Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 34 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 499
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    [B]
    ליאור

"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
    "ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
    ראפלט עף לאחור מן המתקפה ולאחר מכן קם מיד על רגליו מוכן להוראותיך.
    "ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.

אני אומר לראפלסט" קדימה תעוף גבוה לזירה ותעוף בכול הזירה עד שבביופלי יותר מלהשתמש בספיגה.לאחר מכן עוף במהירות לעברו ותקוף במתקפת זעם את ביוטפלי.נסה לרתק אותו לזירה ותשמש עליו במתקפת ניקור החזקה ביותר שלך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר

"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
    קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
    "קריקט קריקט" אומר קריקטון לכריס כדי שלא יהיה מאוכזב ומבקש סליחה.
    "צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
    "קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
    "באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.
    צ'ימצ'אר רץ אליך וקופץ אליך בשמחה רבה על כך שניצחתם.

יובל

מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
    מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.
    קריקטון עכשיו לא רואה כלום וקשה לו להסיר את הבוץ.

ליאור

"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
    "ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
    "ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.

דוד

"אוקיי אם כך קודם אסביר את החוקים".
    "הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".
    "כאורחת ניתנת לך האפשרות להחליף לפוקימון אחר גם כאשר הוא לא מעולף".
    לאחר שכריס מסיים הוא מבקש ממך להוציא את הפוקימון שלך לפניי שהוא מוציא את שלו.
    את גם רואה איש אחד במדי שופט עומד לצידי הזירה וכנראה הוא ישפוט את הקרב.

איתי

כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
    הבאתי לך את פינקו רק כי אתה היחיד שלא התקדם משמעותית במשהו מתחילת המשחק.
    ----------------------------
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת אל עבר פינקו שמתחמק במהירות רבה.
    "צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
    "פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
    נראה שפיינקו לא אוהב את הזילזול שלך.
    "היית מעולה צ'ימצ'אר! וגם למדת להביור בקרב הקודם!" אומר לו בשמחה
    "פוקימונים,צאו!" אוציא את כל הפוקימונים ואספר להם על הבשורות
    "פיצ'ו-פיצ'!" אראה את פיצ'ו שמח ומאושר
    "סקוויר-סקווירטל!" גם סקווירטל היה נראה לי מתלהב...
    "צ'ימ..צ'אר!" צ'ימצ'אר יקפוץ בניצחון ויתרגש
    "עכשיו,בואו נקבל את התג!" אקפוץ מאושר ואחכה לכריס.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

אתה רץ במהירות רבה למרכז הפוקימונים ולא שם לב מה עובר מולך בדרך.
    אתה מגיע למרכז ואחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים הנקיים והמבריקים ואתה ריץ בחזרה למרכז ההחלפות.
    "ואוו ממש זמן שיא רק שלוש דקות עברו" אומר לך האיש בצחוק ואתה מתנשף בכבדות.
    "כנראה שאתה ממש רוצה את בגון" הוא אומר.
    "עכשיו רק נותר לי להגיד למאמן איזה פוקימון אתה רוצה להחליף תמורתו".
    שאלה... אפשר במקום בגון דיינו? כי ראיתי שאפשר פוקימונים מדור 5
    -----------------------------------
    "רגע חכה, אולי במקום בגון יש לך דיינו?" אגיד בעודי מתנשף
    אחרי כמה דקות של סידור נשימה אגיד:" דיינו הוא פוקימון מסוג דרקון חושך אתה יכול לבדוק לי בבקשה" אגיד בחיוך

4. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    עומר

"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
    קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
    "צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
    "קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
    "באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.

יובל

מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
    מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.

ליאור

דוד

"הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".

איתי

כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
    "צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
    "פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
    "אוקי בחרתי שתיים"
    בחרתי את פיפלאפ ופידוב
    "צא פיפלאפ! מוכנה?"
    'איזה רגש אני מקווה לא להפסיד'
    "טוב אני מוכנה לקרב!"
    צעקתי לו

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עומר

פיצ'ו וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים ומצטרפים לשמחתך.
    נראה שסקווירטל טיפה מותש וצריך טיפול במרכז הפוקימונים כך גם צ'ימצ'אר אך עדיין תחושת הנצחון משאירה אותם ערניים.
    "הנה הוא התג" אתה שומע את כריס שבא ומגיש לך בידוק תג דמוי ספינאראק().
    "כל הכבוד על קרב מצוין ואני בטוח שבהמשך תהיה מאמן טוב אף יותר.אני מצפה לשמוע עליך בליגה בעוד כמה חודשים" אומר לך כריס בחיוך ולאחר מכן אתה עוזב את המקום עם כל הפוקימונים שלך שצ'ימצ'אר וסקווירטל תשושים.

ליאור

ראפלט מקשיב לך ועף למעלה גבוה בכלל הזירה ונראה שהמתקפה של ביוטיפליי מפסיקה אך במקום לחכות לו ביוטיפליי יוצא למעלה לאוויר ורודף אחר ראפלט.
    "ראפ אפ" קורא לך ראפלט ונראה בגלל שהוא עדיין קטן קשה לו להחזיק את גופו יותר מידי זמן באוויר.
    עם זאת הוא מנצל את הדעיכה שלו למטה ויוצא במתקפת זעם שמאיצה את כיוונו לעבר ביוטיפליי שנפגע בחוזקה מקדימה.
    לאחר מכן ראפלט מנצל זאת וכאשר שניהם כבר על הקרקע הוא משתמש בניקור חזק שמחליש עוד ועוד את ביוטיפליי.
    "ביוטיפליי יריית קורים!" אומר כריס וקורי חרק לבנים וסמיכים עפים לכיוונו של ראפלט.

אדם

"יש לנו דיינו תינוק שבקע מהביצה במאגר אך הדרישה של המאמן גבוהה בנוגע למה שיש לאחר להציע" אומר לך המוכר.
    "המאמן אוהב פוקימונים נדירים וחזקים זה מה שהוא רשם בהרשמה לפה" אומר לך הנציג ואתה נמצא בדילמה קשה.
    "מה בגון כבר לא קורץ לך?" הוא שואל.

דוד

"אין בעיה בוא נתחיל" אומר כריס ומוציא את הפוכדור שלו פוקימון עכשיב ירקרק וקטן.זהו ספינאראק!()
    "כאורחת המכון אתן לך להתחיל ראשונה" הוא אומר בנימוס.

6. Hail Hydra
    עומר

פיצ'ו וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים ומצטרפים לשמחתך.
    נראה שסקווירטל טיפה מותש וצריך טיפול במרכז הפוקימונים כך גם צ'ימצ'אר אך עדיין תחושת הנצחון משאירה אותם ערניים.
    "הנה הוא התג" אתה שומע את כריס שבא ומגיש לך בידוק תג דמוי ספינאראק().
    "כל הכבוד על קרב מצוין ואני בטוח שבהמשך תהיה מאמן טוב אף יותר.אני מצפה לשמוע עליך בליגה בעוד כמה חודשים" אומר לך כריס בחיוך ולאחר מכן אתה עוזב את המקום עם כל הפוקימונים שלך שצ'ימצ'אר וסקווירטל תשושים.

ליאור

ראפלט מקשיב לך ועף למעלה גבוה בכלל הזירה ונראה שהמתקפה של ביוטיפליי מפסיקה אך במקום לחכות לו ביוטיפליי יוצא למעלה לאוויר ורודף אחר ראפלט.
    "ראפ אפ" קורא לך ראפלט ונראה בגלל שהוא עדיין קטן קשה לו להחזיק את גופו יותר מידי זמן באוויר.
    עם זאת הוא מנצל את הדעיכה שלו למטה ויוצא במתקפת זעם שמאיצה את כיוונו לעבר ביוטיפליי שנפגע בחוזקה מקדימה.
    לאחר מכן ראפלט מנצל זאת וכאשר שניהם כבר על הקרקע הוא משתמש בניקור חזק שמחליש עוד ועוד את ביוטיפליי.
    "ביוטיפליי יריית קורים!" אומר כריס וקורי חרק לבנים וסמיכים עפים לכיוונו של ראפלט.

אדם

"יש לנו דיינו תינוק שבקע מהביצה במאגר אך הדרישה של המאמן גבוהה בנוגע למה שיש לאחר להציע" אומר לך המוכר.
    "המאמן אוהב פוקימונים נדירים וחזקים זה מה שהוא רשם בהרשמה לפה" אומר לך הנציג ואתה נמצא בדילמה קשה.

דוד

"אין בעיה בוא נתחיל" אומר כריס ומוציא את הפוכדור שלו פוקימון עכשיב ירקרק וקטן.זהו ספינאראק!()
    "כאורחת המכון אתן לך להתחיל ראשונה" הוא אומר בנימוס.
    "וואו! התג הראשון שלי!" אשמח כשאצא מהמכון
    "סקווירטל,צ'ימצ'אר,אני גאה בכם! אבל אני רואה שאתם ממש מותשים... בוא ניקח אותכם למרכז הפוקימונים.." אפנה אליהם וארוץ איתם לעבר מרכז הפוקימונים...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אדם

"האמת שני הפוקימונים האלה הם הפוקימונים האהובים שלי, אבל אתה יודע מה בגלל שביקשתי את בגון ראשון אז אני ילך עם ההחלטה שלי, ייאלה תן לי אותו בתמורה אני ייתן לו באלבזור" אגיד בחיוך ואראה לאיש את הפוכדור של באלבזור
    'אני חושב שבגון יהיה פוקימון מאוד מעניין' אחשוב בהתלהבות

8. משתמש מנוסה
    עומר

אתה רץ במהרה למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך שיהיו מוכנים להמשך הדרך.
    אתה יוצא מן המרכז ועומדות בפניך מספר אפשרויות

-ללכת למרכז ההחלפות ולהחליף פוקימונים עם אחרים

-להמשיך ליעד הבא שהוא יער איירוסטה העצום

-חנות (מומלץ אם אתה עומד להמשיך ליער איירוסטה בכדי להצטייד היטב)

אדם

"יש לי רעיון איך לא חשבתי על זה קודם" אומר האיש.
    "תקשיב אתה תוכל להחליף את באלבזור תמורת באגון ואם אתה כל כך רוצה את דיינו תוכל להחליף את באגון בדיינו הרי באגון הוא פוקימון נדיר מאוד" אומר האיש ונותן לך הצעה מעניינת ביותר וכל מה שעליך לעשות הוא להחליט במי משני הפוקימונים האהובים עליך תבחר.

9. משתמש מנוסה
    אדם

"תקשיב אתה תוכל להחליף את באלבזור תמורת באגון ואם אתה כל כך רוצה את דיינו תוכל להחליף את באגון בדיינו הרי באגון הוא פוקימון נדיר מאוד" אומר האיש ונותן לך הצעה מעניינת ביותר וכל מה שעליך לעשות הוא להחליט במי משני הפוקימונים האהובים עליך תבחר.
    "רעיון מצויין, תודה" אגיד בחיוך ואושיט לו את הפוכדור של באלבזור
    "קדימה בוא נחליף את באלבזור בבגון ואז את בגון בדיינו" אגיד בחיוך והתרגשות
    'היי שכחתי להוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,כדאי לו לראות את זה' אחשוב בשמחה ואוציא את הפוכדור של טורצ'יק
    "טורצ'יק צא! אתה חייב לראות את זה,אני מחליף את באלבזור תמורת בגון ואז את בגון תמורת דיינו,יהיה לנו חבר צוות חדש" אגיד בחיוך וארים את טורצ'יק לידיי כדי שיראה את המתרחש

10. משתמש מנוסה
    אדם

אתה מוציא את טורצ'יק לצפות במחזה ונראה שהוא שמח.
    אתה מבין שטורצ'יק לא כל כך חיבב את באלבזור בגלל שתקף אותו במפתיע והוא עדיין זוכר לו את זה.
    איש המכירות מתקשר למאמן שנמצא בעיר ויקטוריה העיר עם המכון השני והוא מאשר הכל.
    "קדימה בוא ניקח את הפוכדור שלך" הוא אומר לוקח ושם במכונת ההחלפה לפתע אתה רואה מצד ימין את הפוכדור של הבאלבזור שלך נעלם ומצד השני מגיע פוכדור אחר.
    "אתה מעוניין לראות את בגון או שנחליף ישר?" שואל איש המכירות.

11. Hail Hydra
    עומר

אתה רץ במהרה למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך שיהיו מוכנים להמשך הדרך.
    אתה יוצא מן המרכז ועומדות בפניך מספר אפשרויות

-ללכת למרכז ההחלפות ולהחליף פוקימונים עם אחרים

-להמשיך ליעד הבא שהוא יער איירוסטה העצום

-חנות (מומלץ אם אתה עומד להמשיך ליער איירוסטה בכדי להצטייד היטב)

אדם

"טוב,אנחנו עומדים להכנס ליער,כדאי לנו להצטייד!" אומר את זה כברור מאליו..
    "בואו,אחריי!" אכנס לתוך החנות ואגש אל המוכר "שלום,אוכל לקנות 3 פוכדורים..?" אשאל אותו
    אז אכניס את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלי ואחכה לתשובה..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    עומר

יובל

ליאור

דוד

איתי

"אתה לא אוהב את הזילזול שלי מה? טוב אז בוא ננסה בדרך אחרת." אומר לפיינקו.
    "תראה, סליחה אם הרסתי פה משהו, פשוט אני רוצה לתפוס פוקימונים.
    אני מבין אם אתה כועס עליי, ואני מתנצל.
    ראיתי איך התחמקת מהגחלת של צ'ארמנדר, יש לך מהירות מדהימה! אני אוהב פוקימונים מהירים, אז אני יכול לאמן אותך טוב ולחזק אותך ברמה משמעותית אם אתה רוצה כמובן.
    אז, אתה רוצה להצטרף אליי?" אשאל את פיינקו ואקווה לתשובה חיובית.

13. משתמש מנוסה
    אדם

אתה מוציא את טורצ'יק לצפות במחזה ונראה שהוא שמח.
    אתה מבין שטורצ'יק לא כל כך חיבב את באלבזור בגלל שתקף אותו במפתיע והוא עדיין זוכר לו את זה.
    איש המכירות מתקשר למאמן שנמצא בעיר ויקטוריה העיר עם המכון השני והוא מאשר הכל.
    "קדימה בוא ניקח את הפוכדור שלך" הוא אומר לוקח ושם במכונת ההחלפה לפתע אתה רואה מצד ימין את הפוכדור של הבאלבזור שלך נעלם ומצד השני מגיע פוכדור אחר.
    "אתה מעוניין לראות את בגון או שנחליף ישר?" שואל איש המכירות.
    "להחליף ישר" אגיד בחיוך ואחכה לראות את דיינו

14. משתמש מנוסה
    עומר

אתה נכנס לחנות ומבקש 3 פוכדורים.
    "בוודאי" אומר המוכר ולוקח ממך 150$(50 על כל פוכדור ראה בעמוד הראי).
    הוא מגיש לך 3 פוכדורים חדשים ונקיים עם ריח רענן של מוצר חדש.
    "היי לדון עצה ממני,אם אתה הולך ליער כדאי לך להיות עם פוקימון אחד לפחות בחוץ אתה לא יודע מי או מה יכולים לתפוס אותך שם" אומר המוכר בצורה מוזרה.

אדם

החילוף השני מתבצע ישר ומהצד השני מגיע פוכדור חדש שהפעם הולך להיות שלך.
    "אוקיי חברי שמחנו לתווך את העסקה הזו הנה הדיינו שלך" אומר האיש ומגיש לך את הפוכדור.
    טורצ'יק נראה שמח לקבל חבר חדש שהוא דווקא כן מחבב לצוות.
    "אה ועליך לזכור שהוא רק תינוק עדיין,לא להקשות עליו" אומר האיש בנוסף.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור

אני אומר לאפלסט " תשתמש במתקפת זעם כדי לחתוך את הקורים שביוטפלי מעיף לעברך. לאחר מכן תשתמש במתקפת ניקור חקה מאוד עליו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 19 מתוך 34 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •