Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 34 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    ליאור

איזה ביקורתי חח אז עכשיו אני אביא לך פוקימון אחד או במקרה טוב תגיע כבר לעיר חח : P
    ואת הסוג שיש לו יתרון עליו אתה לא סובל חח
    ------------
    אתה ממשיך ללכת ואתה וטפיג נתקלים בראפלט() שעוצר לנוח לאחר תעופה ממושכת והוא נראה טיפה מותש.

עומר

אתה מגיע לאיזור המכון ומתחיל להחשיך.
    אתה בודק ומגלה שהשעה שבע ועשרה.
    למרות השעה אתה בודק במכון אם יש אנשים ואתה רואה נער שבדיוק יוצא ממנו ומתחיל לנעול אותו

איתי
    אחי שתהיה בעניין לא תמצא פוקימונים אגדיים או פוקימונים בצורה שלישית פה...
    -----------
    אתה מדלג על הפוקימונים האלו והם חוזרים מהר לשיחים.
    לאחר כמה דקות ממושכות שאף פוקימון לא בא יוצא פינקו מהשיחים והוא נראה כועס על כך שזיהמת את האיזור שלו.

דוד

את הולכת למרכז הפוקימונים בעיר סלורין ובאותו הזמן מחזירה את הפוקימונים לפוכדורים בכדי לתת אותם במרכז.
    כאשר את נכנסת את מגלה מקום גדול והיגייני מלא באנשים.
    לאחר שהתור מצטמצם האחות ג'וי נענית לשירותך ולוקחת ממך את הפוכדור.
    "זה יקח קצת זמן כי יש פה מלא מאמנים עם הפוכדורים שלהם" אומרת האחות ג'וי.
    "היי את" את שומעת קול ומסתובבת איש מבוגר אחד אומר לך:"המכון פוקימונים נסגר כבר אם באת אליו אני ממליץ לך ללון פה הלילה ולחכות למחר" הוא אומר.
    "אני יכולה להזמין חדר?" שאלתי את האחות ג'וי
    וחיכיתי לתשובה שלה

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    וואי אחי סליחה לא ראיתי...
    ובקרוב תפגשו אותו במשחק אתה מוזמן להתחיל איתו נראה לי שהוא פתוח להצעות.
    ורעיון מעולה תמשיך ככה.
    --------------
    פידג'י מצליח להשתחרר מן הקורים בצורה מוצלחת ואף מסכל את נסיונו של ספינאראק לפגוע בו כאשר ההדף פוגע בו ומעיף אותו.
    פידג'י מנצל את הרגע ומשתמש במתקפת חול,הוא לוקח כמו חול נכבדת מן האמדמה ויורה אותה אל פניו של ספינאראק שהרגע נפגע מן המתקפה.
    ספינאראק לא מצליח לראות ופידג'י ממשיך לפי ההוראה השנייה שלך ותוקף אותו במערבולת רוח שוב.
    "ספינאראק מהר תנסה להתחמק לצד ימין גם בלי שאתה רואה" קורא לו כריס המודאג.
    הרעיון של כריס לא מצליח וזה מאוחר מידי ספינאראק נפגע קשה ועוד נחבט בגבו בעץ.
    אתה שם לב שזה הזמן למכה הסופית.
    אולי שאני יפגוש אותו אני יבקש ממנו לתרום מליון שקל לאגודת: אלה"ט - אגדולה למענן הצלת טריקו, כי טריקואים צריכים כסף! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אבחין במצב והעלה חיוך רחב ובטוח על פניי, "קדימה פידג'י מכה סופית!" ומיד אוסיף ואצביע על ספינרק "אל תתן לו זמן להגיב, סיים זאת במתקפה מהירה, ובצע אותה מהר ככל שתוכל!"
    אביט בתקווה רבה, ואמלמל בשקט 'קדימה.. קדימה קדימה.. זה יצליח!'

.

3. משתמש מנוסה
    שם: ben
    דוד

"בוודאי למזלך התפנה לפני ממש חמש דקות חדר בקומה הרביעית.
    האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים ולאחר מכן נותנת לך את המפתח לחדר 46.
    אתה עולה במדרגות ורואה בכל קומה מלא מאמנים משוחחים ומעבירים חוויות על מה שקרה באי ולידם הפוקימונים שלהם.

ניב

בוודאי שהוא ישמח לתרום למטרה נעלה שכזו
    ורגע מה כסף לא צומח אצלם בעצים? חח D :
    ------------------
    פידג'י מהנהן ופוצח בתעופה מעירה אל עבר ספינאראק התשוש והעייף.
    "ספינאראק לא!" צועק כריס אך זה מאוחר מידי ופידג'י מעלף סופית את ספינאראק של כריס.
    "יפה יפה למרות שאתה מאמן מתחיל רואים שיש לך ידע נרחב בנוגע לקרבות פוקימונים" אומר כריס ומחזיר את ספינאראק המעולף בחזרה לפוכדור.
    "קדימה קריקטון צא!" קורא כריס בקול וזורק באוויר את הפוכדור של הפוקימון השני שלו.
    מן הפוכדור יוצא פוקימון גבוה ומרהיב מה שעוד יותר מדאיג הוא גם נראה חזק מאוד().
    "אני אתן לך להתחיל נראה איך תמודד מולו" הוא אומר במלוא הבטחון ומתחי לחייך חיוך דומה לחיוך שהיה על פניך כאשר עמדת להביס את ספינאראק.

עומר

סקווירטל מנסה לעבוד לפי ההוראות שלך אך קריקטון מתחמק בצרוה מופלאה.
    "קריק קריקט" אומר קריקטון ונראה שהוא מזלזל בסקווירטל שלך.
    "סקוור סקוור!" אומר סקווירטל ומצביע עליו באצבע כועסת.
    לפתע אתה רואה את סקווירטל קופץ לאחור ומתרחק מקריקטון.
    "סקוור סקוור" הוא צועק ונכנס לשריון שלו.לפתע הוא מתחיל להסתובב במהירות ויורה את עצמו כך אל עבר קריקטון שנפגע קשה מן המכה של השריון.
    סקווירטל למד סחרור מהיר(rapid spin).
    "אני רואה שהסקווירטל שלך למד מתקפה חדשה,נחמד אבל בוא נראה איך הוא יתמודד מול זה" אומר כריס בבטחון
    קריקטון קם ומחכה להוראה של כריס,"קדימה קריקטון מספרי איקס" הוא מקשיב לו ומתחיל לרוץ אל עבר סקווירטל שידיו זוהרות בלבן ונראה כי המכה תהיה קשה ביותר.

ליאור

אתה בורח מן החלון ולמזל הגגון מרכך את נפילתך ואתה מתגלגל מטה.
    אתה מסתכל למעלה ורואה את החייל מצוות רייג' ומחייך אליו חיוך ואתה שם לב שהוא מתעצבן.
    אתה בורח מן המקום היישר למכון ולמזלך הוא לא עקב אחר עקבותיך.
    אתה נכנס למכון ואתה רואה בכניסה אליו נער .
    "שמי הוא כריס ואני מנהיג המכון,אני רואה שבאת לאתגר אותי נכון?" אומר הנער שמתגלה ככריס.
    נערך לאחרונה על ידי kickass, 06-12-2011 בשעה 10:57 PM

4. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל

במקום להתחמק סטארלי טס ישר לרשת העכביש ובמקום להשתמש במתקפת כנף הוא לפתע ניהיה עם הילה זוהרה שיוצאת מן איזור המקור שלו ומכסה את כל הגוף שאמצעות זה הוא חותך את הרשת ופוגע ישירות בספינאראק שמתעלף!.
    סטארלי למד אס אוירי.
    "חזור ספינאראק" אומר כריס ומוציא פוכדור אחר.
    "נראה אותך מתמודד מולו" אומר וזורק את הפוכדור לקידמת הזירה כאשר הפוכדור נפתח אתה רואה שזהו קריקטון() אשר נראה חזק ומיומן היטב.

אדם

אם אתה תיקח אותו אני הולך לעשות את היחסים בינך לבינו מעניינים
    משהו כמו צ'אריזארד ואש רק למנן את השכיחות של מקרים כאלו למקרים חשובים.
    -----------------------
    "האמת ידי זה מה שהפתיע גם אותנו הוא פשוט רשם אותו עם התיאור שהוא בעייתי ולא ביקש סוג ספציפי אלא רק שהפוקימון יהיה סביר" אומר לך האיש ולא מחדש לך כל כך הרבה.
    "אני מניח שאם הוא היה פוקימון טוב הוא לא היה עוזב אותו אבל לך תדע אולי הם לא התאימו אחד לשני" הוא מוסיף ונותן לך גורם למחשבה.

ניב

וואי אחי סליחה לא ראיתי...
    ובקרוב תפגשו אותו במשחק אתה מוזמן להתחיל איתו נראה לי שהוא פתוח להצעות.
    ורעיון מעולה תמשיך ככה.
    --------------
    פידג'י מצליח להשתחרר מן הקורים בצורה מוצלחת ואף מסכל את נסיונו של ספינאראק לפגוע בו כאשר ההדף פוגע בו ומעיף אותו.
    פידג'י מנצל את הרגע ומשתמש במתקפת חול,הוא לוקח כמו חול נכבדת מן האמדמה ויורה אותה אל פניו של ספינאראק שהרגע נפגע מן המתקפה.
    ספינאראק לא מצליח לראות ופידג'י ממשיך לפי ההוראה השנייה שלך ותוקף אותו במערבולת רוח שוב.
    "ספינאראק מהר תנסה להתחמק לצד ימין גם בלי שאתה רואה" קורא לו כריס המודאג.
    הרעיון של כריס לא מצליח וזה מאוחר מידי ספינאראק נפגע קשה ועוד נחבט בגבו בעץ.
    אתה שם לב שזה הזמן למכה הסופית.

ליאור

אתה וטפיג ממשיכים ללכת בדרך 1 וטפיג לאחר נצחונו הולך בראש קצת שחצן אך עדיין בצורה חמודה ונחמדה שמשמחת אותך.
    אתה הולך והולך ולפתע תופסים את תשומת לבך שלושה טוטודייל אשר הולכים בצורה מסודרת בשלישיה אחד אחרי השני ממש כמו בצבא().

דוד

את,פיפלאפ אודיש והחבר החדש והטרי פידוב הולכים(במקרה של פידוב עפים) אחר הפוקימון האגדי והייחודי.
    את מסתכלת על הפוקימונים שלך שמסבים לך אושר ושמחה וזה מראה סימן או שתיים על מה שהפוקידע אמר על הו או.
    אתם ממשיכים ללכת אחריו שלא שמים בכלל לב לכמות הדרך הארוכה בה אתם הולכים לפתע פיפלאפ מושכת את תשומת לבך למשהו אחר.
    "פיפלאפ פיפ" היא אומרת לך ואת מתבוננת ורואה מולך את שערי העיר סלורין!
    את מתבוננת שוב למעלה ומגלה שהו או נעלם.

עומר

אחי לא כדאי שתעשה את זה תגובות כמו אלו כי אתה שולט רק במה שאתה עושה ועכשיו תקעת אותך בלי אפשרות לתת לך המשך טוב...
    --------
    "להתראות בני תשמור על קשר" אומרת אמך ומנתקת את השיחה.
    אתה ניגש לאחות ג'וי שמביאה לך את הפוכדורים בהם הפוקימונים הטריים שלך.
    אתה שם לב שבשעון עוד מעט השעה 7 בערב.
    "אם אתה מתכנן ללכת לקרב מכון ילד כדאי שתמהר הבחור סוגר בשבע" אומר לך איש זקן אחד במרכז הפוקימונים.

איתי

התוכנית שלך עובדת שוב ואתה מתחיל לחשוב על זיהום הסביבה(xd).
    צ'ארמנדר מחכה איתך בכיליון עיניים לראות אילו פוקימונים יגיעו ואתם רואים שלאיזור מתקרבים.
    פיצ'ו() סנטרט () וסנובול ()
    "יאללה סטרארלי עוד קרב מוכן? יאללה אס אווירי!" אומר ואחשוב 'וואו מגניב מתקפה חדשה!'
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דוד

אתה עולה במדרגות ורואה בכל קומה מלא מאמנים משוחחים ומעבירים חוויות על מה שקרה באי ולידם הפוקימונים שלהם.

ניב

------------------
    "ספינאראק לא!" צועק כריס אך זה מאוחר מידי ופידג'י מעלף סופית את ספינאראק של כריס.
    "יפה יפה למרות שאתה מאמן מתחיל רואים שיש לך ידע נרחב בנוגע לקרבות פוקימונים" אומר כריס ומחזיר את ספינאראק המעולף בחזרה לפוכדור.
    "קדימה קריקטון צא!" קורא כריס בקול וזורק באוויר את הפוכדור של הפוקימון השני שלו.
    "אני אתן לך להתחיל נראה איך תמודד מולו" הוא אומר במלוא הבטחון ומתחי לחייך חיוך דומה לחיוך שהיה על פניך כאשר עמדת להביס את ספינאראק.

עומר

"סקוור סקוור" הוא צועק ונכנס לשריון שלו.לפתע הוא מתחיל להסתובב במהירות ויורה את עצמו כך אל עבר קריקטון שנפגע קשה מן המכה של השריון.
    "אני רואה שהסקווירטל שלך למד מתקפה חדשה,נחמד אבל בוא נראה איך הוא יתמודד מול זה" אומר כריס בבטחון
    קריקטון קם ומחכה להוראה של כריס,"קדימה קריקטון מספרי איקס" הוא מקשיב לו ומתחיל לרוץ אל עבר סקווירטל שידיו זוהרות בלבן ונראה כי המכה תהיה קשה ביותר.

ליאור

אתה מסתכל למעלה ורואה את החייל מצוות רייג' ומחייך אליו חיוך ואתה שם לב שהוא מתעצבן.
    "שמי הוא כריס ואני מנהיג המכון,אני רואה שבאת לאתגר אותי נכון?" אומר הנער שמתגלה ככריס.
    'אוקיי,המהירות של קריקטון מהירה כמו שאני יודע... לכן לברוח לא יספיק יש רק להתנגד... טוב אין ברירה..' אסיק לעצמי
    "סקווירטל! למדת סחרור מהיר! מזל טוב! אבל עכשיו,אנחנו צריכים להדוף את המתקפה! תקפוץ אליו ותשתמש בסחרור מהיר! זאת תהיה המתקפה הסופית! אחד ממכם יתעלף כתוצאה מההתנגשות,לכן תשתמש בכל הכוחות שלך! עכשיו!" אורה לו ואראה איך הוא מבצע אותם והאם הוא מצליח
    לרגע אראה קצת מבועת ממה שהולך לקרות,הבנתי שזה יכריע את הקרב של סקווירטל וקריקטון ואהיה לחוץ במיוחד!
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דוד

ניב

------------------

עומר

ליאור

רצתי ישר לחדר וישר ניכנסתי להתקלח הייתי עייפה הלכתי למיטה והדלקתי טליוזיה
    -----------
    זה מה שאני עושה עכשיו XD

7. משתמש מנוסה
    דוד

זה בסדר נתתי לך אפשרות לאינטראקציה עם מאמנים מהליגה אבל סה"כ אתה מוביל אתה המשחק באיזשהו אופן לא משנה מה אעשה.
    -----------------
    את נכנסת לחדרך הדיי קטן ומתבאסת טיפה שזה מה שנשאר.
    נכנסת להתקלח לאחר היום העמוס הזה ושילשת את אירועי היום.
    חשבת על איך מלשנוא את פיפלאפ היא הפכה להיות החברה הטובה שלך ואיך תפסת עוד שני פוקימונים,על הפוקימון האגדי שצפית בו.
    לאחר המקלחת את נכנסת לישון וצופה בטלוויזיה שלפתע משודר עדכון חדשות:
    "עדכון קצר בחדשות הפוקימונים.איי שם במחוז הקרבות הרחוק התרחש פיגוע עצום מימדים על ידי חברי צוות רייג'.ידוע שאלו הם חברי הצוות אך לא ראו מי זה היה אלא רק מצאו את חותם הRG שהם נוהגים להשאיר." אומרת הקריינית ולעינייך תמונות מזוויעות של פוקימונים פצועים וחלקם אפילו מתים.
    "מג'ושוע,מנהל הליגה ואחראי על המחוז נמסר: "צוות רייג' יחשוף את עצמו בסופו של דבר ושזה יקרה הם ישלמו על כך ביוקר" אומר האיש הזקן ואתה שמה לב שזהו מנהל הליגה אותו אחד מן העלון .
    את מכבה את הטלוויזיה והולכת לישון.
    לפתע בבוקר השמש מפציעה ומתלבשת על כל פנייך וכך את מתעוררת ליום חדש.
    ------
    אשמח אם תתייחס לאירועים שראית בטלוויזיה השקעתי בזה ולא רק במה שתעשה שתקום.

עומר

סקווירטל בהתחלה חושש טיפה אך מוכן להפסיד בשביל הניצחון.
    "סקווירטל סקוור!" הוא צועק ויוצא בסחרור מהיר אל עבר קריקטון התוקף.
    "אוי לא עכשיו אי אפשר לעצור את זה" אומר כריס ויודע שהתוצאות יהיו קשות
    -פיצוץ-
    פיצוץ ענק מתרחש בזירה ועשן מתפזר בכולה.
    בהתחלה אתה רואה את שני הפוקימונים אך אף אחד מהם לא זז וכאשר העשן טיפה מתפזר אתה שם לב שזה סקווירטל המעולף.
    לאחר מכן שכל העשן מתפזר אתה שם לב שקריקטון עדיין עומד אך הוא נראה גמור ותשוש לגמריי.

יובל

סטארלי שנהיה טיפה תשוש ממשיך לקרב שני ומנסה להתשמש באס אווירי.
    הוא מצליח לאחר כמה שניות ויוצא במהירות גדולה לעברו של קריקטון.
    "קריקטון מספרי אקס!" קורא כריס ואתה רואה את קריקטון יוצא אל עבר סטארלי התוקף שידיו נעשות זוהרות ולבנות.
    אתה לא מספיק לעשות כלום כי הכל קורה במהירות בלתי ניתנת להבנה.
    פיצוץ גדול מתרחש בזירה ואתה רואה סטארלי התשוש שלך מעולף לגמריי ואת קריקטון עומד ונראה יחסית בסדר.
    "להשאיר את סטארלי ולא לתת לו מנוחה לא היה מעשה חכם כי אם הוא היה במיטבו יכול להיות שגם קריקטון היה מעולף" אומר לך כריס ומכחה לראות באיזה פוקימון תשתמש עכשיו.

8. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    דוד

זה בסדר נתתי לך אפשרות לאינטראקציה עם מאמנים מהליגה אבל סה"כ אתה מוביל אתה המשחק באיזשהו אופן לא משנה מה אעשה.
    -----------------
    חשבת על איך מלשנוא את פיפלאפ היא הפכה להיות החברה הטובה שלך ואיך תפסת עוד שני פוקימונים,על הפוקימון האגדי שצפית בו.
    "עדכון קצר בחדשות הפוקימונים.איי שם במחוז הקרבות הרחוק התרחש פיגוע עצום מימדים על ידי חברי צוות רייג'.ידוע שאלו הם חברי הצוות אך לא ראו מי זה היה אלא רק מצאו את חותם הRG שהם נוהגים להשאיר." אומרת הקריינית ולעינייך תמונות מזוויעות של פוקימונים פצועים וחלקם אפילו מתים.
    "מג'ושוע,מנהל הליגה ואחראי על המחוז נמסר: "צוות רייג' יחשוף את עצמו בסופו של דבר ושזה יקרה הם ישלמו על כך ביוקר" אומר האיש הזקן ואתה שמה לב שזהו מנהל הליגה אותו אחד מן העלון .
    ------

עומר

-פיצוץ-
    בהתחלה אתה רואה את שני הפוקימונים אך אף אחד מהם לא זז וכאשר העשן טיפה מתפזר אתה שם לב שזה סקווירטל המעולף.
    לאחר מכן שכל העשן מתפזר אתה שם לב שקריקטון עדיין עומד אך הוא נראה גמור ותשוש לגמריי.

יובל

"קריקטון מספרי אקס!" קורא כריס ואתה רואה את קריקטון יוצא אל עבר סטארלי התוקף שידיו נעשות זוהרות ולבנות.
    פיצוץ גדול מתרחש בזירה ואתה רואה סטארלי התשוש שלך מעולף לגמריי ואת קריקטון עומד ונראה יחסית בסדר.
    "להשאיר את סטארלי ולא לתת לו מנוחה לא היה מעשה חכם כי אם הוא היה במיטבו יכול להיות שגם קריקטון היה מעולף" אומר לך כריס ומכחה לראות באיזה פוקימון תשתמש עכשיו.
    "אוי לא!!" אגיד ואכנס לזירה וארים את סטארלי בידים "נלחמת הייטב" אגיד הוציא את הפוקדור ואחזיר אותו אליו
    אני אחזור לעמדת המאמן ואגיד "לא נורא זה עדיין 2 על 2! מאדקיפ" אגיד ואוציא אותו מהפוקדור "עכשיו תורך! אקדח מים!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

9. משתמש מנוסה
    יובל

יש מזרקה ואגם בגודל בינוני באמצע הזירה,טיפ:תנצל את זה... תהיה יצירתי ותזרום ברעיון כמו בתגובות של כמה מפה...
    ------------
    "קריקטון תתחמק מאקדח המים" קורא קריקטון ונראה שהוא לא מרגיש מאויים ממדקיפ.
    קריקטון אפילו מזלזל בו "קריק קריק" הוא אומר לו בבוז.
    מדקיפ מתעצבן טיפה ואתה רואה אותו עומד על שניים ופותח את פיו.
    "מאד מאד!" הוא קורא בעצבים ומתחיל לירות יריות בוץ מפיו שחלק מהן פוגעות ישירות בקריקטון.
    מדקיפ למד יריית בוץ(mud shot).
    "יפה מאוד המדקיפ שלך יודע לדאוג לעצמו אבל בוא נראה אותו מתחמק מזה" אומר כריס ומורה לקריקטון לבצע מספרי איקס.
    אותה מתקפה קודמת שהביסה את סטארלי עומדת להגיע אל עבר מדקיפ הקטן.

10. משתמש מנוסה
    דוד

-----------------
    ------

עומר

-פיצוץ-

יובל

'צוות רייג' האלה אני יתפוס אותם אני יחסל אותם למה שהם עשו למסכנים האלה!' קמתי שתיתי קפה וישר יצאתי החוצה לנשום
    אוויר צח וישר הלכתי לחפש לי מכון הוצאתי את פיפלאפ שהוא יהיה איתי כל הזמן בלי החזרה לפוקדור החזקתי אותו בידיים וישר רצתי לחפש
    מכון לקרב
    -------------------------------------------------
    אני ישקיע חבר קטן XD
    ואני בן 12 XD חחחח ערכתי
    נערך לאחרונה על ידי *Sasuke*, 06-13-2011 בשעה 12:04 AM

11. משתמש מנוסה
    דוד

את מצוברחת כל כך שאתה לא מצליחה לישון גם מהמצב רוח וגם מההרבה קפה ששתית ולכן הבוקר מגיע לפני שאתה שמה לב.
    את מתארגנת ומתכננת לצאת לקרב המכון של העיר סלורין.
    כאשר את מגיע לביניין יוצאת אלייך אישה שאומרת"קרבות המכון יתחילו בשעה 9" היא אומרת לך ואת מתחילה להתעצבן עליה אך מתמודדת עם העובדה.
    נותרו לך שעתיים לבזבז העיר.(אפשר לבדוק בדף הראשי באטרקציות,לחזור לדרך 1 כל מיני)

12. משתמש מנוסה
    דוד

את מצוברחת כל כך שאתה לא מצליחה לישון גם מהמצב רוח וגם מההרבה קפה ששתית ולכן הבוקר מגיע לפני שאתה שמה לב.
    את מתארגנת ומתכננת לצאת לקרב המכון של העיר סלורין.
    כאשר את מגיע לביניין יוצאת אלייך אישה שאומרת"קרבות המכון יתחילו בשעה 9" היא אומרת לך ואת מתחילה להתעצבן עליה אך מתמודדת עם העובדה.
    נותרו לך שעתיים לבזבז העיר.(אפשר לבדוק בדף הראשי באטרקציות,לחזור לדרך 1 כל מיני)
    'טוב היה מה לעשות לנסות לחפש שינקס ביער'
    רצתי ישר ליער והתחלתי לחפש ופיפלאפ איתי

13. משתמש מנוסה
    דוד

"עצור כאן ועצור מיד" את שומעת קול נמוך(מבחינה ווקלית) ושאת מסתובבת את מגלה שומר גדול גוף וטיפה מפחיד.
    "אני עוד לא התחלתי את המשמרת וכבר יש לי כאן מסתננים" הוא אומר בעצבים.
    "מר ג'ושוע אמר בפירוש אלה שיעברו ביער יהיו אלה שיעברו את הקרב מכון" הוא אומר ברוב החוצפה ומעצבן אותך.
    "יש לך תג מכון?" הוא שואל.

14. משתמש מנוסה
    דוד

"עצור כאן ועצור מיד" את שומעת קול נמוך(מבחינה ווקלית) ושאת מסתובבת את מגלה שומר גדול גוף וטיפה מפחיד.
    "אני עוד לא התחלתי את המשמרת וכבר יש לי כאן מסתננים" הוא אומר בעצבים.
    "מר ג'ושוע אמר בפירוש אלה שיעברו ביער יהיו אלה שיעברו את הקרב מכון" הוא אומר ברוב החוצפה ומעצבן אותך.
    "יש לך תג מכון?" הוא שואל.
    הסתכלתי עליו בפרצוף מוזר ועניתי לו
    "אין לי תג... עם זה מפריע לך אני יצא וילך בין העיר לדרך 1"
    הלכתי בין העיר לדרך 1 (באמצע ) בין העיר ובן הדרך
    התחלתי לחפש ואז היתעיפתי וישבתי ליד העץ להיזכר ב הו הו האגדי~

15. משתמש מנוסה
    דוד

את יושבת לך בעץ ונזכרת בהו או הנדיר בתקווה לראותו שוב אך שום דבר לא מופיע בשמיים.
    "צ'יקו צ'יקו" את שומעת מצידך הימנית ואת פוקחת את עיניך לאחר שנחת את מגלה צ'יקוריטה פצועה וחצי צולעת שנפגע ברגלה הימנית.
    צ'יקוריטה מתקרבת אלייך בכל כוחה ולבסוף נופלת ארצה.נראה שהיא חייבת טיפול דחוף.

עמוד 17 מתוך 34 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •