Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 34 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    דוד

את יושבת לך בעץ ונזכרת בהו או הנדיר בתקווה לראותו שוב אך שום דבר לא מופיע בשמיים.
    "צ'יקו צ'יקו" את שומעת מצידך הימנית ואת פוקחת את עיניך לאחר שנחת את מגלה צ'יקוריטה פצועה וחצי צולעת שנפגע ברגלה הימנית.
    צ'יקוריטה מתקרבת אלייך בכל כוחה ולבסוף נופלת ארצה.נראה שהיא חייבת טיפול דחוף.
    "ואי איזה מסכנה אני חייבת להביא אותה למרכז הפוקימונים"
    הרמתי אותה וישר רצתי למרכז הפוקמונים ואמרתי לאחות ג'יי בלחץ
    "האחות ג'יי יש פה פוקימון פצוע הנה קחי" נתתי את ציקוריטה לאחות ג'יי התישבתי בספסל וחיכיתי לתשובה

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    דוד

הצ'יקוריטה נחה בידך בעודך רצה.
    אתה פורצת בבהלה למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מתפנה אלייך מיד.
    "אוי לא מה עוללו לה.אוקיי חכי כאן ונחזיר לך את הפוקימון שלך בריא ושלם" היא אומרת ונכנס לחדר הטיפולים.
    לאחר חצי שעה היא יוצאת החוצה.
    "צ'יקוריטה בסדר עכשיו,אני לא יודעת באיזה קרב השתתפת איתה אבל היא תהיה חייבת לנוח מקרבות לפחות שבוע"
    "צ'יקוריטה תהיה אצלנו בחצי שעה הקרובה" היא אומרת לך ובאותו הזמן את שמה לב שהשעה 8 ועשרים.

3. משתמש מנוסה
    דוד

הצ'יקוריטה נחה בידך בעודך רצה.
    אתה פורצת בבהלה למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מתפנה אלייך מיד.
    "אוי לא מה עוללו לה.אוקיי חכי כאן ונחזיר לך את הפוקימון שלך בריא ושלם" היא אומרת ונכנס לחדר הטיפולים.
    לאחר חצי שעה היא יוצאת החוצה.
    "צ'יקוריטה בסדר עכשיו,אני לא יודעת באיזה קרב השתתפת איתה אבל היא תהיה חייבת לנוח מקרבות לפחות שבוע"
    "צ'יקוריטה תהיה אצלנו בחצי שעה הקרובה" היא אומרת לך ובאותו הזמן את שמה לב שהשעה 8 ועשרים.
    שאלתי את צ'יקוריטה "את רוצה אולי להיות ... איתנו?"
    הסתכלתי עליה ביישבנית קצת וחייכתי עליה
    חיכיתי עד שתהנה ואני יתן להזמן לחשוב קצת
    התישבתי בספסל וחיכיתי לתשובה

4. משתמש מנוסה
    דוד

"צ'יקו צ'יקו" היא אומרת בכוחו המעטים שנשארו לה ואת בינה שהיא הלכה לאיבוד וצוות רייג' חטפו את אמא שלה.
    צ'יקוריטה מוסיפה ואומרת שהיא רוצה להצטרף אבל עד שאמא שלה תשתחרר.

5. משתמש מנוסה
    דוד

"צ'יקו צ'יקו" היא אומרת בכוחו המעטים שנשארו לה ואת בינה שהיא הלכה לאיבוד וצוות רייג' חטפו את אמא שלה.
    צ'יקוריטה מוסיפה ואומרת שהיא רוצה להצטרף אבל עד שאמא שלה תשתחרר.

"בסדר אבל אני צריך ללכת כבר למכון אני בטוחה שכבר הגיע הזמן ללכת לשם"
    היסתכלתי שמתי אותה על הראש שלי והלכתי למכון הייתי מוכן היה לי הכל לקרב שאפתי אויר לפני הכניסה למכון

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

אם אתה תיקח אותו אני הולך לעשות את היחסים בינך לבינו מעניינים
    משהו כמו צ'אריזארד ואש רק למנן את השכיחות של מקרים כאלו למקרים חשובים.
    -----------------------
    "האמת ידי זה מה שהפתיע גם אותנו הוא פשוט רשם אותו עם התיאור שהוא בעייתי ולא ביקש סוג ספציפי אלא רק שהפוקימון יהיה סביר" אומר לך האיש ולא מחדש לך כל כך הרבה.
    "אני מניח שאם הוא היה פוקימון טוב הוא לא היה עוזב אותו אבל לך תדע אולי הם לא התאימו אחד לשני" הוא מוסיף ונותן לך גורם למחשבה.
    "אוקיי אז תגיד לו אם אתה יכול שאני כבר שולח לו פוקימון בתמורה" אגיד בחיוך וארוץ אל מרכז הפוקימונים
    'אני חייב להספיק' אחשוב בלחץ בזמן שארוץ למרכז הפוקימונים
    כשאגיע למרכז הפוקימונים אגיד בלחץ והתנשפות:"אפשר בבקשה את הפוקימונים שלי חזרה? הפוקימונים שלי הם טורצ'יק ובאלבזור" אגיד בעודי מתנשף בכבדות ואחכה שפוקימוני יובאו אלי

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    בוודאי שהוא ישמח לתרום למטרה נעלה שכזו
    ורגע מה כסף לא צומח אצלם בעצים? חח D :
    ------------------
    פידג'י מהנהן ופוצח בתעופה מעירה אל עבר ספינאראק התשוש והעייף.
    "ספינאראק לא!" צועק כריס אך זה מאוחר מידי ופידג'י מעלף סופית את ספינאראק של כריס.
    "יפה יפה למרות שאתה מאמן מתחיל רואים שיש לך ידע נרחב בנוגע לקרבות פוקימונים" אומר כריס ומחזיר את ספינאראק המעולף בחזרה לפוכדור.
    "קדימה קריקטון צא!" קורא כריס בקול וזורק באוויר את הפוכדור של הפוקימון השני שלו.
    מן הפוכדור יוצא פוקימון גבוה ומרהיב מה שעוד יותר מדאיג הוא גם נראה חזק מאוד().
    "אני אתן לך להתחיל נראה איך תמודד מולו" הוא אומר במלוא הבטחון ומתחי לחייך חיוך דומה לחיוך שהיה על פניך כאשר עמדת להביס את ספינאראק.
    עדיף בנתיים עד שאני אתקדם במשחק, שבמקום ידע נחרב בקרבות תגיד כישרון... ידע נרחב למכון ראשון אין XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'קריקיטון מה..' אחשוב, אביט בפוקימון בסקרנות, בזיו פנים שקצת תוהה מיהו הפוקימון הזה () אגרד מעט את הסנטר ואבדוק בפוקדע שלי לגביו.
    לאחר מכן, ארגיש בבטחון של כריס וזה רק ילהיב אותי יותר לנצח... אומר לפידג'י "קדימה ניצחנו אחד בוא ננסה פידג'י, חושב שאתה מסוגל?"
    ועם יאמר כן, מיד אדריך אותו "אוקיי, הינה אנחנו באים! פידג'י עלה למעלה ועוף בעגלים מעל קריקיטון שעל הקרקע.. שאתן לך סימן צלול בשיא המהירות אליו עם מתקפה מהירה!"
    אביט על קריקיטון.. אל המבט ואל המוכנות שלו.. ברגע שאחשוב שאזהה אי ריכוז קטן אומר לפידג'י "צא!!!" בקול רם וברור.

.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Green"][B]
    ליאור

אתה בורח מן החלון ולמזל הגגון מרכך את נפילתך ואתה מתגלגל מטה.
    אתה מסתכל למעלה ורואה את החייל מצוות רייג' ומחייך אליו חיוך ואתה שם לב שהוא מתעצבן.
    אתה בורח מן המקום היישר למכון ולמזלך הוא לא עקב אחר עקבותיך.
    אתה נכנס למכון ואתה רואה בכניסה אליו נער .
    "שמי הוא כריס ואני מנהיג המכון,אני רואה שבאת לאתגר אותי נכון?" אומר הנער שמתגלה ככריס.
    אני אומר לכריס " כן באתיח לאתגר אותך.אז יאלה תוציא פוקימון החרק שלך ככדי שאוכל להביס ותו .אני אומר " צא ראפלסט זה תורך להילחם במכון הקרב.תן את כול מה שאתה יכול בקרב ". אני מוציא את ראפלסט לקרב ומחכה שכריס יוציא את הפוקימון שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ניב

שכחתי להכניס פה איזה "יחסית" רק ניסיתי לצייר את זה שהוא מתרשם ממך אבל אני אלמד להבא
    ---------
    "קריקטון הוא פוקימון הצרצר.קריקט הוא ההתפתחות של קריקטוט.זריזתו היא מופלאה ובאמע קרב שני ידיו הופכות דמויי סכיני קרב מסוכנות במיוחד" אומר הפוקידע.(מצטער על הטקסט הזה חח : P ).
    אתה מכניס את הפוקידע בחזרה לתיק ובודק את מצבו של פידג''י.
    אתה רואה שהלוחם הקטן לא רוצה מנוח ומוכן להמשיך לעוד קרב בחריצות רבה.
    פידג'י עולה לאוויר ומתחיל לטוס מעל קריקטון במעגלים מהירית ומסחררים.
    "קריקטון תעצום עיניים ותתרכז,כאשר תמצא אותו תשחרר עליו מספרי אקס" אמור לו כריס ולפתע קריקטון לא נהיה מודאג מפידג'י שמרחף מעל ראשו והוא עוצם את עיניו מחפש נקודה שקטה.
    "קריקט!" קורא קריקטון ומשתמש במספרי אקס אל עבר פידג'י שהשתתק בן רגע.

ליאור

"אני מבין שאתה שונא פוקימוני חרק" אומר כריס חיוך טיפה זדוני.
    "אין בעיה אבל לפניי כדאי שנכנס לתוך הזירה לא ? ולא נלחם בחוץ כמו שני סתומים" הוא אומר ומוביל אותך אל תוך הזירה שמורכת כולה מעצים ושיחים ודשע נמוך ומטופח.במרכזה ישנו אגם ומעלה מזרקה קטנה.
    "אז הראפלט שלך כבר מוכן בסדר,תן לי להוציא את שלי" הוא אומר וזורק פוכדור קדימה לרחבה.
    מתוך הפוכדור יוצר פרפר נוצץ בצבעים שונים ואתה רואה שזה ביוטיפליי ((/
    "בגלל שאתה כל כך להוט ואתה גם אורח תתחיל אתה ראשון" הוא אומר ונראה שהקרב הראשון שלך יוצא לדרך.

אדם

אתה רץ במהירות רבה למרכז הפוקימונים ולא שם לב מה עובר מולך בדרך.
    אתה מגיע למרכז ואחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים הנקיים והמבריקים ואתה ריץ בחזרה למרכז ההחלפות.
    "ואוו ממש זמן שיא רק שלוש דקות עברו" אומר לך האיש בצחוק ואתה מתנשף בכבדות.
    "כנראה שאתה ממש רוצה את בגון" הוא אומר.
    "עכשיו רק נותר לי להגיד למאמן איזה פוקימון אתה רוצה להחליף תמורתו".

דוד

בנתיים אני לא מוסיף לך את צ'יקוריטה אתה תראה בהמשך...
    -------------------------
    את הולכת אל עבר מכון החרק עם צ'יקוריטה המשתקמת שעל ראשך.
    את מגיעה לבניין המכון וכאשר את נכנסת מתגלה אלייך זירה עצומת מימדים שנראה כאילו לקחו אותו מאיזשהו יער.
    במרכזה ישנו אגם ומעליו מפל קטן וברוחבה מפוזרים עצים ושיחים רבים.
    "שלום לך ילדה" אומר לך קול ואת מסתובבת ורואה נער צעיר .
    "באת לקרב המכון נגדי?"

10. משתמש מנוסה
    ניב

שכחתי להכניס פה איזה "יחסית" רק ניסיתי לצייר את זה שהוא מתרשם ממך אבל אני אלמד להבא
    ---------
    "קריקטון הוא פוקימון הצרצר.קריקט הוא ההתפתחות של קריקטוט.זריזתו היא מופלאה ובאמע קרב שני ידיו הופכות דמויי סכיני קרב מסוכנות במיוחד" אומר הפוקידע.(מצטער על הטקסט הזה חח : P ).
    אתה מכניס את הפוקידע בחזרה לתיק ובודק את מצבו של פידג''י.
    אתה רואה שהלוחם הקטן לא רוצה מנוח ומוכן להמשיך לעוד קרב בחריצות רבה.
    פידג'י עולה לאוויר ומתחיל לטוס מעל קריקטון במעגלים מהירית ומסחררים.
    "קריקטון תעצום עיניים ותתרכז,כאשר תמצא אותו תשחרר עליו מספרי אקס" אמור לו כריס ולפתע קריקטון לא נהיה מודאג מפידג'י שמרחף מעל ראשו והוא עוצם את עיניו מחפש נקודה שקטה.
    "קריקט!" קורא קריקטון ומשתמש במספרי אקס אל עבר פידג'י שהשתתק בן רגע.

ליאור

"אין בעיה אבל לפניי כדאי שנכנס לתוך הזירה לא ? ולא נלחם בחוץ כמו שני סתומים" הוא אומר ומוביל אותך אל תוך הזירה שמורכת כולה מעצים ושיחים ודשע נמוך ומטופח.במרכזה ישנו אגם ומעלה מזרקה קטנה.
    "אז הראפלט שלך כבר מוכן בסדר,תן לי להוציא את שלי" הוא אומר וזורק פוכדור קדימה לרחבה.
    "בגלל שאתה כל כך להוט ואתה גם אורח תתחיל אתה ראשון" הוא אומר ונראה שהקרב הראשון שלך יוצא לדרך.

אדם

אתה רץ במהירות רבה למרכז הפוקימונים ולא שם לב מה עובר מולך בדרך.
    אתה מגיע למרכז ואחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים הנקיים והמבריקים ואתה ריץ בחזרה למרכז ההחלפות.
    "ואוו ממש זמן שיא רק שלוש דקות עברו" אומר לך האיש בצחוק ואתה מתנשף בכבדות.
    "כנראה שאתה ממש רוצה את בגון" הוא אומר.
    "עכשיו רק נותר לי להגיד למאמן איזה פוקימון אתה רוצה להחליף תמורתו".

דוד

בנתיים אני לא מוסיף לך את צ'יקוריטה אתה תראה בהמשך...
    -------------------------
    את הולכת אל עבר מכון החרק עם צ'יקוריטה המשתקמת שעל ראשך.
    את מגיעה לבניין המכון וכאשר את נכנסת מתגלה אלייך זירה עצומת מימדים שנראה כאילו לקחו אותו מאיזשהו יער.
    במרכזה ישנו אגם ומעליו מפל קטן וברוחבה מפוזרים עצים ושיחים רבים.
    "שלום לך ילדה" אומר לך קול ואת מסתובבת ורואה נער צעיר .
    "באת לקרב המכון נגדי?"
    טוב
    חשבתי לעצמי בפחד

11. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל

יש מזרקה ואגם בגודל בינוני באמצע הזירה,טיפ:תנצל את זה... תהיה יצירתי ותזרום ברעיון כמו בתגובות של כמה מפה...
    ------------
    "קריקטון תתחמק מאקדח המים" קורא קריקטון ונראה שהוא לא מרגיש מאויים ממדקיפ.
    קריקטון אפילו מזלזל בו "קריק קריק" הוא אומר לו בבוז.
    מדקיפ מתעצבן טיפה ואתה רואה אותו עומד על שניים ופותח את פיו.
    "מאד מאד!" הוא קורא בעצבים ומתחיל לירות יריות בוץ מפיו שחלק מהן פוגעות ישירות בקריקטון.
    מדקיפ למד יריית בוץ(mud shot).
    "יפה מאוד המדקיפ שלך יודע לדאוג לעצמו אבל בוא נראה אותו מתחמק מזה" אומר כריס ומורה לקריקטון לבצע מספרי איקס.
    אותה מתקפה קודמת שהביסה את סטארלי עומדת להגיע אל עבר מדקיפ הקטן.
    "תחמוק מזה מהר!! ואז תשתמש בירית בוץ ותסיים עם זה!" ואחשוב 'יש עוד מתקפה חדשה מעולה אני בטוח מנצח!'
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דוד

זה בסדר נתתי לך אפשרות לאינטראקציה עם מאמנים מהליגה אבל סה"כ אתה מוביל אתה המשחק באיזשהו אופן לא משנה מה אעשה.
    -----------------
    את נכנסת לחדרך הדיי קטן ומתבאסת טיפה שזה מה שנשאר.
    נכנסת להתקלח לאחר היום העמוס הזה ושילשת את אירועי היום.
    חשבת על איך מלשנוא את פיפלאפ היא הפכה להיות החברה הטובה שלך ואיך תפסת עוד שני פוקימונים,על הפוקימון האגדי שצפית בו.
    לאחר המקלחת את נכנסת לישון וצופה בטלוויזיה שלפתע משודר עדכון חדשות:
    "עדכון קצר בחדשות הפוקימונים.איי שם במחוז הקרבות הרחוק התרחש פיגוע עצום מימדים על ידי חברי צוות רייג'.ידוע שאלו הם חברי הצוות אך לא ראו מי זה היה אלא רק מצאו את חותם הRG שהם נוהגים להשאיר." אומרת הקריינית ולעינייך תמונות מזוויעות של פוקימונים פצועים וחלקם אפילו מתים.
    "מג'ושוע,מנהל הליגה ואחראי על המחוז נמסר: "צוות רייג' יחשוף את עצמו בסופו של דבר ושזה יקרה הם ישלמו על כך ביוקר" אומר האיש הזקן ואתה שמה לב שזהו מנהל הליגה אותו אחד מן העלון .
    את מכבה את הטלוויזיה והולכת לישון.
    לפתע בבוקר השמש מפציעה ומתלבשת על כל פנייך וכך את מתעוררת ליום חדש.
    ------
    אשמח אם תתייחס לאירועים שראית בטלוויזיה השקעתי בזה ולא רק במה שתעשה שתקום.

עומר

סקווירטל בהתחלה חושש טיפה אך מוכן להפסיד בשביל הניצחון.
    "סקווירטל סקוור!" הוא צועק ויוצא בסחרור מהיר אל עבר קריקטון התוקף.
    "אוי לא עכשיו אי אפשר לעצור את זה" אומר כריס ויודע שהתוצאות יהיו קשות
    -פיצוץ-
    פיצוץ ענק מתרחש בזירה ועשן מתפזר בכולה.
    בהתחלה אתה רואה את שני הפוקימונים אך אף אחד מהם לא זז וכאשר העשן טיפה מתפזר אתה שם לב שזה סקווירטל המעולף.
    לאחר מכן שכל העשן מתפזר אתה שם לב שקריקטון עדיין עומד אך הוא נראה גמור ותשוש לגמריי.

יובל

סטארלי שנהיה טיפה תשוש ממשיך לקרב שני ומנסה להתשמש באס אווירי.
    הוא מצליח לאחר כמה שניות ויוצא במהירות גדולה לעברו של קריקטון.
    "קריקטון מספרי אקס!" קורא כריס ואתה רואה את קריקטון יוצא אל עבר סטארלי התוקף שידיו נעשות זוהרות ולבנות.
    אתה לא מספיק לעשות כלום כי הכל קורה במהירות בלתי ניתנת להבנה.
    פיצוץ גדול מתרחש בזירה ואתה רואה סטארלי התשוש שלך מעולף לגמריי ואת קריקטון עומד ונראה יחסית בסדר.
    "להשאיר את סטארלי ולא לתת לו מנוחה לא היה מעשה חכם כי אם הוא היה במיטבו יכול להיות שגם קריקטון היה מעולף" אומר לך כריס ומכחה לראות באיזה פוקימון תשתמש עכשיו.
    "סקווירטל,מעולה! השלב הראשון הצליח!" אומר לו בשמחה אבל עדיין קצת אתבאס "חזור!" אחזיר אותו לפוכדור
    'עכשיו הגיע הזמן לשלב השנ י,בו צ'ימצ'אר מתקיף!' אחשוב לעצמי "צ'ימצ'אר צא!" אוציא את צ'ימצ'אר בשאגה אדירה
    "תשתמש בשריטה! ואז תגמור את קריקטון סופיץ בלהביור!" אורה
    'קדימה,אני מאמין בך! אמלמל לעצמי בלב בדאגה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור

אני אומר לכריס" איך ידעת שאני שונא פוקימוני חרק ?". אני אומר לראפלסט " טוב תעשה את כול מה שאתה יכול בשביל להביס את ביטופלי.תחיל בקרב במתקפת זעם שלך עליו.לאחר מכן תשתמש במתקפת ניקור.תנקשר לו בחוזה את כנפיו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ליאור

איזה ביקורתי חח אז עכשיו אני אביא לך פוקימון אחד או במקרה טוב תגיע כבר לעיר חח : P
    ואת הסוג שיש לו יתרון עליו אתה לא סובל חח
    ------------
    אתה ממשיך ללכת ואתה וטפיג נתקלים בראפלט() שעוצר לנוח לאחר תעופה ממושכת והוא נראה טיפה מותש.

עומר

אתה מגיע לאיזור המכון ומתחיל להחשיך.
    אתה בודק ומגלה שהשעה שבע ועשרה.
    למרות השעה אתה בודק במכון אם יש אנשים ואתה רואה נער שבדיוק יוצא ממנו ומתחיל לנעול אותו

איתי
    אחי שתהיה בעניין לא תמצא פוקימונים אגדיים או פוקימונים בצורה שלישית פה...
    -----------
    אתה מדלג על הפוקימונים האלו והם חוזרים מהר לשיחים.
    לאחר כמה דקות ממושכות שאף פוקימון לא בא יוצא פינקו מהשיחים והוא נראה כועס על כך שזיהמת את האיזור שלו.

דוד

את הולכת למרכז הפוקימונים בעיר סלורין ובאותו הזמן מחזירה את הפוקימונים לפוכדורים בכדי לתת אותם במרכז.
    כאשר את נכנסת את מגלה מקום גדול והיגייני מלא באנשים.
    לאחר שהתור מצטמצם האחות ג'וי נענית לשירותך ולוקחת ממך את הפוכדור.
    "זה יקח קצת זמן כי יש פה מלא מאמנים עם הפוכדורים שלהם" אומרת האחות ג'וי.
    "היי את" את שומעת קול ומסתובבת איש מבוגר אחד אומר לך:"המכון פוקימונים נסגר כבר אם באת אליו אני ממליץ לך ללון פה הלילה ולחכות למחר" הוא אומר.
    לא התפתחות שלישית או משהו, התכוונתי לריאולו או גיבל למשל, שהם חזקים.
    ונגיד פיינקו, הוא יותר חזק מפיצ'ו, אז אותו אנסה לתפוס.

15. משתמש מנוסה
    עומר

"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
    קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
    "קריקט קריקט" אומר קריקטון לכריס כדי שלא יהיה מאוכזב ומבקש סליחה.
    "צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
    "קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
    "באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.
    צ'ימצ'אר רץ אליך וקופץ אליך בשמחה רבה על כך שניצחתם.

יובל

מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
    מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.
    קריקטון עכשיו לא רואה כלום וקשה לו להסיר את הבוץ.

ליאור

"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
    "ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
    ראפלט עף לאחור מן המתקפה ולאחר מכן קם מיד על רגליו מוכן להוראותיך.
    "ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.

דוד

"אוקיי אם כך קודם אסביר את החוקים".
    "הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".
    "כאורחת ניתנת לך האפשרות להחליף לפוקימון אחר גם כאשר הוא לא מעולף".
    לאחר שכריס מסיים הוא מבקש ממך להוציא את הפוקימון שלך לפניי שהוא מוציא את שלו.
    את גם רואה איש אחד במדי שופט עומד לצידי הזירה וכנראה הוא ישפוט את הקרב.

איתי

כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
    הבאתי לך את פינקו רק כי אתה היחיד שלא התקדם משמעותית במשהו מתחילת המשחק.
    ----------------------------
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת אל עבר פינקו שמתחמק במהירות רבה.
    "צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
    "פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
    נראה שפיינקו לא אוהב את הזילזול שלך.

עמוד 18 מתוך 34 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •