Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 34 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 499
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    ניב:

כן אבל התכוונתי שהוא פשוט מנופף חזק יותר ופשוט מעיף בלי שום מערבולת..
    ואתה יכול להכניס לה מכות אבל תזהר היא יכולה לרצוח אותך בטעות(מועחעחעח).
    יש בה מלא רייג' D :
    ------------
    "לא לוקח סיכון חעחע" מתחילה לצחוק החיילת שהיא שומעת אותך בזמן שהניצוצות נשלחים לכיוונם של הפוקימונים שלך.
    פידג'י מתחמק בעזרת תעופה לגובה וכך ניצל מן המכה הכואבת.
    טריקו מחכה,מוכן ומזומן למתקפת הניצוץ וכאשר היא מגיעה הוא מפנה לה את זנבו(חח) וטוען אותו כאשר הוא מבצע זנב ברזל.
    כעת,זנב הברזל של טריקו מכיל כוח רב יותר מן הרגיל.
    "טריקו טרי!" צועק טריקו ובמהירות רבה בזמן שהוא מנסה לשמר את המתקפה תוקף טריקו את לוקסיו בחוזקה עם זנב הברזל.
    לוקסיו עף לאחור בצורת העמידה על ארבע שלו ומתחיל להתנשף טיפה הוא נראה תשוש.
    "לוקסיו נשיכה ותעשה זאת מהר" אומרת החיילת ללוקסיו שתוקף את טריקו בנשיכה לאחר שההוא הוציא יותר מידי אנרגיה ולא יכל להתחמק.
    טריקו נפגע נורא ואתה מבין שהאסטרטגיה של החיילת היא בעיקר לחכות לזמן שהפוקימונים שלך עייפים ואז להפיל אותם שהם לא עומדים על השמירה.
    שום בעיה סדר לי משהו חד ותראה איך היא משלשלת מפחד.. תראה איזה תרגיל אני מכין לשניים האלה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טריקו תחזיק מעמד!" אצעק לו ואנסה לעודד אותו, אביט בחיילת ואוסיף "אסטרטגיה דיי מולכלכת את אוהבת את זה ככה? כי גם אני יכול לשחק ככה!"
    לאחר מכן אלחש ללינדזי שתלך אחורה ותסמן בשקט לפידג'י להוריד גובה מבלי שאף אחד יראה..
    ואז אומר לחיילת בחיוך "היי אפסית, פעם הבאה בקשי מהממונה עלייך שיתן לך מיכל לפוקימונים שאת חוטפת במקום כלוב!" ואז אפקוד על גרולייט "קדימה קטנצ'יק כך נשימה עמוקהו תירה על גבו של לקסריי גחלת מבין הסורגים!
    לאחר שלאסקריי יסתובב מהבלה של המתקפה של גרולייט אומר בשאגה "פידג'י בכל הכוח חבר, מתקפה מהירה!"

.

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ניב

פתחת את עמוד 25 ואתה מקבל ביצת פוקימון(תקבל אותה כבר דרך לינדזי) ורק שתדע לא משנה איזה פוקימון זה אתה מחוייב לקבל ומצידי לשים אצל הפרופסור.
    ואחלה אסטרטגיה חח לא חשבתי על זה אפילו על אפשרות כזאת D :
    --------
    לאחר חילופי מילים עקוצניות בינך לבין החיילת אתה מבקש מלינדזי לסמן לפידג'י להוריד גובה לתוך העצים.
    למזלך החיילת הכעוסה ומלאת האגו עסוקה בך ובטריקו כך גם לוקסיו שהם בכלל לא שמים לב לפידג'י או ללינדזי.
    "מה?" אומרת החיילת מופתעת ומסתובבת לאחור לאחר שאתה מורה על גרולייט להשתמש בגחלת,היא קופצת מהר הצידה וזה שורף לה חתיכת בד קטנה מהמכנס ושאר המתקפה פוגעת בלוקסיו שלא היה מוכן למתקפה מאחור.
    לאחר הפגיעה לוקסיו הכעוס הסתובב לאחור והתחיל לצעוק על גרולייט שבכלוב.
    גרולייט הוציא לשון וצחק על לוקסיו.לוקסיו לא הבין ואז גרולייט סימן לו להסתובב לאחור.
    לוקסיו מסתובב ובשנייה שהוא מסובב ראשו פידג'י מגיע אליו במהירות גדולה ומטיח בו מתקפה מהירה.
    "אוי לא אני לא מאמינה" אומרת החיילת כאשר היא רואה את הלוקסיו שלה מעולף על אדמת היער.
    "זה לא נגמר" היא אומרת ומחזירה את לוקסיו לפוכדור.
    החיילת מרימה את הכלוב ומתכוונת לעלות לספינת אוויר ענקית שמגיע אל מעל היער.
    "ביי ביי" היא אומרת בעודה מתכננת לעלות עם גרולייט כאשר הסולם יורד אליה מן ספינת האוויר.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור

ראפלט יוצא במתקפת זעם אל עבר קריקטון בצורה איטית בהשוואה למקודם וקריקטון מצליח להתחמק בקלות רבה ואף מצליח לחבוט בו עם ידיו ולהפילו לקרקע.
    "קריקטון מספרי אקס" קורא כריס ואתה רואה את קריקטון יוצא במהירות אל עבר ראפלט הקטן במטרה כאשר ידיו מתחילות לזהור.

אני אומר לראפלסט " תחמק במהירות מן נספרי האיקס של קריקטרון. לאחר מכןו תעוף לעבריו ותקוף אותו בניקור במתקפת הזעםם שלך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל

מארשטומפ החדש שלך משתמש במתקפה פצצת בוץ ויורה מפיו מטח חזק של מלא כדורי בוץ בבת אחת.
    "קריקטון מהר תנסה להתחמק!" קורא כריס וקריקטון המהיר מנסה להתחמק אך נפגע ללא סיכוי לברוח.
    "קריקטון לא קדימה תקום!" קורא לו כריס אך קריקטון יותר מידי חלש ותשוש והוא לבסוף מתעלף!
    "כל הכבוד חבר" אומר כריס לקריקטון ומחזירו לפוכדור.
    אתה שם לב לאהבה לדאגה ולחיבור שיש בין כריס לפוקימונים שלו.
    "שנייה ואני בא" אומר כריס וניגש למשרדו במטרה להביא לך את התג.
    בינתיים הוא משאיר אותך עם מארשטומפ הגדול שרץ אליך ובא לחבק אותך,מרוב כוחו ומשקלו הוא מפיל אותך לרצפה בשמחה גדולה.
    זה לא שלוש על שלוש?
    ---------------------
    "וואו מארשטומפ תג ראשון איזה כיף!!! רק עוד שבעה!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית

"הרק הרק" צועק הרקרוס כאשר הזרע טפיל של סניבי תופס אותו לא מוכן.
    סניבי יורה מזנבו שלושה זרעים שנתפסים על הרקרוס וצומחים להיות מן מחבלי צמחים שלוכדים אותו ומחלשים אותו מידי דקה.
    סניבי משתמש בהצלפת גפן והגפן הארוכה שיוצאת מזנבו פוגעת בו כאשר ההוא לכוד ומנסה לזוז.
    הרקרוס משתחרר מטפיל הזרעים שהספיקו להחלישו מעט באמצעות מתקפת זעם שיצאה מן הקרן שעל ראשו.
    נראה שהקרב מתחיל ומתחמם וכל פוקימוני האיזור מתפרשים לצדדים להוטים לצפות בקרב.
    "אוקיי סניבי!" אומר לסניבי "תתחמק ותשתמש בהתקלה ולאחר מכן שוב בהצלפת גפן!"
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ליאור

רפאלט לא מצליח להתחמק וחוטף את המכה הקשה של מספרי האיקס.
    ראפלט מעולף!
    "הוא נלחם טוב מאוד רפאלט אך היה מותש מידי מהקרב עם ביוטיפליי" אומר כריס.
    "קדימה בחר פוקימון אחר ונלחם כדי לסיים את הקרב" הוא מוסיף.

יובל

רוצה עוד קרב? תקרא במבנה הקרב מה רשום...
    ורציני אחי זה מה שיש לך להגיד לפוקימון שהתפתח וניצח? תוסיף בבקשה עוד פרטים שאפשר כי בהודעה הקודמת שרשמתי לך יכולת להוסיף עליה מספיק פרטים כאשר הוא התפתח.
    לא בזלזול כדי שאוכל להשקיע בך חזרה...
    ואני כמעט בטוח שגם הפעם תתייחס לאן אתה רוצה ללכת ולא לעובדה שהוא הגיש לך את התג... : P
    ------------------------
    "הנה קרב המכון" אומר כריס ומפסיק את שמחת הניצחון שלך ושל מארשטומפ.
    "הנה תג מכון החרק" הוא אומר ומגיש לך תג נוצץ בצורת הפוקימון ספינאראק().
    "בהצלחה בהמשך הדרך אני מאמין שתוכל לנצח את שאר המכונים ולהשתתף בליגה" אומר לך כריס ומעודד.
    לאחר מכן אתה יוצא מן המכון שבפניך עומדים מספר אפשרויות:

-מרכז הפוקימונים(מומלץ)

-חנות(מומלץ)

-מרכז ההחלפות

-יער איירוסטה

עמית

הרקרוס מגיע לכיוונו של סניבי הקטן במטרה לחבוט בו עם מתקפת זעם היישר מן הקרן שלו.
    סניבי מתחמק בקלות ולאחר מכן משתמש בהתקלה שמעיפה הרקרוס לעץ הקרוב לידו.
    "סניבי סניס" סניבי משתמש בהצלפת גפן חזקה ומטיח את זעמו בהרקרוס החלש.
    הרקרוס מנסה לקום ולא לוותר ידו נעשית זוהרת מאוד.
    אתה מבין שהרקרוס יודע שבירת לבנים ואם מכה כזו תפגע בסניבי הקטן הוא יכול להפגע קשה.
    "הרקרוס!" לפתע הרקרוס קופץ ממקומו ועט לכיוונו של סניבי.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב

פתחת את עמוד 25 ואתה מקבל ביצת פוקימון(תקבל אותה כבר דרך לינדזי) ורק שתדע לא משנה איזה פוקימון זה אתה מחוייב לקבל ומצידי לשים אצל הפרופסור.
    ואחלה אסטרטגיה חח לא חשבתי על זה אפילו על אפשרות כזאת D :
    --------
    לאחר חילופי מילים עקוצניות בינך לבין החיילת אתה מבקש מלינדזי לסמן לפידג'י להוריד גובה לתוך העצים.
    למזלך החיילת הכעוסה ומלאת האגו עסוקה בך ובטריקו כך גם לוקסיו שהם בכלל לא שמים לב לפידג'י או ללינדזי.
    "מה?" אומרת החיילת מופתעת ומסתובבת לאחור לאחר שאתה מורה על גרולייט להשתמש בגחלת,היא קופצת מהר הצידה וזה שורף לה חתיכת בד קטנה מהמכנס ושאר המתקפה פוגעת בלוקסיו שלא היה מוכן למתקפה מאחור.
    לאחר הפגיעה לוקסיו הכעוס הסתובב לאחור והתחיל לצעוק על גרולייט שבכלוב.
    גרולייט הוציא לשון וצחק על לוקסיו.לוקסיו לא הבין ואז גרולייט סימן לו להסתובב לאחור.
    לוקסיו מסתובב ובשנייה שהוא מסובב ראשו פידג'י מגיע אליו במהירות גדולה ומטיח בו מתקפה מהירה.
    "אוי לא אני לא מאמינה" אומרת החיילת כאשר היא רואה את הלוקסיו שלה מעולף על אדמת היער.
    "זה לא נגמר" היא אומרת ומחזירה את לוקסיו לפוכדור.
    החיילת מרימה את הכלוב ומתכוונת לעלות לספינת אוויר ענקית שמגיע אל מעל היער.
    "ביי ביי" היא אומרת בעודה מתכננת לעלות עם גרולייט כאשר הסולם יורד אליה מן ספינת האוויר.
    לגביי הביצה תקבל תשובה בלילה! קשה לחשוב עכשיו!
    ~~~~~~~~~~~~
    "הוא לא זה לא הלך לקרות!" אצעק בזעם ואתחיל יחד עם לינדזי לרוץ אחריה, "זוכרת שאמרת שתעזרי? אז אני צריך עזרה" אבקש ממנה בחיוך.
    "מהר בואו שניכם, חייבים להציל את גרולייט, טריקו קופץ ועלה על פידג'י וטוסו אל הבלון!" אומר לפידג'י ולטריקו!
    "גרולייט תקשה עליה חבר קטן, נסה להשתמש בנשיכה ולתפוס לה את היד או להכאיב לה עם גחלת.. פידג'י צא ועם טפריך קרע את הבלון!" אומר לשניים ואסיים בפקודה לטריקו שלי.
    "טריקו חבר, קפוץ אל החיילת הזו ותן לה מה שמגיע לה, השתמש מתקפה מהירה ודחף אותה, ואז מיד שבור את הכלוב של גרולייט עם זנב ברזל!"

.

8. NYO HO HO
    עמית

הרקרוס מגיע לכיוונו של סניבי הקטן במטרה לחבוט בו עם מתקפת זעם היישר מן הקרן שלו.
    אתה מבין שהרקרוס יודע שבירת לבנים ואם מכה כזו תפגע בסניבי הקטן הוא יכול להפגע קשה.
    "סניבי-תשתמש בזרע טפיל על ההרקרוס ולאחר מכן הצלפת גפן!" אומר לסניבי בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ניב

אה?
    זה ספינת אוויר כזאת מן החלליות האלה שיש לצוות הרעים בסדרות..
    -----------
    לינדזי ואתה מתחילים לרוץ כאשר החיילת והכלוב שגרולייט מוחזק בו מתחילים לזוז בעוד החיילת תופסת בסולם.
    פידג'י וטריקו שעליו עפים למעלה ופידג'י מנסה לחתוך את ספינת האוויר אבל היא עשויה מפלדה.
    גרוולייט מקשיב לפקודתך ומנסה לנשוך לה את היד אך היא מזיזה את הכלוב הצידה והוא לא פוגע אותו דבר כאשר הוא מנסה גחלת.
    טריקו קופץ מטה אל עבר החיילת מגבו של פידג'י וחובט לה בפרצוף!
    בעקבות המכה כלובו של גרולייט נופל מטה מגובה רב ומסוכן.
    "טורטרה צא!" צועקת לינדזי וזורקת פוכדור קדימה אל עבר מקום הנחיתה הרחוק ממכם של הכלוב.
    מתוך הפוכדור יוצא פוקימון דמוי צב ענק עם עץ קטן על גבו שנראה מאוד מרשים וחזק().
    "טורטרה תשאר שם ותעצור את הנפילה של הכלוב!" צועקת לינדזי וכך קורה ובעזרת טורטרה לינדזי מונעת אסון.
    "אתם עוד תשלמו על זה,זאת לא הפעם האחרונה שנתראה" אומרת החיילת מגובה גבוה באוויר ונעלמת יחד עם הספינה של צוות רייג'.

עמית

תנסה להשתמש בגפן שלו לכל מיני אסטרגיות לא רק להצלפה,כמו לתפוס אותו לחסום אותו וכ'ו..
    ---------------------------
    סניבי לא מספיק להתחמק מהמהירות של הרקרוס ונפגע ממתקפת שבירת הלבנים בצורה חזקה.
    אך אתה רואה את סניבי הקטן שלך לא מתייאש וחיש קם למתקפה הבאה.
    הוא משתמש בזרע טפיל אך הפעם הרקרוס הודף את הזרעים.
    סניבי מנסה להשתמש והרקרוס תופס בידו את הגפן ומעיף את סניבי על עץ.
    נראה שהרקרוס התעורר והוא נכנס לקרב בצורה רצינית ומסוכנת,נראה שסניבי צריך עזרה.

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

כריס חוזר ומגיש לך את תג המכון בצורת ספינאראק()
    "בהצלחה בהמשך דרכך אני בטוח שתהפוך למאמן גדול במיוחד שהקומבסקן הזה לצידך" אומר כריס ומחייך.
    אתה יוצא מן המכון ועומדים בפניך מספר של אפשרויות:

-מרכז פוקימונים(מומלץ לאחר הקרב)

-מרכז החלפות

-חנת(מומלץ להצטייד לפני המעבר ליער איירוסטה)

-יער איירוסטה
    .
    "תודה רבה" אגיד בחיוך בזמן שאקח את התג מכריס ואצא מהמכון עם קומבסקין
    "יש! זכיתי בתג הראשון שלי" אצעק משמחה ואסתכל על התג שלי ואכניס אותו לתיקי
    "כל הכבוד קומבסקין בוא נלך למרכז הפוקימונים כדי שתנוח קצת" אגיד בחיוך ואתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים.
    'אני חושב שאחרי זה אני ילך לחנות הפוקימונים כדי להצטייד טיפה ואז אני ימשיך אל עבר יער איירוסטה' אחשוב בזמן בבליכה למרכז

11. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    ליאור

ראפלט מעולף!

יובל

רוצה עוד קרב? תקרא במבנה הקרב מה רשום...
    ורציני אחי זה מה שיש לך להגיד לפוקימון שהתפתח וניצח? תוסיף בבקשה עוד פרטים שאפשר כי בהודעה הקודמת שרשמתי לך יכולת להוסיף עליה מספיק פרטים כאשר הוא התפתח.
    לא בזלזול כדי שאוכל להשקיע בך חזרה...
    ואני כמעט בטוח שגם הפעם תתייחס לאן אתה רוצה ללכת ולא לעובדה שהוא הגיש לך את התג... : P
    ------------------------
    "הנה קרב המכון" אומר כריס ומפסיק את שמחת הניצחון שלך ושל מארשטומפ.
    "הנה תג מכון החרק" הוא אומר ומגיש לך תג נוצץ בצורת הפוקימון ספינאראק().
    "בהצלחה בהמשך הדרך אני מאמין שתוכל לנצח את שאר המכונים ולהשתתף בליגה" אומר לך כריס ומעודד.
    לאחר מכן אתה יוצא מן המכון שבפניך עומדים מספר אפשרויות:

-מרכז הפוקימונים(מומלץ)

-חנות(מומלץ)

-מרכז ההחלפות

-יער איירוסטה

עמית

"נראלי נלך למרכז הפוקימונים ונרפא אותכם ואז לחנות לקנות פוקדורים מה אתה אומר מארשטומפ?" אגיד לו ואלך לכיוון המרכז הפוקימונים ואחשוב 'רק עוד שבעה תגים ואני בליגה בטוח אני ינצח!'
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב
    אה?
    זה ספינת אוויר כזאת מן החלליות האלה שיש לצוות הרעים בסדרות..
    -----------
    לינדזי ואתה מתחילים לרוץ כאשר החיילת והכלוב שגרולייט מוחזק בו מתחילים לזוז בעוד החיילת תופסת בסולם.
    פידג'י וטריקו שעליו עפים למעלה ופידג'י מנסה לחתוך את ספינת האוויר אבל היא עשויה מפלדה.
    גרוולייט מקשיב לפקודתך ומנסה לנשוך לה את היד אך היא מזיזה את הכלוב הצידה והוא לא פוגע אותו דבר כאשר הוא מנסה גחלת.
    טריקו קופץ מטה אל עבר החיילת מגבו של פידג'י וחובט לה בפרצוף!
    בעקבות המכה כלובו של גרולייט נופל מטה מגובה רב ומסוכן.
    "טורטרה צא!" צועקת לינדזי וזורקת פוכדור קדימה אל עבר מקום הנחיתה הרחוק ממכם של הכלוב.
    מתוך הפוכדור יוצא פוקימון דמוי צב ענק עם עץ קטן על גבו שנראה מאוד מרשים וחזק().
    "טורטרה תשאר שם ותעצור את הנפילה של הכלוב!" צועקת לינדזי וכך קורה ובעזרת טורטרה לינדזי מונעת אסון.
    "אתם עוד תשלמו על זה,זאת לא הפעם האחרונה שנתראה" אומרת החיילת מגובה גבוה באוויר ונעלמת יחד עם הספינה של צוות רייג'.
    מה אתה רציני?!?! כל-כך הרבה השקעה בשביל גרולייט מסכן?!?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לאחר שהם יסתלקו משם אמלמל בשקט "כשנתראה, נתראה.. אהיה מוכן לקראתכם!" כולי זועף ועצבני אך מיד אלך אל הפוקימונים שלי.
    אקח מהר את גרולייט, אחלץ אותו ואחבק אותו חזק.. "בפעם הבאה אדאג לשמור עליך! מצטער גרולייט!" לאחר מכן אלטף גם את פידג'י וטריקו ואומר להם "אתם גדולים, תמיד אפשר לסמוך עליכם!"
    אז אביט בטורטרה האדיר ואדהם מחוזקתו וגדולו "ווואוו הוא פשוט מרשים!" אומר לה בהתפעלות רבה ואומר לה תודה רבה.
    אלחץ את ידה ואשאל בחיוך "תשמעי לינדזי, אני הולך מכאן אל העיר ויקטוריה, זה מסע דיי ארוך.. אבל יהיו נופים מדהימים והרבה מקומות שונים ומעניינים בדרך, תרצי להצטרף?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לא שותפים.. פשוט עד לעיר ויקטוריה.

.

13. NYO HO HO
    עמית

תנסה להשתמש בגפן שלו לכל מיני אסטרגיות לא רק להצלפה,כמו לתפוס אותו לחסום אותו וכ'ו..
    ---------------------------
    סניבי לא מספיק להתחמק מהמהירות של הרקרוס ונפגע ממתקפת שבירת הלבנים בצורה חזקה.
    אך אתה רואה את סניבי הקטן שלך לא מתייאש וחיש קם למתקפה הבאה.
    הוא משתמש בזרע טפיל אך הפעם הרקרוס הודף את הזרעים.
    סניבי מנסה להשתמש והרקרוס תופס בידו את הגפן ומעיף את סניבי על עץ.
    נראה שהרקרוס התעורר והוא נכנס לקרב בצורה רצינית ומסוכנת,נראה שסניבי צריך עזרה.
    "סניבי, הינה באה העזרה שלך!" אומר ואוציא את הטוטודייל החדש שלכדתי.לאחר מכן אגיד לסניבי:"סניבי-החזק את הרקרוס בהצלפת הגפן שלך!" ולטוטודייל:"טוטודייל-השתמש בנשיכה ובאקדח מים על ההרקרוס!"
    NYO HO HO BITCH

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר

"הופ הופ הופייי!!!" היא צורחת משמחה ומחקבת אותך ואת כל הפוקימונים שלך.
    אתם יושבים לאחר שצ'ימצ'אר מביא בול עץ ומדליק אותו כדי שיהיה מואר והופיפ מתחילה לספר לכם על מה שעברה.
    היא מספרת שהלכה לאיבוד כאן ביער ומלא פוקימונים רעים התנכלו לה ושהיא העבירה את השבוע האחרון במערה מפחד.
    יש לך הופיפ! מיד אני מוסיף.

אדם

כריס חוזר ומגיש לך את תג המכון בצורת ספינאראק()
    "בהצלחה בהמשך דרכך אני בטוח שתהפוך למאמן גדול במיוחד שהקומבסקן הזה לצידך" אומר כריס ומחייך.
    אתה יוצא מן המכון ועומדים בפניך מספר של אפשרויות:

-מרכז פוקימונים(מומלץ לאחר הקרב)

-מרכז החלפות

-חנת(מומלץ להצטייד לפני המעבר ליער איירוסטה)

-יער איירוסטה

עמית

"הרקס.. הרקס.." הוא אומר לך בחוצפה ואנוכיות ומסמן לך עם היד ללכת.
    "סניבי.." נראה שסניבי לא מרוצה מהיחס שלו אליך והוא מתחיל להתעצבן.

ליאור

ראפלט יוצא במתקפת זעם אל עבר קריקטון בצורה איטית בהשוואה למקודם וקריקטון מצליח להתחמק בקלות רבה ואף מצליח לחבוט בו עם ידיו ולהפילו לקרקע.
    "קריקטון מספרי אקס" קורא כריס ואתה רואה את קריקטון יוצא במהירות אל עבר ראפלט הקטן במטרה כאשר ידיו מתחילות לזהור.

יובל

"הייתה לך הזדמנות והפסדת אותה" צוחק כריס.
    "מקודם קריקטון לא ראה ועכשיו שהוא רואה הסיכויים שלך אפסיים" הוא מוסיף וגם קריקטון מצטרף לצחוק שלו.
    מדקיפ משתמש באקדח מים אך קריקטון מתחמק בקלות וחובט בו בגב ומתרחק אחורה.
    מדקיפ הקטן נעשה עצבני ולפתע זוהר עד שלמולך עומד מארשטומפ ,פוקימון הדומה למדקיפ רק נראה גדול וחזק יותר()

מארשטומפ למד פצצת בוץ

ניב

"אתה מוזמן לנסות" צוחק החיילת.
    "לוקסיו שלי מאומן וחזק בהתאם לא כדאי לך להתעסק איתנו במיוחד עם שני הפוקימונים החלשים האלו" היא מוסיפה בצחוק מרושע.
    טריקו ופידג'י נראים כועסים במיוחד ומוכנים לצאת לקרב.
    "אוקיי אבל אני פה אם תצטרך" כאשר אתה משיב לה שזה הקרב שלך.
    טריקו ופידג'י יוצאים כעוסים וזועמים למתקפה משולבת במטרה להביס את לוקסיו.
    "לוק לוקסיו" אומר לוקסיו בזלזול ופוצח במכת חשמל שמתפצלת אל עבר טריקו ואל עבר פידג'י.
    טריקו המהיר מתחמק בקלות ופידג'י נפגע קשה מן המכה ונופל לקרקע.
    טריקו ממשיך במתקפה מהירה אך לוקסיו מתחמק במהירות רבה ונראה מהיר יותר מטריקו דבר שמכעיס את טריקו.
    "רואה? עם פוקימונים כאלו אין לך סיכוי!" מוסיפה החיילת ומתחילה לצחוק.
    "אני אפילו לא נותנת הוראות ללוקסיו והוא יודע מה לעשות בצורה הכי טובה"
    "אתה בטוח שאתה לא צריך עזרה?" שואלת לינדזי שוב.

דוד

רוצה וורוד בהתאם לדמות?
    --------
    אודיש יוצא לקרב והקטנטן טיפה חושש אך מוכן להקשיב לכל מה שתגידי לו.
    "אני אתן לך לתקוף ראשונה שוב" אומר כריס.
    "מעולה!" אשמח להצתרפותה ואשמע מה היא עברה..
    כשיגמר הסיפור אלך בסיבוב סביב כולם בלחץ "אני ממש מצטער הופיפ.." אומר לה בצער.
    "וזה רק מסביר כמה פוקימונים מסוכנים יש שם... כדאי לנו ממש להזהר,כולם" אסביר להם
    "עכשיו,בוא נלך לנמנם טיפה,עבר עלינו יום ארוך,וגם כדאי שנאזור כוחות למחר.." אומר להם ולך לנוח על סלע רחב שאמצא
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

ראפלט מעולף!

[/COLOR]
    אני אומר לאפלסט " הית מצוין עכשיו תנוח אצלך בפוכדור " .אני מחזיר אתת ראפלסט לפוכדור שלו ואז מוציא לקרב אצ טאפיג ואומר לו " אני יודע שאתה אוההב לכסח פוקומוני חרק אז הנה הזדמנות שלך לעשות זאת.טוב תשלח גחלת עוצמתית לעבר קריקרטון הזה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 25 מתוך 34 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •