Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 29 ראשוןראשון ... 1826272829 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 431
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~!~Judas~!~ צפה בהודעה
    אייס דיאמונד~
    "אני יוצא להסתובב" אתה אומר לברדלי ויוצא החוצה כדי ללכת לתחרות.
    אתה יוצא מהחדר ופתאום פוגש מלא נערים שיוצאים החוצה ואתה הולך אחריהם ולאחר כמה דקות אתה מגיע לPokeMart.
    'לא..' אחשוב לעצמי 'אין לי מה לעשות כאן'
    אבדוק מה השעה ואצא משם, אבדוק מה ניתן לעשות בעיר ואחפש דברים שייקחו לי את כל הזמן עד לקרב ב10

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אייס דיאמונד~
    אתה בודק מה השעה ומגלה שהשעה היא 9:20 ואז אתה יוצא משם, אתה בודק מה ניתן לעשות בעיר אך אתה לא מוציא כלום.
    אתה רואה רק את החוף הים שיכול להעביר לך כמה דקות זמן, או שבנתיים תאמן את הפוקימון שתבחר לקרב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אתה בודק מה השעה ומגלה שהשעה היא 9:20 ואז אתה יוצא משם, אתה בודק מה ניתן לעשות בעיר אך אתה לא מוציא כלום.
    אתה רואה רק את החוף הים שיכול להעביר לך כמה דקות זמן, או שבנתיים תאמן את הפוקימון שתבחר לקרב.
    "זה הזמן לאמן את לופין" אגיד לעצמי ואחפש מאמנים או פוקימונים פראיים להלחם מולם

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק ג'ונסון~
    "צא החוצה פיירגן!" אתה אומר די בקול וזורק את הפוכדור, מוציא אותו החוצה והוא גונח החוצה.
    "תשתמש במבט ואז תקוף אם קרן אש, אם הוא תוקף תשתמש בקשיחות ואז בגחלת" אתה אומר לפיירגן.
    הוא שולח מבט לעבר קניליפ אך הוא מתחמק מהמבט וא פיירגן שולח קרן אש שפוגעת בו אך זה נראה ממש שזה לא השפיע עליו.
    קניליפ שולח כדור אנרגיה אך פיירגן מתגונן בהתקשחות ואז הוא שולח גחלת שפוגעת בקניליפ שמחזיר בעלי תער חדים במיוחד.
    "שרוף את העלים עם גחלת" אני אומר לפיירגן בלי התלהבות מיותרת.
    "תשתמש בקרן אש ותלך קדימה לאט לאט באותו זמן, כשאתה קרוב תשתמש בנשיכת חרק ואז בחומצה ותתחמק אחורה" אני אומר לו.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "שרוף את העלים עם גחלת" אתה אומר לפיירגן בלי התלהבות מיותרת והוא שולח גחלת ששורפת את כול העלי התער בקלות.
    "תשתמש בקרן אש ותלך קדימה לאט לאט באותו זמן, כשאתה קרוב תשתמש בנשיכת חרק ואז בחומצה ותתחמק אחורה" אתה מוסיף.
    פיירגן שולח קרן אש שפוגעת בפוקימונים ואז הוא מתקדם לאט לאט אך פתאום השועל מצליח לברוח בעזרת מתקפה מהירה.
    "קניליפ עכשיו כדור אנרגיה, תבלע אותו ואז תתקוף במתקפה מהירה!" קורא ברדלי ואז קניליפ מייצר כדור אנרגיה ובולע אותו
    ופתאום גודלות מעליו עלים ענקיים ואז הוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת במהירות בפיירגן.

אייס דיאמונד~
    "זה הזמן לאמן את לופין" אתה ממלמל לעצמך וישר אתה מחפש מאמנים או פוקימונים פראיים להלחם מולם.
    אתה לא מוציא שום דבר, אולי תבנה מטרה ותפקוד על לופין לנסות לתקוף במתקפה חדשה על המטרה.

6. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "שרוף את העלים עם גחלת" אתה אומר לפיירגן בלי התלהבות מיותרת והוא שולח גחלת ששורפת את כול העלי התער בקלות.
    "תשתמש בקרן אש ותלך קדימה לאט לאט באותו זמן, כשאתה קרוב תשתמש בנשיכת חרק ואז בחומצה ותתחמק אחורה" אתה מוסיף.
    פיירגן שולח קרן אש שפוגעת בפוקימונים ואז הוא מתקדם לאט לאט אך פתאום השועל מצליח לברוח בעזרת מתקפה מהירה.
    "קניליפ עכשיו כדור אנרגיה, תבלע אותו ואז תתקוף במתקפה מהירה!" קורא ברדלי ואז קניליפ מייצר כדור אנרגיה ובולע אותו
    ופתאום גודלות מעליו עלים ענקיים ואז הוא תוקף במתקפה מהירה שפוגעת במהירות בפיירגן.
    "לפעם הבא פיירגן, תקיף את עצמך באש" אני אומר לו בשנייה.
    "תשתמש בחומצה ואז גחלת בחוזקה, גמור אותו" אני מוסיף אחר כך.
    חמוף

7. היכל התהילה
    בלייק ג'ונסון~

אייס דיאמונד~
    "זה הזמן לאמן את לופין" אתה ממלמל לעצמך וישר אתה מחפש מאמנים או פוקימונים פראיים להלחם מולם.
    אתה לא מוציא שום דבר, אולי תבנה מטרה ותפקוד על לופין לנסות לתקוף במתקפה חדשה על המטרה.
    אחפש עץ או סלע גדול שיהווה כמטרה ואזכיר לעצמי לא להתיש לגמרי את לופין למקרה שהוא יילחם בקרב הבא

8. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "לפעם הבא פיירגן, תקיף את עצמך באש" אתה אומר לו ואז הוא מקשיב לך ופתאום עולה בלהבות.
    לאחר מכן אתה פוקד עליו להשתמש בחומצה וגחלת ואז הוא שולח חומצה עם גחלת שבטעות נשרפת אך זה פוגע בקניליפ ומעלף אותו.
    "ניצחת אותו, כול הכבוד... תחזור!" קורא ברדלי ואז הוא מחזיר את קניליפ שלו לפוכדור שלו, "צא פיירמיין!" צועק ברדלי ואז יוצא התפתחות של בקלסינג!
    "תתחיל שוב..." אומר לך ברדלי בהפתעה.

אייס דיאמונד~
    אתה מחפש עץ או סלע גדול שיהווה כמטרה ואתה מוצא סלע ענקי שעומד ליד עץ ענקי.
    מה תנסה ללמד את לופין?

9. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "לפעם הבא פיירגן, תקיף את עצמך באש" אתה אומר לו ואז הוא מקשיב לך ופתאום עולה בלהבות.
    לאחר מכן אתה פוקד עליו להשתמש בחומצה וגחלת ואז הוא שולח חומצה עם גחלת שבטעות נשרפת אך זה פוגע בקניליפ ומעלף אותו.
    "ניצחת אותו, כול הכבוד... תחזור!" קורא ברדלי ואז הוא מחזיר את קניליפ שלו לפוכדור שלו, "צא פיירמיין!" צועק ברדלי ואז יוצא התפתחות של בקלסינג!
    "תתחיל שוב..." אומר לך ברדלי בהפתעה.
    "אני אשאר עם פיירגן, אין טעם להחליף.." אני מודיע לברדלי בלי להתלהב.
    "פיירגן, קרן אש ואז תרוץ עם נשיכת חרק, במקרה שהוא מתקיף תשתמש בקשיחות ואז תנשך אותו מהר" אני אומר לו.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "פיירגן, קרן אש ואז תרוץ עם נשיכת חרק, במקרה שהוא מתקיף תשתמש בקשיחות ואז תנשך אותו מהר" אתה אומר לו.
    פיירגן שולח קרן אש לעבר פיירמיין והוא שואב את המתקפה ושולח להביור ענקי שפוגע ישירות בפיירגן.
    "היכולת שלו זה שאיבת אש, עכשיו זנב ברזל!" ברדלי אומר לך ולפיירמיין ואז הוא יוצא בזנב ברזל ופיירגן מנסה להשתמש בהתקשחות אך הזנב ברזל מצליח לבוא קודם ופוגע בו, פיירגן התעלף.
    "ניצחתי, תבחר בפוקימון הבא שלך..." הוא אומר לך בגיחוך.

11. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "פיירגן, קרן אש ואז תרוץ עם נשיכת חרק, במקרה שהוא מתקיף תשתמש בקשיחות ואז תנשך אותו מהר" אתה אומר לו.
    פיירגן שולח קרן אש לעבר פיירמיין והוא שואב את המתקפה ושולח להביור ענקי שפוגע ישירות בפיירגן.
    "היכולת שלו זה שאיבת אש, עכשיו זנב ברזל!" ברדלי אומר לך ולפיירמיין ואז הוא יוצא בזנב ברזל ופיירגן מנסה להשתמש בהתקשחות אך הזנב ברזל מצליח לבוא קודם ופוגע בו, פיירגן התעלף.
    "ניצחתי, תבחר בפוקימון הבא שלך..." הוא אומר לך בגיחוך.
    "חזור פיירגן, אלמוגה תורך" אני אומר, מחזיר את פיירגן לפוכדור שלו ואומר לאלמוגה שהוא נלחם עכשיו (אלמוגה בחוץ).
    "אלמוגה תעשה מה שעשית קודם, תסתובב מסביב באקראיות עם מתקפה מהירה וטעינה באותו זמן, כשאתה מסיים תשתמש במכת ברק" אני אומר לו.
    "אם הוא תוקף תתחמק במתקפה מהירה מאחוריו ותקוף אותו במשהו, לא משנה מה" אני מוסיף אחר כך.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "חזור פיירגן, אלמוגה תורך" אתה אומר, מחזיר את פיירגן לפוכדור שלו ואומר לאלמוגה שהוא נלחם עכשיו.
    אלמוגה עף קדימה ומתכונן לקרב שלו בשמחה ואתה פוקד עליו להשתמש במתקפה שהוא עשה לפני כן והוא משתמש בה.
    הוא תוקף במתקפה מהירה וטעינה ביחד אך הוא מפספס את פיירמיין אך המתקפת ברק שלו פוגעת בפיירמיין ישירות.
    "פיירמיין להביור!" קורא ברדלי ואז הוא שולח להביור שממנו מתחמק אלמוגה בעזרת מתקפה מהירה ואז הוא תוקף שוב במתקפת ברק שממנו מתחמק פיירמיין.

13. אבל הופיר יותר
    בלייק ג'ונסון~
    "חזור פיירגן, אלמוגה תורך" אתה אומר, מחזיר את פיירגן לפוכדור שלו ואומר לאלמוגה שהוא נלחם עכשיו.
    אלמוגה עף קדימה ומתכונן לקרב שלו בשמחה ואתה פוקד עליו להשתמש במתקפה שהוא עשה לפני כן והוא משתמש בה.
    הוא תוקף במתקפה מהירה וטעינה ביחד אך הוא מפספס את פיירמיין אך המתקפת ברק שלו פוגעת בפיירמיין ישירות.
    "פיירמיין להביור!" קורא ברדלי ואז הוא שולח להביור שממנו מתחמק אלמוגה בעזרת מתקפה מהירה ואז הוא תוקף שוב במתקפת ברק שממנו מתחמק פיירמיין.
    "תשתמש בהלם רעם ותנסה לשתק אותו עם זה באותו הזמן" אני אומר לאלמוגה.
    "עכשיו תתקוף אותו במתקפה מהירה מכל הצדדים שלו בזמן שהוא משותק ואז במכת ברק לסיום" אני מוסיף.
    חמוף

14. היכל התהילה
    אייס דיאמונד~
    אתה מחפש עץ או סלע גדול שיהווה כמטרה ואתה מוצא סלע ענקי שעומד ליד עץ ענקי.
    מה תנסה ללמד את לופין?
    "זה הזמן ללמוד עלי טער" אחייך אל לופין, ואנסה לתאר את המתקפה "תנסה למקד את האנרגיה שלך בגוף ולשלוח אל הסלע עלים שהאנרגיה תתן להם תנופה ותסחרר אותם על הסלע"

15. משתמש מנוסה
    בלייק ג'ונסון~
    "תשתמש בהלם רעם ותנסה לשתק אותו עם זה באותו הזמן" אתה אומר לאלמוגה ואז הוא שולח הלם רעם שממנו מתחמק פיירמיין בקלות.
    "לאחר מכן תתקוף אותו במתקפה מהירה מכל הצדדים שלו ואז במכת ברק לסיום" אתה מוסיף והוא יוצא במתקפה מהירה אשר פוגעת בפיירמיין בקלות.
    אלמוגה פתאום אוגר כוח שוב למכת ברק ושולח אותו לעבר פיירמיין שנפגע מהמתקפה, הוא נהיה תשוש.
    "פיירמיין להביור לשמיים!" קורא ברדלי ואז פיירמיין שולח להביור ענקי לשמיים שנופל עליו וכך הוא מקבל כוח נוסף.

אייס דיאמונד~
    "זה הזמן ללמוד עלי תער" אתה מחייך אל לופין, תוך כדי שאתה מנסה לתאר את המתקפה: "תנסה למקד את האנרגיה שלך בגוף ולשלוח אל הסלע עלים שהאנרגיה תתן להם תנופה ותסחרר אותם על הסלע"
    לופין מנסה ללמוד עלי תער בעזרת התיאור שלך אך הוא לא מצליח, אתה פוקד עליו שוב והוא לא מצליח.
    יכול להיות שזה המתקפה הבא שהוא צריך ללמוד או פשוט הוא עייף מדי בשביל זה או שהתיאור שלך לא נותן לו ממש עזרה.

עמוד 28 מתוך 29 ראשוןראשון ... 1826272829 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •