Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: חדשות|12.6

1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    חדשות 1:
    Spoiler ספוילר

חדשות 2:.
    Spoiler ספוילר

חדשות 3:
    Spoiler ספוילר

חדשות 4:

Spoiler ספוילר

תודה לפוקביץ' על המידע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    הווי הזה בהתחלה נראה חרא..
    לא נוח וגדול מדי עם מסך קטן מדי..
    בינתיים הציפיות שלי מנינטנדו שואפות לאפס..
    חמוף

3. Water, Earth, Fire, Air.
    לדעתי הוא נראה ממש מגניב,אם תרצו אני הוסיף סרטון וידיאו שלו,הינה הוא לבנתיים:
    [youtube]4e3qaPg_keg[/youtube]
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    טוב, הממשק נראה נחמד וזה שהוא מתחבר לווי די מגניב אבל יש לו עדיין חרא גרפיקה של ווי והוא נראה מסורבל כמו אייפד.. המקשים לא במיקום נוח לפי דעתי וכל הקטע של הזווית ראייה החדשה במשחקים לווי לא מוסיפה כלום וקצת מעצבנת גם..
    הציפיות שלי עדיין נמוכות O:
    חמוף

5. bbuuuii
    שם: עידן
    תודה רבה על המידע!
    אבל יש לי הערה קטנה.... זה לא רק כאן אלא בהרבה מהחדשות שלך... יש קטעים שכאילו זה לא ממש עברית... משפטים לא הגיוניים למשל כמו שאתה עושה ממתרגם והוא לא נותן לך משפט ממש הגיוני, כאלה יש...
    זה קורה לרוב בחדשות על קלפים....
    אבל חוץ מזה כל מצויין תודה...

Spoiler ספוילר

6. Water, Earth, Fire, Air.
    כן אני יודע,אני פשוט לא ממש מבין את ההבעה שבה Poke beach משתמשים,שלח לי בפרכטי משפטים כאלה ואני אנסה לתקן..
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מגניב.
    לא אהבתי את הקלף של הידרהגון.

Spoiler ספוילר

8. Water, Earth, Fire, Air.
    כבר ביקשתי ממך ולא הקשבת,אני לא רוצה הודעות פוגעניות,כל עוד הם הבינו משהו זה בסדר בשבילי,ביקשתי שהם ירשמו לי מה שלא הבינו,אתה פוגע וזה מעצבן. מחקתי לך הודעה ופעם הבאה תקבל אזהרה,ואם אתה לא מבין על מה יש חוק גלובאלי לא לפגוע במשתמש,שים לב לזה. יום טוב Imagine .
    קודאק לא ממש אהבתי את הקלפים של דור חמש,יותר מידי נראים כמו דברי םאמיתיים 0_- לא קלפים
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

9. משתמש מנוסה
    דבר ראשון - סליחה אם פגעתי. אבל למחוק הודעה? אתה לא מתבייש? להשתיק אותי?
    אני בכלל לא התכוונתי לפגוע. רק לתקן. מה לעשות שהפעם מבחינתי - חצית את הגבול. אני כל הזמן מתקן לך טעויות ואתה לא מתאמץ לתקן אותן בכלל. עדיין אני רואה שלמכשיר החדש של נינטנדו קוראים קיינוט. אם זה פוגע בך, כמו שכבר אמרתי, אני מצטער. אבל אני הולך לפנות עם זה להנהלה הגבוהה לגבי זה שמחקת לי את ההודעה והשתקת אותי. לא ראיתי בחוקים דבר כזה שאם פוגעים במישהו אז מוחקים לו את ההודעה.
    מקווה שנהנת מהתגובה, רועי.

10. Water, Earth, Fire, Air.
    תפנה,אני רשמתי לך באשכול הקודם אם אל שמת לב שפגעת בי ולא עשיתי כלום רק ערכתי,אמרתי לך שלא תעשה את זה ואם כן אז בה"פ. המשכת,אז נקעתתי בצעדים. גם אם היית עושה את זה למעדכן חדשות אחר הייתי עושה את זה. אתה עברת על חוק וכמנהל זו זכותי לנקות איך שארצה בשביל לתקן זאת. אם אתה רוצה ציטוטי מהחוקים בבקשה:
    - אין לקלל או לפגוע בשום אדם ובשום אופן. צוות הפורום יכול לקבוע לפי דרכו את רמת הפגיעה ואם בכלל הייתה פגיעה במשתמש. והעונש ייקבע בהתאם.
    אם הזהרתי אותך,זו זכותי לפי החוקים לנקות בצעדים שלי לא כך?,תפנה אליהם אני רוצה ליראות מה תיהיה התשובה.
    לא אני לא מתבייש,רוצה לתקן אותי תתקן בה"פ או שתפתח חדשות,אני נועל את הנושא.. הייתה חייב להרוס אותו. נעול.

.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •