בלייק ג'ונסון~
אתה מחייך טיפה אל עבר המנהיג מכון ואז אתה מוציא את הפוקג'יר, בודק אם הוא למד משהו חדש.
"טרפלנט למד סטירת בוץ וריח מתוק" בוקע קול של אישה מתכתית שישר נכבה.
"מבט, ואז חבטה, תשתמש באותו הזמן בצמח משתולל ותגרום לו לעקוב אחריך, אחר שתפגע עם החבטה תעיף אותו עם הצמחים" אתה אומר לו.
טרפלנט שולח מבט לעבר גריבלר אך זה נראה שזה ממש לא השפיע עליו, ואז הוא תוקף בחבטה שגם כמעט לא השפיע עליו ואז פתאום יוצא מלא צמחים שפוגעים בגרילבר שמעיפים אותו אל הקיר.
"ניצחת בלייק!" קורא המאמן ואז אתה רואה פתאום את גריבלר חסר הכרה, "נלחמת היטב, בוא כך את התג שלך." הוא אומר לך ואז מראה לך תג בצורת אבן
אייס דיאמונד~
פסדר...
~~~~~
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך במהירות בעזרת האחות ג'וי אשר נמצאת במרכז הפוקימונים.
פתאום אתה מגלה שיש עוד 20 דקות לקרב הבא וברדלי בחדר שלכם, אולי תבדוק מה קורה איתו?
תומאס בלאק~
פתחת את עמוד 25 וזה אומר שאתה מקבל סוויפר!
עוד מעט תקבל אותו
~~~~~~~~~~~~~
"עכשיו צוות כפול, ולאחר מכן ניקור בכל הכוח!" אתה מצווה עליו והוא עושה זאת.
פתאום אתה רואה מלא איירים שתוקפי בניקור את אמביר שנפגע מהם קשות ואז הוא מתעלף במהירות.
"המנצח הוא תומאס עם אייר!" קורא השופט והילד ברוח עם אמביר שלו משם.
"הקרב הבא שלך בעוד 30 דקות." פונה אליך השופט.
מתי אני אמור להיות בצוות בלייק הזה? O:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אני אומר לו, לוקח את התג ויוצא משם (מחזיר את טרפלנט קודם כמובן).
אני הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה.
'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אני חושב והולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
חמוף
בלייק ג'ונסון~
בקרוב
~~~~
"תודה.. אני חושב.. אני אלך עכשיו.." אתה אומר לו, מחזיר את טרפלנט לפוכדור שלו ואז אתה לוקח את התג ויוצא משם.
לאחר מכן אתה הולך לרפא את הפוקימונים במרכז ויוצא חזרה החוצה וזה מה שאתה מספק לעשות תוך 10 דקות.
'סיימתי פה, אפשר להמשיך..' אתה חושב ואז אתה הולך לדרך שמובילה לעיר הבאה.
פתאום שאתה מגיע לפיצול אתה רואה דרך נוספת שבה כתוב שזאת העיר עם המכון השני.
בלייק ג'ונסון~
'החרק נראה יותר מתאים..' אתה חושב ומוציא את הפוקגיר כדי לקבל מידע על החרק ואז אתה מחליט לקבל גם מידע על הקוף.
"מהירות הטיסה של ג'ילסידה כבר הוא על 130 ק"מ לשעה. לעתים קרובות, לוכדי חרקים מנסים לצוד אחד אך רק אם מצליחים לשמוע זמזום קלוש לפני שהוא כבר עבר אותם." בוקע קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
"מאנקי, פוקימון הקוף, מאנקי נמצא ברוב המחוזות בעולם אבל הוא הכי נפוץ במחוז טופז, הוא טוב לשישיה של סוג אחד" בוקע שוב קול אישה מתכתית מהפוקג'יר.
אייס דיאמונד~
אתה רץ לחדר ותוך כדי אתה חושב איך הוא בחדר אבל פתאום יוצא מהצד השני מישהו עם עגלה שפוגעת בך.
"אתה בסדר?!" הוא קורא ואז נותן לך שוקולד ואז הוא בורח ואתה אוכל אותו במהירות.
"היי אתה!" אתה קורא לעברו אך הוא נעלם כבר ואתה רץ לעבר החדר, נכנס אליו ומגלה שברדלי יושן כבר על המיטה.
"הקרב של אייס מתחיל בעוד 5 דקות!" אתה שומע ברמקול.
בלייק ג'ונסון~
"צא! תקוף את הקוף במתקפת ברק" אתה אומר ואז מוציא את אלמוגה, תוך כדי שאתה מצביע על הקוף בשבילו.
"אלמוגה!" קורא הסנאי המעופף ואז הוא שולח ברק עוצמתית אשר פוגעת בקוף הקטן.
"מאנק..." ממלמל מאנקי ואז הוא מוציא מהאדמה אבן ענקית ואז הוא מעיף אותו לעבר אלמוגה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)