Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 34 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 499
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי kickass צפה בהודעה
    אדם

אתם עוזבים את הדוכן ונכנסים לתוך דרך 1.
    דרך 1 היא דרך טיפה ארוכה משני צדדיה עצים ושיחים,לא מומלץ לסטות מהדרך בכדי לא ללכת לאיבוד.
    לאחר שאתם מגיעים אתה טיפה מתנשף ומעביר את קצב ההליכה שלך בחזרה לרגיל.
    "טורצ',טורצ'יק" אומר לך טורצ'יק ומפנה את תשומת לבך לרעשי פוקימונים מאחורי העצים.
    אתם הולך עם טורצ'יק ומגלה להפתעתך קטרפי() קטן וטיפה תשוש שמולו עומדים שני פוצ'יאנות () עם מבט אכזרי בפניהם ונראה כי הם תוקפים את הקטרפי הקטן.
    "טורצ'יק מהר תעזור לקטרפי, תשתמש בגחלת על שני הפוציאנה כדי להבריח אותם" אעצק והצביע על שני הפוצ'יאנה
    בזמן שטורצ'יק תוקף אני רץ אל עבר קטרפי ומרים אותו לידי כדי שהם לא יפגעו בו:"אתה תיהיה בטוח עכשיו" אגיד בחיוך לקטרפי ואמשיך להשגיח על טורצ'יק

2. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    כינוי בפורום:Riolu
    שם פרטי:דוד
    שם במשחק:ריאנה
    גיל במשחק:14
    תיאור:
    רקע:היא הייתה הילדה מאוד שמחה היא כל הזמן מנסה להתידד עם כולם היא עף פעם לא תריב אליה עם מישהו יפריע לה היא אף פעם לא צועקת היא שקטה כולם אהבו אותה היא גדלה במשפחה טובה
    היא אהבה מאוד פוקימונים היא זוכרת איך היא פעם יצא למסע עם אביה כשהיתה קטנה
    והיא הבטיחה שגם היא תצאה למסעה! היא הלכה לסינו לקחת מהפרופסור פוקימון~
    מחוז:סינו
    פוקימון :פיפלאפ נקבה
    ציוד בתיק:5 פוכדורים,פלאפון,פוקידע,אוהל,שק שינה,אוכל
    כסף:500$
    הערות/בקשות:אין לי חוץ משאני רוצה להנות ממש

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ניב:
    כן מצטער אם תכננת משהו אחר ^ ^
    -----------------------
    "טריקו טרי" הוא אומר לך בצורה חמודה ונחמדה.
    נראה שטריקו דיי נלהב לגביי ההשתתפות בליגה.הוא נראה לוחם אמיתי.
    בתנועה דיי מהירה עובר טריקו לארבע ורץ אל עבר התור שהולך ומתרוקן לו במהירות.
    אתם נגשים לדלפק ונציגה הנחמדה אומרת:"שלום לך אדוני,אנחנו שמחים שבחרת לקחת חלק בפתיחה החגיגית של הליגה ולהיות אחד מתוך עשרות מאמנים אשר באו לנסות את מזלם".
    היא לוקחת את כרטיס המאמן שלך ורושמת אותך במחשב ולאחר שהיא מחזירה אותך טריקו לא נח לשנייה ואומר לך שהוא רוצה להתחיל כבר בדרך.
    "אביט בהתעניינות במה שהיא עושה שם ואשאל תוך כדי "תגידי, כמה זמן יש לי מעכשיו על לתחילת הליגה?!"
    לאחר מכן אביט בטריקו הנלהב ואומר "רק עוד רגע חבר, עוד שנייה ונצא, נצא להתאמן ומי יודע.. אולי גם לתפוס חבר חדש לצוות!"
    אחריי שהיא תסיים והכל יהיה מוכן אניח הכל בתיק הקטן ואצא עם טריקו, אסמן לו עם האצבע היכן נמצאת דרך "01" ואומר לו בפנים חדורות מוטיבציה "נעשה תחרות מי יגיע ראשון לתחילת הדרך?"
    ואז מבלי להתריע לו בקצת רמאות, ארוץ ושנייה לאחר מכן אומר בעוקצנות "צא!"

.

4. משתמש מנוסה
    שם: ben
    דוד-אני מוותר לך בסדר אני מקווה אבל שתשקיע במשחק... אני מיד מוסיף אותך אתה יכול בנתיים להגיב להתחלה בעמוד הראשי.

אדם

"קטרפ..." הוא אומר לך ונראה כי הוא מתחיל להרגע ולהתרחק בראשו מכל הטראומה שעבר.
    בנתיים בקרב הפוצ'יאנות לא נותנות מונח לטורצ'יק ומתחילות לכעוס על כך שהוא ואתה מתערבים בעניינים שלהם.
    "טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת ישירות באחד מהם ואותו אחד משאיר את חברו מאחור ובורח".
    אתה שומע את נהימותיו של פוצ'יאנה שנשאר ומבין כי עליך להיות דרוך בקרב.
    פוצ'יאנה מגביר תאוצה ורץ אל עבר טורצ'יק בכוונה להשתמש בנשיכה!.

יובל
    שלחתי לך הודעה פרטית תקרא...
    -------
    אתה הולך יחד עם מדקיפ אל עבר דרך 1.
    כאשר אתם מתחילים ללכת רעש האוניות והנמל מתחיל להעלם וכמעט לא נשמע.
    "מדקיפ מדקיפ!" צועק לך מדקיפ ומדלג במקום ומצביע למעלה לכיוון אחד מענפי השיחים.
    אתה שם לב לפוקימון שמראו נראה מעורפל ולפתע אתה מזהה את סטארלי ().

ניב

"יש לך עוד בערך שישה חודשים,מר ג'ושוע מתכנן לעשות לכם מסע בלתי נשכח" היא אומרת ברמיזה מוזרה.
    אתה מתחיל בריצה מהירה לכיוון דרך 1 וטריקו מתחיל לצחוק על מה שעשית לו.
    הוא לא נשאר מאחור ומתחיל לקפץ קפיצות ארוכות על ארבע ומתחיל לעקוף אותך.
    "טריקו טריק" הוא אומר בגאווה ולהפתעתך הרבה הוא מגיע לפניך.
    אתם מתחילים ללכת בדרך 1 שלעיניכם שתי פידג'י () הנמצאים בעיצומו של קרב.
    טריקו מתלהב נורא מן הקרב עד כדי כך שהפידג'י מתעצבנים ועטים אל כיוונו בכוונה להשתמש בניקור.

5. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    יובל
    שלחתי לך הודעה פרטית תקרא...
    -------
    אתה הולך יחד עם מדקיפ אל עבר דרך 1.
    כאשר אתם מתחילים ללכת רעש האוניות והנמל מתחיל להעלם וכמעט לא נשמע.
    "מדקיפ מדקיפ!" צועק לך מדקיפ ומדלג במקום ומצביע למעלה לכיוון אחד מענפי השיחים.
    אתה שם לב לפוקימון שמראו נראה מעורפל ולפתע אתה מזהה את סטארלי ().
    "מאדקיפ מוכן? זה הקרב הראשון שלנו!!! אני כל כך מתרגש אתה? תשתמש במתקפת בוץ וכך הוא לא יראה ואז תשתמש באקדח מים!" אגיד למאדקיפ
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב:
    "יש לך עוד בערך שישה חודשים,מר ג'ושוע מתכנן לעשות לכם מסע בלתי נשכח" היא אומרת ברמיזה מוזרה.
    אתה מתחיל בריצה מהירה לכיוון דרך 1 וטריקו מתחיל לצחוק על מה שעשית לו.
    הוא לא נשאר מאחור ומתחיל לקפץ קפיצות ארוכות על ארבע ומתחיל לעקוף אותך.
    "טריקו טרי" הוא אומר בגאווה ולהפתעתך הרבה הוא מגיע לפניך.
    אתם מתחילים ללכת בדרך 1 שלעיניכם שתי פידג'י () הנמצאים בעיצומו של קרב.
    טריקו מתלהב נורא מן הקרב עד כדי כך שהפידג'י מתעצבנים ועטים אל כיוונו בכוונה להשתמש בניקור.
    כמה דברים, טריקו אומר "טריקו טרי" ולא "טריקו טריק".. תקן כי זה מציק.
    והוא רץ על שתיים.. אני חולה טריקו לא להתווכח XDD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי טריקו, הפידג'י הזה נראה פוקימון בריא ומהיר מאוד.. הוא יהיה אימון טוב!" ואז אחשוב לעצמי בלב 'וגם חבר צוות מעולה..' והאלעה חיוך קטן.
    לאחר מכן אנסה לרענן קצת את זכרוני לגביי המתקפות של טריקו ואומר לו "אוקיי, נתחיל בצורה מבטיחה.. מתקפה מהירה טריקו, שלא התחמק צא!"
    ואז אחכה בציפייה לראות מה יקרה.

.

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    יובל אתה רשום מצפה להשקעה,מיד אחרי שתשנה תמונה או תוסיף תיאור(לא רואים אותה) אני עורך ומוסיף אותך.

עומר

אתה נכנס לדרך מספר 1.
    לפתע כל הרעשים מן הנמל הנמצא מאחור כמעט ונעלמים כאשר אתה צועד קדימה.
    צ'ימצ'אר עולה על ראשך ואומר:"צ'ימ צ'ימ" נראה שנוח.
    "היי.. אתה.. אתה שם" אתה שומע קול מאחורי אחד השיחים.
    הקול נשמע כמו קול של ילד קטן וכאשר צ'ימצ'אר שומע את הקול הוא פוקח עיניו ורץ לכיוון השיח.

אדם

אתה רץ אל עבר הדוכן שהתרוקן לגמרי נראה כי כולם כבר עברו שם.
    "טורצ'ייק" קורא טורצ'יק בשמחה גדולה בעוד הוא מוחזק על ידך כאשר אתם מגיעים.
    "יש לך מזל ילד ההרשמה עומדת להסגר עוד חמש דקות" היא אומרת לך ואתה מתנשף לרווחה.
    אתה מגיש לה את כרטיס המאמן שלך והיא מכניסה אותך לרשימה.
    "יש מאמנים שכבר החילו לפני חצי יום כדי שתמהר" היא אומרת ומגישה לך בחזרה את הכרטיס.
    "אם אתה קצת אובד,תיגש לשם" היא מפנה את ראשה לכיוון שלט גדול עליו רשום:"דרך 1 מכאן הכל מתחיל...".
    מבולבל,אפנה אל הקול שפנה אליו בזמן שאשאל בתהייה "מי זה...?"
    ~~
    אין לי ממש מה לרשום עכשיו אז אני מקווה שזה טוב...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ניב

חח אין בעיה זכרתי מהסדרה משהו כזה פשוט לא זכרתי בדיוק.(מצטער עם קהילת הטריקוים נפגעה Xd)
    ותשנה את הכינוי לטריקו מן D :
    אה וראיתי בסדרה איך שהם מטפסים וכו' אז חשבתי לעצמי שאולי הוא גם רץ ככה איזה טיפש אני D : (שנים לא ראיתי את הסדרה)
    ודרך אגב הם שניים היו...
    ---------------
    הפידג'י עפים במהירות לכיוונו של טריקו שדווקא נראה בעל קור רוח.
    הוא מקשיב להוראה שלך וקופץ באוויר ומתחמק במהירות דיי מדהימה דבר שגורם לפידג'י להתעצבן.
    טריקו ממשיך במתקפה המהירה ופוגע בחוזקה באחד מהם,אותו פידג'י בורח מן המקום והפידג'י השני נראה גאוותן ובעל רוח לחימה כאשר הוא נשאר בקרב ומנסה לפגוע בטריקו עם ניקור שנית.

יובל
    מדקיפ מקשיב לך ומשתמש במתקפת בוץ. הוא חופר טיפה בקרקע וזורק מלא בוץ אל עבר סטארלי שבורח מיד.
    סטארלי נראה לא פראייר ומגיב במתקפת כנף אל עבר מדקיפ שמנסה להשתמש באקדח מים אך הדבר לא עוזר וסטארלי מתחמק במצוינות וממשיך אל עבר מדקיפ בכדי לפגוע בו.
    סטארלי לפתע נראה בעיניך כפוקימון חזק ומאומן בצורה בה הוא נלחם.

עומר
    אין בעיה אפשר להוסיף אבל תיאורים בקטנה פה ושם אבל לא לגרוס את זה יותר מידי כי סך הכל שאין מה להגיד אין מה להגיד ואני מבין את זה זה בסדר גמור : ).
    ------------
    אתה רואה על הקרקע ילד עם מבנה גוף קטן שוכב על האדמה קשור.
    "תעזור לי בבקשה" אומר הילד הזר ללא הסבר על איך ולמה הגיע למצב הזה.
    צ'ימצ'אר לא חושב פעמיים ומתחיל לנסות ולפרום את הקשר,הוא קורא לך לבוא לעזור לו.

9. משתמש מנוסה
    ניב

חח אין בעיה זכרתי מהסדרה משהו כזה פשוט לא זכרתי בדיוק.(מצטער עם קהילת הטריקוים נפגעה Xd)
    אה וראיתי בסדרה איך שהם מטפסים וכו' אז חשבתי לעצמי שאולי הוא גם רץ ככה איזה טיפש אני D : (שנים לא ראיתי את הסדרה)
    ודרך אגב הם שניים היו...
    ---------------
    הוא מקשיב להוראה שלך וקופץ באוויר ומתחמק במהירות דיי מדהימה דבר שגורם לפידג'י להתעצבן.
    טריקו ממשיך במתקפה המהירה ופוגע בחוזקה באחד מהם,אותו פידג'י בורח מן המקום והפידג'י השני נראה גאוותן ובעל רוח לחימה כאשר הוא נשאר בקרב ומנסה לפגוע בטריקו עם ניקור שנית.

יובל
    מדקיפ מקשיב לך ומשתמש במתקפת בוץ. הוא חופר טיפה בקרקע וזורק מלא בוץ אל עבר סטארלי שבורח מיד.
    סטארלי נראה לא פראייר ומגיב במתקפת כנף אל עבר מדקיפ שמנסה להשתמש באקדח מים אך הדבר לא עוזר וסטארלי מתחמק במצוינות וממשיך אל עבר מדקיפ בכדי לפגוע בו.

עומר
    אין בעיה אפשר להוסיף אבל תיאורים בקטנה פה ושם אבל לא לגרוס את זה יותר מידי כי סך הכל שאין מה להגיד אין מה להגיד ואני מבין את זה זה בסדר גמור : ).
    ------------
    "מאדקיפ תשתמש בבלימה ולאחר להוא נופל תשתמש באקדח מים ואל תיתן לו לזוז!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

10. Hail Hydra
    ניב

ודרך אגב הם שניים היו...
    ---------------

יובל

עומר
    ------------
    "וואו! מה קרה לך?!" אתפלא ואגש אליו..
    "אל תדאג,אני ידוע בשל קשירותיי! הבעייה שאני לא יודע אם אני גם טוב בלפרום.." אומר לו בחשש ואנסה לפרום את הקשר עם צ'ימצ'אר..
    "צ'ימצ'אר! אולי תשתמש בשריטה על החבל הזה..." אציע בדאגה
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 06-11-2011 בשעה 12:35 AM
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ניב
    ודרך אגב הם שניים היו...
    ---------------
    יפה, ככה הם מתפסים, כי הם סוג של לטאות עצים חביבות.. ולמזלך אני יושב-ראש קהילת הטריקואים. אז בשם כל הקהילה אני סולח XD
    ורעיון טוב! זה יהיה הכינוי שלי..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "טריקו בזריזות קפץ על הזמן לאחר מצד לצד והתחמק, הקפד להישאר ממוקד עם הפנים אל המקור של פידג'י.."
    ואז אחפש עץ קרוב ואכוון את טריקו להתחמק לשם.
    "אל תדאג חבר, אני העיניים שבגב שלך" אומר ואצחקק קלות, ואוסיף "פשוט סמוך עליי, ברגע שאומר עץ השתמש בוא ונטר מעל פידג'י, תן לו להיכנס בעץ והכה בגבו עם חבטה!"
    אמתין מעט, מלא התלהבות אחכה וכשאראה קירבה גדולה לגזע אצעק במפתיע "עץ!!!"

.

12. משתמש מנוסה
    עומר

"תודה רבה לך" הוא אומר לך תוך כדי תהליכי הניסיון ומתחיל לצחוק על אימרתך בנוגע ליכולות הקשרים שלך.
    "צ'ימצאר!" אומר צ'ימצ'ר ומסכים עם מילותיך הוא משתמש בציפורניים בזהירות ולבסוף משחרר את הילד המסכן.
    פתאום הוא נעמד לפניך מנקה את בגדיו ומסדר את חפציו .
    "תודה רבה,שמי ריקו ומה שמך?" שואל הילד לאחר שהוא מסיים.
    אתה מסתכל אליו במבט מוזר ועדיין לא קיבלת את התשובות שלהם קיוות כמו מי ולמה עשו לו את זה.

יובל
    אחי לא תהיה לך בעיה לנצח בכל קרב אם תהיה לך יצירתיות בקרב עצמו(טיפ להמשך : ) )
    -----
    מדקיפ מנסה לבלום את ומצליח,"מדקי מדקי!" הוא קורא בגאווה ואתה רואה שהסטארלי טיפה מסוחרר.
    מדקיפ משתמש באקדח מים ברמה טיפה חלשה בגלל שהוא עדיין קטן אך המכה חזקה מספיק כדי להעיף את סטארלי לאחור.
    נראה שסטארלי תשוש טיפה.

ניב
    תודה אחי אני שמח חח D :
    וכל הכבוד על המהלך אהבתי
    -----------------
    אתה אומר לטריקו את מהלך הדברים והוא כמו לוחם טוב מקשיב ומהנהנן.
    "טרי טרי" קורא טריקו ומקפץ בזריזות רבה אל עבר העץ השני בעוד פידג'י מכוון על העץ בו היה.
    "פידג'י פידג'י!"(זה בסדר חח?) קרא פידג'י בבהלה ולא יכל לעצור את עצמו מרוב המהירות בה טס אל עבר טריקו.
    פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.

13. Hail Hydra
    עומר

"תודה רבה לך" הוא אומר לך תוך כדי תהליכי הניסיון ומתחיל לצחוק על אימרתך בנוגע ליכולות הקשרים שלך.
    "צ'ימצאר!" אומר צ'ימצ'ר ומסכים עם מילותיך הוא משתמש בציפורניים בזהירות ולבסוף משחרר את הילד המסכן.
    אתה מסתכל אליו במבט מוזר ועדיין לא קיבלת את התשובות שלהם קיוות כמו מי ולמה עשו לו את זה.

יובל
    -----
    מדקיפ מנסה לבלום את ומצליח,"מדקי מדקי!" הוא קורא בגאווה ואתה רואה שהסטארלי טיפה מסוחרר.
    מדקיפ משתמש באקדח מים ברמה טיפה חלשה בגלל שהוא עדיין קטן אך המכה חזקה מספיק כדי להעיף את סטארלי לאחור.
    נראה שסטארלי תשוש טיפה.

ניב
    תודה אחי אני שמח חח D :
    וכל הכבוד על המהלך אהבתי
    -----------------
    "טרי טרי" קורא טריקו ומקפץ בזריזות רבה אל עבר העץ השני בעוד פידג'י מכוון על העץ בו היה.
    "פידג'י פידג'י!"(זה בסדר חח?) קרא פידג'י בבהלה ולא יכל לעצור את עצמו מרוב המהירות בה טס אל עבר טריקו.
    פידג'י נתקע בעץ עם מקורו וטריקו הנלהב מסיים את הקרב עם חבטה חזקה שמעלפת את פידג'י ומפילה אותו לקרקע.
    אביט בו מבולבל ואשכח לכמה רגעים לענות "אה... קוראים לי ג'ייסון" אלחץ לו את היד.
    "מה אתה עושה כבול באמצע הדרך הזאת...?" אשאל אותו בכוונה שיענה על שאלותיי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    עומר

יובל
    -----
    נראה שסטארלי תשוש טיפה.

ניב
    תודה אחי אני שמח חח D :
    וכל הכבוד על המהלך אהבתי
    -----------------
    אוקיי... תגיד אתה יודע שבלימה זה המתקפה של הTackle נכון?
    ----------------------------
    "פוקדור צא!" אזרוק פוקדור לעבר סטארלי "אולי זה יהיה החבר הראשון שלנו מה אתה אומר מאדקיפ?
    אם הוא מצליח לברוח תשתמש מהר בבלימה ותדחוף אותו על העץ זה יפגע בו הרבה!"
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

15. משתמש מנוסה
    יובל
    תאקל זה כמו שתגיד תאקל בעברית המשמעות של זה היא דחיפה וכ'ו הדיפה אפילו אפשר להשתמש בזה כבלימה בסדר אבל זה הפירוש של זה...
    -----------
    אתה זורק את הפוכדור בפזיזות למרות שסטארלי היה עייף.
    נדנוד אחד... מתרחש ואתה נעשה לחץ,נדנוד שני ואתה נהיה עוד יותר לחוץ עד שלפתע,נידנוד שלישי.
    תפסת סטארלי!.
    "מדקי מאד!" אומר מדקיפ בשמחה ובודק אם אתה גאה בו.
    ---
    אני עוד מעט יוסיף את סטארלי

עומר
    "יש פה איזה רוכב אופנוע באיזור כדאי לך להזהר ממנו הוא נטפל למאמנים מתחילים במיוחד למי שמשתתף בליגה של האיזור,משום מה הוא שונא את המקום נראה לו הוא כמו צוות רייג'" אומר לך הילד ומשתדל להפסיק עם הבהלה.
    "אתה בליגה נכון? שואל אותך ומסתכל אל עבר צ'ימצ'אר.
    "רוצה קרב פוקימונים?"

עמוד 3 מתוך 34 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •