"פידוב השתמש במערבולת רוח לעבר החוטים ואחר כך חתך אוויר!"דוד
פידוב מתחמק בהצלחה ומשאיר את ספינאראק חסר אונים כאשר הוא משתמש במהירות במתקפה מהירה.
ספינאראק אף לחצי השני של הזירה קרוב לכריס ונראה שפידוב פגע בו קשה.
"קדימה חבר קום זה עוד לא נגמר" אומר לו כריסו מעודד את ספינאראק.
"ספיניאראק!!!" קורא ספינארק ומשתמש ביריית קורים אל עבר פידוב שפוגעת בו ולא מאפשרת לו לזוז.
"ספינאראק עכשיו צא בחתך זעם ותסיים את זה!" קרא כריס.
עומר
לא דווקא זה בסדר נתת לי רעיונות להמשך וכ'ו חוץ מזה אני בדרך כלל אומר מתי יש חושך וזה... : P
----------------
אתה רץ עם הפוקימונים שלך ורואה את החושך מתחיל לרדת על היער והמקום נעשה טיפה מפחד.
פיצ'ו נצמד אליך ולא מוכן לעזוב אותך מרוב שהוא מפוחד.
"סקוור סקוור!" קורא סקווירטל ונראה שהוא מצא מערה קטנה בה תוכלו לישון ולהעביר את הלילה.
עמית
סניבי מתחמק בגמישות ומצוינות רבה ממתקפותיו של טוטודייל ומשאיר אותו חסר אונים למתקפה המהירה שלו.
טוטדייל נפגע קשה ונראה טיפה מסוחרר.
ליאור
ראפלט משתמש בניקור לכנפו השמאלית של ביוטיפליי ובהצלחה משבית גם אותה.
למרבה מזלו של ביוטיפליי או לא (?) בגלל שכנפיו מושבתות הוא נפל מטה ומתחמק מממתקפת הטפרים של ראפלט.
"מה אעשה עכשיו" אתה שומע את כריס בחשש טיפה.
"ביוטיפליי תנסה להשתמש ביריית קורים!" אומר לו כריס וביוטיפליי יורה יריית קורים חזקה ומהירה אל עבר ראפלט.
ניב
טוב נראה כבר אחר כך אני אשנה
----------------
"כן שתסיים את מסעך פה אני בהחלט ממליצה לך לבוא ועלשות את המסע הבא שלך שם.
"יש לי שלושה פוקימונים וכולם איתי מאז שהם קטנים" היא אומרת.
"תפסתי שניים מהם במחוז שלי ואחד בסינו כאשר טיילתי שם. אה ואני לא משתתפת בליגה אני פשוט אוהבת לטייל במלא קומות אז חשבתי לטייל במקום הנפלא הזה" היא אומרת בחיוך.
לאחר מכן אתה מראה לה את התג שלך והיא משתתפת בשמחתך.
"גרו גרו!!" אתה שומע את גרווליט זועק ואתה ולינדסי רצים למקור הרעש.
"לא כדאי לך להשאיר את הפוקימונים שלך ללא השגחה" אומרת אישה בצחקוק ואתה רואה אישה במדים אדומים ושיער כחלחלולידה גרולייט בכלוא בכלוב פוקימונים לאחר שפיתתה אותו.
"אני מכירה אותה אני חושבת,היא חיילת של צוות רייג' שפועל באי!" אומרת לינדסי.
אדם
טורצ'יק מקשיב לך ומשתמש בגחלת אך הגחלת איטית מידי ולכן סיוטיפליי מתחמק ממנה בכלות.
"אס אוירי!" קורא כריס לביוטיפליי ואתה רואה את ביוטיפליי טס במהירות גדולה שכולו מכוסה בהילה כספוה במטרה לפגוע בטורצ'יק הקטן שלך!.
צעקתי לפידוב בעצבים הייתי לחוצה מאוד לא חשבתי שאני יצליח
'זה יותר קשה ממה שחשבתי הוא לא מוותר הספינאראק הזה'