זה אחד המשחקים השווים ביותר בהיסטוריה של הds\3ds
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
צילומים טובים!! איזה כיף שיש לך את זה! אולי תוכל לצלם שם את דרודיגון בשבילי..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
בכיף, תשלח לי רקע לצילום... ואם אתה רוצה שאצלם איתו עוד פוקימונים תכתוב את מי
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון בכיף, תשלח לי רקע לצילום... ואם אתה רוצה שאצלם איתו עוד פוקימונים תכתוב את מי עניתי לך בה"פ ואשמח גם אם תוסיף את מינצ'ינו,פוקימון הארנב עם האוזניים הענקיות האלו.. זה שיש לבריאנה באנימה..
אני אוסיף בשבילך!
מגניב יש לך 3ds... כמה הוא עלה לך? הפוקידע נחמד, אני רק מקווה שיצאו משחקים אמיתיים של פוקימון ל3ds בקרוב.
<span style=\'color:blue\'>diamond FC 1232 3739 3352</span> <span style=\'color:gray\'>platinum FC 4345 3922 3867</span> פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:
הפוקדקס זה משחק אמיתי, וה3ds עלה 1800 ש"ח בדיוטי פרי. רוצה תמונה של פוקימון מסויים?
נערך לאחרונה על ידי the robot, 06-12-2011 בשעה 08:27 PM סיבה: תיקון כתיב
הנה הנוף שבחרתי
קח דוריגון
פורסם במקור על ידי אין על פוקימון קח דוריגון וואי הוא נראה מה זה מגניב במשחק תודה!
בכיף!
לי אתה מראה את זה?
זה הפוקימונים 4382-2274-2046 (friend code (X
שמתי לך.... את התמונה וקדשתי...
אתה יכול אולי להראות את שלושת המתחילים או אגדיים למינהם(לא משנה לי איזה נוף) בבקשה
באיזה התפתחות את ההתחלתיים? ואיזה אגדיים? כי יש לי את כל האגדיים חוץ משל האוויונטים שלא יצאו אבל את וויקיטיני יש לי...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום