פורסם במקור על ידי
Naruto
קרליטו- (הרקע שלך לא כל כך מתאים לעלילה, לא היית אמור להרביץ לו, אני משנה קצת) לפני שאתה יוצא אתה מתחיל לחשוד במלך הגנבים, בנער הזה, 'למה שמישהו פשוט יבוא ויבקש שאני אצטרף אליו' אתה חושב. "אני רואה שאתה קצת עקשן.. אני יודע מה אתה חושב, שאתה לא יכול לסמוך עלי, אבל אתה יכול.. אם אתה חייב, תראה לי מה אתה מסוגל". הוא אומר לך ומסתכל בסבלנות עליך, בוחן מה תעשה. אתה מתחיל להשתמש במיומנויות שרכשת מול מלך הגנבים, מראה לו שאתה יכול להיות בסדר בשביל הקבוצה שלו. "אתה יכול להפסיק, אתה טוב, ומכיוון שאתה ספרדי אני אקרא לך מעכשיו "אל אורסו", בסדר?" הוא אומר ויורד למטה. אתה יורד אחריו למטה ומבחין שיש יותר נערים בקבוצה ממה שחשבת, חשבת שיהיו יחסית קצת אבל יש די הרבה. אתם מתחיל ללכת יחד עם שאר הקבוצה במשך 20 דקות ארוכות, בלי שום אקשן, משהו הכי קטן שיקרה שם ואז כולם נעצרים, אתה לא מבין מה קרה ולמה כולם נעצרו אז אתה מתקדם אל עבר מלך הגנבים כדי לשאול אותו. "אני מחפש מישהו שיוכל לעשות משהו בשבילי" אומר לך מלך הגנבים וממשיך לנסות לבחור מישהו. אתה מתחיל להתלהב מזה שאולי יהיה אקשן ושואל על מה מדובר ושאולי אתה תוכל לעשות את זה. "צריך להוריד מישהו, קלטתי מישהו שראה אותנו ואני צריך שמישהו יגרום לו להתעלף ויביא אותו למחבוא שלנו, אם אתה רוצה אני אשלח אותך, אבל צריך עוד מישהו" הוא אומר לך בסבלנות ואז מצביע על נערה כלשהי, היא מתקרבת לאיפה שאתם נמצאים. "לכו שניכם אל בית החרושת הישן שבאיזור, הוא אמור להיות שם, ותזכרו, לא להרוג, רק שהוא יאבד את ההכרה, חוץ מזה מה שבא לכם" אומר מלך הגנבים ושניכם מתחילים ללכת לבית החרושת. אתם מגיעים לשם אחרי 5 דקות של ריצה ונכנסים, בזווית של העין שלך אתה קולט חדר עם אור דלוק.