Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 34 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר

כי בניגוד למשחקים אחרים פה אני לא רושם סימני שאלה שמסמלים כמה פוקימונים יש(איך השחקן אמור לדעת כמה)
    יש לו יותר מאחד אל תדאג...
    ---------
    "אוקי בוא ואסביר לך בקצרה ולאחר מכן כל אחד ייגש לעמדתו".
    "אנחנו נבחר 2 פוקימונים להשתמש בהם במהלך כל קרב המכון אבל נשתמש בפוקימון אחד בכל תור. כאורח במכון יש לך את הזכות להחליף פוקימון באמצע הקרב אם אתה מרגיש צורך".
    "אוקיי אז קדימה" אומר כריס וניגש במהרה למקום שלו.
    "ביוטיפליי צא!" אומר כריס וזורק פוכדור לאמצע הזירה שממנו יוצאת פוקימון דמוי פרפר יפהפה().
    "זה הביוטיפלי החדש שלי" אומר כריס בגאווה,"עכשיו תציג את הפוקימון שלך ותתחיל בקרב".

ליאור

טפיג משתמש בגחלת וראפלט התשוש והחלש לא עומד בזה ומתעלף.
    לאחר מכן אתה זורק פוכדור אל עברו והכדור מתחיל להתנדנד נדנודים רבים.
    לאחר חמישה נדנודים שלמים של סקרנות הפוכדור נעצר וראפלט שלך.
    אתה ניגש להרים את הפוכדור יחד עם טפיג ושאתה מתרומם חזרה מעלה אתה רואה אל מולך את שערי העיר סלורין במרחק הליכה של 2 דקות.
    -----
    עוד מעט אני מוסיף אותו ואת המתקפות שלו...

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    ליאור

אתה ניגש להרים את הפוכדור יחד עם טפיג ושאתה מתרומם חזרה מעלה אתה רואה אל מולך את שערי העיר סלורין במרחק הליכה של 2 דקות.
    -----
    אני אומר לטאפיג "יופי בזכותך תפסתי 2פוקימונים היום.כול הכבוד לך..טוב עכשיו נלך לעיר סלורין שם נמצא מכון חרק.נוכל במכון לכסח את פוקימוני החרק בקלות בזכותך ". אני רץ עם טאפיג במהירות לעבר העיר סלורין ומשם לעבר המכון של העיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר

כי בניגוד למשחקים אחרים פה אני לא רושם סימני שאלה שמסמלים כמה פוקימונים יש(איך השחקן אמור לדעת כמה)
    יש לו יותר מאחד אל תדאג...
    ---------
    "אוקי בוא ואסביר לך בקצרה ולאחר מכן כל אחד ייגש לעמדתו".
    "אנחנו נבחר 2 פוקימונים להשתמש בהם במהלך כל קרב המכון אבל נשתמש בפוקימון אחד בכל תור. כאורח במכון יש לך את הזכות להחליף פוקימון באמצע הקרב אם אתה מרגיש צורך".
    "אוקיי אז קדימה" אומר כריס וניגש במהרה למקום שלו.
    "ביוטיפליי צא!" אומר כריס וזורק פוכדור לאמצע הזירה שממנו יוצאת פוקימון דמוי פרפר יפהפה().
    "זה הביוטיפלי החדש שלי" אומר כריס בגאווה,"עכשיו תציג את הפוקימון שלך ותתחיל בקרב".

ליאור

-----
    אה הבנתי..
    ~~~
    'טוב.. כמובן שהכי חכם זה לשלוח את צ'ימצ'אר... יש לו יתרון על סוג חרק..' אחשוב לעצמי
    "צ'ימצ'אר! צא!" אשליך את הפוכדור לזירה "צ'ימצ'אר אני מקווה שאתה מוכן... זה הולך להיות קרב קשה.." אסביר לו
    "אתה אני מאמין בך! קדימה! תשתמש בחפירה ואז גחלת!" אורה לו
    'זה יהיה קשה.. ביוטיפלי שלו זאת התפתחות שנייה.. וצ'ימצ'אר שלי אפילו עוד לא למד להביור או מתקפה חזקה שאוכל ממש להסתמך עלייה.. אבל לא נורא,אני מאמין בו!' אחשוב לעצמי בלב בחשש..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    עומר

חפירה זה יותר בשביל מתקפות ישירה מה שלא יעזור לך במקרה של ביוטיפליי אבל זאת רק עצה..
    ----------------
    "צ'ימ צ'ימצאר!" נותן את שאגת הקרב שלו ויוצא לדרך.
    צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וביוטיפליי נהיה מבולבל בנוגע למיקומו.
    "ביוטיפליי תשתמש במערבולת רוח אל עבר החור שיצר צ'ימצ'אר באדמה!" קורא כריס וברגע אחד משב אוויר גדול נכנס לחור אותו צ'ימצ'אר חפר ומעיף אותו המצד השני.
    צ'ימצ'אר מתעופף באוויר ומגיע קצת קרוב אליך."צ'ימ.." הוא אומר ונראה שהוא מאבד טיפה מהבטחון שלו וזקוק לעידוד שלך.
    "כל הכבוד ביוטיפליי עכשיו תשתמש שוב במערבולת רוח!" קורא כריס מן צידה השני של הזירה.

ליאור

אתה רץ במהירות ולאט לאט מתעייף.
    לאחר שאתה מקבל הכוונה מאנשים אתה מגיע לבניין של המכון אך למרבה הצער בגלל השעה המאוחרת הוא סגור.
    אתה נזכר שהפוקימונים שלך תשושים וגם אם המכון היה פתוח היה לך קשה להלחם איתם ככה.

5. Hail Hydra
    עומר

חפירה זה יותר בשביל מתקפות ישירה מה שלא יעזור לך במקרה של ביוטיפליי אבל זאת רק עצה..
    ----------------
    "צ'ימ צ'ימצאר!" נותן את שאגת הקרב שלו ויוצא לדרך.
    צ'ימצ'אר משתמש בחפירה וביוטיפליי נהיה מבולבל בנוגע למיקומו.
    "ביוטיפליי תשתמש במערבולת רוח אל עבר החור שיצר צ'ימצ'אר באדמה!" קורא כריס וברגע אחד משב אוויר גדול נכנס לחור אותו צ'ימצ'אר חפר ומעיף אותו המצד השני.
    צ'ימצ'אר מתעופף באוויר ומגיע קצת קרוב אליך."צ'ימ.." הוא אומר ונראה שהוא מאבד טיפה מהבטחון שלו וזקוק לעידוד שלך.
    "כל הכבוד ביוטיפליי עכשיו תשתמש שוב במערבולת רוח!" קורא כריס מן צידה השני של הזירה.

ליאור

לאחר שאתה מקבל הכוונה מאנשים אתה מגיע לבניין של המכון אך למרבה הצער בגלל השעה המאוחרת הוא סגור.
    אתה נזכר שהפוקימונים שלך תשושים וגם אם המכון היה פתוח היה לך קשה להלחם איתם ככה.
    רק ניסיתי להפתיע אותו ממתחת אבל לא משנה..
    ~~~
    צ'ימצ'אר! אסור שזה יעבוד עלינו! אל תתיאש!" אנסה לעודד אותו קצת
    'קדימה חייב להיות משהו לעשות... חפירה כמו שאני רואה לא עוזר,בשביל שריטה צריך להתקרב אליו,ועם אשלח אליו גחלת יש סיכוי שהגחלת תעוף ישר אלינו בגלל כיוון הרוח..' אתייאש מהמחשבה..
    'אולי ננסה לנצל את השטח? יש פה נחל קטן,מה שממש לא יעזור לפוקימון אש,אולי עץ? כן בדיוק! עץ! זו התשובה!' אבין לבסוף
    "אני יודע! צ'ימצ'אר,תתחבא מאחוריי העץ! ואז,כשתגמר הסופה תשתמש בגחלת,ואז,בהפתעה,תשתמש גם בשריטה!" אפקוד עליו בתקווה 'זה חייב לעבוד!' אומר לעצמי בביטחון.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    ליאור

אני אומר , איזה באסה רציתי להילחם במכון היום.טוב אלחם מחר כבר ". אני רץ לעבר מרכז הפוקימונים של העיר. שם אבקש מהאחות ג'וי לרפא את שלושת הפוקימונים שלי לתת לי חדר לישון בו הלילה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    עומר

כל הכבוד על ההשקעה והמחשבה בתגובה תמשיך ככה!
    וסתם טיפ צ'ימצ'אר קופיף הוא גם יכול לטפס D :
    -------------
    צ'ימצ'אר מקשיב להורה שלך ומנצל את זירת הקרב לטובתו.
    הוא מתחמק במהירות מן המתקפה ומסתתר מאחורי העץ.
    "צ'ימצ'אר!!!" צועק צ'ימצ'אר ויוצא מן המחבוא ומפתיע את ביוטיפליי בגחלת חזקה שפוגעת בכנפו הימני ומנמיכה אותו בגובה אך עדיין לא משביתה אותו מלעוף.

ליאור

אתה הולך למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי והפוקימון שלה אאודינו().
    היא לוקחת ממך את הפוכדורים ומרפאת אותם ולאחר מכן מגישה לך מפתח לחדר מספר 31 שבקומה השלישית.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="DarkOrange"][B
    ליאור

היא לוקחת ממך את הפוכדורים ומרפאת אותם ולאחר מכן מגישה לך מפתח לחדר מספר 31 שבקומה השלישית.
    אני אומר לאחות ג'וי ,תודה רבה על הזערה " .אני יקח את המפתח מהאחות ג'וי ואעלה לקומה שלישית.שם אחפש את החדר שלי ואפתח אותו בעזרת המפתח שקיבלצי מהאחות ג'וי.אני נכנס למקלחת ומתקלח ואז הולך לישון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Hail Hydra
    עומר

כל הכבוד על ההשקעה והמחשבה בתגובה תמשיך ככה!
    וסתם טיפ צ'ימצ'אר קופיף הוא גם יכול לטפס D :
    -------------
    צ'ימצ'אר מקשיב להורה שלך ומנצל את זירת הקרב לטובתו.
    הוא מתחמק במהירות מן המתקפה ומסתתר מאחורי העץ.
    "צ'ימצ'אר!!!" צועק צ'ימצ'אר ויוצא מן המחבוא ומפתיע את ביוטיפליי בגחלת חזקה שפוגעת בכנפו הימני ומנמיכה אותו בגובה אך עדיין לא משביתה אותו מלעוף.

ליאור

תודה
    תאמת שחשבתי על טיפוס אבל נראה לי דיי מוזר כי עלים לא יסתירו אותו מפני רוח חזקה חח.. XD
    ~~~
    "מעולה צ'ימצ'אר!" אומר לו בעידוד
    'מה עכשיו..?אני יודע! ביוטפלי פגוע ותשוש עכשיו! אני צריך לנצל את זה..' אסיק לעצמי בראש
    "צ'ימצ'אר! לפני שביוטפלי יתאושש תפגע בו במהירות בשריטה! אם זה לא עובד תנסה להשתמש עוד פעם בגחלת!" אפקוד עליו
    'אנחנו חייבים לנצל את זה מהר,התקפות מהירות גורמות לא להתאושש ולהפגע הרבה...' אחשב לעצמי בראש
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    עומר

צ'ימצ'אר מקשיב למה שאתה אומר ורץ אל עבר ביוטיפליי במטרה להשתמש בשריטה אך ביוטיפליי מתעופף גבוה מידיי.
    לאחר מכן צ'ימצ'אר ממשיך בגחלת אך המהירות של הגחלת חלשה מידי וביוטיפליי מתחמק.
    "ביוטיפליי תירה קורים בכדי ללכוד את צ'ימצ'אר!" קורא כריס ואתה מתחיל לדאוג מהכשלונות של צ'ימצ'אר.
    צ'ימצ'אר נהיה אדום בפניו ונראה שהוא מתעצבן נורא,"צ'ימ..צ'אר!!!" הוא צועק ומוציא מפיו מטח להביור קטלני וחזק שלא משאיר לביוטיפליי זמן למפלט.
    ביוטיפליי נופל לקרקע ומתעלף.
    צ'ימ'..צ'אר" אומר צ'ימצ'אר בשקט ואתה מבין שהמתקפה החזקה הזאת טיפה מקשה על הבחור הקטן וגורמת לו להיות מותש.
    "יפה יפה" אומר כריס ומוציא מיד פוכדור חדש.
    "אוקיי זה היה נחמד אבל ביוטיפליי לא היה מאומן כי הוא רק התפתח.
    "קבל את קריקטון!" כריס הוציא מן הפוכדור שלו פוקימון אדמדם וגבוהה().
    "קריקטון תשתמש בחתך זעם!" קורא לו כריס ואתה רואה את קריקטון נהיה זוהר בשני ידיו ורץ במהירות אל עבר צ'ימצ'אר.

ליאור

אתה מגיע לחדר ונדהם מגודלו ומיופיו יסחית לחדר שמקבלים בחינם.
    אתה נכנס להתקלח ומארגן את דבריך במקומם.
    לבסוף אתה נכנס למיטה ונרדם עם מחשבות לגביי קרב המכון שיבוא מחר.
    אתה באמצע החלום השמיני ולפתע נקישות בדלת מעירות אותך.
    "תפתח ילד חסר לך שלא!" נשמע הקול המאיים.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="DarkOrange"][B]
    ליאור

אני אומר לקול המאיים " קודם כול תרגיע את טון הדיבור שלך.לא צרים לאיים עם כאלו מילים.ואם אני לא אפתח את הדלת מה תעשו לי כבר ?."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. Hail Hydra
    עומר

צ'ימצ'אר מקשיב למה שאתה אומר ורץ אל עבר ביוטיפליי במטרה להשתמש בשריטה אך ביוטיפליי מתעופף גבוה מידיי.
    לאחר מכן צ'ימצ'אר ממשיך בגחלת אך המהירות של הגחלת חלשה מידי וביוטיפליי מתחמק.
    "ביוטיפליי תירה קורים בכדי ללכוד את צ'ימצ'אר!" קורא כריס ואתה מתחיל לדאוג מהכשלונות של צ'ימצ'אר.
    צ'ימצ'אר נהיה אדום בפניו ונראה שהוא מתעצבן נורא,"צ'ימ..צ'אר!!!" הוא צועק ומוציא מפיו מטח להביור קטלני וחזק שלא משאיר לביוטיפליי זמן למפלט.
    ביוטיפליי נופל לקרקע ומתעלף.
    צ'ימ'..צ'אר" אומר צ'ימצ'אר בשקט ואתה מבין שהמתקפה החזקה הזאת טיפה מקשה על הבחור הקטן וגורמת לו להיות מותש.
    "יפה יפה" אומר כריס ומוציא מיד פוכדור חדש.
    "אוקיי זה היה נחמד אבל ביוטיפליי לא היה מאומן כי הוא רק התפתח.
    "קבל את קריקטון!" כריס הוציא מן הפוכדור שלו פוקימון אדמדם וגבוהה().
    "קריקטון תשתמש בחתך זעם!" קורא לו כריס ואתה רואה את קריקטון נהיה זוהר בשני ידיו ורץ במהירות אל עבר צ'ימצ'אר.

ליאור

אסתכל על הקריקטון העוצמתי ואעצור את כריס
    "רגע! אני רוצה להחליף לסקווירטל!" אומר לו
    'צ'ימצ'אר מותש,ככה שכדאי שעכשיו הוא ינוח בפוכדור ובמידה סקווירטל יפסיד הוא יחזור למשחק חזק יותר... זה כמו למשוך זמן עם סקווירטל' אומר לעצמי בלב ואחליף בין שניהם
    "סקווירטל! תשתמש שאקדח מים ואז דחיפה!" אורה לסקווירטל בביטחון
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ליאור

"אני חייל בצוות רייג' האימתני" אומר הקול ואתה מבין לפי שמועות ששמעת שהוא חייל של הצוות שמתנכל לבעל האי ולמאמנים בו.
    "אנחנו מבצעים חטיפה של מאמנים באיזור ואתה היחידי כאן אתה יכול לבחור לבוא בשקט או בכאב" אומר הקול ואתה שומע דפיקות מהדלת אבל לא של בן אדם.הם עומדים לפרוץ את הדלת והמפלט היחיד שלך הוא לברוח מן החלום או בלית ברירה להלחם בהם!.

עומר

צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור לנוח ובמקומו אתה מוציא את סקווירטל.
    "סקווירטל סקוור!" קורא סקווירטל בהתרגשות לקראת הקרב הראשון שלו בו אתה מדריך אותו.
    "סקוור!!!" אומר סקווירטל ומשתמש באקדח מים אל עבר קריקטון.
    "קריקטון שלי מאומן היטב" אומר כריס ולפתע אתה רואה את קריקטון מתחמק.
    "אס אוירי קריקטון עכשיו" הוא אומר לו ולפתע אתה רואה הילה כסופה יוצאת מראשו לאורך כל גופו והוא טס במהירות רבה לכיוונו של סקווירטל שנפגע מן המתקפה לפני שהספקת לומר משהו.
    "סקוור סקוור" אומר סקווירטל ושם ידו על ראשו הוא נראה טיפה מסוחרר.
    "מה אתה חושב על זה?" אומר כריס בגאוותנות.

14. Hail Hydra
    ליאור

"אני חייל בצוות רייג' האימתני" אומר הקול ואתה מבין לפי שמועות ששמעת שהוא חייל של הצוות שמתנכל לבעל האי ולמאמנים בו.
    "אנחנו מבצעים חטיפה של מאמנים באיזור ואתה היחידי כאן אתה יכול לבחור לבוא בשקט או בכאב" אומר הקול ואתה שומע דפיקות מהדלת אבל לא של בן אדם.הם עומדים לפרוץ את הדלת והמפלט היחיד שלך הוא לברוח מן החלום או בלית ברירה להלחם בהם!.

עומר

צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור לנוח ובמקומו אתה מוציא את סקווירטל.
    "סקווירטל סקוור!" קורא סקווירטל בהתרגשות לקראת הקרב הראשון שלו בו אתה מדריך אותו.
    "סקוור!!!" אומר סקווירטל ומשתמש באקדח מים אל עבר קריקטון.
    "קריקטון שלי מאומן היטב" אומר כריס ולפתע אתה רואה את קריקטון מתחמק.
    "אס אוירי קריקטון עכשיו" הוא אומר לו ולפתע אתה רואה הילה כסופה יוצאת מראשו לאורך כל גופו והוא טס במהירות רבה לכיוונו של סקווירטל שנפגע מן המתקפה לפני שהספקת לומר משהו.
    "סקוור סקוור" אומר סקווירטל ושם ידו על ראשו הוא נראה טיפה מסוחרר.
    "מה אתה חושב על זה?" אומר כריס בגאוותנות.
    "טוב.. זה יהיה קשה לנצח אותו.." ארטן קצת
    'טוב,על ההתחמקות של סקווירטל אי אפשר לסמוך,ובצדק,היצור הזה מהיר... גם לפי מה שראיתי מתקפות מרחוק כמו אקדח מים לא עוזרות,גם בגלל המהירות שלו.. לכן נשארו מתקפות גופניות...' אסיק לעצמי
    "סקווירטל,אקדח המים כרגע לא ממש שימושי,תתקרב אל קריקטון ותשתמש בנשיכה ואז בדחיפה!" אומר לו
    'עם המהירות של הפוקימון טובה... מעניין איך היא תתמודד עם התקפה מקרוב...' אומר לעצמי בלב ואנסה להבחין בכל פרט בקרב..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור

.[/COLOR]
    אני אומר לחיל " מגניב אף פעם לא חטפו אותי.אבל מצטער אני לא רוצה שהיום יחטפו אותי.אז נתראה מתישהו " .אני ניגש במהירת לחלון וקופץ מימנו בתקוה שאצליח לשרוד נפילה של שלוש קומות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 16 מתוך 34 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •