שם בפורום: גלעד2111
שם דמות: דוד(סתם כי בא לי)
תיאור: גבוהה יחסית לגילו, הוא בן 16 ובערך בגובה 180. שער חום מתולתל, מרכיב משקפיים.
רקע: משפחתו של דוד הייתה מהמשפחות המוזרות האלה שהבריאות היא הדבר החשוב ביותר מבחינתם, ולכן הם עשו כל מיני דברים מוזרים כאלה שלא נתמכו בשום הוכחה מדעית (לא שקיימות הרבה כאלה בעולם הזה).
אולי תשאלו את עצמכם מה אפשר לעשות בעולם שבו כולם מתנהגים בערך כמו האנשים בעולם שבו אתם קוראים את הסיפור ושנחשבים שם ל"מוזרים" מתנהגים. אז אם אמא שלכם הייתה מכריחה אתכם לשתות שיקוי עם עייני סלמנדרה (ועוד כמה דברים שפחדתי לשאול לגבם) תגידו לי איך הייתם מרגישים.
דוד אף פעם לא אהב במיוחד את הדרך של ההורים שלו והוא הרבה להתווכח איתם לגבי יעילות המנהגים שהם אימצו לעצמם.
דוד התחבר לאדם זקן וקצת משוגע אבל הוא לימד אותו מלא דברים, עכשיו תשאלו, למה לו הוא האמין? אז התשובה פשוטה מאוד, דוד לא האמין לזקן (שהוא החליט לקרוא לו מורה).
זה התבטא בכך שאם המורה אמר לו משהו, כדי לשכנע את דוד היה צורך בניסוי שיוכיח את הטענה, ואז גם דוד ביקש שיחזרו שוב על הניסוי, שיהיו יותר דוגמיות בניסוי וכך הלאה עד שהוא השתכנע.
לאחר זמן דוד למד גם להתווכח בעזרת דברים שהוא כבר למד על דברים שהוא עוד לא ידע, והוא גילה שגם הרבה פעמים הוא צדק. המורה קרא לתופעה הזאת בצורה של תאוריה שהמוח לומד מניסיון ויודע לחזות בעזרתו את העתיד. על בסיס הדברים האלה דוד למד גם מתמתיקה.
למרבה הצער, ככל שדוד למד יותר כך הוא פחות ופחות הסכים עם ההורים שלו, עד ששהיה קצרה בבית תמיד נגמרה קמעט בהנפת רהיטים (עזבו אל תשאלו אפילו).
בגילך 16 דוד ברח מהבית אל כפר קטן, בכפר הוא פגש את חברו הטוב ביותר יוני (יהונתן) ודוד גילה שכמעט אין ביינהם כלום מהמשותף. אבל מסתבר שניגודים (גם אם חלקיים) נמשכים, או שאולי זה סתם היה רצון הגורלשהם יהיו חברים ולכן למרות הכול הם התחברו נהדר. מסתבר שכל אחד מפצה על החלק החסר של השני. דוד היה גם חזק, אבל הוא בכלל לא בתמחה בשום תחום ספורטיבי. ויוני היה בעל שכל חריף, אבל לא כל כך עניין אותו לחשוב. ביחד הם היו צוות לעניין. וגלעד גם החליט לצאת עם יוני למסע שלו.
לחשים:
פלטור- מתחיל הודעה לחיית שליח
קלטור- מסיים הודעה לחיית שליח
רמת מיומנות בחרב:1 \5 לא לגעת
שם הדרקון: ירמיהו.
סוג הדרקון: טבע.
רמת שימחת הדרקון :5\5 לא לגעת
ציוד: לא למלא
חיים של הדרקון: 15 לא לגעת
שותף: יש.
שם שותף: יהונתן (יוני)
קשר על הדמות: פגש אותו בכפר ונהיו החברים הכי טובים.
סוג דרקון: אוויר.
המשחק נראה מגניב