Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 34 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 499
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    עומר

אתה נכנס לחנות ומבקש 3 פוכדורים.
    "בוודאי" אומר המוכר ולוקח ממך 150$(50 על כל פוכדור ראה בעמוד הראי).
    הוא מגיש לך 3 פוכדורים חדשים ונקיים עם ריח רענן של מוצר חדש.
    "היי לדון עצה ממני,אם אתה הולך ליער כדאי לך להיות עם פוקימון אחד לפחות בחוץ אתה לא יודע מי או מה יכולים לתפוס אותך שם" אומר המוכר בצורה מוזרה.

אדם

החילוף השני מתבצע ישר ומהצד השני מגיע פוכדור חדש שהפעם הולך להיות שלך.
    "אוקיי חברי שמחנו לתווך את העסקה הזו הנה הדיינו שלך" אומר האיש ומגיש לך את הפוכדור.
    טורצ'יק נראה שמח לקבל חבר חדש שהוא דווקא כן מחבב לצוות.
    "אה ועליך לזכור שהוא רק תינוק עדיין,לא להקשות עליו" אומר האיש בנוסף.
    "תודה על העצה! למרות שמילא תכננתי להשאיר אותם כולם בחוץ.. אבל בכל מקרה תודה!" אודה למוכר ואלך לעבר היער
    'רק דבר אחד מטריד אותי... למה הוא כל כך היה מודאג שאני אשאיר פוקימון בחוץ? מה יש ביער הזה שאני אמור לפחד ממנו..?' אחשוב ואתלבט מהי התשובה
    "טוב,קדימה כולם בוא נלך!" אפנה אליהם שנכנס לתוך היער ונמשיך בדרכנו..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב

שכחתי להכניס פה איזה "יחסית" רק ניסיתי לצייר את זה שהוא מתרשם ממך אבל אני אלמד להבא
    ---------
    "קריקטון הוא פוקימון הצרצר.קריקט הוא ההתפתחות של קריקטוט.זריזתו היא מופלאה ובאמע קרב שני ידיו הופכות דמויי סכיני קרב מסוכנות במיוחד" אומר הפוקידע.(מצטער על הטקסט הזה חח : P ).
    אתה מכניס את הפוקידע בחזרה לתיק ובודק את מצבו של פידג''י.
    אתה רואה שהלוחם הקטן לא רוצה מנוח ומוכן להמשיך לעוד קרב בחריצות רבה.
    פידג'י עולה לאוויר ומתחיל לטוס מעל קריקטון במעגלים מהירית ומסחררים.
    "קריקטון תעצום עיניים ותתרכז,כאשר תמצא אותו תשחרר עליו מספרי אקס" אמור לו כריס ולפתע קריקטון לא נהיה מודאג מפידג'י שמרחף מעל ראשו והוא עוצם את עיניו מחפש נקודה שקטה.
    "קריקט!" קורא קריקטון ומשתמש במספרי אקס אל עבר פידג'י שהשתתק בן רגע.
    חחחח חפיף אני לא נותן לך הוראות כי אתה לא חייב לי שום הסבר, אני מבין את הכוונה..סתם נותן טיפים פיציים מתוך נחמדות עם תבקש אני מפסיק..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פידג'י!!!" אצעק בדאגה לעברו ואתחיל להילחץ נורא, אחשוב לעצמי במבט מעט מתוסכל 'וואוו זו הייתה רק מכה אחת ופידג'י משותק, לא יאמן! נצטרך להיות זהירים'
    לאחר מכן אוציא את הפוקדור של פידג'י ואחזיר אותו תוך כדי שאומר "היית מעולה, אתה צריך מנוחה טובה!"
    אביט אל טריקו ואקרא לו להתקדם לזירה (הוא בחוץ כן?). "אוקיי תקשיב, הוא פוקימון שמחפש ריכוז ואז תוקף בצורה קלטנית.. צריך לשחק בקור רוח וברוגע ולתקוף לפי תזמון!" אזהיר אותו.
    לאחר מכן אומר "עמוד שקט, הקפד להישאר רחוק ממנו וחכה לתזוזה שלו, הישאר מרוכז רק בוא.. כשיתקוף עשה הכל בשביל להתחמק ומשם ישר רוץ ותקוף במתקפה מהירה, אל תשאיר לו זמן לזוז. צריך תזמון!"

.

3. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    עומר

פיצ'ו וסקווירטל יוצאים מהפוכדורים ומצטרפים לשמחתך.
    נראה שסקווירטל טיפה מותש וצריך טיפול במרכז הפוקימונים כך גם צ'ימצ'אר אך עדיין תחושת הנצחון משאירה אותם ערניים.
    "הנה הוא התג" אתה שומע את כריס שבא ומגיש לך בידוק תג דמוי ספינאראק().
    "כל הכבוד על קרב מצוין ואני בטוח שבהמשך תהיה מאמן טוב אף יותר.אני מצפה לשמוע עליך בליגה בעוד כמה חודשים" אומר לך כריס בחיוך ולאחר מכן אתה עוזב את המקום עם כל הפוקימונים שלך שצ'ימצ'אר וסקווירטל תשושים.

ליאור

ראפלט מקשיב לך ועף למעלה גבוה בכלל הזירה ונראה שהמתקפה של ביוטיפליי מפסיקה אך במקום לחכות לו ביוטיפליי יוצא למעלה לאוויר ורודף אחר ראפלט.
    "ראפ אפ" קורא לך ראפלט ונראה בגלל שהוא עדיין קטן קשה לו להחזיק את גופו יותר מידי זמן באוויר.
    עם זאת הוא מנצל את הדעיכה שלו למטה ויוצא במתקפת זעם שמאיצה את כיוונו לעבר ביוטיפליי שנפגע בחוזקה מקדימה.
    לאחר מכן ראפלט מנצל זאת וכאשר שניהם כבר על הקרקע הוא משתמש בניקור חזק שמחליש עוד ועוד את ביוטיפליי.
    "ביוטיפליי יריית קורים!" אומר כריס וקורי חרק לבנים וסמיכים עפים לכיוונו של ראפלט.

אדם

"יש לנו דיינו תינוק שבקע מהביצה במאגר אך הדרישה של המאמן גבוהה בנוגע למה שיש לאחר להציע" אומר לך המוכר.
    "המאמן אוהב פוקימונים נדירים וחזקים זה מה שהוא רשם בהרשמה לפה" אומר לך הנציג ואתה נמצא בדילמה קשה.
    "מה בגון כבר לא קורץ לך?" הוא שואל.

דוד

"אין בעיה בוא נתחיל" אומר כריס ומוציא את הפוכדור שלו פוקימון עכשיב ירקרק וקטן.זהו ספינאראק!()
    "כאורחת המכון אתן לך להתחיל ראשונה" הוא אומר בנימוס.
    "אוקי צא פידוב!" הוצאתי אותו
    ואמרתי לו להשתמש במתקפת כנף!
    "פידוב תשתמש במתקפת כנף!"

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כינוי בפורום: Kakashi
    שם פרטי: עמית.
    שם במשחק: אריק.
    גיל במשחק:14.
    תיאור:
    רקע: אריק נולד במחוז סינו, לאמא רופאה ואבא מדען.כשנתיים לאחר שנולד, נולדה לו אחות קטנה, בשם ליסה.כל המשפחה הייתה מאושרת, עד שיום אחד,כשאריק היה בן 13, חצי שנה לפני יום ההולדת ה-14 שלו, בא צוות גלקטיק לביתם בטענה שהאב מחזיק בחפצים הקשורים לפוקימונים האגדיים החיים במחוז-דיאלגה ופאלקיה.האב הכחיש כל מידע לכך, וצוות גלקטיק לא וויתר וחקר אותו במשך זמן רב, עד שהאם התקשרה למשטרת המחוז והם הוציאו משם את החיילים המסוכנים וכלאו אותם. האם והאב החליטו שהם לא רוצים להיות יותר במחוז עם צוות גלקטיק המרושע וברחו משם למחוז יונובה הרחוק.לאחר ההתאקלמות הקצרה בבית, הוריו של אריק הפתיעו אותו ואמרו לו שהוא הולך למסע הפוקימונים שלו.אריק התבאס מכך כיוון שהוא לא מכיר את המחוז ורצה לצאת למסע כמו חבריו בסינו ולהחזיק בצ'ימצ'אר חזק כמו בן דודו.אריק התפשר עם כך והחליט, בחוסר חשק, לצאת למסע ביונובה, ואז הכל התחיל.
    מחוז: יונובה.
    פוקימון : סניבי, זכר.
    ציוד בתיק:5 פוכדורים,פלאפון,פוקידע,אוהל,שק שינה,אוכל
    כסף:500$
    הערות/בקשות:
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עמית-רקע קצר ולעניין אהבתי,אתה רשום תגיב להתחלה ועוד מעט אני מוסיף את הדמות שלך בדף הראשי

ליאור

ראפלט מקשיב לך בחיש יוצא במתקפת זעם אשר באמצעותה הוא חודר דרך הקורים.
    לאחר מכן בעודו באוויר אפו נהיה כסוף והוא משתמש בניקור מהיר אל עבר ביוטיפליי שלא נתן לעצמו זמן להתחמק והוא נפגע קשה.
    ביוטיפליי נופל לקרקע וראפלט חוזר קרוב אליך שמצבו דיי טוב.
    "ביוטיפליי תקום מהר אתה חייב" אתה שומע את כריס זועק אליו.

עומר

"היי ילד עצור" אתה שומע כל מימינך שעוצר מבעדך להכנס ליער.
    "יש לך את תג מכון החרק?" הוא שואל ואתה מציג אותו בפניו לאחר מכן הוא מספר לך שהוא שומר הכניסה ליער ושרק מי שניצח במכון יכול לעבור.
    "אלו הם הפוקימונים שלך?" הוא שואל בצורה טיפה מזלזלת.
    "הם רק בהתפתחות הראשונה אני מקווה שתסדר איתם שם ביער הזה..." הוא אומר ואתה לא מבין את כוונתו.

ניב

תפסיק או שאתה מסולק!
    סתם... אם אני יכול רק ללמוד ולשפר מה רע.
    וכן טריקו בחוץ אתה לא זוכר?...
    -----------
    אתה מחזיר את פידג'י ההמום מהמכה האחרונה שקיבל ומורה לטריקו להתקדם לזירה.
    אתה מסביר לטריקו את המבנה של כל התקפות והגנות והוא מחזיר לך ב"טרי.." קטן בעוד הוא מחייך חיוך בטוח.
    אתה מבין שהמהירות של טריקו היא הדבר היחיד שיעזור לך בקרב הזה.
    "קריקטון תשתמש שוב במספרי איקס" קורא לו כריס.
    קריקטון עושה צורת איקס בידיו וכאשר הן זוהרות לגמרי הוא רץ אל עבר טריקו ומתכונן לתקוף.
    טריקו נשאר רגוע עד לרגע האחרון ובזמן שקריקטון מגיע קרוב אליו הוא קופץ ומתחמק ממנו מהר במהירות שקריקטון עצמו לא קולט.
    טריקו פוצח בריצה מהירה אל עבר קריקטון ומעיף אותו בדחיפה חזקה מאוד.
    "קריקט!!!" קורא קריקטון בכעס הוא נראה פוקימון בעל אגו גדול ובלי הוראה מן המאמן שלו הוא פוצח שוב במספרי אקס רק שהפעם הוא מתקדם לעבר טריקו במהירות גדולה יותר ממקודם!

דוד

תשקיע קצת יותר באסטרטגיה לא רק לזרוק מתקפות וזהו...
    עצה : P
    -------
    ספינאראק מתחמק ממתקפה הכנף באמצעות יצירת קורי עכביש איתם הוא מגיע לענף באחד מן העצים.
    "ספינ ספינ" הוא צוחק ומתחיל לזלזל בפידוב שלך.
    את רואה שפידוב מתחיל להתעצבן.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    עמית-רקע קצר ולעניין אהבתי,אתה רשום תגיב להתחלה ועוד מעט אני מוסיף את הדמות שלך בדף הראשי

ליאור

לאחר מכן בעודו באוויר אפו נהיה כסוף והוא משתמש בניקור מהיר אל עבר ביוטיפליי שלא נתן לעצמו זמן להתחמק והוא נפגע קשה.

[/COLOR]
    אני אומר לאפלס" זה הרגע שלנו לנצח את ביוטפלי הזה.עף לעברו במהירות לפני שיקום.לאחר מכן תשתמש עליו במתקפת ניקור.תשתמש בניקור על כול גופו ובלי הפסקה עד שימו או יתעלף.יאלה סומך עליך שתצליח "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    תפסיק או שאתה מסולק!
    -----------
    אתה מסביר לטריקו את המבנה של כל התקפות והגנות והוא מחזיר לך ב"טרי.." קטן בעוד הוא מחייך חיוך בטוח.
    קריקטון עושה צורת איקס בידיו וכאשר הן זוהרות לגמרי הוא רץ אל עבר טריקו ומתכונן לתקוף.
    טריקו נשאר רגוע עד לרגע האחרון ובזמן שקריקטון מגיע קרוב אליו הוא קופץ ומתחמק ממנו מהר במהירות שקריקטון עצמו לא קולט.
    "קריקט!!!" קורא קריקטון בכעס הוא נראה פוקימון בעל אגו גדול ובלי הוראה מן המאמן שלו הוא פוצח שוב במספרי אקס רק שהפעם הוא מתקדם לעבר טריקו במהירות גדולה יותר ממקודם!
    הפעם יעלה רעיון במוחי, אשאר בקור רוח ואחשוב 'לפעמים ההגנה הכי טוב היא התקפה..'
    אוקיי טריקו תן לו להתקדם במהירות לך אחורה בצעדים איטיים אך גדולים, כאשר הוא יגיע קפוץ לאחור לכיוון גזע עץ, כך תנופה מגזע העץ וטוס אליו!" ומיד אוסיף "השתמש בחבטה עם זנבך ותחזיר את את מספרי האקס היישר עליו, ומשם תפוס אותו עם שאיבה!!!"
    אקווה מאוד שהוראות יצליחו 'קדימה טריקו אני מאמין בך..' אחשוב בליבי.

.

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

החילוף השני מתבצע ישר ומהצד השני מגיע פוכדור חדש שהפעם הולך להיות שלך.
    "אוקיי חברי שמחנו לתווך את העסקה הזו הנה הדיינו שלך" אומר האיש ומגיש לך את הפוכדור.
    טורצ'יק נראה שמח לקבל חבר חדש שהוא דווקא כן מחבב לצוות.
    "אה ועליך לזכור שהוא רק תינוק עדיין,לא להקשות עליו" אומר האיש בנוסף.
    "אין בעיה" אגיד בחיוך בזמן שאקח מהאיש את הפוכדור של דיינו
    'בוא נראה אותך ידידי' אחשוב בהתלהבות
    "קדימה דיינו צא!" אגיד בחיוך ואזרוק את הפוכדור לאוויר
    לאחר הופעתו של דיינו אכיר לו אותי ואת טורצ'יק:"שלום דיינו,אני המאמן שלך שמי אדם וזה הטורצ'יק שלי, אני מאוד שמח שאתה בצוות שלי, אז מה אתה אומר?" אשאל בחיוך בעודי מוריד את טורצ'יק כדי שיכיר אותו

9. משתמש מנוסה
    ליאור

"מהר לפניי שיבוא ביוטיפליי קום!!" זועק אליו כריס ולמרבה הפלא הוא קם אך ראפלט שלך מהיר מידי ופוגע בו במתקפת ניקור אחת שמעיפה אותו לאחור.
    לראפלט לא מספיק ונראה שהוא למד ממך את השנאה לפוקימוני חרק ולפתע אתה רואה אותו מתרומם למעלה ומיישר את ציפורניו.
    ראפלט למד טפרים מחודדים!
    ראפלט משתמש בטפרים מחודדים ומתקדם אל עבר ביוטיפליי ופוגע בו קשה בפנים עם הטפרים המחודדים שלו.
    ראפלט מתעופף טיפה אחורה ונראה שמח.
    ביוטיפליי אומנם נפגע קשה מאוד ונראה תשוש ביותר אבל להפתעתך הוא עדיין עומד.
    "ביוטיפליי תשתמש במערבולת רוח!" צועק לו כריס וביוטיפליי שלו בכוחותיו האחרונים משתמש בסופת רוח שיוצאת אל עבר ראפלט הקטן.

ניב

טריקו מתחיל להרגיש מוזר וזנבו מתחיל לכאוב לו.
    "טריקו טרי!" הוא צועק ונאנק מכאבים.
    בנתיים קריקטון מתקרב במהירות אליו ועוד כמה שניות יהיה מולו מוכן לזריקת מספרי האקס.
    "טריקו טרי!" אתה שומע אותו צועק שוב וטריקו קופץ למעלה באוויר וזנבו מתחיל לזהור.
    טריקו למד זנב ברזל!
    אתה רואה את טריקו יחד עם זנבו הזוהר יוצא להדוף את המתקפה בצורה מוצלחת עם כוחו החדש בזנב.
    "טריקו טרי.." הוא מתנשף ונרגע.
    בנתיים נראה שקריקטון נפגע קשה מזנב הברזל וקשה לו לזוז.אתה מבין שהמירות שלו נחלשה משמעותית.

אדם

אתה יוצא החוצה עם טורצ'יק ובידיך הפוכדור של הפוקימון החדש שלך!
    אתה מוציא את דיינו מן הפוכדור ולמולך עומד על ארבע פוקימון דינוזואר קטן עם פרווה שחורה על ראשו ואתה מבין שבגלל הפרווה הזו הוא פוקימון שאיננו יכול לראות אלא נעזר בשמיעתו בשביל להתמצא.
    דינו מתקרב אליך טיפה בחשש "דיינו דיין דיין" הוא אומר לך בקול כמו של תינוק ממש ולמרות מראו הילדותי אתה שם לב לשיניו החדות והגדולות בפיו ושם לב שהוא יכול להיות מסוכן.
    הוא מתקרב לטורצ'יק ומתחיל להתחכך בו ואתה מבין שהשניים מסתדרים היטב.
    לאחר מכן הוא ניגש אליך ומפיל אותך על הקרקע ומתחיל ללקק את פרצופך.

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר

ליאור

עומר

"היי ילד עצור" אתה שומע כל מימינך שעוצר מבעדך להכנס ליער.
    "יש לך את תג מכון החרק?" הוא שואל ואתה מציג אותו בפניו לאחר מכן הוא מספר לך שהוא שומר הכניסה ליער ושרק מי שניצח במכון יכול לעבור.
    "אלו הם הפוקימונים שלך?" הוא שואל בצורה טיפה מזלזלת.
    "הם רק בהתפתחות הראשונה אני מקווה שתסדר איתם שם ביער הזה..." הוא אומר ואתה לא מבין את כוונתו.

ניב

תפסיק או שאתה מסולק!
    -----------

דוד

תשקיע קצת יותר באסטרטגיה לא רק לזרוק מתקפות וזהו...
    עצה : P
    -------
    ספינאראק מתחמק ממתקפה הכנף באמצעות יצירת קורי עכביש איתם הוא מגיע לענף באחד מן העצים.
    "ספינ ספינ" הוא צוחק ומתחיל לזלזל בפידוב שלך.
    את רואה שפידוב מתחיל להתעצבן.
    "כן השגתי,למה יש לך בעייה?" אומר מרחוק בצורה מאיימת
    'גם הוא מתנהג ככה,אני חייב להיות זהיר,משהו קורה ביער הזה וזה לא צחוק!' אבין
    "כולם,תהיו מוכנים לכל דבר..." אפנה אליהם "היער הזה נראה לי חשוד.." אמלמל
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    עומר

אתה נכנס בחשש וזהירות רבה ליער.
    השומר סוגר את השער שמפריד בין העיר ליער ואין לך דרך חזרה.
    אתה מתחיל ללכת ולפתע שומע רעש חזק של קרב פוקימונים בהמשך.
    פיצ'ו סקווירטל וצ'ימצ'אר רצים מהר למקום האירוע ואתה מגלה אל מולך מאמן בלבוש אדום עם ג'ל בשיער ועוד אדם אחר עם תרמיל גדול על גבו שדווקא נראה בחור טוב ניגוד לשני .
    "קרן בועות!" קורא האיש עם התרמיל לקינגלר שלו().
    "גרייבלר תתחמק" קורא הבחור הרשע לגרייבלר שלו()
    הגרייבלר מנסה להתחמק אך המתקפה חזקה מידי והאיש באדום מפסיד.
    "עוד נתראה" אומר האיש באדום זורק כדור אשם ונעלם.
    "היי אתה ילד מה אתה עושה פה" קורא האיש עם התרמיל בכעס שלידו הקינגלר שלו.
    "בוא לכאן מיד" הוא אומר.

12. NYO HO HO
    התחלה

"והאלוף הוא... הוא..." אתם מתעוררים לפתע מחלום,רעשי האוניה העוגנת לא נותנים מנוח.
    "קדימה ילדון כדאי שתתחיל לארגן את הדברים שלך,הגענו" אומר לכם אחד עובדי הספינה.
    אתם קמים וממהרים לארגן את הדברים המפוזרים על הספספל בו נחתם ואתם ממהרים לרדת לחדרכם באונייה בכדי לקחת את התיק.
    "לא לדחוף לבסוף כולנו נרד מהאוניה" אומר עובד הספינה לקהל הנלהב.
    אתם שמים לב שרובו מכיל מאמנים כמוכם שבאו לנסות את מזלם בליגה החדשה.
    לאחר דקות קצרות של המתנה אתם יורדים ודורכים על אדמת האי מהאלו שהפוקימון שלכם נמצא בחוץ לצידכם מביט גם הוא אל הקהל הרועש בנמל.
    'יבשה' אתם חושבים בצחוק.
    אתם מביטים סביב ורואים בעיניכם מרכז פוקימונים גדול ומרהיב ולידו חנות למאמנים בעל עיצוב נעים לעין וקצת רחוק משניהם בצידו השני של הנמל אתם שמים לב לשלט גדול וזוהר"דוכן ההרשמה לליגה" שם אתם רואים מאמנים רבים עומדים בתור.
    "קדימה סניבי!" אומר לסניבי שלי "בוא נלך ונרשם לליגה!" בשמחה, אקח את סניבי על כתפי ואלך איתו אל דוכן ההרשמה גדוש הקהל.
    NYO HO HO BITCH

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

"מהר לפניי שיבוא ביוטיפליי קום!!" זועק אליו כריס ולמרבה הפלא הוא קם אך ראפלט שלך מהיר מידי ופוגע בו במתקפת ניקור אחת שמעיפה אותו לאחור.
    לראפלט לא מספיק ונראה שהוא למד ממך את השנאה לפוקימוני חרק ולפתע אתה רואה אותו מתרומם למעלה ומיישר את ציפורניו.
    ראפלט למד טפרים מחודדים!
    ראפלט משתמש בטפרים מחודדים ומתקדם אל עבר ביוטיפליי ופוגע בו קשה בפנים עם הטפרים המחודדים שלו.
    ראפלט מתעופף טיפה אחורה ונראה שמח.
    ביוטיפליי אומנם נפגע קשה מאוד ונראה תשוש ביותר אבל להפתעתך הוא עדיין עומד.
    "ביוטיפליי תשתמש במערבולת רוח!" צועק לו כריס וביוטיפליי שלו בכוחותיו האחרונים משתמש בסופת רוח שיוצאת אל עבר ראפלט הקטן.

[
    אני אומר לאפלט " כול הכבוד למדת את שנאתי ולמדת מתקפה חדשה.אוקי עכשיו תשתמש בטפרים מחודים על מערבולת הרוח של ביוטפלי כדי לשבור אותה.לא הכחר מכן תשתמש במתקפת זעם הכי חזקה שלך לגמור את ביוטפליי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    עמית

"סניב סניב" הוא אומר וקופץ לך על הראש ומתמקם שם.
    נראה שסניבי לא גרוע אחרי הכל.
    אתה נכנס לתור בו המאמנים האחרים שנרשמים לליגה ואתה שומע כל מיני מילים נזרקות פה ושם:
    "שמעתי שזה יהיה משהו יוצא דופן" אומר אחד
    "יש מלא דברים חדשים ומעניינים באי הזה" אומר אחר
    "שמעתי אפילו יש אגם שמבקר בו פוקימון אגדי" מוסיף עוד אחד.
    לאחר רעש בלתי פסוק מגיע תורך והנציגה שבדוכן לוקחת ממך את כרטיס המאמן ורושמת אותך לליגה.
    "שיהיה בהצלחה ההתחלה נמצאת בדיוק שם" היא אומרת ומצביעה לכיוון דרך 1.
    "בהצלחה גם לך חמוד" היא אומרת לסניבי שעל ראשך ונראה שהתרשמה ממנו.

ליאור

"איזו טעות" אומר כריס ומתברר כצודק כאשר הרוח מעיפה את ראפלט לאחור והוא נפצע טיפה בגבו.
    "זאת סך הכל רוח אתה לא יכול להדוף אותה באמצעות משהו מוחשי כמו הטפרים שלו" אומר כריס ומתחיל לצעוק.
    "ביוטיפליי עוד פעם מערבולת רוח!".

15. NYO HO HO
    עמית

"סניב סניב" הוא אומר וקופץ לך על הראש ומתמקם שם.
    נראה שסניבי לא גרוע אחרי הכל.
    אתה נכנס לתור בו המאמנים האחרים שנרשמים לליגה ואתה שומע כל מיני מילים נזרקות פה ושם:
    "שמעתי שזה יהיה משהו יוצא דופן" אומר אחד
    "יש מלא דברים חדשים ומעניינים באי הזה" אומר אחר
    "שמעתי אפילו יש אגם שמבקר בו פוקימון אגדי" מוסיף עוד אחד.
    לאחר רעש בלתי פסוק מגיע תורך והנציגה שבדוכן לוקחת ממך את כרטיס המאמן ורושמת אותך לליגה.
    "שיהיה בהצלחה ההתחלה נמצאת בדיוק שם" היא אומרת ומצביעה לכיוון דרך 1.
    "בהצלחה גם לך חמוד" היא אומרת לסניבי שעל ראשך ונראה שהתרשמה ממנו.
    "תודה רבה!" אומר לנציגה שבדוכן בשמחה.לאחר מכן אלך אל דרך 1 ואגיד לסניבי:"טוב סניבי,פה מתחיל רישמית מסע הפוקימונים שלנו ביחד!" בשמחה, אלטף אותו קצת ואתחיל להתקדם בדרך 1.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 20 מתוך 34 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •