רציתי לציין, את השיפור המשמעותי שקרה בפורום ולהגיד למי שמגיע לו-כל הכבוד!
הפורום הרבה יותר פעיל.
פורום חת"ם התעורר(רק היום ראיתי 16 משחקים שפעלו היום! ואפילו אחד מהם לא קשור לפוקימון)
נוד"ים נגמרים ביומיים.
יש פעילות בשלל פורומים.
אין תלונות במשוב בניגוד לפכם שכל יום היו נפתחים 3 תלונות של: הוא עשה לי, הוא לא פעיל, הוא קילל אותי ראשון אז הבאן לא היה מוצדק. במשוב נפתחים בעיקר אשכולות של שאלות, בעיות טכניות והערות.
מנהלים פעילים ומתפקדים.
אין ריבים ובעיות.
ואם לא הייתי צריך ללכת עוד 5 דקות הייתי יכול לפרוס עוד שלל של שינויים חיוביים שקרו בפורום, אבל את החמש דקות האלו אני אקדיש לשינוי הכי חיובי שקרה בפורום(לטעמי), ושהשפיע על השינויים האחרים: העלייה של דניס לניהול ראשי- הוא יוזם, נחמד, פעיל, עושה את העבודה שלו, הוא נערץ בקרב הפורום ואין עליו שום תלונות(עכשיו יגיבו ה1.5 אנשים שלא אוהבים את דניס ויגידו שזה לא נכון, אבל על מי אתם עובדים?), הוא נראה לי אחלה ילד ואני בטוח בזה למרות שלא פגשתי אותו. צריך עוד משהו? רק לפני כמה שבועיים הוא פתח פרוייקט ענק(הישרדות פוקימונ'ס), יחד עם אבי, שגם הוא עושה את עבודתו נאמנה.
כל זה קרה בפיקודו של רותם, שבזכות פעולות מופלאות של העלאות מנהלים, עשיית דיונים והרבה רצון- שינה את הפורום מקצה לקצה. כמובן שתמיד יש מקום לשיפור- אבל אני רואה את הפורום היום במצב הרבה יותר טוב מאשר פעם.
--------------
במשוב הוצגו דעותי ולא עובדות- גם אם אתם לא מסכימים, תענו תגובות ענייניות.