Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

נושא: One World

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

כמה מילות פתיחה
    אוקי רק שתדעו זה הולך להיות סיפור מטורף,
    מי שמכיר את הטרמפיסט בגלקסיה אז שידע שזה היה אם לא מעט שיגעון כמו לסרט הזה,
    זה אמור להיות מבוסס אל החלום שלי רק שהוא משתנה קצת כי יש שם דברים אחרים בכלל כמו לאיזה בית ספר אני ילך השם שלי וכ'ו אבל שיניתי את זה,
    בקיצור זה הסיפור החמישי שלי בערך פה, והוא הולך להיות פנטזתי לחלוטין, אז כול מי שקורא שיגיב כי אחרת אני יסגור תסיפור אל הפרק הראשון , לא שווה סיפור בלי קהל ותזכרו הכול מבוסס מעינו של נער לכן אין שם רמה גבוהה מאוד

דמויות
    לבינתיים אין

פרקים-
    1-התחלה טאבאסה ועוד כול מיני דברים אחרים

פרק ראשון
    התחלה,טאבאסה ועוד כול מיני דברים אחרים
    "מי שישרוד מבינכם הוא היה המנצח" אמר קול של מישהו זקן, שלושה ילדים היו שם והתחילו להילחם ,
    "יוקי!" קרא איזורו "מה אתה רוצה?!" צעקתי אליו בקול עייף והמשכתי לבהות ,
    "במקום להתבטל אתה יכול להתחיל לעבוד אנחנו נכנסים לאזור מסוכן ומלא שערים "אמר איזורו
    "נו אז? מה יקרה כבר אני ישאב לאיזה עולם אחר אם מפלצות?" קראת בלגלוג
    "בדיוק" אמר איזורו "ו? אני כבר יודע את זה אמרת לי חמש פעמים היום " אמרתי בלגלוג והמשכתי לבהות
    עכשיו אנחנו נוסעים אל כרכרה מרחפת להשיג מיצור מסוים את האבן שלו שהיא בעצם החיים שלו והכוח שלו, אה ושחכתי שהמקום מלא בשערים שמופעים ונעלמים לעולם אחר.
    טוב שחכתי להשיג את עצמי, אני יוקי אני בן 14 (בערך) ומסתובב אל האנשים האלה, אני איתם כחצי שנה ואני לא זוכר שום דבר חוץ ממה שאני איתם, כמו שאתם מבינים אנחנו פחות או יותר הצוות הרע, אנחנו חיים בעולם שלנו שמקביל לשלושה עולמות אחרים ויש שם עולם אחד שהוא הכי נורא הוא מכוסה ביצורים מעצבנים שהם כמונו רק חלשים יותר מוזרים יותר והרסניים יותר, גם שאנחנו מגיעים לשם אנחנו נחלשים חלק מאבדים את הכוחות שלהם ולא יכולים לדבר,
    אני אלף, יש לי אוזנים מחודדות שער חום ועינים בצבע כתום חום כזה, אנ גם מאוד טוב בקפיצות אל עצים וכול זה, פעם אחת אפילו יצרתי לי כדור אש ביד! בכול מקרה העולם שלנו די קטן.
    ויש לצוות הזה שלי מין ספינה מרחפת כזאת שזה אמור להיות מפחיד (לא שזה מפחיד) אז אני עכשיו נמצא איתם בואו אני יציג לכם אותם
    ראשון האיש הענק שאוהב להיות כמו אבא שלי והוא ממש ממש חזק ועם השער השחור והבגדים השחורים הוא איזורו
    האישה אם העיניים המוזרות והאדומות והשער השחור הארוך והכנפי דרקון השחורות היא ראיו והאיש הקטן הזה אם החולצה הלבנה והמכנס השחור והג'קט השחור שאוהב לתת לי הוראות (לא שאני מבצע אותם בדרך כלל) ואמור להיות הבוס הוא טאבאסה או איך שאני קורא לו טאבסי!
    אם הוא ממש רוצה הוא יכול להצמיח מין כנפים כאלה שחורות ולירות כדורי צל אבל הוא עושה את זה שהוא מתעצבן כמו שאני קורא לו טאבסי! (זה ממש כיף להגיד את זה)
    אוקי אז בקיצור עכשיו אני טאבסי ראיו ואיזורו נמצאים אל כרכרה מעופפת לעבר הטאבאסה
    וטאבאסה זה סוג של נחש מוזר מאוד , יש שאומרים שזה נחש צל דם הלילה ששתה ערס של קרינוס, אני יתאר לכם אותו, דמיינו נחד עצום ושחור, אם בטן לבנבנה יותר נכון נחש קוברה, עינים אדומות רצחניות ובקצה הזנב תדבר הזה שעושה רעש, ומין סכין חד ושחור אם פס אדום בקצה, ותוסיפו אל ראשו אבן אדומה ונוצצת
    אז הגענו לכיוון החולות כדי למצוא אותו, ירדנו מהכרכרה, ראיו עפה והרזיקה את טאבסי בידיה ונחתה ואיזורו ואני קפצנו למטה
    "היי טאבאסה רצחני! אתה יכול לבוא הנה ולהופיע מולנו ולתת לנו תאבן שאם היא לא איתך אתה חצי מת?" צעקתי לעבר החולות בלגלוג "אוי סתום כבר" קראה ראיו
    "אממ תגידי ראיו באיזה גודל הטאבאסה?" קראתי והבטתי מעלי
    "למה אתה שואל?" קראה ראיו ועלתה אל גבעה,
    "נגיד הוא 4-6 מטר?" שאלתי והמשכתי לבהות מעלי, "נגיד למה?" המשיכה ראיו והסתכלה לאופק לחפש אותו "כי נראה לי שמצאתי אותו" קראתי והבטתי אל הנחש השחור המפלצתי
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-16-2011 בשעה 10:44 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ממש טוב !
    אהבתי את הרעיון .
    מחכה לפרק הבא D:

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: שגיא או שגיאן אלקטינה הבורא הגדול
    מעולה!
    מחכה לפרק הבא
    קבוצת הפוקימונים!

Spoiler ספוילר

שלוה פנימית:
    Spoiler ספוילר

סמוראוט שווה:
    Spoiler ספוילר
    עץ הדעת:
    Spoiler ספוילר

ארבעת היסודות:
    Spoiler ספוילר

הפלוס:
    Spoiler ספוילר

אנשי השועל:

Spoiler ספוילר

העם רוצה צדק חברתי!
    כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו

שישייה:

מבוקש:

שומרי ראש:
    , , , ,

מקדש הויפוריאון:

Spoiler ספוילר

יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/

4. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    טעון שיפור בכתיבה
    הרעיון מעולה אני ממש אהבתי ואני מחכה לפרק הבא
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    יפה מחכה לפרק הבא

6. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    רעיון טוב לסיפור!
    יש כמה שגיאות כתיב אבל חוץ מזה פרק מצוין!
    מחכה לפרק הבא.

7. משתמש מנוסה
    וואי הסיפור כנראה מצליח מאוד
    אתם הקוראים תישארו נכון?
    רק שתדעו אולי הפרקים היו פחות טובים כי אני פשוט לא מצליחה להחזיר תחלום שלי!
    טוב קבלו את ..
    פרק 2
    השער לעולם האחר
    נגיד הוא 4-6 מטר?" שאלתי והמשכתי לבהות מעלי, "נגיד למה?" המשיכה ראיו והסתכלה לאופק לחפש אותו "כי נראה לי שמצאתי אותו" קראתי והבטתי אל הנחש השחור המפלצתי, הוא הביט אליי בעיניו הגדולת והאדומות והרצחניות במיוחד "זזו משם!" קראה ריו, עיני הדרקון הצהובות שלה בהקו , קפצתי משם מיד הצידה ,
    איזורו מיד הלך לכיוונו הנחש המוזר הזה הגיע אליו וניסה לתקוף אות ואבל הוא מיד התחמק בעזרת סלטות וכול מיני דברים אם הכוח שלו , למה רק אני נתקעתי אלף?!
    ראיו התעופפה מאליו והעסיקה אותו , בסופו של דבר נמאס לנחש מהפרפר הזה במציק לו והוא העיף אותה לחול בעזרת זנבו, היא מיד התנערה מהחול והעיינים שלה הפחידו אותי, היא יצרה כדור אש בין ידיה ושלחה אותו אליו, הכדור פגע בגוף שלו והשאיר כתם אפרפר קטן שם, הוא כעס והתקרב אלינו במהירות הוא פנה אל איזורו שקפץ מאליו ונחת לו אל הצוואר ליד הראש, הוא ניסה להרביץ לו באגרופו אך לשווא, כי כולם (חוץ מאיזורו כנראה) יודעים שלטאבאסה יש שריון חזק ביותר, ככה שאפילו האגרופים של איזורו לא פגעו בו בחוזקה, הם פגעו בו אבל לא חזק כמו שהם פוגעים בשאר היצורים והמפלצות שאנחנו פוגשים מידי יום ,
    הנחש קפץ ונכנס לתוך החול ולא ריאנו את איזורו, פתאום איזורו יצא מהאדמה בטיל לשמים, הנחש קפץ מלמטה ופתח את פיו , כנראה כדי להפוך את איזורו לארוחת צהרים או משהו כזה (שזה די מגעיל, אפילו לנחש לאכול מישהו כמו איזורו) ראיו הביטה אליו וטסה במהירות ותפסה אותו נשיה אחת לפני שננגס, שוב אני חוזר אם השאלה, למה אני אלף?! ולא איזה איש דרקון או סופר על נחמד?! טוב החלטתי שאני צריך להראות את הכוח שלי (מה שהחלטה גרועה דרך אגב) ורצתי לעבר זנבו שבא אלי "אני תופס אני תופס!" קראתי, באמת תפסתי ! אבל הישר בבטן! עפתי אחורנית ובדיוק אז נפתח שער ונשאבתי לתוכו..

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    אהבתי!
    פרקים יפים, אולי רק כמה שגיאות כתיב, אבל חוץ מזה הכל סבבה.
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    תודה רבה לך וכן אני ילדה אם שגיאות כתיב מה לעשות..
    אני ישמח אם עוד יגיבו כמו אלה שקראו ממקודם

וספארמרית מתקדמת

10. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    פרק נורא יפה .
    אהבתי אותו כי "השער מהעולם האחר" עשה לי את זה Xd
    אני מקווה שתחזרי לקרוא את עולם אחר ,קצת נעלמת .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

11. משתמש מנוסה
    תודה רבה
    וכן אני באמת הפסקתי לקרוא משום מה כי אני בלחץ נוראי של חזרות, אני מקווה והערב היה לי זמן לקרוא או בצהרים,
    יאלה עוד 2-3 תגובות פרק 3!

וספארמרית מתקדמת

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •