אישור מהמנהל:
אני,meganium מאשר להחיות את המשחק: King Of Thieves - Different Justice
עלילה:
מאז שאתם זוכרים את עצמכם הייתם תמיד בבית היתומים. אף פעם לא היו לכם הורים אמיתיים או אפילו חברים. בבית היתומים היו המון ילדים, המנהלת כמעט וסגרה אותו אך בעקבות אימוץ של כמה ילדים הוא נשאר. בית היתומים היה מוזנח עקב חוסר תקציב של המנהלת מרשויות העיר. משאלתכם הגדולה הייתה תמיד לצאת משם, לחיות את החיים שאנשים רגילים חיים ולהרגיש איך זה. בלילות בקושי הייתם נרדמים ואם כן נרדמם זה היה מאוחר ובבית היתומים כולם צריכים לקום ב- 6 בבוקר. המנהלת של בית היתומים אף פעם לא הייתה נחמדה לאף אחד אבל גם לא כזאת מרושעת כלפי הילדים. בלילות לפעמים הייתם חולמים שמישהו בא להציל אתכם מהמקום הנורא שבו אתם תקועים. באחד הלילות שבהם לא הצלחתם להרדם ראיתם מבעד לחלון בחדרכם חבורה של נערים, חלקם אפילו נראו כמו ילדים בגילכם. כשעברו הנערים על יד בית היתומים ראה אחד מהם, שנראה הגדול מביניהם, אתכם מבעד לחלון. הסתכלתם עליו והוא טיפס על המרזב שהיה מוצב בקיר ליד החלון. כאשר הנער הגיע לחלונכם הוא סימן לכם לפתוח אותו ושאל: "אתה נראה כמו מישהו שמתאים לעזור לנו, אתה רוצה להצטרף אלינו?". כמובן שבגלל שכל כך רציתם לצאת מבית היתומים התחלתם לחשוב על זה. בהתחלה לא הבנם למה הוא מתכוון אבל הרצון לצאת מהחדר המחניק, הקטן והמוזנח התגבר עליכם והתחלתם לצאת אל הנער. הוא עזר לכם לרדת למטה ואז ראיתם את הילדים שהיו איתו, הם נראו די מוזנחים כמו שנראתם אתם ושאר היתומים. הנער סימן לכולם לרוץ ומשם הכל התחיל....
הסבר:
אז מה לעזאזל קורה כאן? במשחק זה אתם תשחקו גנבים מוכשרים בגילאים 11 - 15, שגרים בקולנוע הנטוש שבעיר נאפולי שבאיטליה. מלך הגנבים, פושע מקצועי ואנונימי, שפניו מוסתרות על ידי מסיכה, "אימץ" אתכם, גידל אתכם ולימד אתכם כל מה שהוא יודע. כל אחד ממכם הצטיין במשהו אחר. במהלך המשחק תישלחו למשימות רבות ע"י מלך הגנבים בכבודו ובעצמו, שבא לבקר אתכם מדי פעם. המטרה שלכם היא מאוד פשוטה: לעבור את המשימה בשלום, שלא יבחינו בכם.. ולחזור כולם ביחד, בלי להשאיר אף אחד מאחור! במהלך כל שלב במשחק יתבררו פרטים לגבי הוריכם, ויוספו טוויסטים עלילתיים רבים על מנת "לטבל" מעט את העלילה. אנחנו מבטיחים לכם, לא תתאכזבו.
חוקים ודברים בקשר למשחק:
1. כל החוקים הראשיים של הפורום חלים גם כאן.
2. משתמש שלא יגיב שבוע יסולק מהמשחק
אבל יוכל לקבל הזדמנות אם יבקש ממני (בפרטי).
3. כאשר אתם רוצים לדבר במשחק השתמשו ב: " " דוגמא~ "שלום, מה קורה?"
וכאשר אתם חושבים על משהו השתמשו ב: ' ' דוגמא~ 'מעניין מי הבחור ההוא ששם?'
4. בתגובות שלכם אני מצפה לקצת חשיבה מקורית ולא משהו שכבר טחנו אותו וגם תנסו להשקיע בתגובות.
5. בקשר ל-4, משתמש שאני אראה שהוא באופן קבוע לא משקיע בתגובות שלו, אני אחשוב עליו ואחליט אם להשאיר אותו או לא.
6. המשחק מוגבל לחמישה משתתפים בלבד אז בבקשה לא לנדנד לי להכניס עוד אחד, אם יתפנה מקום אני אכניס.
וגם בבקשה לא לשאול אותי למה אם לא התקבלתם, יש סיבה להכל.
7. במשחק יוצגו דברים שלא מתאימים לילדים מתחת לגיל 12 קללות (רציניות, לא דפוק ודביל) ומכות שמדי פעם ידרדרו למכות רצח,
ועוד הרבה סטריאוטיפים לא חינוכיים כגון סקס, סמים, אלכוהול, עישון, גזענות והמון המון עבירות על החוק.
לא להגיב!!