"אוקי! בוא נצא לראות קצת פוקימונים!" אני אומר ומחזיר את מריפ ןשאפט לפוכדורים.ג'וליאן
אתה הולך למטבח ואוכל ביחד עם ארלי קורנפלקס.
אתם נותנים לפוקימונים שלכם גם אוכל לפוקימונים.
לבסוף כולכם גומרים לאכול.
"את באה איתנו?" אשאל את ארלי
סליחה שלא הגבתי כמה ימים... הייתי די עמוס בבסיס ולא היה לי זמן להגיב ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~
"ואו! 4 מהצורות של איווי!" אני לוחש ומביט בהם אחת אחת. אני מוציא את הפוקדע ובודק מידע עליהם. "אתה יכול לעזור לאיווי שלי להתחזק קצת? אני עוד לא רוצה שהוא יתפתח, רק שילמד התקפות חדשות. כשהוא ירצה להתפתח, אני אגיש שהוא מוכן לכך" אני אומר לו "מה אתה אומר איווי?" אני פונה אליו כעת.
"בוא נלך אל מרכז הפוקימונים ושם יטפלו בך." אומר לטיירוג ואקח אותו בידי.לאחר מכן אכנס אל מכרז הפוקימונים ואגיד לאחות ג'וי:"שלום לך, הטיירוג הזה נפצע בידו והוא לא יכול להילחם, תוכלי לרפאות אותו?" ואראה לה את טיירוג.עמית
טיירוג מתחיל לדבר אך אתה לא מבין כלום מדבריו.
לבסוף הוא רק מראה לך שהוא נפצע ביד שלו במהלך אחד הקרבות,וקשה לו להילחם ולתת אגרופים.
אתה מנסה לעודד אותו אך הוא לא מתעודד.
אתה בודק עליו בפוקדע והוא מצפצף ואומר: "טיירוג,פוקימון אומנויות הלחימה. טיירוג יכול להתפתח לשלוש התפתחויות שונות,היטמונלי,היטמונצ'אן והיטמונטופ. טיירוג טובים בכל אומנות לחימה,והם מסוגלים לתת כ-5 אגרופים בשנייה וכ-5 בעיטות בשנייה".
NYO HO HO BITCH
"לא תודה.." אודה לו על ההצעה "אני מעדיף לנצח אותך!"סיימון
"הלסאקינג הזה חזק,האגדה מספרת שהוא הגיע לפה מלפני כ-30 שנה,הייתה שריפה וכל משפחתו נהרגה,הוא היחיד שנשאר,הוא ראה שאין אך אחד ביער אז הוא השתלט עליו עד שהפך לויגוראט',ואז באו עוד הרבה,מאז הוא מתנהג כשליט של היער,הוא הכי חזק פה,והוא שונא את בני האדם,הוא גם גורם לפוקימונים לשרת אותו" אומר המטייל.
"אני מוכן להביא לך ביצת דאקלט אם תנצח אותי בקרב,אם לא אז אתה תביא לי את ההוטהוט שראיתי שיש לך" אומר המטייל.
"אם לא את הוטהוט,אז תבחר משהו אחר" הוא מוסיף.
"הוטהוט, צא!" אוציא את הוטהוט ואמור לו בעידוד "קדימה, אני מאמין בך.. נתן לו להתקיף ראשון.."
אגיד לסלאקוט' "תשתמש בפיהוק"ראול
סלאקוט' משתמש בשריטה על הישן שלא כלכך משפיעה.
סטארלי משתמשת בבלימה שגם לא פוגעת חזק,הגראולר משתמש עליה בפיצוץ אבן,האבן פוגעת בסטארלי ועפה איתה אחורה, לבסוף סטארלי פוגעת בקיר ונמחצת ע"י האבן.
אתה רואה שסטארלי התעלפה.
"סופת חול" קורא אייר, בלוטי משתמש בסופת חול שמעלפת את גראולר וג'יאודוד.
גראול' בורח ואילו הג'ידוד נשארים במקום.
ואחר כך אגיד לאייר "עכשיו תתקוף אותם!"
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
איוונט ראשון!
הקיץ כבר בא!
האיוונט הוא איוונט פשוט,אתם צריכים למצוא קסטפורם ולגרום לו להפוך לצורת הקיץ.
מי שיעשה זאת ראשון יזכה במגמר/מגבי (תלוי מה קצב ההתקדמות שלו במשחק) שיודעים מתקפות חדשות וחזקות,כאלה שהם לא יכולים ללמוד.
השני שיצליח יקבל פאנסיר.
והשלישי ביצה.
לא משנה איזה קאסטפורם תמצאו,של מאמן,פראי,מכון וכו'.
רק תמצאו,צאו לדרך!
~~~~~~~~~~~
תחרות הקסטפורם!
בעיר רסטובורו,בעלת המכון הראשון תתקיים תחרות פוקימונים.
התחרות היא לא של קרבות,אלא שונה.
כל אחד שיגיע לשם יקבל חכה ותהיה שם תחרות,עליכם לתפוס את הדג הכי טוב.
זה שיתפוס את ההכי טוב יקבל קסטפורם!
~~~~~~~~~~~~
עומר (יוגיהו) יוצא מהמשחק עקב אי הגבה.
יש מקום פנוי.
~~~~~~~~~~~~
שותפים
אם בינתיים יש למישהו שותף והוא רוצה שהוא ילווה אותו כל הדרך,זה הזמן לומר לו את זה בתגובות שלכם,למי שאין כעת שותף הוא יפגוש בעתיד,רק שיאמר אם הוא רוצה או לא,מי שלא יאמר כלום הפסד שלו.
~~~~~~~~~~~
עקב אי הגבתי במשחק (בשלושת הימים הללו,הייתי בבית מלון) אני אגיב במשך החופש הגדול יותר מכפי שהגבתי בעבר.
תודה.
ראול
הם התעלפו כבר,הם פשוט נשארים שם.
תגיב מחדש.
והפעם תחזיר את סטארלי לפוכדור,מה אתה משאיר אותה מחוצה על הקיר? Xd
~~
סלאקוט' משתמש בשריטה על הישן שלא כלכך משפיעה.
סטארלי משתמשת בבלימה שגם לא פוגעת חזק,הגראולר משתמש עליה בפיצוץ אבן,האבן פוגעת בסטארלי ועפה איתה אחורה, לבסוף סטארלי פוגעת בקיר ונמחצת ע"י האבן.
אתה רואה שסטארלי התעלפה.
"סופת חול" קורא אייר, בלטוי משתמש בסופת חול שמעלפת את גראולר וג'יאודוד.
גראול' בורח ואילו הג'ידוד נשארים במקום.
ניק
טיילו עף לשמיים ונעמד במקום שממנו מגיעות קרני השמש אל פלאסל.
טיילו לא מבין למה אמרת לו רק לעוף לשם,הרי אין לו ממה להתחמק (כמו המהלך הקודם,שם היה ממה להתחמק).
פלאסל מבין שהוא לא יפגע בו,ובינתיים משתמש בצוות כפול.
אתה רואה שפלאסל יוצר עותקים שלו שנעמדים במעגל על הזירה,אין לכם מושג מי האמיתי.
"תחכה שהוא יפול ומכת ברק!" קורא המאמן, כל הפלאסל מוכנים לבצע זאת.
בארי
אתה ולוסי רצים אל עבר המדרגות הנעות,ויורדים לקומה התחתונה.
אתם רואים זירה גדולה ובצד שלה נעמדים זוג מאמנים.
"צא דודו!" לוסי קוראת וזורקת את הפוכדור שלו באווויר,ממנו יוצא דודו, "דו דו!" הוא קורא.
אתה מוציא את סקארגי שמסתכל על כולם בבהלה ומתחבא מאחורי דודו.
שני המאמנים זורקים את הפוכדורים שלהם,מהם יוצאים קרניביין ומטפוד.
"קרניביין הצלפת גפן,מטפוד התקשות ואז בלימה!" המאמנים קוראים.
סיימון
"בסדר" אומר המאמן וסוואנה פורש את כנפיו.
"סוואנה מוכן?" שואל המאמן וסוואנה מהנהן בראשו.
"כנף ברזל בכל הכוח!!" קורא המאמן,סוואנה קופץ מהאדמה ושועט לעבר הוטהוט,הוטהוט לא מספיק להגיב והוא כבר נפגע ומתרסק על האדמה.
"זה יהיה קל" ממלמל המאמן, "סוווואן!" מוסיף סוואנה.
עמית
אתה מרים את טיירוג,הוא "נלחם" בך,ומנסה לגרום לך לעזוב אותו עד שהוא מתעלף.
אתה מביא אותו לאחות ג'ואי, "מסכן קטן" היא אומרת ומלטפת את ראשו.
"תקשיב,רפואה לא תעזור היא רק תבטל את הכאב,אם הוא מתכוון שכואבת לו היד והוא לא יכול להילחם,סימן שהוא כנראה שבר את היד שלו" היא מסבירה לך ולוקחת אותו לחדר.
אתה מחכה חצי שעה והיא חוזרת איתו,אתה רואה שהוא ישן.
"תן לו את אלה" היא אומרת ומגישה לך קופסא של כדורים, "הם יחזקו לו את היד,כל יום אחד במשך שבוע" היא מוסיפה.
"והדבר השני והכי חשוב,תן לו להתאמן אבל לא נגד דברים או פוקימונים,אלה נגד בובות אימון מיוחדות,תוכל להשיג כאלה במכון רגיל של תגים" היא אומרת.
תומאס
כמו שאתה רואה גם אני עמוס...^^
דרך אגב,יש לך מושג מה עם דור והמשחק שלו? (לורד וולדמורט)
~~
אתה מסתכל על ההתפתחויות של איווי בפליאה ובודק אותן.
הראשונה היא הדמות השחורה "אמבריאון פוקימון אור הירח. בחושך מוחלט הסימנים על גופו זוהרים,אומרים שמי שרואה אותו בירח מלא הוא בר מזל,ושיהיה לו מזל טוב מאוד".
השנייה היא הדמות הכתמתמה "פלאריון,פוקימון שועל האש. לפלאריון יש צווארון עשוי מלהבות,כל נוגע בו נכווה,כאשר הוא מתרגז הוא משחרר מגופו להטות בטמפ' של 70 מעלות".
השלישי הוא הצהבהב "ג'ולטיאון,פוקימון שועל החשמל. לג'ולטיאון יש צווארון חשמלי-קוצי מיוחד שמי שנוגע בו עלול להיפגע קשה,הקוצים שעל גופו מגנים עליו ומשחררים גלים חשמליים,כאשר הוא כועס גופו הופך לדוקרני ומשחרר חשמל".
והאחרון הוא התכול "גלאסיון פוקימון השלג הצח,מי שמתקרב אליו מסתכן בלקבל כווית קור,הוא מסוגל ליצור גבישי קרח שגדולים יותר מגופו".
אתה מבקש מהמאמן לעזור לך והוא עונה "כמובן,אני בטוח שלאיווי הזה יש פוטנציאל במשהו".
אתה מספר לו על הזנב ברזל והמאמן אומר "המתקפה תעזור לך, אולי כדאי שתאמר לו להכות עם הזנב בעצים,בדיוק ככה,גלאסיון זנה ברזל!" קורא המאמן.
גלאסיון רץ אל אחד העצים הגדולים וכורת אותו עם זנבו, "איווו..." איווי אומר בתדהמה.
אתה רואה שהוא מוכן לעשות זאת,הוא רץ ופוגע בעץ עם הזנב אך לא מצליח לעשות לא כלום חוץ ממספר שריטות.
ג'וליאן
"זה לא יזיק" היא אומרת ואתם יוצאים מהמרכז,מגיעים לדרך 3 ונכנסים אליה.
אתה רואה פידג'י מנקרים פירות, ומספר מאנקי קופצים מעץ לעץ.
דרייק
אתה הולך לחדר הבא עם לרבסטה ורואה איש,עם לא אחר מאשר..לרבסטה!
"בשביל לנצח פה תצטרף לתת כל מה שיש לך" אומר המאמן.
אתה רואה שלפתע הלרבסטה משנה את צורתו לדיטו ואז בחזרה ללרבסטה.
"תתחיל לתקוף" הוא אומר, אתה רואה איש ליד ליירה שמצלם את הקרב,ליירה מנופפת לעברך.
מייקל
אתה מחכה לתשובתה של באנירי,אך היא מסתכלת עליך בתמיהה וממשיכה לנתר לה לכיוון כמה שיחים,היא אוכלת מעט גרגירים אדומים.
לי
"אני יודע איך שאני יודע,עכשיו תעוף לי מהיער" הוא אומר ומניח אותך,גם הפוקימונים שלך שוחררו.
כל הזאנגוס והסלאקינג עוזבים את המקום.
איתי
אתה רץ אחריו ולפתע אתה נופל בגלל אבן,אתה מעט מסוחרר ורואה את הריולו שלך נמחץ ע"י סויפר ענקי.
אף אחד לא שם לב שאתה צופה בהם.
סויפר מפסיק למחוץ אותו,והוא מחכה למשהו,ריאולו לפתע נותן לו פוכדור.
אתה מבין שזה הפוכדור שלך! אתה מסתכל בכיס שלך ורואה שנלקח ממך אחד.
אתה רואה שפחד עובר על פניו של ריאולו,כאילו שסויפר מאיים עליו ואומר לו להביא לו דברים.
הסויפר נראה מרוצה,הוא סותר לריאולו עם הזנב ומתחיל ללכת.
ריאולו מתחיל ללכת לכיוונך בכאב ופחד ולפתע מבחין בך,הוא נתקף בהלה.
יובל
כל המאמנים עסוקים בשלהם,אבל אחד מהם ניגש אליך ואומר "אתה רואה את העיירה שם? זו אולידייל,אחריה יש את פטלבורג,ומיד אחריה את העיר שיש בה מכון תג,לעומת זאת בכל עיר יש מכון יכולת שבו אתה מקבל יכולת לאחד מהפוקימונים שלך,אם יש להם יכולת אז מתקפה,בהצלחה" הוא אומר והולך בחזרה.
בלייק
אלקיד מרגיע את עצמו באמת והולך אחריך,אתה רואה שאתה כמעט מגיע לעיר אולידייל.
לפתע אתה רואה אנשים רצים בתוך החורשה ולבסוף נעלמים בה.
ספוילר
בלייק
אתה עוקב אחריהם ורואה שיש להם מכונה ענקית בתוך החורשה,שחופרת בתוך האדמה.
לפתע הם כמעט ורואים אותך אך אתה מתכופף.
פתאום סלאקינג ענק מלווה בחמישה זאנגוס מופיע מאחורייך,הוא ניגש אל האנשים ושואל "מה אתם עושים ביער שלי!?".
איתי
1. פעם הבאה תצטט רק את שלך
2. אם לא הבנת,סויפר מאיים על ריאולו שאם הוא לא יביא לו חפצים ורכוש,הוא יפגע בו,אולי זה מה שגורם לעצבנות של ריאולו? תחכה ותראה..
~~~~~~~
אתה הולך לכיוון הסויפר כאשר אתה מוביל את ריאולו בידך.
אתה לפתע מגיע לאזור די בוצי,אתה רואה את סויפר מולך.
"סוי.." הוא אומר ושולח עוקץ רעל לכיוונכם.
ג'וליאן
"אמממ..אולי" אומרת ארלי ומביטה בפוקימונים.
לפתע מגיעה לכיוונך סוואבלו קטנה וחמודה ביותר.
ספוילר
בלייק
"מה קורה כאן?" אה שואל את הסלאקינג.
הוא מסתכל עליך מופתע ואומר "אין לי זמן אליך,אתה איתם? אם כן תעוף מכאן!".
אתה רואה שכל האנשים שמים לב לסלאקינג,מסתכלים לכיוונך ומגלים אותך.
סלאקינג מבין שהם נגדך מיד לאחר שהם מוציאים פוקימונים ומקיפים אתכם.
"אוי לא.." הוא ממלמל ואתה קולט שאתה,אלקיד,סלאקינג והזאנגוס מוקפים ע"י האנשים וע"י פוקימונים.
אתה רואה שאלקיד מתחיל מפחד.
ג'וליאן
אתה מוציא את מאריפ.
סוואבלו מסתכל על מאריפ ושואל "סוואב?" ומיד מנקר אותה.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)