[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היית מעולה צ'ימצ'אר! וגם למדת להביור בקרב הקודם!" אומר לו בשמחה
"פוקימונים,צאו!" אוציא את כל הפוקימונים ואספר להם על הבשורות
"פיצ'ו-פיצ'!" אראה את פיצ'ו שמח ומאושר
"סקוויר-סקווירטל!" גם סקווירטל היה נראה לי מתלהב...
"צ'ימ..צ'אר!" צ'ימצ'אר יקפוץ בניצחון ויתרגש
"עכשיו,בואו נקבל את התג!" אקפוץ מאושר ואחכה לכריס.
עומר
פיצ'ו וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים ומצטרפים לשמחתך.
נראה שסקווירטל טיפה מותש וצריך טיפול במרכז הפוקימונים כך גם צ'ימצ'אר אך עדיין תחושת הנצחון משאירה אותם ערניים.
"הנה הוא התג" אתה שומע את כריס שבא ומגיש לך בידוק תג דמוי ספינאראק().
"כל הכבוד על קרב מצוין ואני בטוח שבהמשך תהיה מאמן טוב אף יותר.אני מצפה לשמוע עליך בליגה בעוד כמה חודשים" אומר לך כריס בחיוך ולאחר מכן אתה עוזב את המקום עם כל הפוקימונים שלך שצ'ימצ'אר וסקווירטל תשושים.
ליאור
ראפלט מקשיב לך ועף למעלה גבוה בכלל הזירה ונראה שהמתקפה של ביוטיפליי מפסיקה אך במקום לחכות לו ביוטיפליי יוצא למעלה לאוויר ורודף אחר ראפלט.
"ראפ אפ" קורא לך ראפלט ונראה בגלל שהוא עדיין קטן קשה לו להחזיק את גופו יותר מידי זמן באוויר.
עם זאת הוא מנצל את הדעיכה שלו למטה ויוצא במתקפת זעם שמאיצה את כיוונו לעבר ביוטיפליי שנפגע בחוזקה מקדימה.
לאחר מכן ראפלט מנצל זאת וכאשר שניהם כבר על הקרקע הוא משתמש בניקור חזק שמחליש עוד ועוד את ביוטיפליי.
"ביוטיפליי יריית קורים!" אומר כריס וקורי חרק לבנים וסמיכים עפים לכיוונו של ראפלט.
אדם
"יש לנו דיינו תינוק שבקע מהביצה במאגר אך הדרישה של המאמן גבוהה בנוגע למה שיש לאחר להציע" אומר לך המוכר.
"המאמן אוהב פוקימונים נדירים וחזקים זה מה שהוא רשם בהרשמה לפה" אומר לך הנציג ואתה נמצא בדילמה קשה.
"מה בגון כבר לא קורץ לך?" הוא שואל.
דוד
"אין בעיה בוא נתחיל" אומר כריס ומוציא את הפוכדור שלו פוקימון עכשיב ירקרק וקטן.זהו ספינאראק!()
"כאורחת המכון אתן לך להתחיל ראשונה" הוא אומר בנימוס.
עומר
אתה רץ במהרה למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך שיהיו מוכנים להמשך הדרך.
אתה יוצא מן המרכז ועומדות בפניך מספר אפשרויות
-ללכת למרכז ההחלפות ולהחליף פוקימונים עם אחרים
-להמשיך ליעד הבא שהוא יער איירוסטה העצום
-חנות (מומלץ אם אתה עומד להמשיך ליער איירוסטה בכדי להצטייד היטב)
אדם
"יש לי רעיון איך לא חשבתי על זה קודם" אומר האיש.
"תקשיב אתה תוכל להחליף את באלבזור תמורת באגון ואם אתה כל כך רוצה את דיינו תוכל להחליף את באגון בדיינו הרי באגון הוא פוקימון נדיר מאוד" אומר האיש ונותן לך הצעה מעניינת ביותר וכל מה שעליך לעשות הוא להחליט במי משני הפוקימונים האהובים עליך תבחר.
"רעיון מצויין, תודה" אגיד בחיוך ואושיט לו את הפוכדור של באלבזור
"קדימה בוא נחליף את באלבזור בבגון ואז את בגון בדיינו" אגיד בחיוך והתרגשות
'היי שכחתי להוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,כדאי לו לראות את זה' אחשוב בשמחה ואוציא את הפוכדור של טורצ'יק
"טורצ'יק צא! אתה חייב לראות את זה,אני מחליף את באלבזור תמורת בגון ואז את בגון תמורת דיינו,יהיה לנו חבר צוות חדש" אגיד בחיוך וארים את טורצ'יק לידיי כדי שיראה את המתרחש
אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לצפות במחזה ונראה שהוא שמח.
אתה מבין שטורצ'יק לא כל כך חיבב את באלבזור בגלל שתקף אותו במפתיע והוא עדיין זוכר לו את זה.
איש המכירות מתקשר למאמן שנמצא בעיר ויקטוריה העיר עם המכון השני והוא מאשר הכל.
"קדימה בוא ניקח את הפוכדור שלך" הוא אומר לוקח ושם במכונת ההחלפה לפתע אתה רואה מצד ימין את הפוכדור של הבאלבזור שלך נעלם ומצד השני מגיע פוכדור אחר.
"אתה מעוניין לראות את בגון או שנחליף ישר?" שואל איש המכירות.
"אתה לא אוהב את הזילזול שלי מה? טוב אז בוא ננסה בדרך אחרת." אומר לפיינקו.
"תראה, סליחה אם הרסתי פה משהו, פשוט אני רוצה לתפוס פוקימונים.
אני מבין אם אתה כועס עליי, ואני מתנצל.
ראיתי איך התחמקת מהגחלת של צ'ארמנדר, יש לך מהירות מדהימה! אני אוהב פוקימונים מהירים, אז אני יכול לאמן אותך טוב ולחזק אותך ברמה משמעותית אם אתה רוצה כמובן.
אז, אתה רוצה להצטרף אליי?" אשאל את פיינקו ואקווה לתשובה חיובית.
"בוודאי" אומר המוכר ולוקח ממך 150$(50 על כל פוכדור ראה בעמוד הראי).
הוא מגיש לך 3 פוכדורים חדשים ונקיים עם ריח רענן של מוצר חדש.
"היי לדון עצה ממני,אם אתה הולך ליער כדאי לך להיות עם פוקימון אחד לפחות בחוץ אתה לא יודע מי או מה יכולים לתפוס אותך שם" אומר המוכר בצורה מוזרה.
אדם
החילוף השני מתבצע ישר ומהצד השני מגיע פוכדור חדש שהפעם הולך להיות שלך.
"אוקיי חברי שמחנו לתווך את העסקה הזו הנה הדיינו שלך" אומר האיש ומגיש לך את הפוכדור.
טורצ'יק נראה שמח לקבל חבר חדש שהוא דווקא כן מחבב לצוות.
"אה ועליך לזכור שהוא רק תינוק עדיין,לא להקשות עליו" אומר האיש בנוסף.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)