Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    פביאן- לפני שאתה נכנס לגמרי פנימה אתה שואל במשך שנייה את מלך הגנבים איפה אתה אמור לישון, "למעלה יש חדרי שינה, אחד מהם לבנים ואחד לבנות, אתה תדע כבר איפה של הבנים". הוא עונה לך ויוצא החוצה. 'למעלה.. שני חדרים.. בנים בנות.. מממ' אתה חושב לעצמך בסקרנות ועולה לשם לבדוק על מה מדובר. אתה מגיע למעלה במהירות ומסתכל בתוך אחד החדרים, אתה רואה שם הרבה בנים, חלקם ישנים וחלקם עושים דברים שתוטיים. "תתפוס לך מיטה כדי לישון או שתצטרף אלינו" אומר אחד הנערים שעושה את השטויות האלה. אתה מעוניין יותר לישון מאשר לבזבז את הכוח שלך על משחקים מטופשים והולך לאחת המיטות הפנויות בסוף החדר. אתה נשכב על המיטה ואז אתה מריח משהו ממש מוזר, כמו גבינה רקובה, אתה מנסה להתעלם מהריח וללכת לישון אבל מחשבות עדיין מציקות לך. אחרי כמה דקות אתה מצליח להרדם בשלווה, מתעלם מהריח, השטויות שבצד והמחשבות. "בו-בו-בו-בוקר טוב!!" אתה שומע פתאום מישהו צועק ומתעורר בבהלה, אתה מנסה להרגע ויושב במיטה כמה שניות להתעורר לגמרי. אתה מארגן את עצמך ויוצא החוצה, מבחין שיש מין שירותים בצד והולך לשם לגמור את ההתארגנות שלך. בסוף של הכל אתה יורד למטה, אתה שומע כמה ילדים מדברים על מלך הגנבים, כל מיני רכילויות מוזרות.
    אני אגש אל אחד הילדים בסקרנות על כול הרכילויות, "אתם יודעים איפה מלך הגנבים? אני צריך ללכת אליו." אומר לקבוצה שמרכלת כל מיני רכילויות מוזרות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    ניק- אתה יוצא מהר דרך החלון של בית היתומים בעזרתו של מלך הגנבים, אתה עושה את זה מהר כי בא לך כבר לברוח משם, כל מה שאתה חושב עליהם אלה דברים רעים. כשאתה מגיע למטה אתה מתחיל לחפש בזריזות את ליאו, הכלב שלך שהחשבת כחבר היחיד שלך בעולם. אתה מחפש בערך חצי דקה ולא מוצא ואז שואל את מלך הגנבים אם הוא יוכל לחכות קצת, הוא אומר לך: "אנחנו לא יכולים לעצור, אם נפסיק עכשיו אולי יותר מאוחר אנשים יתחילו לצאת מהבתים ויבחינו בנו". אתה שם לב שהוא מתחיל לדבר עם אחד הנערים ואז אותו הנער מתקרב אליך, הוא אומר: "שמי אלונסו, מלך הגנבים אמר לי להיות פה ולעזור לך אחר כך להגיע למקום מסתור שלנו, הם בינתיים ממשיכים". אחרי שאלונסו אומר לך את זה אתה רואה את מלך הגנבים ושאר הקבוצה ממשיכים ללכת, זה לא מפריע לך ואתה ממשיך לחפש את ליאו. אחרי 10 דקות של חיפושים אתה מוצא אותו, הוא הסתתר מתחת לביניין, כנראה שהוא פחד ממשהו. אתה עוזר לו לצאת החוצה הוא מלקק לך את הפרצוף. "אם מצאת את הכלב שלך אפשר להתחיל ללכת, בבקשה?" שואל אותך אלונסו שנראה פתאום לחוץ. "אני צריך להגיע לפריצה.. רגע! אולי תבוא איתי? יהיה טוב" הוא מוסיף ומחייך אליך. אתם שניכם מתחילים ללכת כאשר ליאו לצידך ואחרי כ-5 דקות מגיעים אל כנסייה גדולה ונעמדים שם, המומים מכמה שזה גדול, שניכם בחיים לא ראיתם משהו כזה. "טוב, מספיק לעמוד פה סתם, בוא נתחיל.. המומחיות שלי היא פריצה ומלך הגנבים אומר ששלך היא ריגול, זה בדיוק מה שאנחנו צריכים, להשיג מידע על הכומר, אומרים שבבית הפרטי שלו יש מלא דברים יקרי ערך ששווה לגנוב". הוא אומר ומסביר לך ואז מתקרב אל דלת הכנסייה ומשתמש במשהו שנרא כמו פינצטה כדי לפרוץ אותה. אחרי כמה דקות הוא מצליח לפתוח את הדלת ואתם נכנסים פנימה. "איפה כדי לחפש? אתה המומחה, אני אעקוב אחריך" הוא שואל אותך ומחכה לתשובה.
    "קודם כל חייבים לבדוק בחדר שלו, במטבח ובסלון" אענה לו ואלך לחדר שלו ואסתכל בחפצים האישיים "אצל רוב האנשים המידע מוחבא שם, איזה סוג של מידע אתם צריכים?"
    "בנוסף אני ממליץ לבדוק במחשב אם יש אחד כזה" אגיד לאלונסו ואז אגיד לליאו "תשמור שאף אחד לא בא, אם מישהו בא תרוץ לכאן בשקט"

3. משתמש מנוסה
    פאולו- אתה אומר לשניהם שיחכו כמה שניות ורץ במהירות אל הקומה השנייה, אתה נכנס אל החדר עם הגופות ולוקח איתך אחת מהן, יורד למטה והחוצה במהירות האפשרית, בכל זאת אתה סוחב גופה של בחור מבוגר יחסית על עצמך. אתה יוצא עם הגופה ומבחין בצד באיזו סמטה באדריאן וסילבסטר מנופפים עם הידיים כדי להגיד לך בעצם שאתה צריך למהר עם הכל ולבוא איתם. ניידת משטרה מגיעה אחרי כמה זמן, כנראה שאחד השכנים שמע צעקות, אני צועק שאתה עומד להרוג אותו אם הם לא יעזבו אותך והם לא רק שלא עוזבים אותך אלה גם מכוונים אליך את האקדחים שלהם. 'הם ביקשו את זה' אתה חושב וחותך את הצוואר של הבחור, זורק את הגופה על הרצפה ובורח אל הסמטה שבה אדריאן וסילבסטר נמצאים. שני השוטרים שהגיעו עם הניידת האחת הזאת רצים אל הגופה ועוזבים אותך בשקט, אתה רואה שהם לחוצים ומתקשרים לניידות האחרות. "בוא מהר, אל תתעקב על הסתומים האלה" אדריאן אומר לך ושלושתכם מתחילים לרוץ בסמטה. אתם מגיעים לסופה של הסמטה ואתה רואה שם גדר חצי קרועה, נראית כאילו זה נקרע בכוונה על ידי מישהו. אתם עוברים אחד אחד דרך החור בגדר, בתורך, החולצה שלך נתקעת בגדר ונתלשת ממנה פיסת בד. "אין לנו זמן לבזבז על הבד הזה!" סילבסטר אומר ואתה ממשיך לרוץ איתם. אחרי כמה דקות אתם מגיעים לבית קולנוע שנראה לך נטוש ונכנסים פנימה. בפנים אתה רואה עוד די הרבה ילדים שגם הם גנבים ופושעים כמוך, "אנחנו נלך להניח את השלל איפשהו, תן לנו את מה שאתה לקחת" אדריאן אומר ואתה נותן לו חלק מהשלל שעזרת לסחוב, הם מתרחקים ואתה נשאר עומד שם
    אסתכל בחזרה לגדר ואסתכל מה יש שם, אחפש בבית הקולנוע רימון ואם אמצא אלך לגג בית הקולנוע, אזרוק נגד השוטרים וניידות המשטרה ולאחר תנופה רבה וריצה אקפוץ לגג של הבית שממול .

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    אציו- אתה מתחיל לחשוב שאין מצב שאם תכנס לקטטה איתם אתה תצא בריא ושלם, הם שניים ואתה עוד די מטושטש אבל אתה חושב על השקים שלידם, מה יש בהם ולמה הם שם. אתה מתחיל ללכת לחדר ההקלטות שסטפן אמר לך לבוא אליו וחושב עוד על עניין הקטטה, שזה בכלל לא עניינך ושאתה לא צריך להתערב. אתה כמעט מגיע לשם ואז עולה לך עוד מחשבה, מה אם יש במקום הזה חבורות קטנות של נערים או שכולם יחד, זה מאוד מסקרן אותך ואתה ממשיך. אתה מגיע לחדר ונכנס פנימה, שם אתה רואה את סטפן ועוד נער אחר עובדים כדי לתקן את המסרטה. אחרי כמה שניות סטפן מבחין בך ואומר: "היי, מה קורה? אני רוצה שתכיר, זה חבר טוב שלי, ג'ים, אנחנו מנסים לתקן את המסרטה הישנה הזאת כדי שנוכל להקרין סרטים אבל שום דבר שאנחנו עושים לא עובד, ניסינו הכל..". אתה רואה שג'ים מנסה לשחרר כמה חלקים מהמסרטה ולהרכיב אחרים שענראה הוא מצא במקום אחר אבל בלי הצלחה. "אוקיי, מה שרציתי ממך זה ככה.. לך לבית קולנוע החדש ותגנוב את החלקים, זה ישפר את כל החוויה במקום הזה, אם אתה רוצה אני אבוא איתך" סטפן אומר לך עם חיוך בזמן שג'ים ממשיך לנסות.
    "אני אנסה ללכת לבד" אנו אומר לו והוסיף "יש כאן בנות או שזה רק בנים",אני אחפש כוס מים,ואחכה לתגובה שלו לאחר התגובה אמשיך לעבר בית הקולנוע החדש,ואסיים את המטלה שלי אולי אפילו יצאה לי להכיר איזה ילדה שנראית טוב.

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    ג'ון- אתה אומר למוריס תודה על כל העזרה שלו במהירות ומודיע לו שאתה בהחלט מתכוון לנוח כמו שהוא אמר. "יופי, בהצלחה עם זה" הוא אומר לך וחוזר לעיסוקיו. אתה הולך צולע לאחד המושבים בבית הקולנוע, מחזיק עם היד את הצלע השבורה מרוב כאבים. אתה מתיישב שם ופשוט נח, מחכה לראות מה יקרה וכמעט נרדם ואז ניגשת אליך נערה אחת. "שלום, שמי ג'ינה, אני רואה שאתה חדש פה, אנחנו בדרך כלל לא ישנים על המושבים האלה פה, יש מיטות למעלה" היא אומרת לך וצוחקת עליך טיפה. "אני אעזור לך לעלות, בטח קשה כשאתה פצוע" היא מוסיפה ואתה קם מהמושב, אתם מתחילים ללכת בזמן שהיא תומכת בך מהד שתוכל ללכת ישר ובסדר. היא מובילה אותך לאט לאט אל החדר שאתה תישן בו, היא מסבירה לך שיש חדר לבנות וחדר לבנים ומשאירה אותך שם להסתדר. אתה הולך אל אחת המיטות הפנויות ושוכב עליה, מנסה להרדם. בבוקר אתה מתעורר בפתאומיות ובהלה מוחלטת לשמע צרחות שהגיעו מבחוץ לחדר, אתה יוצא החוצה ולא רואה כלום. אתה בודק דרך החלון למשהו ורואה ניידת משטרה, פתאום אתה שומע מישהו מהנערים צועק: "משטרה! תסתתרו!" וכולם מתחבאים בחדרים.
    אני אומר לעצמי במהירות: "מה קורה פה?, למה יש פה משטרה" אני במהירות רואה מה עושים כל הנערים שמסבבים ועושה בדיוק מה שהם עושים כדי שאני אדע מה לעשות במקרה כזה בזמן שאני מנסה לא להתאמץ יותר מידי שהפצע לא יחמיר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •