דוד
הצ'יקוריטה נחה בידך בעודך רצה.
אתה פורצת בבהלה למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מתפנה אלייך מיד.
"אוי לא מה עוללו לה.אוקיי חכי כאן ונחזיר לך את הפוקימון שלך בריא ושלם" היא אומרת ונכנס לחדר הטיפולים.
לאחר חצי שעה היא יוצאת החוצה.
"צ'יקוריטה בסדר עכשיו,אני לא יודעת באיזה קרב השתתפת איתה אבל היא תהיה חייבת לנוח מקרבות לפחות שבוע"
"צ'יקוריטה תהיה אצלנו בחצי שעה הקרובה" היא אומרת לך ובאותו הזמן את שמה לב שהשעה 8 ועשרים.
דוד
"צ'יקו צ'יקו" היא אומרת בכוחו המעטים שנשארו לה ואת בינה שהיא הלכה לאיבוד וצוות רייג' חטפו את אמא שלה.
צ'יקוריטה מוסיפה ואומרת שהיא רוצה להצטרף אבל עד שאמא שלה תשתחרר.
"אוקיי אז תגיד לו אם אתה יכול שאני כבר שולח לו פוקימון בתמורה" אגיד בחיוך וארוץ אל מרכז הפוקימונים
'אני חייב להספיק' אחשוב בלחץ בזמן שארוץ למרכז הפוקימונים
כשאגיע למרכז הפוקימונים אגיד בלחץ והתנשפות:"אפשר בבקשה את הפוקימונים שלי חזרה? הפוקימונים שלי הם טורצ'יק ובאלבזור" אגיד בעודי מתנשף בכבדות ואחכה שפוקימוני יובאו אלי
עדיף בנתיים עד שאני אתקדם במשחק, שבמקום ידע נחרב בקרבות תגיד כישרון... ידע נרחב למכון ראשון אין XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'קריקיטון מה..' אחשוב, אביט בפוקימון בסקרנות, בזיו פנים שקצת תוהה מיהו הפוקימון הזה () אגרד מעט את הסנטר ואבדוק בפוקדע שלי לגביו.
לאחר מכן, ארגיש בבטחון של כריס וזה רק ילהיב אותי יותר לנצח... אומר לפידג'י "קדימה ניצחנו אחד בוא ננסה פידג'י, חושב שאתה מסוגל?"
ועם יאמר כן, מיד אדריך אותו "אוקיי, הינה אנחנו באים! פידג'י עלה למעלה ועוף בעגלים מעל קריקיטון שעל הקרקע.. שאתן לך סימן צלול בשיא המהירות אליו עם מתקפה מהירה!"
אביט על קריקיטון.. אל המבט ואל המוכנות שלו.. ברגע שאחשוב שאזהה אי ריכוז קטן אומר לפידג'י "צא!!!" בקול רם וברור.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ניב
שכחתי להכניס פה איזה "יחסית" רק ניסיתי לצייר את זה שהוא מתרשם ממך אבל אני אלמד להבא
---------
"קריקטון הוא פוקימון הצרצר.קריקט הוא ההתפתחות של קריקטוט.זריזתו היא מופלאה ובאמע קרב שני ידיו הופכות דמויי סכיני קרב מסוכנות במיוחד" אומר הפוקידע.(מצטער על הטקסט הזה חח : P ).
אתה מכניס את הפוקידע בחזרה לתיק ובודק את מצבו של פידג''י.
אתה רואה שהלוחם הקטן לא רוצה מנוח ומוכן להמשיך לעוד קרב בחריצות רבה.
פידג'י עולה לאוויר ומתחיל לטוס מעל קריקטון במעגלים מהירית ומסחררים.
"קריקטון תעצום עיניים ותתרכז,כאשר תמצא אותו תשחרר עליו מספרי אקס" אמור לו כריס ולפתע קריקטון לא נהיה מודאג מפידג'י שמרחף מעל ראשו והוא עוצם את עיניו מחפש נקודה שקטה.
"קריקט!" קורא קריקטון ומשתמש במספרי אקס אל עבר פידג'י שהשתתק בן רגע.
ליאור
"אני מבין שאתה שונא פוקימוני חרק" אומר כריס חיוך טיפה זדוני.
"אין בעיה אבל לפניי כדאי שנכנס לתוך הזירה לא ? ולא נלחם בחוץ כמו שני סתומים" הוא אומר ומוביל אותך אל תוך הזירה שמורכת כולה מעצים ושיחים ודשע נמוך ומטופח.במרכזה ישנו אגם ומעלה מזרקה קטנה.
"אז הראפלט שלך כבר מוכן בסדר,תן לי להוציא את שלי" הוא אומר וזורק פוכדור קדימה לרחבה.
מתוך הפוכדור יוצר פרפר נוצץ בצבעים שונים ואתה רואה שזה ביוטיפליי ((/
"בגלל שאתה כל כך להוט ואתה גם אורח תתחיל אתה ראשון" הוא אומר ונראה שהקרב הראשון שלך יוצא לדרך.
אדם
אתה רץ במהירות רבה למרכז הפוקימונים ולא שם לב מה עובר מולך בדרך.
אתה מגיע למרכז ואחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים הנקיים והמבריקים ואתה ריץ בחזרה למרכז ההחלפות.
"ואוו ממש זמן שיא רק שלוש דקות עברו" אומר לך האיש בצחוק ואתה מתנשף בכבדות.
"כנראה שאתה ממש רוצה את בגון" הוא אומר.
"עכשיו רק נותר לי להגיד למאמן איזה פוקימון אתה רוצה להחליף תמורתו".
דוד
בנתיים אני לא מוסיף לך את צ'יקוריטה אתה תראה בהמשך...
-------------------------
את הולכת אל עבר מכון החרק עם צ'יקוריטה המשתקמת שעל ראשך.
את מגיעה לבניין המכון וכאשר את נכנסת מתגלה אלייך זירה עצומת מימדים שנראה כאילו לקחו אותו מאיזשהו יער.
במרכזה ישנו אגם ומעליו מפל קטן וברוחבה מפוזרים עצים ושיחים רבים.
"שלום לך ילדה" אומר לך קול ואת מסתובבת ורואה נער צעיר.
"באת לקרב המכון נגדי?"
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
"סקווירטל,מעולה! השלב הראשון הצליח!" אומר לו בשמחה אבל עדיין קצת אתבאס "חזור!" אחזיר אותו לפוכדור
'עכשיו הגיע הזמן לשלב השנ י,בו צ'ימצ'אר מתקיף!' אחשוב לעצמי "צ'ימצ'אר צא!" אוציא את צ'ימצ'אר בשאגה אדירה
"תשתמש בשריטה! ואז תגמור את קריקטון סופיץ בלהביור!" אורה
'קדימה,אני מאמין בך! אמלמל לעצמי בלב בדאגה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לא התפתחות שלישית או משהו, התכוונתי לריאולו או גיבל למשל, שהם חזקים.
ונגיד פיינקו, הוא יותר חזק מפיצ'ו, אז אותו אנסה לתפוס.
"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
"קריקט קריקט" אומר קריקטון לכריס כדי שלא יהיה מאוכזב ומבקש סליחה.
"צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
"קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
"באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.
צ'ימצ'אר רץ אליך וקופץ אליך בשמחה רבה על כך שניצחתם.
יובל
מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.
קריקטון עכשיו לא רואה כלום וקשה לו להסיר את הבוץ.
ליאור
"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
"ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
ראפלט עף לאחור מן המתקפה ולאחר מכן קם מיד על רגליו מוכן להוראותיך.
"ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.
דוד
"אוקיי אם כך קודם אסביר את החוקים".
"הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".
"כאורחת ניתנת לך האפשרות להחליף לפוקימון אחר גם כאשר הוא לא מעולף".
לאחר שכריס מסיים הוא מבקש ממך להוציא את הפוקימון שלך לפניי שהוא מוציא את שלו.
את גם רואה איש אחד במדי שופט עומד לצידי הזירה וכנראה הוא ישפוט את הקרב.
איתי
כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
הבאתי לך את פינקו רק כי אתה היחיד שלא התקדם משמעותית במשהו מתחילת המשחק.
----------------------------
צ'ארמנדר משתמש בגחלת אל עבר פינקו שמתחמק במהירות רבה.
"צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
"פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
נראה שפיינקו לא אוהב את הזילזול שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)