מייקל~
רשום, ההתחלות בקרוב!!
צוף~
לא רשום, מד ההודעות הוא 7 ואני לא יודע איך לסמוך עלייך, אין ספרייט ופיקצ'ו הוא התפתחות של פיצ'ו מצטער אבל אל תנסה להרשם שוב או להגיב נושא.
התחלה לכולם!!!~
השחר עולה בעיירה ניו בארק, ואתם מתעוררים במיטותיכם. אתם מתיישבים בקצה המיטה, ואתם נזכרים שהיום אתם סוף סוף יוצאים למסע שלו חיכיתם. אתם מסתכלים על חדריכם ועל כל מה שנמצא בו, ואתם קמים על רגליכם. אתם מתארגנים ולוקחים את כל הציוד שחשבתם שיועיל לכם במסעכם. אתם נפרדים מהוריכם ויוצאים אל מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם ודופקים בדלת, והיא נפתחת ובפתחה עומד בחור בחלוק לבן עם משקפיים "שלום! אתה אחד מהמאמנים החדשים?" שואל אותך הבחור ואתה מהנהן בראשך "בוא כנס" הוא אומר לך ואתה נכנס אחריו. הוא מציג את עצמו בתור פרופסור אלם ולוקח אותך אל חדר המעבדה שלו "אתה יכול לבחור את כל הפוקימונים הקיימים בהתפתחות הראשונה שלכם" הוא אומר, מחייך ומחכה לתשובתכם.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
עומר~
רשום! תגיב להתחלה.
בן~
מצטער אין מקום.
תומר~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו טיינמקו פוקימון הדג החשמלי, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
ליאור~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו טוייק פוקימון הנר האפל, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
בברכה, דודי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"יופי אפשר להתחיל במסע!" אצעק בשמחה, ואז אצא לדרכי אחר חיפוש פוקימון טוב לאימון טיינמקו.תומר~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו טיינמקו פוקימון הדג החשמלי, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
עומר~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו מגבי פוקימון האש, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
תומר~
אתה מתחיל ללכת ומגיע אל דרך 29, אתה מחפש פוקימון לאימון אחרי כרבע שעה של אימונים אתה רואה ביווזל משוטט לו לבד, אתה ממשיך לעקוב אחרייו ורואה את השלט לעיר צ'ארינגרוב, במה תבחר להלחם בביווזל או להמשיך לעיר צ'ארינגרוב?
קודק~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו טוטדייל פוקימון התנין, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
ליאור~
אתה מוציא את טויק ומתחיל לדבר איתו, הוא נראה עייף ולא מקשיב לך, הוא שולח לעבר הרגליים שלך גחלת ואתה קופץ וטויק מצחקק, אתם הולכים לדרך 29 ורואים ספינראק משוטט
![]()
בברכה, דודי
'זה יהיה אימון טוב לטיינמקו...' אחשוב לעצמי ואז אוציא את טיינמקו החוצה, "טיינמקו תשתמש בגל רעם על בוויזל ואז בניצוץ!" אפקוד על טיינמקו בשמחה.תומר~
אתה מתחיל ללכת ומגיע אל דרך 29, אתה מחפש פוקימון לאימון אחרי כרבע שעה של אימונים אתה רואה ביווזל משוטט לו לבד, אתה ממשיך לעקוב אחרייו ורואה את השלט לעיר צ'ארינגרוב, במה תבחר להלחם בביווזל או להמשיך לעיר צ'ארינגרוב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)