Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 29 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 431
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בלייק ג'ונסון~
    "תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אתה אומר לאלמוגה בביטחון והוא שולח מכת ברק שמצליחה לפוצץ את האבן.
    "עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפה מהירה ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אתה מוסיף והוא ישר תוקף במתקפה מהירה עם טעינה שממנה מתחמק מאנקי.
    "כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אתה מוסיף תוך שנייה ואז בדיוק שמאנקי מתחמק אלמוגה שולח מכת ברק שפוגעת בו ומעלפת אותו.

אייס דיאמונד~
    ''מה?'' אתה אומר לעצמך, ''הזמן עבר ממש מהר'' אתה מוסיף ואז אתה ישר רץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה.
    לאחר 4 דקות אתה מגיע לזירה ורואה את השופט מתקרב אליך, "במי אתה בוחר? בקלסינג או לופין עכשיו?" הוא שואל אותך.

תומאס בלאק~
    "יש תודה!" אתה אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אתה מוסיף ומשיב את אייר לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים ומקבל פוכדור מהאחות ג'וי שבו כתוב:
    מתנה מהפרופסור, תהנה איתו, לא כדאי לך לזרוק אותו ואם תזרוק תשלם מחיר כבד...
    "זה מתנה, הוא שלח לי את זה אתמול ועכשיו נזכרתי לתת לך אותו..." אומרת לך האחות ג'וי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ צפה בהודעה
    בלייק ג'ונסון~
    "תגביר את החוזק של המתקפה ושבור את האבן" אתה אומר לאלמוגה בביטחון והוא שולח מכת ברק שמצליחה לפוצץ את האבן.
    "עכשיו, תתחיל להסתובב בכל מקום ברנגומליות עם מתקפה מהירה ובאותו זמן תשתמש בטעינה" אתה מוסיף והוא ישר תוקף במתקפה מהירה עם טעינה שממנה מתחמק מאנקי.
    "כשאתה מסיים את הטעינה תתקוף אותו עם מתקפת ברק" אתה מוסיף תוך שנייה ואז בדיוק שמאנקי מתחמק אלמוגה שולח מכת ברק שפוגעת בו ומעלפת אותו.
    "זה היה קל.. כל הכבוד אלמוגה" אני אומר בכללי ואז לו ומכין פוכדור ריק ביד.
    אני זורק את הפוכדור על מאנקי
    חמוף

3. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    ''מה?'' אתה אומר לעצמך, ''הזמן עבר ממש מהר'' אתה מוסיף ואז אתה ישר רץ בחזרה לקרב אחרי בערך חצי דקה של הסדרת הנשימה.
    לאחר 4 דקות אתה מגיע לזירה ורואה את השופט מתקרב אליך, "במי אתה בוחר? בקלסינג או לופין עכשיו?" הוא שואל אותך.
    "בקלסינג" אגיב בהחלטיות ואזרוק את הפוקדור של בקלסינג

4. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מכין פוכדור ריק וזורק את הפוכדור על מאנקי שנכנס לתוכו וגם הוא נלכד תוך כמה שניות.
    פתאום אתה רואה שהחרק נעלם ויש עוד 10 קילומטר לעיר הבאה.

אייס דיאמונד~
    "בקלסינג" אתה מגיב בהחלטיות ואז אתה ישר זורק את הפוכדור של בקלסינג החוצה.
    בקלסינג יוצא החוצה ואתה רואה שהמתמודד שלך הוא ילדה ויש לה מריפ קטנה.
    "אתה תתחיל." אומר לך השופט.

5. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה מכין פוכדור ריק וזורק את הפוכדור על מאנקי שנכנס לתוכו וגם הוא נלכד תוך כמה שניות.
    אני לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ומחזיר אותו למקום.
    "כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה.." אני אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    אתה לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ואז אתה מחזיר אותו למקום שהוא הכיס שלך.
    "כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה..." אתה אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
    פתאום אתה מרגיש אצבע נוגעת בך ואתה מסתובב ומגלה שברדלי הגיע.
    הוא מספר לך שהוא השיג פוקימון נוסף והוא זכה בתג המכון, וגם הוא רוצה להילחם נגדך בקרב משולש או זוגות.

7. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    אתה לוקח את הפוכדור שבתוכו נמצא המאנקי ואז אתה מחזיר אותו למקום שהוא הכיס שלך.
    "כדאי שנתחיל ללכת אלמוגה..." אתה אומר לו ומתחיל ללכת איתו בהמשך הדרך לעיר הבאה.
    פתאום אתה מרגיש אצבע נוגעת בך ואתה מסתובב ומגלה שברדלי הגיע.
    הוא מספר לך שהוא השיג פוקימון נוסף והוא זכה בתג המכון, וגם הוא רוצה להילחם נגדך בקרב משולש או זוגות.
    "חוץ מזה שתפסתי בשבילך..?" אני אומר בצחוק ומחייך טיפה.
    "וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אני אומר לו אחרי כמה שניות.
    "קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אני אומר לו ומסיים לדבר.
    חמוף

8. היכל התהילה
    בלייק ג'ונסון~

אייס דיאמונד~
    "בקלסינג" אתה מגיב בהחלטיות ואז אתה ישר זורק את הפוכדור של בקלסינג החוצה.
    בקלסינג יוצא החוצה ואתה רואה שהמתמודד שלך הוא ילדה ויש לה מריפ קטנה.
    "אתה תתחיל." אומר לך השופט.
    'אם אתה מתעקש..' אחייך לעצמי ואורה לבקלסינג ''תשתמש באגרוף אש!''

9. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "יש תודה!" אתה אומר לו בשמחה "אייר, חזור" אתה מוסיף ומשיב את אייר לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה יוצא החוצה וניגש למרכז הפוקימונים ומקבל פוכדור מהאחות ג'וי שבו כתוב:

"זה מתנה, הוא שלח לי את זה אתמול ועכשיו נזכרתי לתת לך אותו..." אומרת לך האחות ג'וי.
    "ואו, תודה!" אני אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אני חושב לעצמי. אני יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו.

10. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אתה אומר לו והוא מחייך קלות.
    "קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אתה אומר לו ומסיים לדבר אך הוא כבר שלף פוכדור ריק.
    "בוא תפגוש אותו, קניליפ צא!" הוא קורא ואז יוצא שועל ענקי בצבע חום עם עלים בצבע ירוק, "תוציא את הפוקימון שלך." הוא אומר לך בהיכון.

אייס דיאמונד~
    תצטט את התגובה שלך רק...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ''תשתמש באגרוף אש!'' אתה מורה על בקלסינג והוא יוצא באגרוף אש שפוגע במריפ אך פתאום בקלסינג מתחשמל ואז משתטח על האדמה.
    "מריפ מכת ברק!" קוראת הילדה ואז המריפ שלה שולח מכת ברק שמחשמלת את בקלסינג הפצוע.
    תצטרך ממש לעודד אותו כדי שהוא יתקוף בגלל שהוא מחושמל.

תומאס בלאק~
    "ואו, תודה!" אתה אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אתה חושב לעצמך.
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו.
    אתה רואה שאייר יוצא בשמחה מפוכדור שלו אך אתה לא מתרגש ממש והוא מחכה שתפקוד עליו לעשות משהו.

11. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    תצטט את התגובה שלך רק...
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ''תשתמש באגרוף אש!'' אתה מורה על בקלסינג והוא יוצא באגרוף אש שפוגע במריפ אך פתאום בקלסינג מתחשמל ואז משתטח על האדמה.
    "מריפ מכת ברק!" קוראת הילדה ואז המריפ שלה שולח מכת ברק שמחשמלת את בקלסינג הפצוע.
    תצטרך ממש לעודד אותו כדי שהוא יתקוף בגלל שהוא מחושמל.
    מהאייפוד זה או הכל או כלום, וזה היה מהאייפוד
    ---
    "קדימה בקלסינג!" אצעק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! כדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!"
    "תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אורה לו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!"

12. משתמש מנוסה
    אייס דיאמונד~
    אני מתכוון מתי שאתה לא מהאייפוד...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה בקלסינג!" אתה צועק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! קדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!" אתה מוסיף והוא מצליח לקום אך בקושי.
    "תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אתה מורה עליו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!" אתה מוסיף ואז הוא שולח גחלת ענקית שפוגעת במריפ ומיצרת לו כוויות ואז הוא תוקף בשריטה שמכאיבה למריפ.
    "מריפ תתאושש ותשלח כדור חשמל!" קוראת הילדה ואז פתאום מריפ עומד במקום ושולח כדור חשמל ואז לאחר מכן היא עולה בלהבות בגלל הכוויות.

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "וגם אני השגתי את התג, היה קל עם הפוקימונים שלי" אתה אומר לו והוא מחייך קלות.
    "קדימה, בוא קרב, שלוש על שלוש, תוציא את הפוקימון שלך" אתה אומר לו ומסיים לדבר אך הוא כבר שלף פוכדור ריק.
    "בוא תפגוש אותו, קניליפ צא!" הוא קורא ואז יוצא שועל ענקי בצבע חום עם עלים בצבע ירוק, "תוציא את הפוקימון שלך." הוא אומר לך בהיכון.
    "אתה צוחק עלי..? שכחת כבר מהפוקימון שתפסנו לפני כמה ימים..?" אני שואל בציניות ומחזיק את הפוכדור של פיירגן ביד.
    "צא החוצה פיירגן!" אני אומר די בקול וזורק את הפוכדור, מוציא אותו החוצה.
    "תשתמש במבט ואז תקוף אם קרן אש, אם הוא תוקף תשתמש בקשיחות ואז בגחלת" אני אומר לפיירגן ומחכה.
    חמוף

14. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אני מתכוון מתי שאתה לא מהאייפוד...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה בקלסינג!" אתה צועק לכיוונו בעידוד "בחור חזק כמוך לא צריך להתרגש מהתחשמלות! קדימה אנחנו נמשיך להלחם כמו גדולים!" אתה מוסיף והוא מצליח לקום אך בקושי.
    "תשתמש בגחלת כדי לגרום למריפ כוויות!" אתה מורה עליו "תשתמש בשריטה לכיוון הכוויות!" אתה מוסיף ואז הוא שולח גחלת ענקית שפוגעת במריפ ומיצרת לו כוויות ואז הוא תוקף בשריטה שמכאיבה למריפ.
    "מריפ תתאושש ותשלח כדור חשמל!" קוראת הילדה ואז פתאום מריפ עומד במקום ושולח כדור חשמל ואז לאחר מכן היא עולה בלהבות בגלל הכוויות.
    אני יודע, אני כל הזמן שאני לא מהאייפוד מצטט רק את שלי..
    ===
    "תזחל לכיוונה מתחת לכדור החשמל!" אורה לו, מדמיין אותו משתופף כאריה המשחר לטרף "תתקוף באגרוף אש!"

15. משתמש מנוסה
    תומאס בלאק~
    "ואו, תודה!" אתה אומר בשמחה 'מעניין מי נמצא בפנים' אתה חושב לעצמך.
    אתה יוצא החוצה ממרכז הפוקימונים וניגש לשדה סמוך, להתאמן קצת עם אייר לפני הקרב שלו.
    אתה רואה שאייר יוצא בשמחה מפוכדור שלו אך אתה לא מתרגש ממש והוא מחכה שתפקוד עליו לעשות משהו.
    "בסדר אייר, בוא ננסה ללמוד מתקפה חדשה. תמריא גבוה באוויר ואז תצלול אל עבר הקרקע, תמקד את האנרגיה שלך במקור ועוף במהירות לעבר המטרה הזאת, ואז תפגע בה בעוצמה" אני אומר לו ובונה מטרה מאולתרת בזירה.
    ~~~~~~~
    אס שמיים...

עמוד 26 מתוך 29 ראשוןראשון ... 162425262728 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •