שם בפורום:AquaDesign
שם במשחק:ראול
שם פרטי:ראול
פוקימון התחלתי:סטארלי
הערות/הארות/בקשות:אין
שם בפורום:AquaDesign
שם במשחק:ראול
שם פרטי:ראול
פוקימון התחלתי:סטארלי
הערות/הארות/בקשות:אין
נערך לאחרונה על ידי 7, 06-14-2011 בשעה 02:14 PM
HALA MADRID
ספוילר
מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
ירידה מהתאריך:2.8.11
ספוילר
PUTA BARCELONA
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
אלטף תודה ואגיד:דור - ג'וליאן
אתה חושב על המסי שלך והפוקימון שתקבל.
לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ לעבר המעבדה,אתה מגיע לשם מתנשף כולך דופק על הדלת ושואל "יש פה מישהו?".
לפתע הפרופ' פותח את הדלת ואומר "בוא ג'וליאן,היכנס".
אתה אומר לו שבאת לקבל את ההתחלתי שלך והוא אומר "מלפני כמה זמן קיבלנו לכאן התחלתית חדשה מג'וטו,תרצה לראות אותה?" ואתה מהנהן.
הוא מרים פוכדור מאחד המדפים ומן הפוכדור יוצאת מאריפביישנית.
"וואו היא מדהימה! אני אקח אותה,תודה פרופסור!" אקח את הפוכדור מהפרופסור, אכוון אותו לעבר מריפ ואצעק "חזרי מריפ!"
אגיד שוב תודה לפרופסור ואצא מהמעבדה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ראול
תגיב להתחלה,רשום.
עמית
אתה אומר שאתה תבחר בגראוליט.
"בחירה טובה" הוא אומר,וולפיקס נעלבת מעט וחוזרת לפוכדור שלה ואלו גראוליט מלקק את פניך בשמחה.
"קח גם את אלה" אומר הפרופ' ומגיש לך 5 פוכדורים.
"בהצלחה במסע!" הוא קורא לעברך.
עומר - טום
שינקס בתוך הפוכדור
~~~~~~~~
אתה מוציא את שינקס והיא מסתכלת עלייך בביישנות.
"שינקס,אני רוצה שתדעי שזו התחלה של ידידות חדשה ומופלאה,אגב רוצה שאני אתן לך שם חיבה,מין כינוי כזה כי שינקס זה די שם נפוץ" אץה אומר ומתחיל לצחוק ושינקס אומרת "שינ.." ומתחילה ללכת באיטיות.
לאחר כמה דקות אתה רואה מספר פידג'י נחים להם על האדמה ומלקטים זרדים.
תומר - דרייק
"אל תהיה מבולבל לרבסטה.." אתה אומר לו ומחייך לכיוונו,הוא שוב מסתכל עלייך בבלבול.
אחרי זה אתה מספר לו על המסע שלכם,ועל זה שלקחת אותו מהמעבדה והוא מחייך כאות לכך שהוא הבין.
אתם ממשיכים ללכת כשלרבסטה מוביל,לפתע נופל סידוט קטן בצמרות העצים ומבהיל את לרבסטה.
לרבסטה המבוהל ישר מתקיף במחרוזת חוטים ובגחלת,ובכך סידוט ישר נלכד בהם ואז גם נשרף.
אתה רואה שסידוט כמעט מתעלף מהמתקפה.
לרבסטה נרגע ושם לב למה שהוא עשה "לר?" הוא שואל אותך ומחכה לראות מה תגיד לו לעשות עם הסידוט הקטן.
לפתע אתה רואה שהסידוט קם על רגליו ושולח כדור אנרגיה לכיוונכם.
עומר - סיימון
אף אחד לא אמר שהוא לא שם..וגם מי אמר שנכנסת כבר?
~~~~~~~~~~~~
אתה מגיע למעבדה ומצלצל בפעמון.
"רק רגע!" אתה שומע קול והפרופ' פותח לך.
"היי סיימון" אומר הפרופ' ואז מראה לך קופסא.
"הנה,כאן הציוד שלך" הוא אומר ופותח את הקופסא ומוציא ממנה 5 פוכדורים ומגיש לך אותם.
לאחר מכן הוא מביא עוד פוכדור ואומר "יש כאן פוקימון,תשמור עליו טוב,לפוקימון קוראים אלקיד" הוא אומר ומביא לך את הפוכדור של אלקיד.
דניס - ניק
אתה מורה לאלקטריק להשתמש בניב רעם,אלקטריק מקשיב לך ורץ אל טיילו.
טיילו מתעופף לו ללמעלה ואלקטריק קופץ אך לא מגיע אליו,הוא נוחת על הקרקע.
לאחר מכן אקלטריק שוב מנסה להשתמש בניב רעם אך כשהוא קופץ הוא לא מגיע לטיילו.
טיילו מנצל את זה ומשתמש במיקוד אנרגיה,אחרי זה הוא יורד עם מתפה מהירה שפוגעת באלקטריק.
אלקטריק רואה שטיילו קרוב אליו ומיד כשטיילו פוגע בו הוא ושך אותו בניב רעם עוצמתי במיוחד.
איתי
ריולו בפוכדור..
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את ריול וואומר "ריאולו, בבקשה ממך אל תהיה כזה, תהיה יותר רגיש ואכפתי, טוב? אני יותר אוהב גישה שמחה ופחות אוהב גישה עצבנית של הפוקימונים כלפיי, אני יודע שקצת קשה לך להתרגל אליי אבל אתה בסוף תתרגל אליי, עכשיו, תצעק 'ריאולו!' חזק כדי שפוקימונים אחרים ישמעו את הצעקה שלך ויבואו לפה כדי שאוכל לתפוס אותם, קדימה!".
ריולו מסובב את גבו ומקשיב לך,אך עושה תנעות 'לא' עם ראשו כאיל ושלא הקשיב לך מעולם.
הוא מתחיל ללכת לכיוון הדרך הבאה בדו כשלפתע אתה רואה שקרן חשמלית עומדת לפגוע בו.
דור - ג'וליאן
"וואו היא מדהימה! אני אקח אותה,תודה פרופסור!" אתה אומר תוך כדי ליטוף ואז מוסיף "חזרי מריפ!".
מריפ חוזרת לפוכדור שלה בביישנות רבה ואתה מודה לפרופ'.
לאחר מכן אתה יוצא מהמעבדה ומגיע לעיר,אתה ממשיך לצאת מהעיר.
לבסוף אתה מגיע לדרך הבאה ומתחיל ללכת בתוכה כשלפתע אתה רואה המון בידריל על העצים.
תמיר - תומאס בלאק
אתה מתקרב אל הדלת,ודופק בה כ-4 דפיקות, "פרופסור?" אתה מוסיף לצליליי הדפיקות.
"רק רגע!" אתה שומע קול נמוך וממהר מתוך המעבדה,ותוך מספר שניות הדלת נפתחת.
"תיכנס תומאס בלאק,חיכיתי לך" אומר הפרופ' תוך כדי שהוא פותח לך את הדלת.
"באת לקבל את ההתחלתי שלך,נכון?" הוא שואל ואתה מהנהן בראשך.
"אז הנה,קח את אלה" הוא אומר ומגיש לך 5 פוכדורים.
לאחר מכן הוא אומר "בוא איתי" ואתה בא אחריו, הוא הולך לספרייה קטנה שניצבת בסוף המעבדה.
"הנה,כאן כל המבחר של הפוקימונים ההתחלתיים שלנו,תבחר" הוא אומר.
אתה מסתכל על כולם,ומנסה לחפש פוכדור עם פוקימון התחלתי מתאים,כשלפתע אחד הפוכדורים נופל וממנו יוצאקטן וחמוד.
"אי-ווי!" הוא קורא ומסתכל עלייך ועל הפרופ', אתה רואה שהוא מחכך את ראשו ברגלייך ונראה שהוא מחבב אותך.
לי
"היי ליטוויק אני המאמן של לי.אני מקווה שנסתדר ביחד" אתה אומר לליטוויק,והיא מקשיב לך וקוראת "ליט!".
אתה וליטוויק מתחילים ללכת כשלפתע אתה רואהקטן מתגלגל לו בעיר.
עידן - בארי
"שלום לך חמוד, אני המאמן החדש שלך, אתה הפוקימון שלי" אתה אומר לסקארגי ומתקרב אליו,סקארגי נבהל והולך אחורה.
"קדימה בוא אליי" אתה אומר ומתכונן לחיבוק מסקארגי אך הוא עדיין מבוהל ומתחבא מאחורי הכיסא.
"בארי,הוא מעט מבוהל,תצטרך להכיר אותו יותר לעומק" אומר הפרופ' ומחייך לכיוונך ואתה מהנהן.
הפרופ' מחזיר את סקארגי לפודור ומגיש לך עוד 5 פוכדורים אחרים.
"בהצלחה במסע!" הוא קורא לעברך ואתה יוצא מהמעבדה.
ספוילר
"לרבסטה תתחמק, הוא יהיה אימון טוב וגם לתפיסה!" אומר ללרבסטה בעידוד כדי שהוא יתחמק, "לאחר מכן תתקוף שוב במחרוזת חוטים וגחלת לעבר סידוט!" אוסיף בחיוך.תומר - דרייק
"אל תהיה מבולבל לרבסטה.." אתה אומר לו ומחייך לכיוונו,הוא שוב מסתכל עלייך בבלבול.
אחרי זה אתה מספר לו על המסע שלכם,ועל זה שלקחת אותו מהמעבדה והוא מחייך כאות לכך שהוא הבין.
אתם ממשיכים ללכת כשלרבסטה מוביל,לפתע נופל סידוט קטן בצמרות העצים ומבהיל את לרבסטה.
לרבסטה המבוהל ישר מתקיף במחרוזת חוטים ובגחלת,ובכך סידוט ישר נלכד בהם ואז גם נשרף.
אתה רואה שסידוט כמעט מתעלף מהמתקפה.
לרבסטה נרגע ושם לב למה שהוא עשה "לר?" הוא שואל אותך ומחכה לראות מה תגיד לו לעשות עם הסידוט הקטן.
לפתע אתה רואה שהסידוט קם על רגליו ושולח כדור אנרגיה לכיוונכם.
"תודה!" אודה לו בשמחה "קיבלתי אלקיד!" אמלמל מאושר...עומר - סיימון
אף אחד לא אמר שהוא לא שם..וגם מי אמר שנכנסת כבר?
~~~~~~~~~~~~
אתה מגיע למעבדה ומצלצל בפעמון.
"רק רגע!" אתה שומע קול והפרופ' פותח לך.
"היי סיימון" אומר הפרופ' ואז מראה לך קופסא.
"הנה,כאן הציוד שלך" הוא אומר ופותח את הקופסא ומוציא ממנה 5 פוכדורים ומגיש לך אותם.
לאחר מכן הוא מביא עוד פוכדור ואומר "יש כאן פוקימון,תשמור עליו טוב,לפוקימון קוראים אלקיד" הוא אומר ומביא לך את הפוכדור של אלקיד.
אז אצא מהמעבדה "ביי פרופסור!" אנופף לו לשלום..
לאחר מכן אוציא את אלקיד בהתרגשות "אלקיד צא!" אומר ואשליך את הפוכדור שלו
תומר - דרייק
"לרבסטה תתחמק, הוא יהיה אימון טוב וגם לתפיסה!" אתה אומר ולרבסטה מקשיב לך ומתחמק,כדור האנרגיה עף לכיוונך וכמעט שפוגע לך בראש.
"לאחר מכן תתקוף שוב במחרוזת חוטים וגחלת לעבר סידוט!" אתה מורה על לרבסטה,לרבסטה שולח המון חוטים לעבר סידוט אך סידוט מצליח להתחמק,לאחר מכן הוא שולח גחלת ממנה סיוט נפגע ועף אחורה.
אתה רואה שסידוט ממש על סף עילפון,אך לא נכנע ועומד שוב על רגליו,צבע לבן מקיף את סידוט ונגמר (Bide)
עומר - סיימון
אתה יוצא החוצה ומודה לפרופ'.
לאחר שאתה יוצא אתה זורק את הפוכדור של אלקיד לאוויר ומן הפוכדור יוצא אור אדום שמקבל צורה של פוקימון.
"אלקקקקיד!" הוא קורא ומסתכל עלייך,הוא נוגע בך ואתה מקבל זרם חשמלי קטן מידיו.
ספוילר
"כמה בידרילים! אוקי מריפ בוא נראה מה את שווה קדימה צאי! השתמשי בדחיפה על בדריל אחד!"דור - ג'וליאן
"וואו היא מדהימה! אני אקח אותה,תודה פרופסור!" אתה אומר תוך כדי ליטוף ואז מוסיף "חזרי מריפ!".
מריפ חוזרת לפוכדור שלה בביישנות רבה ואתה מודה לפרופ'.
לאחר מכן אתה יוצא מהמעבדה ומגיע לעיר,אתה ממשיך לצאת מהעיר.
לבסוף אתה מגיע לדרך הבאה ומתחיל ללכת בתוכה כשלפתע אתה רואה המון בידריל על העצים.
![]()
"לרבסטה תשלח גחלת ותוך כדי תרוץ לעבר סידוט ובדיוק שהוא תוקף אותך תשתמש בגנה!" אורה על לרבסטה בשמחה, בגלל שזה הקרב הראשון שלנו ביחד.תומר - דרייק
"לרבסטה תתחמק, הוא יהיה אימון טוב וגם לתפיסה!" אתה אומר ולרבסטה מקשיב לך ומתחמק,כדור האנרגיה עף לכיוונך וכמעט שפוגע לך בראש.
"לאחר מכן תתקוף שוב במחרוזת חוטים וגחלת לעבר סידוט!" אתה מורה על לרבסטה,לרבסטה שולח המון חוטים לעבר סידוט אך סידוט מצליח להתחמק,לאחר מכן הוא שולח גחלת ממנה סיוט נפגע ועף אחורה.
אתה רואה שסידוט ממש על סף עילפון,אך לא נכנע ועומד שוב על רגליו,צבע לבן מקיף את סידוט ונגמר (Bide)
יש פוקדקס במשחק..?עומר - סיימון
אתה יוצא החוצה ומודה לפרופ'.
לאחר שאתה יוצא אתה זורק את הפוכדור של אלקיד לאוויר ומן הפוכדור יוצא אור אדום שמקבל צורה של פוקימון.
"אלקקקקיד!" הוא קורא ומסתכל עלייך,הוא נוגע בך ואתה מקבל זרם חשמלי קטן מידיו.
~~~
"שלום אלקיד,אני המאמן החדש שלך,סיימון!" אומר לו בחיוך רחב
"אני רואה שאתה נמרץ! רוצה להתאמן קצת..?" אשאל אותו ואחכה לתשובה
'וואו! אלקיד משלי' אחשוב לעצמי באושר 'אני אאמן אותו שיהיה פוקימון חזק ועוצמתי' אבטיח לעצמי
"תודה רבה לך פרופסור!" אומר ואחזיר את גרואליט לפוכדור שלו.לאחר מכן אקח את הפוכדורים שהפרופסור הביא לי ואצא מהמעבדה אל עבר מסע הפוקימונים החדש שלי.עמית
אתה אומר שאתה תבחר בגראוליט.
"בחירה טובה" הוא אומר,וולפיקס נעלבת מעט וחוזרת לפוכדור שלה ואלו גראוליט מלקק את פניך בשמחה.
"קח גם את אלה" אומר הפרופ' ומגיש לך 5 פוכדורים.
"בהצלחה במסע!" הוא קורא לעברך.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)