"מאדקיפ תחסל אותו באקדח מים! אין לו סיכוי!" אומר למאדקיפ ואקווה שזה יצליחעומר
"אמנם קריקטון שלי תשוש מאוד אך מתקפות ישירות מצ'ימצ'אר לא יעבדו עליו בגלל מהירותו" אומר כריסו מורה לקריקטון מיד להתחמק.
קריקטון התשוש מנסה לזוז הצידה אך נראה שטענתו של כריס לא נכונה כל כך כי הוא נפגע קשה מן השריטה ונופל על הקרקע.
"קריקט קריקט" אומר קריקטון לכריס כדי שלא יהיה מאוכזב ומבקש סליחה.
"צ'ימ..צ'אר!!" קורא צ'ימצ'אר בקול ומשחרר להביור ענק מימדים מפיו אל עבר קריקטון שמתעלף לו.
"קריקטון חזור" אומר כריס ומביט על הפוכדור של קריקטון.,"נלחמת טוב ידידי" הוא אומר ומחזירו לתיק.
"באשר לך עומר כל הכבוד באמת אתה יכול בנתיים להודות ולצ'ימצ'אר שלך אני הולך להביא את התג" הוא אומר ויוצא מן הזירה.
צ'ימצ'אר רץ אליך וקופץ אליך בשמחה רבה על כך שניצחתם.
יובל
מאדקיפ מתחמק במהירות רבה ואתה שם לב שקריקטון מתחיל להיות יחסית איטי אך עדיין מהיר בצורה שפועלת לרעתך.
מדקיפ יורה יריות בוץ אל עבר קריקטון שמתחמק בקפיצות לאחור מצד לצד אך הדבר לא עוזר לו שהוא פוגע באן קטנה שבזירה וחוטף בוץ לפניו.
קריקטון עכשיו לא רואה כלום וקשה לו להסיר את הבוץ.
ליאור
"חח שמעתי את מה שאמרת בהתחלה על להוציא את פוקימוני החרק שלי מיד כדי שתוכל להביס אותם ומיד הבנתי" אומר בצחוק ונראה שהוא הולך להחזיר קרב קשה.
"ביוטיפליי מערבולת רוח" קורא כריס וביטויפליי משחרר מערבולת רוח חזקה לעבר ראפלט שעומד להשתמש במתקפה זעם.
ראפלט עף לאחור מן המתקפה ולאחר מכן קם מיד על רגליו מוכן להוראותיך.
"ביוטיפליי ספיגה!" קורא כריס וביוטיפליי עט לכיוונו של ראפלט במטרה להתשמש בספיגה,מתקפה שתחליש את ראפלט ועלולה להכריע את הקרב עוד לפני שהגיע לשיאו.
דוד
"אוקיי אם כך קודם אסביר את החוקים".
"הקרב ילך כך,כל אחד בוחר שני פוקימונים בכלליות לקרב כולו אך משתמשים בכל אחד בכל תור".
"כאורחת ניתנת לך האפשרות להחליף לפוקימון אחר גם כאשר הוא לא מעולף".
לאחר שכריס מסיים הוא מבקש ממך להוציא את הפוקימון שלך לפניי שהוא מוציא את שלו.
את גם רואה איש אחד במדי שופט עומד לצידי הזירה וכנראה הוא ישפוט את הקרב.
איתי
כן אבל זה רק תחילת המשחק באותה מידה שהם חזקים הם יכולים להביס את צ'ארמנדר חסר הניסיון בקרבות שלך כי הוא רק מתחיל. תהיה מציאותי בהתאם למשחק.
הבאתי לך את פינקו רק כי אתה היחיד שלא התקדם משמעותית במשהו מתחילת המשחק.
----------------------------
צ'ארמנדר משתמש בגחלת אל עבר פינקו שמתחמק במהירות רבה.
"צ'אר צ'אר" אומר לך צ'ארמנדר ונראה כי הוא עדיין חלש ולא מתקדם מספיק בשביל להביור.
"פיינקו!!" קורא פיינקו ועט לכיוונו של צ'ארמנדר ומשתמש בהפלה(take down) בשמעיפה את צ'ארמנדר הקטן לאחור.
נראה שפיינקו לא אוהב את הזילזול שלך.