Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 49 ראשוןראשון ... 364445464748 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    דרייק בוש

"אני חייב למצוא ריר קנדי..." אתה אומר ואז אתה מחזיר את מג'יקראפ לשרביט שלו ואתה מחפש עם רוזרייד ריר קנדי.
    אתה הולך לשוק הרוכלים ואתה מגלה שיש שם אחד שעולה 35$. אתה פותח את התיק שלך ואתה מגלה שיש לך סכום של 0.
    אתה צריך ללכת לעבוד, לעשות משימה או לזכות בתג מכון על מנת לקבל סכום של כסף. אתה נזכר במרקו שעבד עם הבקבוקי זכוכית.

מה תעשה?
    אני אלך למרקו ואז אשאל אותו עם יש עבודה אצלו ואם אפשר לקבל תוך יום 35$ אצלו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. היכל התהילה
    עידן

אתה מצטרף לבר גרילז והוא מלמד אותך איך לשרוד במקומות קשים: כמו נניח לשתות את הפיפי של עצמך.
    הוא מלמד אותך איך לבנות מיטה על עצים, איך לחפש צל, איך לצוד עקרבים ולאכול אותם חיים.
    לבסוף הוא מתעניין מאוד בפוקימונים שלך והוא אומר שהוא יכול ללמד אותם מהלכים שהם לא בדרך כלל אמורים לדעת.
    "הסוד הוא להוציא מהפוקימון את היכולת הזו, כי היא קבורה בתוכו ואם תרצה, אוכל ללמד את הפוקימון שלך תרגיל".

מה תעשה?

3. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה מתקשר אל פרופסור אוק ואומר לו " הי תפסתי ארכן כמו שרצית שאתפוס בשבילך . אז יש לך עוד משהו שאני צריך לעשות ?" הוא אומר לך שאלו חדשות מעולות ושהוא שמח שתפסת פוקימון פרה היסטורי כזה. הוא אומר לך: "אני מצפה ממך לגדל אותו כמו שצריך, לאמן אותו ואולי אפילו לפתח אותו בהמשך. אני רוצה לדעת כל שלב בהתפתחות שלו." אתה מבטיח לעדכן את פרופסור בדרך של המסע שלך ואתה מגיע לדרך מספר 3.

מה תעשה?

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה מתקשר אל פרופסור אוק ואומר לו " הי תפסתי ארכן כמו שרצית שאתפוס בשבילך . אז יש לך עוד משהו שאני צריך לעשות ?" הוא אומר לך שאלו חדשות מעולות ושהוא שמח שתפסת פוקימון פרה היסטורי כזה. הוא אומר לך: "אני מצפה ממך לגדל אותו כמו שצריך, לאמן אותו ואולי אפילו לפתח אותו בהמשך. אני רוצה לדעת כל שלב בהתפתחות שלו." אתה מבטיח לעדכן את פרופסור בדרך של המסע שלך ואתה מגיע לדרך מספר 3.

מה תעשה?
    אני אתחיל לחפש פוקימונים בדרך שארכן יכול להילחם נגדהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה הולך למרקו ואז אתה שואל אותו עם יש עבודה אצלו ואם אפשר לקבל תוך יום 35$ אצלו.
    הוא מכיר לך את המעסיק שלו והמעסיק שלו אומר לך: "תוכל להרוויח כמות כזו אם תוכל לעשות לי שני משלוחים.
    יש לי משלוח אחד פה קרוב לעיר, אבל תצטרך ידיים נוספות. יש לך פוקימונים?" אתה אומר לו שכן.
    והמשלוח השני הוא לעיר האש והמרחק הזה הוא קצת יותר גדול. אבל זה יתן לך את הסכום המתאים.

מה תעשה?

6. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה מחפש פוקימונים בשממת דרך מספר 3 ואתה לא מוצא הרבה פוקימונים.
    וופר מציע לך שתעשה קרב בין הפוקימונים שלך ואתה לבסוף מסכים.
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ואתה אומר להם להלחם אחד בשני.
    אתה מורה להם שכל אחד יהיה בפני עצמו ואתה תהיה רק "המאמן של ארכן" לקרב הזה.

הם מסכימים. מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

אתה הולך למרקו ואז אתה שואל אותו עם יש עבודה אצלו ואם אפשר לקבל תוך יום 35$ אצלו.
    הוא מכיר לך את המעסיק שלו והמעסיק שלו אומר לך: "תוכל להרוויח כמות כזו אם תוכל לעשות לי שני משלוחים.
    יש לי משלוח אחד פה קרוב לעיר, אבל תצטרך ידיים נוספות. יש לך פוקימונים?" אתה אומר לו שכן.
    והמשלוח השני הוא לעיר האש והמרחק הזה הוא קצת יותר גדול. אבל זה יתן לך את הסכום המתאים.

מה תעשה?
    "אוקיי אני מסכים." אומר למוכר, "צא סניזל!" אומר ואז אוציא את סניזל החוצה כדי שהוא יעזור לי.
    "אני רוצה לעשות את המשלוח עכשיו! אז לאן אני צריך ללכת ומה צריך להביא לו?" אשאל את המעסיק.

8. היכל התהילה
    דרייק בוש

"אוקיי אני מסכים." אתה אומר למוכר, "צא סניזל!" אתה אומר ואז אתה מוציא את סניזל החוצה כדי שהוא יעזור לך.
    "אני רוצה לעשות את המשלוח עכשיו! אז לאן אני צריך ללכת ומה צריך להביא לו?" אתה שואל את המעסיק.
    הוא אומר לך שלא בטוח שסניזל יצליח להתמודד עם המשקל והוא מביא לך כמה בקבוקים ענקיים.
    הוא נותן לך את הכתובת של הבית וזה המרכז הריפוי בעיר למוריה. אתה בודק במפה וזה במרחק של 4 ק"מ.
    סניזל מנסה להרים את אחת הבקבוקים והוא לא מצליח.

מה תעשה?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה מחפש פוקימונים בשממת דרך מספר 3 ואתה לא מוצא הרבה פוקימונים.
    וופר מציע לך שתעשה קרב בין הפוקימונים שלך ואתה לבסוף מסכים.
    אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ואתה אומר להם להלחם אחד בשני.
    אתה מורה להם שכל אחד יהיה בפני עצמו ואתה תהיה רק "המאמן של ארכן" לקרב הזה.

הם מסכימים. מה תעשה?
    אני אומר לארכן" תשמש בציפורן דרקון על ויגורט וגנגר.לאחר מכן תשמש בכנף ברזל חזקה מאוד על וופר וגנגר.גו תראה לי למה את מסוגל ארכן "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

"אוקיי אני מסכים." אתה אומר למוכר, "צא סניזל!" אתה אומר ואז אתה מוציא את סניזל החוצה כדי שהוא יעזור לך.
    "אני רוצה לעשות את המשלוח עכשיו! אז לאן אני צריך ללכת ומה צריך להביא לו?" אתה שואל את המעסיק.
    הוא אומר לך שלא בטוח שסניזל יצליח להתמודד עם המשקל והוא מביא לך כמה בקבוקים ענקיים.
    הוא נותן לך את הכתובת של הבית וזה המרכז הריפוי בעיר למוריה. אתה בודק במפה וזה במרחק של 4 ק"מ.
    סניזל מנסה להרים את אחת הבקבוקים והוא לא מצליח.

מה תעשה?
    "אוקיי סניזל אתה לא מתאים..." אומר, אחזיר אותו ואוציא את טרייניטר החוצה, "טרייניטר בוא תעזור לי לקחת את הבקבוקים למרכז הפוקימונים!" אומר לו ואז אלך איתו כדי להביא את הבקבוקים למרכז הפוקימונים.

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

חוקי המכון:
    - אלו יהיו קרבות אחד על אחד.
    - לכל מאמן מותר להשתמש עד 5 פוקימונים (במקרה שלך נעשה את זה 4)
    - הראשון שכל הפוקימונים שלו יאבדו הכרה, יוכרז כהמפסיד.
    - רק לטוען תג המכון מותר להחליף פוקימונים.
    - במידה ותנצח, אתה זוכה בתג המכון + TM מיוחד.

נגד

אנון
    וינזאור

אתה מעודד מהעוצמה של וינזאור שלך. הפעם אתה מתכוון להפריע לתנועה של האנון.
    "וניזאור, תשתמש באבקת שיתוק. תשתמש מייד אחר כך בזרע יניקה. אני בטוח שפוקימון נהדר כמוך מסוגל להתמודד כמו שצריך בקרב כזה."
    אתה די מודאג מהחיסרון של וינזאור מול אנון בתור פוקימון שהוא חלקית סוג רעל, אבל אני משתדל שלא להראות את זה לוינזאור ולשדר לו ביטחון.
    וינזאור מפזר אבקת שיתוק לעבר אנון ואנון נהפך משותק. מאמנת המכון צועקת לו: "תצא מזה," אבל הוא לא יכול.
    וינזאור משלח זרעון לעבר גופו של אנון ומתחיל לינוק לו את האנרגיה. וינזאור מנצח את האנון הראשון בסדרה.

מאמנת המכון אומרת שיש עוד הרבה פוקימונים מאיפה שזה הגיע והיא מוציאה את האנון השני שלה.

אנון 2
    וינזאור

מה תעשה?
    "ווינזאור, ריקוד עלי כותרת! אני יודע שאתה מסוגל לנצח אותו אפילו יותר טוב מהראשון." אני אומר לו.
    אחר כך בשביל לא להילכד:"וינזאור, תשתמש בקבוצה כפולה כדי לבלבל אותו ואז כדור אנרגיה!"
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    ליאור

אתה אומר לארכן" תשמש בציפורן דרקון על ויגורט וגנגר.לאחר מכן תשמש בכנף ברזל חזקה מאוד על וופר וגנגר.גו תראה לי למה את מסוגל ארכן "
    נגד נגד נגד

במקום שהוא ימתקד ביריב אחד, ארכן נשלח לתקוף את כולם ובכך הוא מסמן את עצמו בתור מטרה יעילה. הוא מתחיל עם ציפורן דרקון על ויגורות', ממשיך עם כנף ברזל על וופר ואז דופק צריחה של החיים שלו. וופר, ויגורות' וגנגר שחשבו להלחם גם אחד נגד השני מתאחדים ביחד על מנת לתקוף את הפוקימון המעופף. גנגר מתחיל בהיפנוזה שמרדימה את ארכן, ויגורות' ממשיך עם ספלאש אדיר שמחליש אותו, ו-וופר מסיים עם מתקפת משאבת הידרו שגומרת את ארכן. אז אומנם לא אימנת אותו, אבל שאר הפוקימונים שלך קיבלו אחלה אימון. הם רוצים להמשיך להלחם עד שישאר אחד. אתה הפעם בוחר לאמן את ויגורות'.

מה תעשה?

13. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה מחזיר את סניזל ומבין שהוא לא מתאים לעבודה הזו. אתה מוציא במקומו את טייריניטאר שסוחב אותם.
    אתה מכוון אותו בדרכים והוא סוחב את הבקבוקים, כשאתם מגיעים למרכז הריפוי, טיירינטאר מעולף כמעט.
    אתה מכניס אותו לריפוי, הוא יוצא חזק ובריא ואתם חוזרים אל הסוחר על מנת לקבל את המשלוח שלכם.
    הוא שואל אתכם אם כבר הספקתם ואם הכל היה בסדר?

מה תעשה?

14. היכל התהילה
    גלעד

חוקי המכון:
    - אלו יהיו קרבות אחד על אחד.
    - לכל מאמן מותר להשתמש עד 5 פוקימונים (במקרה שלך נעשה את זה 4)
    - הראשון שכל הפוקימונים שלו יאבדו הכרה, יוכרז כהמפסיד.
    - רק לטוען תג המכון מותר להחליף פוקימונים.
    - במידה ותנצח, אתה זוכה בתג המכון + TM מיוחד.

נגד

אנון 2
    וינזאור

"ווינזאור, ריקוד עלי כותרת! אני יודע שאתה מסוגל לנצח אותו אפילו יותר טוב מהראשון." אתה אומר לו.
    אחר כך בשביל לא להילכד:"וינזאור, תשתמש בקבוצה כפולה כדי לבלבל אותו ואז כדור אנרגיה!"
    "אנון 2, אני רוצה שתעצום את העין שלך, תתרכז ממש טוב ותתקוף את וינזאור עם כוח נסתר".
    שני הפוקימונים עושים דברים מנוגדים אחד לשני. וינזאור תוקף עם עלי תער ואנון עוצם את עיניו.
    ברגע שאנון פוקח את עיניו, הוא ממוקד על חום הגוף של וינזאור וזה מאפשר לו לתקוף עם כוח נסתר.
    שני הפוקימונים ממשיכים להלחם.

(רק לידיעה, גם אם תרשום ארבע מתקפות בכל פעם, אני אאפשר רק את השניים הראשונות)

מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    דרייק בוש

אתה מחזיר את סניזל ומבין שהוא לא מתאים לעבודה הזו. אתה מוציא במקומו את טייריניטאר שסוחב אותם.
    אתה מכוון אותו בדרכים והוא סוחב את הבקבוקים, כשאתם מגיעים למרכז הריפוי, טיירינטאר מעולף כמעט.
    אתה מכניס אותו לריפוי, הוא יוצא חזק ובריא ואתם חוזרים אל הסוחר על מנת לקבל את המשלוח שלכם.
    הוא שואל אתכם אם כבר הספקתם ואם הכל היה בסדר?

מה תעשה?
    "היה בסדר, טרייניטר כמעט התעלף אבל עכשיו הוא חזק ובריא... אז יש עוד משלוח?" אשאל את הסוחר בשמחה.

עמוד 46 מתוך 49 ראשוןראשון ... 364445464748 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •