוצאת מן איזור המקור שלו ומכסה את כל הגוף שאמצעות זה הוא חותך את הרשת ופוגע ישירות בספינאראק שמתעלף!.
סטארלי למד אס אוירי.
"חזור ספינאראק" אומר כריס ומוציא פוכדור אחר.
"נראה אותך מתמודד מולו" אומר וזורק את הפוכדור לקידמת הזירה כאשר הפוכדור נפתח אתה רואה שזהו קריקטון() אשר נראה חזק ומיומן היטב.
אדם
אם אתה תיקח אותו אני הולך לעשות את היחסים בינך לבינו מעניינים
משהו כמו צ'אריזארד ואש רק למנן את השכיחות של מקרים כאלו למקרים חשובים.
-----------------------
"האמת ידי זה מה שהפתיע גם אותנו הוא פשוט רשם אותו עם התיאור שהוא בעייתי ולא ביקש סוג ספציפי אלא רק שהפוקימון יהיה סביר" אומר לך האיש ולא מחדש לך כל כך הרבה.
"אני מניח שאם הוא היה פוקימון טוב הוא לא היה עוזב אותו אבל לך תדע אולי הם לא התאימו אחד לשני" הוא מוסיף ונותן לך גורם למחשבה.
ניב
וואי אחי סליחה לא ראיתי...
ובקרוב תפגשו אותו במשחק אתה מוזמן להתחיל איתו נראה לי שהוא פתוח להצעות.
ורעיון מעולה תמשיך ככה.
--------------
פידג'י מצליח להשתחרר מן הקורים בצורה מוצלחת ואף מסכל את נסיונו של ספינאראק לפגוע בו כאשר ההדף פוגע בו ומעיף אותו.
פידג'י מנצל את הרגע ומשתמש במתקפת חול,הוא לוקח כמו חול נכבדת מן האמדמה ויורה אותה אל פניו של ספינאראק שהרגע נפגע מן המתקפה.
ספינאראק לא מצליח לראות ופידג'י ממשיך לפי ההוראה השנייה שלך ותוקף אותו במערבולת רוח שוב.
"ספינאראק מהר תנסה להתחמק לצד ימין גם בלי שאתה רואה" קורא לו כריס המודאג.
הרעיון של כריס לא מצליח וזה מאוחר מידי ספינאראק נפגע קשה ועוד נחבט בגבו בעץ.
אתה שם לב שזה הזמן למכה הסופית.
ליאור
אתה וטפיג ממשיכים ללכת בדרך 1 וטפיג לאחר נצחונו הולך בראש קצת שחצן אך עדיין בצורה חמודה ונחמדה שמשמחת אותך.
אתה הולך והולך ולפתע תופסים את תשומת לבך שלושה טוטודייל אשר הולכים בצורה מסודרת בשלישיה אחד אחרי השני ממש כמו בצבא().
דוד
את,פיפלאפ אודיש והחבר החדש והטרי פידוב הולכים(במקרה של פידוב עפים) אחר הפוקימון האגדי והייחודי.
את מסתכלת על הפוקימונים שלך שמסבים לך אושר ושמחה וזה מראה סימן או שתיים על מה שהפוקידע אמר על הו או.
אתם ממשיכים ללכת אחריו שלא שמים בכלל לב לכמות הדרך הארוכה בה אתם הולכים לפתע פיפלאפ מושכת את תשומת לבך למשהו אחר.
"פיפלאפ פיפ" היא אומרת לך ואת מתבוננת ורואה מולך את שערי העיר סלורין!
את מתבוננת שוב למעלה ומגלה שהו או נעלם.
עומר
אחי לא כדאי שתעשה את זה תגובות כמו אלו כי אתה שולט רק במה שאתה עושה ועכשיו תקעת אותך בלי אפשרות לתת לך המשך טוב...
--------
"להתראות בני תשמור על קשר" אומרת אמך ומנתקת את השיחה.
אתה ניגש לאחות ג'וי שמביאה לך את הפוכדורים בהם הפוקימונים הטריים שלך.
אתה שם לב שבשעון עוד מעט השעה 7 בערב.
"אם אתה מתכנן ללכת לקרב מכון ילד כדאי שתמהר הבחור סוגר בשבע" אומר לך איש זקן אחד במרכז הפוקימונים.
איתי
התוכנית שלך עובדת שוב ואתה מתחיל לחשוב על זיהום הסביבה(xd).
צ'ארמנדר מחכה איתך בכיליון עיניים לראות אילו פוקימונים יגיעו ואתם רואים שלאיזור מתקרבים.
פיצ'ו() סנטרט (
) וסנובול (
)
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליאור
איזה ביקורתי חח אז עכשיו אני אביא לך פוקימון אחד או במקרה טוב תגיע כבר לעיר חח : P
ואת הסוג שיש לו יתרון עליו אתה לא סובל חח
------------
אתה ממשיך ללכת ואתה וטפיג נתקלים בראפלט() שעוצר לנוח לאחר תעופה ממושכת והוא נראה טיפה מותש.
עומר
אתה מגיע לאיזור המכון ומתחיל להחשיך.
אתה בודק ומגלה שהשעה שבע ועשרה.
למרות השעה אתה בודק במכון אם יש אנשים ואתה רואה נער שבדיוק יוצא ממנו ומתחיל לנעול אותו
איתי
אחי שתהיה בעניין לא תמצא פוקימונים אגדיים או פוקימונים בצורה שלישית פה...
-----------
אתה מדלג על הפוקימונים האלו והם חוזרים מהר לשיחים.
לאחר כמה דקות ממושכות שאף פוקימון לא בא יוצא פינקומהשיחים והוא נראה כועס על כך שזיהמת את האיזור שלו.
דוד
את הולכת למרכז הפוקימונים בעיר סלורין ובאותו הזמן מחזירה את הפוקימונים לפוכדורים בכדי לתת אותם במרכז.
כאשר את נכנסת את מגלה מקום גדול והיגייני מלא באנשים.
לאחר שהתור מצטמצם האחות ג'וי נענית לשירותך ולוקחת ממך את הפוכדור.
"זה יקח קצת זמן כי יש פה מלא מאמנים עם הפוכדורים שלהם" אומרת האחות ג'וי.
"היי את" את שומעת קול ומסתובבת איש מבוגר אחד אומר לך:"המכון פוקימונים נסגר כבר אם באת אליו אני ממליץ לך ללון פה הלילה ולחכות למחר" הוא אומר.
" שלום,אתה מנהיג המכון בטח,נכון ?" אשאל אותו
אוי! איחרתי את המועד! איזה בעסה.." ארטן קצת על איחור המועד
"אוף! בכל מקרה,יש מצב להלחם נגדך עכשיו אולי..?" אשאל אותו בתקווה לתשובה חיובית..
~~~
בדקתי בהסבר על מנהיג המכון....
מ'זתומרת קרב של שני פוקימונים אבל נגד פוקימון אחד...?
זה הגיוני?! לא הבנתי מה כתוב שם..
עומר
"מבנה קרב:אחד על אחד,דרושים שני פוקימונים" זאת אומרת בכללי אתה משתמש בשני פוקימונים אבל אחד אחד בתורו.
------------
"יש לך מזל שאני בעל מצב רוח טוב היום" אומר לך הנער.,"הסילקון שלי התפתח היום" הוא אומר בשמחה.
"אוקיי קודם נעשה היכרות שמי כריס" הוא אומר ולאחר מכן אתה מציג את עצמך.
הוא פותח בחזרה את המנעול ואת נכנסים לזירת הקרב ששטחה מלא דשא טבעי ובאמצע הזירה ישנו מפל מים וגמון קטנטן.בנוסף לכל זה בזירה יש מלא עצים.
"אתה רוצה לשמוע את החוקים?" שואל כריס בחינניות ומדליק את האורות של הזירה באותו הזמן.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)