Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 34 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 499
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    עומר

אתה נכנס בחשש וזהירות רבה ליער.
    השומר סוגר את השער שמפריד בין העיר ליער ואין לך דרך חזרה.
    אתה מתחיל ללכת ולפתע שומע רעש חזק של קרב פוקימונים בהמשך.
    פיצ'ו סקווירטל וצ'ימצ'אר רצים מהר למקום האירוע ואתה מגלה אל מולך מאמן בלבוש אדום עם ג'ל בשיער ועוד אדם אחר עם תרמיל גדול על גבו שדווקא נראה בחור טוב ניגוד לשני .
    "קרן בועות!" קורא האיש עם התרמיל לקינגלר שלו().
    "גרייבלר תתחמק" קורא הבחור הרשע לגרייבלר שלו()
    הגרייבלר מנסה להתחמק אך המתקפה חזקה מידי והאיש באדום מפסיד.
    "עוד נתראה" אומר האיש באדום זורק כדור אשם ונעלם.
    "היי אתה ילד מה אתה עושה פה" קורא האיש עם התרמיל בכעס שלידו הקינגלר שלו.
    "בוא לכאן מיד" הוא אומר.
    חח.. הדמות מוכרת לי XD
    ~~~
    "אני..? סתם מישהו שממשיך במסע הפוקימונים שלו..." אנסה להשמע תמים שלא יחשוד בכלום..
    אבוא אליו לפי שביקש "מה...?" אשאל אותו ואראה מושפל קצת,
    "תישארו מאחור!" אלחש להם "יכול להיות שהוא מסוכן.." אודיע להם בזהירות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    עמית

אתה וסניבי צועדים בדרך 1 הסלולה ישר ומצדיה יער,עצים שיחים ופרחים.
    אתה הולך שהוא עדיין על ראשך טיפה מנומנם.נראה שהים לא עשה לא טוב כל כך.
    "טוטו טוטו" אתה שומע קריאה ומטח מים מופנה אליך ומפיל אותך לאחור וגם את סניבי של הראשך.
    "סניב...סניבי" קורא סניבי בכעס ועצבנות לאחר שהתעורר מתנומתו.
    אתה מגלה אל מולך טוטודייל קטן אך מלא מרץ וכוח().
    "טוטודייל!" נראה שהוא רוצה להלחם בך.

עומר

XD
    ------
    "אתה יודע מי זה היה? זה היה חייל בצוות רייג'" הוא אומר לך ואתה נזכר במה ששמעת מאנשים שהיו איתך על ספינה.
    אתה שמעת על הצוות שנסה לעשות הכל כדי להרוס לג'ושוע מיליארדר ובכך הם מתנכלים לאי שלו ולאנשים שבו,אף פעם לא חשבת שזה נכון כי אף אחד לא יודע לתת פרטים עליהם.
    "הם אנשים רעים לא אני,הם תקפו אותי ולא אני אותם" הוא אומר בצורה חשודה שנסה להוציא אותו זכאי.
    "אתה יודע כמה פוקימונים מסוכנים מסתובבים ביער הזה,מה אתה עושה פה לבדך ללא פוקימון" הוא אומר לך.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:

טריקו מתחיל להרגיש מוזר וזנבו מתחיל לכאוב לו.
    "טריקו טרי!" הוא צועק ונאנק מכאבים.
    בנתיים קריקטון מתקרב במהירות אליו ועוד כמה שניות יהיה מולו מוכן לזריקת מספרי האקס.
    "טריקו טרי!" אתה שומע אותו צועק שוב וטריקו קופץ למעלה באוויר וזנבו מתחיל לזהור.
    טריקו למד זנב ברזל!
    אתה רואה את טריקו יחד עם זנבו הזוהר יוצא להדוף את המתקפה בצורה מוצלחת עם כוחו החדש בזנב.
    "טריקו טרי.." הוא מתנשף ונרגע.
    בנתיים נראה שקריקטון נפגע קשה מזנב הברזל וקשה לו לזוז.אתה מבין שהמירות שלו נחלשה משמעותית.
    לאאאאא קליע זרעים!!!! חחח..
    ~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו טריקו, טריקו זה זנב ברזל חבר! אתה ענק!" אצעק נרגש ומאושר אחייך עליו חיוך ואוסיף "הייתי מחבק אותך אבל יש לנו קרב לסיים, קדימה חבר!" אחדיר בוא נחישות ומוטיבציה לנצח.
    לאחר מכן אדריך אותו "אוקיי חבר עכשיו קשה לו לזוז, קדימה קפוץ למעלה וצלול עם מתקפה מהירה, אך בשביל מהירות בלבד, שתיהיה קרוב מספיק שלח את קריקיטון אל כריס עם מתקפת חבטה חזקה!"

.

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עמית

"טוטו טוטו" אתה שומע קריאה ומטח מים מופנה אליך ומפיל אותך לאחור וגם את סניבי של הראשך.

עומר

XD
    ------
    "אתה יודע מי זה היה? זה היה חייל בצוות רייג'" הוא אומר לך ואתה נזכר במה ששמעת מאנשים שהיו איתך על ספינה.
    אתה שמעת על הצוות שנסה לעשות הכל כדי להרוס לג'ושוע מיליארדר ובכך הם מתנכלים לאי שלו ולאנשים שבו,אף פעם לא חשבת שזה נכון כי אף אחד לא יודע לתת פרטים עליהם.
    "הם אנשים רעים לא אני,הם תקפו אותי ולא אני אותם" הוא אומר בצורה חשודה שנסה להוציא אותו זכאי.
    "אתה יודע כמה פוקימונים מסוכנים מסתובבים ביער הזה,מה אתה עושה פה לבדך ללא פוקימון" הוא אומר לך.

"לא דווקא יש לי כאן כמה.. תכיר,אבל חכה רגע.." אקטע את עצמי ואלך לעבר הפוקימונים המתחבאים...
    "זה בסדר,הוא טוב,נוכל לסמוך עליו..." אומר להם ואביא אותם לאיש
    "תכיר,אלה צ'ימצ'אר,סקווירטל ופיצ'ו הקטנים שלי.." אציג אותם בפניו ואראה מה הוא יגיד עליהם
    "אה,שכחתי,אני עומר,מה שמך..?" אלחץ לו את היד...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית

"מי זה הפוקימון הזה?" אומר לעצמי ואוציא את הפוקידע שלי מהכיס.לאחר מכן אגיד לסניבי:"קדימה סניבי!בוא נלחם בטוטודייל הזה ונלכוד אותו!השתמש עכשיו בהצלפת גפן!"
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ניב

זה יבוא אל תדאג תהנה ממה שיש בנתיים חח D :
    -----
    "טריקו טרי!" הוא מאשר ומיד קופת לגובה מדהים של 5 מטר באוויר וצולל במהירות מטה.
    הוא משתמש בחבטה עם זנבו ומעיף את קריקטון לאחור לאחר שהוא לא מצליח להתחמק.
    "קריק קריקט..." אתה שומע את קריקטון מדבר חלש בהדרגה ולבסוף נופל.
    קריקטון התעלף וניצחת בקרב!
    "כל הכבוד ידידי זה בהחלט היה קרב מרתק" אומר לך כריס ומחזיר את קריקטון.
    "אני הולך להביא את התג מן המשרד שלי חכה כאן" הוא אומר והולך ומשאיר ותך לבד עם טריקו השמח אך גם העייף והמותש.

עומר

"אתה בטוח שתסדר איתם ביער הזה,כדאי לך שאחד מהם יתפתח בקרוב" אומר האיש.
    "אה ושמי הוא ג'ונס" הוא אומר בחדות ובמהירות ולוחץ לך את ידך.
    "תקשיב יש לי הצעה בשבילך" אומר ג'ונס ואתה מקשיב בריתוק.
    "היער הוא יער גדול לחצות את כולו בצורה רציפה יקח יום או יומיים אז כדאי שתזהר ילדון" הוא אומר לך ומחזיר את קינגלר.
    "אני עכשיו צריך להגיע לעיר סלורין ממנה באת אולי אפגוש בך בעתיד בהצלחה ולהתראות" אומר ג'ונס ומשאיר אותך בפה פעור מלא שאלות של מה לעזאזל מסוכן ביער הזה.

עמית

אתה מוציא את הפוקידע ומבודק מידע עליו.
    "טוטודייל פוקימון תנין המים.יש לו את ההרגל לנסוך כל דבר שעומד בדרכו ומשיניו המופתחות אפילו המאמן עצמו צריך להזהר" אומר הפוקידע ואתה מחזיר אותו לתיק.
    אתה קורא לסניבי להתייצב לקרב וסניבי מוכן ומזומן להלחם בקרב הראשון שלו.
    סניבי משתמש בהצלפת גפן(תודה שכחתי את התרגום של זה חח אני אערוך לכולם עכשיו) ואתה רואה שני גפן ארוכים וירוקים יוצאים מזנבו ועטים לכיוונו של טוטודייל אשר נפגע קשה מהם.
    אתה שם לב שהטוטודייל הזה צעיר מאוד ולפי יכולותיו נראה כאילו רק בקע מן הביצה.
    "טוטו טוטו טוטו!!!" הוא צועק ומתחיל להשתמש באקדח מים לכל עבר ועל סניבי להזהר מכך.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    זה יבוא אל תדאג תהנה ממה שיש בנתיים חח D :
    -----
    "טריקו טריקו!" הוא מאשר ומיד קופת לגובה מדהים של 5 מטר באוויר וצולל במהירות מטה.
    הוא משתמש בחבטה עם זנבו ומעיף את קריקטון לאחור לאחר שהוא לא מצליח להתחמק.
    "קריק קריקט..." אתה שומע את קריקטון מדבר חלש בהדרגה ולבסוף נופל.
    קריקטון התעלף וניצחת בקרב!
    "כל הכבוד ידידי זה בהחלט היה קרב מרתק" אומר לך כריס ומחזיר את קריקטון.
    "אני הולך להביא את התג מן המשרד שלי חכה כאן" הוא אומר והולך ומשאיר ותך לבד עם טריקו השמח אך גם העייף והמותש.
    חחח אני סתם צוחק, אחת המתקפות, תחשוב מה יקרה שהוא יהיה ספטייל עם הזנב שיש לו זה הורג פוקימונים! XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואוו טריקו אתה גדול אתה כוכב!" אומר לו מאושר עד הגג אחבק אותו ואזרוק אותו לאוויר ואתפוס במשך שלוש פעמים.
    אשים אותו על כתפי ואומר "תנוח כאן על הכתף, מגיע לך!" ואחייך אליו חיוך עדיין ומלא שמחה.
    לאחר מכן אחכה בציפייה לתאג שלי 'איפה הוא.. איפה הוא?!!?...' אחשוב בליבי כבר מת לקבל את התאג!

.

8. משתמש מנוסה
    ניב

אז נוותר על קליע זרעים צודק
    -------------------------
    אתה משבח את טריקו ומודה לו על הקרב הנפלא שלו.
    אתה שם אותו על כתפך והוא מחייך ומחבק את ראשך.נראה שאתם ממש מתקרבים באותו הרגע.
    "חזרתי" אתה שומע את כריס יוצא מן המשרד שלו ובידו
    התג().
    "הנה התג שבאמצעותו תוכל להמשיך ליער איירוסטה ובהמשך תצטרך אותו יחד עם כל שמונת התגים כדי להשתתף בתחרות הליגה" אומר לך כריס ואתה נפרד ממנו לשלום.
    עכשיו אתה יוצא מן המכון ועומדות בפניך האופציות:

-מרכז הפוקימונים(חשוב לרפא את הפוקימונים לפניי המעבר ביער הגדול)

-מרכז ההחלפות

-חנות (תוכל לקנות פוכדורים לטיול ביער כדי ללכוד עוד פוקימונים ואבני פיתוח אם צריך)
    -------
    זכית ב 300$ לאחר הניצחון בקרב המכון!

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    אז נוותר על קליע זרעים צודק
    -------------------------
    אתה משבח את טריקו ומודה לו על הקרב הנפלא שלו.
    אתה שם אותו על כתפך והוא מחייך ומחבק את ראשך.נראה שאתם ממש מתקרבים באותו הרגע.
    "חזרתי" אתה שומע את כריס יוצא מן המשרד שלו ובידו
    התג().
    "הנה התג שבאמצעותו תוכל להמשיך ליער איירוסטה ובהמשך תצטרך אותו יחד עם כל שמונת התגים כדי להשתתף בתחרות הליגה" אומר לך כריס ואתה נפרד ממנו לשלום.
    עכשיו אתה יוצא מן המכון ועומדות בפניך האופציות:

-מרכז הפוקימונים(חשוב לרפא את הפוקימונים לפניי המעבר ביער הגדול)

-מרכז ההחלפות

-חנות (תוכל לקנות פוכדורים לטיול ביער כדי ללכוד עוד פוקימונים ואבני פיתוח אם צריך)
    -------
    זכית ב 300$ לאחר הניצחון בקרב המכון!
    לא לא לא לוותר פשוט קליע זרעים נשאיר להזדמנות אחרת, שתרצה להוסיף לי מתקפה תזכר. לא לחוץ הזמן.. העיקר שבסוף יהיה XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אצא החוצה מן המרכז, מודה לכריס על קרב מעולה ומנופף לו עם טריקו לשלום בדרכי החוצה. אביט לשמיים ואומר "אבא עשיתי את זה אתה שומע? יש לי תאג ראשון!"
    לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים לתת לטריקו ופידג'י את הטיפול שמגיע להם. אחזור אל ג'וי ואראה לה את התאג בגאווה "ניצחתי!" אומר בחיוך מאושר.
    אבקש ממנה לתת לטירקו ופידג'י טיפול כמו שצריך.. ובנתיים אצא החוצה עם הפוקדור של גרולייט.
    אוציא אותו ונכיר זה את זה, אומר לו בחיוך ואלטף את רעמתו "היי גרולייט קטן, אני ניב המאמן החדש שלך! יחד ניהיה צוות חזק. נטייל בעולם, נתאמן וננצח בקרבות רבים.. אז איך זה נשמע לך?!"

.

10. משתמש מנוסה

ניב
    לאחר קרב המכון אתה יוצא החוצה ומתבונן בשמיים הכחולים מדבר אל אביך המנוח.
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים של טריקו ופידג'י ואתה נותר עם הפוכדור של גרולייט שלא הכרת עדיין.
    אתה יוצא החוצה לזמן קצר עם גרולייט בעוד הפוקימונים שלך בטיפול.
    כאשר אתה מוציא אותו החוצה נגלה אליך גרוולייט () שמזכיר לך את הגרולייט של אמך לפניי שהפך לארקניין.
    "גרו גרו גרו" הוא אומר בשמחה וקופץ עליך נראה שהוא אוהב את הרעיון שאתה תהיה המאמן שלו.
    אתה זוכר לעצמך שהוא עדיין קטן וצריך לטפל בו היטב.
    "אאודי אאודי" אתה שומע קול של פוקימו והאאודינו של האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים של טריקו ופידג'י ומשאירה אותך עם החלטה מה לעשות עכשיו.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    לאחר קרב המכון אתה יוצא החוצה ומתבונן בשמיים הכחולים מדבר אל אביך המנוח.
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים של טריקו ופידג'י ואתה נותר עם הפוכדור של גרולייט שלא הכרת עדיין.
    אתה יוצא החוצה לזמן קצר עם גרולייט בעוד הפוקימונים שלך בטיפול.
    כאשר אתה מוציא אותו החוצה נגלה אליך גרוולייט () שמזכיר לך את הגרולייט של אמך לפניי שהפך לארקניין.
    "גרו גרו גרו" הוא אומר בשמחה וקופץ עליך נראה שהוא אוהב את הרעיון שאתה תהיה המאמן שלו.
    אתה זוכר לעצמך שהוא עדיין קטן וצריך לטפל בו היטב.
    "אאודי אאודי" אתה שומע קול של פוקימו והאאודינו של האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים של טריקו ופידג'י ומשאירה אותך עם החלטה מה לעשות עכשיו.
    "תודה רבה לך אאודינו!" אומר לך ואביט בכמה שהיא חמודה. לאחר מכן אחזור אל גרולייט. אביט בו מעט המום ואחשוב 'ווואוו הוא כל-כך דומה לארקניין כשהיה גרולייט צעיר!"
    לאחר מכן אביט בפוקדורים אחליט להשים אותו בחגורה, לנוח עוד טיפה.. אלך לחנות ומשם אמשיך אל העיר הבאה ואתעסק בהתיידדות עם גרולייט החדש!

.

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

אתה יוצא החוצה עם טורצ'יק ובידיך הפוכדור של הפוקימון החדש שלך!
    אתה מוציא את דיינו מן הפוכדור ולמולך עומד על ארבע פוקימון דינוזואר קטן עם פרווה שחורה על ראשו ואתה מבין שבגלל הפרווה הזו הוא פוקימון שאיננו יכול לראות אלא נעזר בשמיעתו בשביל להתמצא.
    דינו מתקרב אליך טיפה בחשש "דיינו דיין דיין" הוא אומר לך בקול כמו של תינוק ממש ולמרות מראו הילדותי אתה שם לב לשיניו החדות והגדולות בפיו ושם לב שהוא יכול להיות מסוכן.
    הוא מתקרב לטורצ'יק ומתחיל להתחכך בו ואתה מבין שהשניים מסתדרים היטב.
    לאחר מכן הוא ניגש אליך ומפיל אותך על הקרקע ומתחיל ללקק את פרצופך.
    "חחח די נו" אגיד בשמחה ואקום וארים את דיינו לידיי
    "אני מבין שאתה שמח לראות אותי אני חושב שאני ואתה ניהיה ממש חברים טובים" אגיד בחיוך ואניח אותו שוב על הרצפה
    "טוב שניכם הגיע הזמן ללכת לקרב המכון הראשון אז קדימה" אגיד בחיווך ואחזיר את דיינו לפוכדור שלו ואתחיל ללכת לכיוון המכון עם טורצ'יק

13. משתמש מנוסה
    ניב

ומה אתה קונה בחנות? חח תחשוב מה אתה רוצה שלח לי פרטית במקום לערוך את ההודעה פשוט תמשיך בדרך.
    ----------
    אתה יוצא מן החנות ופניך מועדות אל עבר העיר הבאה שכדי להגיע אליה עומד בדרכך היער הגדול,יער איירוסטה.
    אתה נכנס ליער שתחילת דרכו מתחילה קצת אחרי היציאה מן העיר סלורין ואתה הולך לך עם גרולייט שלידך אשר מקפץ קדימה בשמחה לאחר כל צעד שאתה עושה.
    אתם ממשיכים ללכת ביער והכל נראה אותו הדבר לכן אתה דואג לא ללכת לאיבוד.
    לאחר כמה דקות של הליכה אתה מרגיש מכה קלה בכתף מאחורה ואתה רואה בחורה שהתנגשה בך.
    הבחורה מתחילה לרוץ במקום ולבקש סליחה.אם לא הייתם ביער היית חושב שהיא במירוץ.
    הבחורה לבושה בבגדי ספורט ונושאת על גבה תיק מטיילים גדול ().
    "סליחה אני ממש מצטערת אני פשוט נורא אוהבת לרוץ שאני לא שמה לב לאן חח" היא אומרת בצורה נחמדה.
    "יש פה מלא מאמנים מפוזרים בכל מקום ביער הגדול הזה לא חשבתי שאתקל במישהו על ההתחלה.תגיד אתה מעוניין בקרב פוקימונים?" היא ממשיכה לדבר ועושה את הכל בצורה מהירה מאוד ומבלבלת.

אדם

אתה הולך לכיוון המכון יחד עם טורצ'יק.
    כאשר אתה מגיע לשם אתה רואה שלט על הדלת שאומר:"מפאת עיניינים חשובים מנהיג המכון יוכל להלחם בין השעות 10 ל 1 בצהריים ובמקום שני קרבות יתקיים קרב אחד על אחד" לאחר שאתה מסיים לקרוא אתה רואה שהשעה היא 12 וחצי ושיש לך עוד זמן.
    אתה נכנס מהר למכון ולאחר מכן לעוד דלת שעליה כתוב:"הזירה".
    אתה נכנס ורואה מולך משטח דשא גדול בו מפוזר עצים,שיחים ופרחים ובמרכזה של הזירה אתה רואה גם אגמון קטן ולידו מזרקה קטנה.
    "באת לאתגר אותי לקרב מכון?" אתה שומע קול ורואה נער במדי טבע פשוטים

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

אתה הולך לכיוון המכון יחד עם טורצ'יק.
    כאשר אתה מגיע לשם אתה רואה שלט על הדלת שאומר:"מפאת עיניינים חשובים מנהיג המכון יוכל להלחם בין השעות 10 ל 1 בצהריים ובמקום שני קרבות יתקיים קרב אחד על אחד" לאחר שאתה מסיים לקרוא אתה רואה שהשעה היא 12 וחצי ושיש לך עוד זמן.
    אתה נכנס מהר למכון ולאחר מכן לעוד דלת שעליה כתוב:"הזירה".
    אתה נכנס ורואה מולך משטח דשא גדול בו מפוזר עצים,שיחים ופרחים ובמרכזה של הזירה אתה רואה גם אגמון קטן ולידו מזרקה קטנה.
    "באת לאתגר אותי לקרב מכון?" אתה שומע קול ורואה נער במדי טבע פשוטים
    "כן,שמי אדם ואני באתי לאתגר אותך ולהביס אותך" אגיד בחיוך ובבטחון וארים את אגודלי
    "אז אתה מוכן להלחם נגיד?" אשאל בחיוך
    'זה באמת קרב המכון הראשון שלי אני ממש מתרגש' אחשוב בהתרגשות ולהט ואתן מבט אל עבר טורצ'יק

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR="Navy"][B]

ליאור

"איזו טעות" אומר כריס ומתברר כצודק כאשר הרוח מעיפה את ראפלט לאחור והוא נפצע טיפה בגבו.
    "זאת סך הכל רוח אתה לא יכול להדוף אותה באמצעות משהו מוחשי כמו הטפרים שלו" אומר כריס ומתחיל לצעוק.
    "ביוטיפליי עוד פעם מערבולת רוח!".
    אני אומר לרפלסט " הפעם תחמק מהמעברולת רוח של ביוטפליי. לאחר שתחמק עוף לעברו ותשתמש בטפרים מחודדים על ביוטפלי.תשתמש גם בניקור כשאתה משתמש בניקור נסה לנקר את כנפיו כך שהוא לא יוכל לעוף למשך הקרב "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 21 מתוך 34 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •