Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 34 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    עומר

"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
    קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
    "קריקט קריקט" אומר קריקטון לכריס כדי שלא יהיה מאוכזב ומבקש סליחה.
    "צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
    "קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
    "באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.
    צ'ימצ'אר רץ אליך וקופץ אליך בשמחה רבה על כך שניצחתם.

יובל

מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
    מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.
    קריקטון עכשיו לא רואה כלום וקשה לו להסיר את הבוץ.

ליאור

"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
    "ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
    ראפלט עף לאחור מן המתקפה ולאחר מכן קם מיד על רגליו מוכן להוראותיך.
    "ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.

דוד

"אוקיי אם כך קודם אסביר את החוקים".
    "הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".
    "כאורחת ניתנת לך האפשרות להחליף לפוקימון אחר גם כאשר הוא לא מעולף".
    לאחר שכריס מסיים הוא מבקש ממך להוציא את הפוקימון שלך לפניי שהוא מוציא את שלו.
    את גם רואה איש אחד במדי שופט עומד לצידי הזירה וכנראה הוא ישפוט את הקרב.

איתי

כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
    הבאתי לך את פינקו רק כי אתה היחיד שלא התקדם משמעותית במשהו מתחילת המשחק.
    ----------------------------
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת אל עבר פינקו שמתחמק במהירות רבה.
    "צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
    "פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
    נראה שפיינקו לא אוהב את הזילזול שלך.
    "מאדקיפ תחסל אותו באקדח מים! אין לו סיכוי!" אומר למאדקיפ ואקווה שזה יצליח
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

2. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    עמית-רקע קצר ולעניין אהבתי,אתה רשום תגיב להתחלה ועוד מעט אני מוסיף את הדמות שלך בדף הראשי

ליאור

ראפלט מקשיב לך בחיש יוצא במתקפת זעם אשר באמצעותה הוא חודר דרך הקורים.
    לאחר מכן בעודו באוויר אפו נהיה כסוף והוא משתמש בניקור מהיר אל עבר ביוטיפליי שלא נתן לעצמו זמן להתחמק והוא נפגע קשה.
    ביוטיפליי נופל לקרקע וראפלט חוזר קרוב אליך שמצבו דיי טוב.
    "ביוטיפליי תקום מהר אתה חייב" אתה שומע את כריס זועק אליו.

עומר

"היי ילד עצור" אתה שומע כל מימינך שעוצר מבעדך להכנס ליער.
    "יש לך את תג מכון החרק?" הוא שואל ואתה מציג אותו בפניו לאחר מכן הוא מספר לך שהוא שומר הכניסה ליער ושרק מי שניצח במכון יכול לעבור.
    "אלו הם הפוקימונים שלך?" הוא שואל בצורה טיפה מזלזלת.
    "הם רק בהתפתחות הראשונה אני מקווה שתסדר איתם שם ביער הזה..." הוא אומר ואתה לא מבין את כוונתו.

ניב

תפסיק או שאתה מסולק!
    סתם... אם אני יכול רק ללמוד ולשפר מה רע.
    וכן טריקו בחוץ אתה לא זוכר?...
    -----------
    אתה מחזיר את פידג'י ההמום מהמכה האחרונה שקיבל ומורה לטריקו להתקדם לזירה.
    אתה מסביר לטריקו את המבנה של כל התקפות והגנות והוא מחזיר לך ב"טרי.." קטן בעוד הוא מחייך חיוך בטוח.
    אתה מבין שהמהירות של טריקו היא הדבר היחיד שיעזור לך בקרב הזה.
    "קריקטון תשתמש שוב במספרי איקס" קורא לו כריס.
    קריקטון עושה צורת איקס בידיו וכאשר הן זוהרות לגמרי הוא רץ אל עבר טריקו ומתכונן לתקוף.
    טריקו נשאר רגוע עד לרגע האחרון ובזמן שקריקטון מגיע קרוב אליו הוא קופץ ומתחמק ממנו מהר במהירות שקריקטון עצמו לא קולט.
    טריקו פוצח בריצה מהירה אל עבר קריקטון ומעיף אותו בדחיפה חזקה מאוד.
    "קריקט!!!" קורא קריקטון בכעס הוא נראה פוקימון בעל אגו גדול ובלי הוראה מן המאמן שלו הוא פוצח שוב במספרי אקס רק שהפעם הוא מתקדם לעבר טריקו במהירות גדולה יותר ממקודם!

דוד

תשקיע קצת יותר באסטרטגיה לא רק לזרוק מתקפות וזהו...
    עצה : P
    -------
    ספינאראק מתחמק ממתקפה הכנף באמצעות יצירת קורי עכביש איתם הוא מגיע לענף באחד מן העצים.
    "ספינ ספינ" הוא צוחק ומתחיל לזלזל בפידוב שלך.
    את רואה שפידוב מתחיל להתעצבן.
    "אוקי תשתמש במערבולת רוח!"
    אמרתי לו בעצבים
    'ואו ספינאראק הזה טוב אני צריכה למצוא את החולשה שלו'

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ניב

זה יבוא אל תדאג תהנה ממה שיש בנתיים חח D :
    -----
    "טריקו טרי!" הוא מאשר ומיד קופת לגובה מדהים של 5 מטר באוויר וצולל במהירות מטה.
    הוא משתמש בחבטה עם זנבו ומעיף את קריקטון לאחור לאחר שהוא לא מצליח להתחמק.
    "קריק קריקט..." אתה שומע את קריקטון מדבר חלש בהדרגה ולבסוף נופל.
    קריקטון התעלף וניצחת בקרב!
    "כל הכבוד ידידי זה בהחלט היה קרב מרתק" אומר לך כריס ומחזיר את קריקטון.
    "אני הולך להביא את התג מן המשרד שלי חכה כאן" הוא אומר והולך ומשאיר ותך לבד עם טריקו השמח אך גם העייף והמותש.

עומר

"אתה בטוח שתסדר איתם ביער הזה,כדאי לך שאחד מהם יתפתח בקרוב" אומר האיש.
    "אה ושמי הוא ג'ונס" הוא אומר בחדות ובמהירות ולוחץ לך את ידך.
    "תקשיב יש לי הצעה בשבילך" אומר ג'ונס ואתה מקשיב בריתוק.
    "היער הוא יער גדול לחצות את כולו בצורה רציפה יקח יום או יומיים אז כדאי שתזהר ילדון" הוא אומר לך ומחזיר את קינגלר.
    "אני עכשיו צריך להגיע לעיר סלורין ממנה באת אולי אפגוש בך בעתיד בהצלחה ולהתראות" אומר ג'ונס ומשאיר אותך בפה פעור מלא שאלות של מה לעזאזל מסוכן ביער הזה.

עמית

אתה מוציא את הפוקידע ומבודק מידע עליו.
    "טוטודייל פוקימון תנין המים.יש לו את ההרגל לנסוך כל דבר שעומד בדרכו ומשיניו המופתחות אפילו המאמן עצמו צריך להזהר" אומר הפוקידע ואתה מחזיר אותו לתיק.
    אתה קורא לסניבי להתייצב לקרב וסניבי מוכן ומזומן להלחם בקרב הראשון שלו.
    סניבי משתמש בהצלפת גפן(תודה שכחתי את התרגום של זה חח אני אערוך לכולם עכשיו) ואתה רואה שני גפן ארוכים וירוקים יוצאים מזנבו ועטים לכיוונו של טוטודייל אשר נפגע קשה מהם.
    אתה שם לב שהטוטודייל הזה צעיר מאוד ולפי יכולותיו נראה כאילו רק בקע מן הביצה.
    "טוטו טוטו טוטו!!!" הוא צועק ומתחיל להשתמש באקדח מים לכל עבר ועל סניבי להזהר מכך.
    בפה פעור ג'ונס עזב אותי ולקח לי זמן לעכל את דבריו
    "חכה..." אומר ולא אראה אותו,אבין שהוא לא יוכל לשמוע אותי
    "אוף! עוד אחד שטוען שהיער מסוכן! למה אף אחד לא מסביר לי?!" אשאל את עצמי בכעס.
    "טוב,סקווירטל,אני ממנה אותך בינתיים למגן שלנו,ברגע שאתה רואה משהו חשוד תשתמש עליו באקדח מים.." אומר לסקווירטל..
    אז אפנה אל צ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר,כשאתה רואה משהו זז תודיע לסקווירטל ותשתמש גם בלהביור על העצם הזה.." אומר לו
    לבסוף אסתכל על פיצ'ו "פיצ'ו,כשאתה משהו מתקיף תישאר לידי,אז אם משיהו יעבור את ההגנה שלנו,שתשאר אתה להתקיף אותו,מובן?" אשאל את כולם בסוף דבריי..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    ומה אתה קונה בחנות? חח תחשוב מה אתה רוצה שלח לי פרטית במקום לערוך את ההודעה פשוט תמשיך בדרך.
    ----------
    אתה יוצא מן החנות ופניך מועדות אל עבר העיר הבאה שכדי להגיע אליה עומד בדרכך היער הגדול,יער איירוסטה.
    אתה נכנס ליער שתחילת דרכו מתחילה קצת אחרי היציאה מן העיר סלורין ואתה הולך לך עם גרולייט שלידך אשר מקפץ קדימה בשמחה לאחר כל צעד שאתה עושה.
    אתם ממשיכים ללכת ביער והכל נראה אותו הדבר לכן אתה דואג לא ללכת לאיבוד.
    לאחר כמה דקות של הליכה אתה מרגיש מכה קלה בכתף מאחורה ואתה רואה בחורה שהתנגשה בך.
    הבחורה מתחילה לרוץ במקום ולבקש סליחה.אם לא הייתם ביער היית חושב שהיא במירוץ.
    הבחורה לבושה בבגדי ספורט ונושאת על גבה תיק מטיילים גדול ().
    "סליחה אני ממש מצטערת אני פשוט נורא אוהבת לרוץ שאני לא שמה לב לאן חח" היא אומרת בצורה נחמדה.
    "יש פה מלא מאמנים מפוזרים בכל מקום ביער הגדול הזה לא חשבתי שאתקל במישהו על ההתחלה.תגיד אתה מעוניין בקרב פוקימונים?" היא ממשיכה לדבר ועושה את הכל בצורה מהירה מאוד ומבלבלת.
    אני אופס.. שכחתי מזה XD בכל מקרה אני קונה אבן אש.
    ואני אשתמש בא שארגיש שגרולייט מוכן להתפתח! שזה בערך עוד מכון או שתיים. נקנה בעיר הבאה זה לא לחוץ לי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אם להגיד את האמת? אני לא חושב שגרולייט שלי מוכן כרגע לקרב עם פוקימון מאומן.. אני מציע שנסתובב קצת. ואולי אחר-כך" אומר לה מעט במבוכה ואגרד בעורפי כהרגל.
    לאחר מכן אזכר להציג את עצמי "דרך אגב, שמי הוא ניב אני במקור ממחוז הואן מהעיר ליליקוב... מהיכן את במקור?" ואלחץ את ידיה בחיוך אדיב.
    אחפש מקום מוצל ונחמד שבוא תוכל להניח את התיק ונשב ונדבר... אתן בנתיים לגרולייט להתרוצץ קצת ולחפש לו דבר מה.

.

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    דוד

פידוב משתמש במערבולת רוח וספינאראק מנסה שוב להתחמק באמצעות שליחת קורים לעץ אחר.
    לרוע מזלו של כריס וספינאראק המערבולת רוח פוגעת בקורים של שלו ומפילה אותו לקרקע.
    "ספינ ספינ" הוא אומר ומתפתל מכאבים אך קם מיד מוכן למתקפה.
    "ספינאראק חתך זעם!" קורא כריס וספינאראק מתהלך אל עבר פידוב לשימוש בחתך זעם קטלני.

יובל

מאדקיפ מנצל את המומנטום ומשתמש באקדח מים שמעיף את קריקטון לאחור ופוגע בו עוד יותר.
    לרוע מזלך קריקטון אינו מעולף עדיין אך בהחלט תשוש ממדקיפ הקטן שעושה לו חיים קשים.
    "קריקטון תנסה בפעם האחרונה חבר,מספרי אקס" הוא קורא לו וקריקטון באמצעות שמיעה בלבד כאשר עיניו מכוסות מאתר את מקומו של מדקיפ ועט לעברו במטרה להשתמש במספרי אקס.

ליאור

הפעם אתה משתמש בהחלטה נכונה וראפלט מתחמק בממערבולת הרוח.
    "ראפ ראפלט" הוא אומר ועט לעברו של ביוטיפליי במטרה להשתמש בטפרים מחודדים שמחמיצים את ביוטיפליי שמעופף בשנייה האחרונה סנטימטר אחורה אך לא נותן לו אתה האפשרות להתחמק מן הניקור של ראפלט.
    לפתע מקורו נהיה זוהר והוא תוקף את כנף ימין של ביוטיפליי אך לא מצליח להגיע לשנייה.
    ביוטיפליי עכשיו מושבת מלהשתמש בכנף ימין אך הכנף השמאלית עדיין עובדת.

אדם

"אני אשמח להלחם נגדך תעמוד כאן" הוא מסמן לך על המקום שהוא נמצא שמצויר בו מעמד מסוים מחוץ לזירה והוא הולך למעמד שלו בצד השני.
    "ביוטיפליי צא!" הוא מזמן החוצה פרפר יפהפה מעופף לו בשני כנפיו זהו ביוטיפליי ((/
    "במי אתה תבחר בטורצ'יק הקטן הזה ששם?" הוא שואל ומצביע על טורצ'יק.

עומר

"סקוור סקוור" אומר לך סקווירטל באבירות והולך מלפניכם.
    "צ'אר צ'אר" מהנהן צ'ימצ'אר ומסתכל מימין לשמאל.
    "פיצ'ו פיצ'ו" אומר לך פיצ'ו בחמידות ונצמד אליך.
    נראה שכולם מוכנים ומקשובים לכל מילה שלך.

יניב

"שמי מליסה" היא אומרת לך בפנים מחייכות ולאחר הסירוב לקרב עוצרת מהריצה ויושבת איתך מתחת לעץ המוצל.
    "אני במקור ממחוז יונובה,מכיר?" היא שואלת.
    בנתיים שאתם יושבים גרוולייט משחק לו ומתרוצץ באיזורכם.
    נערך לאחרונה על ידי kickass, 06-14-2011 בשעה 03:09 PM

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

ליאור

"ראפ ראפלט" הוא אומר ועט לעברו של ביוטיפליי במטרה להשתמש בטפרים מחודדים שמחמיצים את ביוטיפליי שמעופף בשנייה האחרונה סנטימטר אחורה אך לא נותן לו אתה האפשרות להתחמק מן הניקור של ראפלט.
    לפתע מקורו נהיה זוהר והוא תוקף את כנף ימין של ביוטיפליי אך לא מצליח להגיע לשנייה.

.
    אני אומר לראפלסט " מצוין עכשיו הוא בקושי יכול לעוף.עכשיו רק צריך לטפל בכנף שמאל שלו וניצחנו בקרב.תשתמש בניקור הכי חזק שלך על הכנף השמאלית שלו.לאחר מכן תשתמש בטפרים חדים על כול גופו של ביוטפלי כדי להביס אותו בקר ב "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית

אתה מוציא את הפוקידע ומבודק מידע עליו.
    "טוטודייל פוקימון תנין המים.יש לו את ההרגל לנסוך כל דבר שעומד בדרכו ומשיניו המופתחות אפילו המאמן עצמו צריך להזהר" אומר הפוקידע ואתה מחזיר אותו לתיק.
    אתה קורא לסניבי להתייצב לקרב וסניבי מוכן ומזומן להלחם בקרב הראשון שלו.
    סניבי משתמש בהצלפת גפן(תודה שכחתי את התרגום של זה חח אני אערוך לכולם עכשיו) ואתה רואה שני גפן ארוכים וירוקים יוצאים מזנבו ועטים לכיוונו של טוטודייל אשר נפגע קשה מהם.
    אתה שם לב שהטוטודייל הזה צעיר מאוד ולפי יכולותיו נראה כאילו רק בקע מן הביצה.
    "טוטו טוטו טוטו!!!" הוא צועק ומתחיל להשתמש באקדח מים לכל עבר ועל סניבי להזהר מכך.
    "סניבי-תנסה להתחמק ממתקפת אקדח המים ותשתמש בדחיפה!" אומר לסניבי.
    NYO HO HO BITCH

8. Hail Hydra
    דוד

"ספינאראק חתך זעם!" קורא כריס וספינאראק מתהלך אל עבר פידוב לשימוש בחתך זעם קטלני.

יובל

מאדקיפ מנצל את המומנטום ומשתמש באקדח מים שמעיף את קריקטון לאחור ופוגע בו עוד יותר.
    לרוע מזלך קריקטון אינו מעולף עדיין אך בהחלט תשוש ממדקיפ הקטן שעושה לו חיים קשים.
    "קריקטון תנסה בפעם האחרונה חבר,מספרי אקס" הוא קורא לו וקריקטון באמצעות שמיעה בלבד כאשר עיניו מכוסות מאתר את מקומו של מדקיפ ועט לעברו במטרה להשתמש במספרי אקס.

ליאור

אדם

"אני אשמח להלחם נגדך תעמוד כאן" הוא מסמן לך על המקום שהוא נמצא שמצויר בו מעמד מסוים מחוץ לזירה והוא הולך למעמד שלו בצד השני.

עומר

יניב

"שמי מליסה" היא אומרת לך בפנים מחייכות ולאחר הסירוב לקרב עוצרת מהריצה ויושבת איתך מתחת לעץ המוצל.
    "מעולה!" אשמח "קדימה בואו..." אאציץ בהם ואתחיל לרוץ איתם
    "כדאי שנרוץ.. הלילה יורד עוד מעט..." אמלמל לעצמי ואראה שהפוקימונים גם נראה מודאגים כמוני...
    אסתכל לעבר השמיים ואראה מתי השקיעה
    ~~~~
    אם כבר לילה אז סליחה,אני פשוט לא יודע אם יש להם חורף או קיץ שמה... XD
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    דוד

יובל

ליאור

אדם

עומר

יניב

"אוקי פידוב תנסה להתחמק וישר אחר כך להשתמש במתקפה מהירה!"
    הייתי לחוצה עצבנית 'לא ניראה לי שאני יצליח'
    לקחתי אוויר ונרגעתי

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    אפשר שהשם ישתנה.. הוא קצת חרוש, אני מכיר מליסה בשתי משחקים שונים XD אולי מריומה? או ריטה? לינדזי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שמעתי עליו משהו כמה פעמים.. נחשב למחוז מרתק מאוד!" אומר ואדגיש.
    לאחר מכן מתוך סקרנות אוסיף לשאול "כמה פוקימונים כבר יש לך? לאן את ממשיכה מכאן? וכמה תאגים כבר יש לך? את שלי השגתי עכשיו!" ואראה לה את התאג, בפנים מאושרות.

.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

.
    "בדיוק! טורצ'יק אתה מוכן?!" אגיד בחיוך ואשלח את טורצ'יק לזירה
    'אני לא מאמין שאני באמת הולך להלחם בקרב מכון סוף סוף!' אחשוב בהתרגשות
    "אני חושב שהמתקפה הראשונה שלי לא?! אז טורצ'יק קדימה תשתמש בגחלת על ביוטיפליי קדימה!" אצעק ואצביע על ביוטיפליי

12. משתמש מנוסה
    דוד

פידוב מתחמק בהצלחה ומשאיר את ספינאראק חסר אונים כאשר הוא משתמש במהירות במתקפה מהירה.
    ספינאראק אף לחצי השני של הזירה קרוב לכריס ונראה שפידוב פגע בו קשה.
    "קדימה חבר קום זה עוד לא נגמר" אומר לו כריסו מעודד את ספינאראק.
    "ספיניאראק!!!" קורא ספינארק ומשתמש ביריית קורים אל עבר פידוב שפוגעת בו ולא מאפשרת לו לזוז.
    "ספינאראק עכשיו צא בחתך זעם ותסיים את זה!" קרא כריס.

עומר

לא דווקא זה בסדר נתת לי רעיונות להמשך וכ'ו חוץ מזה אני בדרך כלל אומר מתי יש חושך וזה... : P
    ----------------
    אתה רץ עם הפוקימונים שלך ורואה את החושך מתחיל לרדת על היער והמקום נעשה טיפה מפחד.
    פיצ'ו נצמד אליך ולא מוכן לעזוב אותך מרוב שהוא מפוחד.
    "סקוור סקוור!" קורא סקווירטל ונראה שהוא מצא מערה קטנה בה תוכלו לישון ולהעביר את הלילה.

עמית

סניבי מתחמק בגמישות ומצוינות רבה ממתקפותיו של טוטודייל ומשאיר אותו חסר אונים למתקפה המהירה שלו.
    טוטדייל נפגע קשה ונראה טיפה מסוחרר.

ליאור

ראפלט משתמש בניקור לכנפו השמאלית של ביוטיפליי ובהצלחה משבית גם אותה.
    למרבה מזלו של ביוטיפליי או לא (?) בגלל שכנפיו מושבתות הוא נפל מטה ומתחמק מממתקפת הטפרים של ראפלט.
    "מה אעשה עכשיו" אתה שומע את כריס בחשש טיפה.
    "ביוטיפליי תנסה להשתמש ביריית קורים!" אומר לו כריס וביוטיפליי יורה יריית קורים חזקה ומהירה אל עבר ראפלט.

ניב

טוב נראה כבר אחר כך אני אשנה
    ----------------
    "כן שתסיים את מסעך פה אני בהחלט ממליצה לך לבוא ועלשות את המסע הבא שלך שם.
    "יש לי שלושה פוקימונים וכולם איתי מאז שהם קטנים" היא אומרת.
    "תפסתי שניים מהם במחוז שלי ואחד בסינו כאשר טיילתי שם. אה ואני לא משתתפת בליגה אני פשוט אוהבת לטייל במלא קומות אז חשבתי לטייל במקום הנפלא הזה" היא אומרת בחיוך.
    לאחר מכן אתה מראה לה את התג שלך והיא משתתפת בשמחתך.
    "גרו גרו!!" אתה שומע את גרווליט זועק ואתה ולינדסי רצים למקור הרעש.
    "לא כדאי לך להשאיר את הפוקימונים שלך ללא השגחה" אומרת אישה בצחקוק ואתה רואה אישה במדים אדומים ושיער כחלחל ולידה גרולייט בכלוא בכלוב פוקימונים לאחר שפיתתה אותו.
    "אני מכירה אותה אני חושבת,היא חיילת של צוות רייג' שפועל באי!" אומרת לינדסי.

אדם

טורצ'יק מקשיב לך ומשתמש בגחלת אך הגחלת איטית מידי ולכן סיוטיפליי מתחמק ממנה בכלות.
    "אס אוירי!" קורא כריס לביוטיפליי ואתה רואה את ביוטיפליי טס במהירות גדולה שכולו מכוסה בהילה כספוה במטרה לפגוע בטורצ'יק הקטן שלך!.

13. Hail Hydra
    דוד

פידוב מתחמק בהצלחה ומשאיר את ספינאראק חסר אונים כאשר הוא משתמש במהירות במתקפה מהירה.
    ספינאראק אף לחצי השני של הזירה קרוב לכריס ונראה שפידוב פגע בו קשה.
    "קדימה חבר קום זה עוד לא נגמר" אומר לו כריסו מעודד את ספינאראק.
    "ספיניאראק!!!" קורא ספינארק ומשתמש ביריית קורים אל עבר פידוב שפוגעת בו ולא מאפשרת לו לזוז.
    "ספינאראק עכשיו צא בחתך זעם ותסיים את זה!" קרא כריס.

עומר

לא דווקא זה בסדר נתת לי רעיונות להמשך וכ'ו חוץ מזה אני בדרך כלל אומר מתי יש חושך וזה... : P
    ----------------
    אתה רץ עם הפוקימונים שלך ורואה את החושך מתחיל לרדת על היער והמקום נעשה טיפה מפחד.
    פיצ'ו נצמד אליך ולא מוכן לעזוב אותך מרוב שהוא מפוחד.
    "סקוור סקוור!" קורא סקווירטל ונראה שהוא מצא מערה קטנה בה תוכלו לישון ולהעביר את הלילה.

עמית

סניבי מתחמק בגמישות ומצוינות רבה ממתקפותיו של טוטודייל ומשאיר אותו חסר אונים למתקפה המהירה שלו.
    טוטדייל נפגע קשה ונראה טיפה מסוחרר.

ליאור

ראפלט משתמש בניקור לכנפו השמאלית של ביוטיפליי ובהצלחה משבית גם אותה.
    למרבה מזלו של ביוטיפליי או לא (?) בגלל שכנפיו מושבתות הוא נפל מטה ומתחמק מממתקפת הטפרים של ראפלט.
    "מה אעשה עכשיו" אתה שומע את כריס בחשש טיפה.
    "ביוטיפליי תנסה להשתמש ביריית קורים!" אומר לו כריס וביוטיפליי יורה יריית קורים חזקה ומהירה אל עבר ראפלט.

ניב

טוב נראה כבר אחר כך אני אשנה
    ----------------
    "כן שתסיים את מסעך פה אני בהחלט ממליצה לך לבוא ועלשות את המסע הבא שלך שם.
    "יש לי שלושה פוקימונים וכולם איתי מאז שהם קטנים" היא אומרת.
    "תפסתי שניים מהם במחוז שלי ואחד בסינו כאשר טיילתי שם. אה ואני לא משתתפת בליגה אני פשוט אוהבת לטייל במלא קומות אז חשבתי לטייל במקום הנפלא הזה" היא אומרת בחיוך.
    לאחר מכן אתה מראה לה את התג שלך והיא משתתפת בשמחתך.
    "גרו גרו!!" אתה שומע את גרווליט זועק ואתה ולינדסי רצים למקור הרעש.
    "לא כדאי לך להשאיר את הפוקימונים שלך ללא השגחה" אומרת אישה בצחקוק ואתה רואה אישה במדים אדומים ושיער כחלחל ולידה גרולייט בכלוא בכלוב פוקימונים לאחר שפיתתה אותו.
    "אני מכירה אותה אני חושבת,היא חיילת של צוות רייג' שפועל באי!" אומרת לינדסי.

אדם

טורצ'יק מקשיב לך ומשתמש בגחלת אך הגחלת איטית מידי ולכן סיוטיפליי מתחמק ממנה בכלות.
    "אס אוירי!" קורא כריס לביוטיפליי ואתה רואה את ביוטיפליי טס במהירות גדולה שכולו מכוסה בהילה כספוה במטרה לפגוע בטורצ'יק הקטן שלך!.
    "מעולה סקווירטל!" אשבח אותו בשמחה ואתקדם לעבר המערה..
    אז אכנס אם כולם למערה ואתן לכולם אוכל פוקימונים..
    "צ'ימצ'אר! ליתר ביטחון, תשתמש בלהביור אל תוך פנים המערה,ככה נדע אם יש שם מישהו.." אפקוד עליו
    'היער הזה,כמו שהבנתי,מסוכן. עדיף להשתמש באמצעי בטיחות ביער כזה..' אסיק לעצמי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    עומר

אתם הולכים לכיוון המערה וליתר בטחון צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ואז אתה שומע צרחה.
    "הופ הופ!!" מתוך המערה יוצאת הופיפ קטנה () ונראה שפצעתם אותה.
    "צ'ימ צ'ימ'" אומר ומסתכל אליך צ'ימצ'אר מרגיש אשמה.

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

"טורצ'יק תשאר רגוע!" אגיד בבטחון
    'אני חייב לעצור את ביוטיפליי מלפגוע בטורצ'יק שלי' אחשוב ואנסה למצוא פתרון, לאחר כמה שניות שך חשיבה..
    "טורצ'יק תחכה שביוטיפליי יגיע קרוב אליך ואז תשתמש בגלגל להבה כדי ללכוד אותו" אגיד ברוגע לטורצ'יק ואחכה לראות אותו פועל

עמוד 22 מתוך 34 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •