[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
דרייק בוש
אתה אמשיך בדרך 1, בתקווה שהאנשים לא יקפצו אליי או שחיות רעות יקפצו אליי אך אתה מחפש לך פוקימון מעופף בסביבה לתפיסה וגם כדי שהוא יקח אותי לעיר האש. אבל מאוחר יותר אתה נזכר שאתה צריך את התג המתאים על מנת להפעיל HM מחוץ לקרבות הפוקימון. ככה שזה לא עוזר לך. אתה מתקדם כמות נכבדת של דרך עד שחבורה של ליצנים עוצרת אותך, מציגה את עצמה בתור "מופע מדראנו", והם מציעים לבוא לראות את המופע שלהם.
מה תעשה?
עידן
"אוקיי" אתה מסכים להצעה. 'אני יתן לסניזל ללמוד כי לקומבסקן ולאמפואלון לא מגיע בכלל' אתה חושב ושואל "אתה יכול ללמד את סניזל שלי משהו?" הוא אומר לך "תשמע, זה לא הולך להיות קל, אני אצטרך להוציא מהפוקימון שלך את כל היכולות שלו, זה יכול להיראות בקטעים מסוימים קצת מסוכן, אבל אני יודע מה אני עושה ואתה תצטרך לתת בי אמון. הוא לוקח את סניזל והוא מתחיל לומר לו: "אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה!" סניזל מסתכל עלייך במבט של "מה הוא רוצה ממני?"
מה תעשה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
לקהילת שחקני פארק היורה,
אני מרגיש מחויבות להודיע לכם הודעה, במיוחד בשל העובדה שבעמוד 50 תכננתי להרים עוד ספיישל אוונט שבו אתם תחזרו להווה ותשחקו במשך שבוע בשנת 2012, אבל התרחשויות מסוימות בפורום הביאו אותי להחלטה להפסיק לאלתר את המשחק מסיבות אישיות שלי. כשיהיה חידוש כלשהו - אעדכן אתכם ואז בתקווה נחזור לשחק.
אשמח לתת פרטים מדויקים יותר במסר פרטי.
היטמן.
- אפשר לנעול -
אם אפשר עוד להרשם...:
--
שם: neLipion
(בקרוב leafeon! )
כינוי: פאם נלסון
ספרייט של הדמות שלכם:
שם החברה הכי טובה שלכם: לי מידל
ספרייט של החבר שלכם:
פוקימונים: (נא לבחור שלושה, כאשר אפשר לבחור אחד מכל התפתחות)***
וינאזור
ארקניין
קינגדרה (נראה לי שככה קוראים לו, זה סוסון ים כזה... בהתפתחות שלישית...)
אני רוצה לשחק פה כי: המשחק נראה אדיר ואני מקווה מאוד שיש מקום פנוי
שונות: בבקשה אם אפשר לתפוס איווי ודרטיני במהלך המשחק
ואם אין עוד מקום, אז תשמור לי עד שמישהו יצא מהמשחק. (יפרוש/יוצא על ידך וכ'ו)
עריכה:
אה, לא ראיתי שאתה רוצה להפסיק לנהל את המשחק...![]()
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)