Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 49 ראשוןראשון ... 39474849
מציג תוצאות 721 עד 727 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    ליאור

נגד

אתה אומר לגנגר " טוב עכשיו אני אפקוד עליך כמו על ויגורט וארכן שהפסידו.תכין את כדור הצל הכי ענקי והכי חזק שלך שאתה יכול להכין ואז תשלח אותו במהירות רבה לעבר וופר גמור את וופר עם כדור צל". וופר מסתכל עלייך ומתחיל לבכות, אתה עוצר את גנגר ברגע האחרון ואתה שואל את וופר אם הכל בסדר. הוא לפתע מפסיק לבכות ואז הוא תוקף את הפוקימון האפל במתקפת משאבת הידרו. גנגר עף בעוצמה כל כך מירבית שכשהוא נתקע בעץ, העץ נופל.

מה תעשה?
    אני אומר לוופר " לא יפה לרמות וכך תגרום לגנגר להפסיד.לא מרמים " .אני אומר לגנגר " תאושש מהפגיעה שחטפת מוופר. תשמש שוב בכדור צל. הפם תעיף לעברו מלא כדורי צל חזקים שימרו אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה אמשיך בדרך 1, בתקווה שהאנשים לא יקפצו אליי או שחיות רעות יקפצו אליי אך אתה מחפש לך פוקימון מעופף בסביבה לתפיסה וגם כדי שהוא יקח אותי לעיר האש. אבל מאוחר יותר אתה נזכר שאתה צריך את התג המתאים על מנת להפעיל HM מחוץ לקרבות הפוקימון. ככה שזה לא עוזר לך. אתה מתקדם כמות נכבדת של דרך עד שחבורה של ליצנים עוצרת אותך, מציגה את עצמה בתור "מופע מדראנו", והם מציעים לבוא לראות את המופע שלהם.

מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

אתה אמשיך בדרך 1, בתקווה שהאנשים לא יקפצו אליי או שחיות רעות יקפצו אליי אך אתה מחפש לך פוקימון מעופף בסביבה לתפיסה וגם כדי שהוא יקח אותי לעיר האש. אבל מאוחר יותר אתה נזכר שאתה צריך את התג המתאים על מנת להפעיל HM מחוץ לקרבות הפוקימון. ככה שזה לא עוזר לך. אתה מתקדם כמות נכבדת של דרך עד שחבורה של ליצנים עוצרת אותך, מציגה את עצמה בתור "מופע מדראנו", והם מציעים לבוא לראות את המופע שלהם.

מה תעשה?
    "לא תודה, אני צריך לעשות משלוח." אומר להם ואז אמשיך עם המשלוח לעיר האש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. היכל התהילה
    עידן

"אוקיי" אתה מסכים להצעה. 'אני יתן לסניזל ללמוד כי לקומבסקן ולאמפואלון לא מגיע בכלל' אתה חושב ושואל "אתה יכול ללמד את סניזל שלי משהו?" הוא אומר לך "תשמע, זה לא הולך להיות קל, אני אצטרך להוציא מהפוקימון שלך את כל היכולות שלו, זה יכול להיראות בקטעים מסוימים קצת מסוכן, אבל אני יודע מה אני עושה ואתה תצטרך לתת בי אמון. הוא לוקח את סניזל והוא מתחיל לומר לו: "אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה! אתה תלמד את זה!" סניזל מסתכל עלייך במבט של "מה הוא רוצה ממני?"

מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

חוקי המכון:
    - אלו יהיו קרבות אחד על אחד.
    - לכל מאמן מותר להשתמש עד 5 פוקימונים (במקרה שלך נעשה את זה 4)
    - הראשון שכל הפוקימונים שלו יאבדו הכרה, יוכרז כהמפסיד.
    - רק לטוען תג המכון מותר להחליף פוקימונים.
    - במידה ותנצח, אתה זוכה בתג המכון + TM מיוחד.

נגד

אנון
    פיג'יוטו

אתה צועק לפידג'יוטו:"אוקי פידג'יוטו, הם לא השאירו לנו ברירה, תשתמש שוב בזריזות כדי לחמוק מהכוח החבוי ואז תשתמש באס אווירי!" " קדימה פידג'יוטו! אני יודע שאתה מסוגל! מעולם לא איכזבת אותי! עכשיו קדימה!" אתה מראה לפידג'יוטו שאתה בטוח במאה אחוז ביכולות שלו כדי לתת לו ביטחון.פיג'יוטו משתמש בזריזות והופך מהיר. "אנון, פעם אחת אחרונה, תשתמש במתקפת כוח סודי". שני הפוקימונים משתמשים במתקפות שלהם, אנון הפעם הוא זה שמחמיץ ופיג'יוטו פוגע עם האס האווירי. הפוקימון של מנהיגת המכון נראה חסר כוחות. הוא צונח לרגליה. היא מחזירה אותו לשרביט שלו, מוציאה את האנון השלישי שלה ואומרת לך שזה נגמר כאן ועכשיו.

מה תעשה?
    אני יודע שפידג'יוטו כמעט גמור ואני לא יכול לסכן אותו יותר מדי. אני צריך לתת לו את המתקפות שיהיו הכי יעילות בשבילו בזה הרגע.
    אני צועק לפידג'יוטו: "קדימה פידג'יוטו! יש לך את הצעד הראשון! תשתמש בגל חימום ואז ב U-turn!"
    אחרי שפידג'יוטו יחזור אני אוציא את מנצילקס לקרב.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    לקהילת שחקני פארק היורה,

אני מרגיש מחויבות להודיע לכם הודעה, במיוחד בשל העובדה שבעמוד 50 תכננתי להרים עוד ספיישל אוונט שבו אתם תחזרו להווה ותשחקו במשך שבוע בשנת 2012, אבל התרחשויות מסוימות בפורום הביאו אותי להחלטה להפסיק לאלתר את המשחק מסיבות אישיות שלי. כשיהיה חידוש כלשהו - אעדכן אתכם ואז בתקווה נחזור לשחק.
    אשמח לתת פרטים מדויקים יותר במסר פרטי.

היטמן.

- אפשר לנעול -

7. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    אם אפשר עוד להרשם...:
    --
    שם: neLipion
    (בקרוב leafeon! )
    כינוי: פאם נלסון
    ספרייט של הדמות שלכם:

שם החברה הכי טובה שלכם: לי מידל
    ספרייט של החבר שלכם:

פוקימונים: (נא לבחור שלושה, כאשר אפשר לבחור אחד מכל התפתחות)***
    וינאזור
    ארקניין
    קינגדרה (נראה לי שככה קוראים לו, זה סוסון ים כזה... בהתפתחות שלישית...)
    אני רוצה לשחק פה כי: המשחק נראה אדיר ואני מקווה מאוד שיש מקום פנוי
    שונות: בבקשה אם אפשר לתפוס איווי ודרטיני במהלך המשחק
    ואם אין עוד מקום, אז תשמור לי עד שמישהו יצא מהמשחק. (יפרוש/יוצא על ידך וכ'ו)
    עריכה:
    אה, לא ראיתי שאתה רוצה להפסיק לנהל את המשחק...
    Spoiler ספוילר

עמוד 49 מתוך 49 ראשוןראשון ... 39474849

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •