Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1348
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    "גראוליט-לא!" אתה קורא ומוציא את וויגול, "וויגו!" הוא קורא.
    "וויגול-תשתמש באגרוף שמיים על האיש וקח ממנו את השק!" אתה קורא לעברו, וויגול תוקף באגרוף שמיים, הוא מנתר ואז שועט אל הגנב, אך אתה רואה שוויזינג של הגנב משתמש במסך עשן ו-וויגול מפספס.
    אתה לא רואה את הגנב באופק.
    סייטר קם אליך בכאב ומסמן לך שהוא מכיר דרך קיצור, הוא הולך מעט אל עבר לב היער כשאתה אחריו, כשלפתע הוא נופל מעולף, אתה מבין שהוא צריך להשתמש במשבו שיביא לו אנרגיה. (שיקוי, ברי, או הדבר הזה שיש לך בתיק...מיץ פירות)
    "קח סייטר.." אומר לסייטר ואביא לו את מיץ הפירות שיש לי בתיק.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Light Storm צפה בהודעה
    איתי;
    "לא נורא ריאולו, יש עוד הרבה דגים בים, או במקרה הזה הרבה ולפיקס ביער?" אתה שואל, והוא מחייך אליך.
    "אל תדאג ריאולו, בסוף תמצא לך אחת" אתה מוסיף והוא לא עונה.
    "פידג'י, תקוף ברוח את אודיש!" אתה מורה לו, פידג'י משתמש בסופה ומצליח לעשות, אך בגלל כנפו הוא נופל וריולו תופס אותו, פידג'י מודה לריאולו.
    אתה רואה שאודיש עף ברוח ולבסוף מתעלף.
    "אני מקווה שתעזור לי במכון, פוכדור צא!" אומר ואזרוק פוכדור על אודיש המעולף.
    'הוא חייב להילכד...' אחשוב.

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    סיימון;
    אלקיד לא מצליח לפגוע במטוס שכבר עזב את המקום.
    "אני סיימון, וזאת טריקסי" אתה אומר לה, "כן אני יודעת" היא אומרת ויורדת מטוגקיס.
    "הטוגקיס שלך אני מבין.. איך הוא ידע לבוא אליי כשתפסו את טריקסי..?" אתה שואל אותה, "חחחחחח איך אתה חושב? אני קראתי לו כמובן!" היא אומרת ומתחילה לצחקק מעט.
    "הסתכלתי מלמעלה, ראיתי אתכם, וידעתי שהם הולכים לחטוף אחד ממכם, במקרה הזה אותך, הם רצו לבדוק אם יש לך מידע על הכדור" היא אומרת, "איזה כדור?" שניכם שואלים.
    דון לא עונה, היא קופצת אל טוגקיס, "תעלו" היא אומרת ואתם עולים.
    כעבור דקה אתה רואה שאתם ביציאה מהיער, "להתראות" אומרת דון ועפה משם.
    אתה רואה חנותפרחים מולך, כשלפתע אישה שממהרת אל היער מתנגשת בך, "סליחה!" היא קוראת ונותנת לך משפך.
    אתה מסתכל ימינה ורואה אגם גדול עם גשר שמפריד אל העיר ראסטובורו.
    "זה בסדר..." אמלמל ואשאל את טריקסי בבלבול "מה קורה פה? למה היא עזבה אותנו ומה זה הכדור הזה?!" אשאל אותה בתקווה שהבינה ממנה משהו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Light Storm צפה בהודעה
    תומאס;
    "ואו קלפה, את בסדר?" אתה שואל ורואה שהיא מעט נפגעה, אך היא מחייכת אליך.
    "יש לך כוח גדול יחסית לפוקימון בגודלך" אתה אומר לה בחיוך היא קופצת על כתפך.
    "כולם בסדר?" אתה שואל וכולם מהנהים אליך, אתה מחזיר אותם ומשאיר את איווי בחוץ איתך, בינתיים אתה רואה שהוא מריח משהו, הוא הולך ואתה אחריו, אתה רואה שלושה בקבוקי סודה בצד. (כאלה שנותנים חיים לפוקימון פצוע)
    'ואו... זה היה משהו יוצא-דופן' אתה חושב, אתה הולך אל המרכז ורואה שיש שם עכשיו מספר אנשים, אתה מרפא את פוקימוניך וממשיך אל היציאה, אתה רואה חוף ים והמשך ליער, אתה נכנס דרך השער אל היער.
    אתה ממשיך ללכת ורואה חבורת נינקדה בצד הדרך.
    'נינקדות, אה? מארקרוו צריך אימון טוב' אני חושב לעצמי "היי נינקאדות, אני רוצה קרב נגד אחד ממכם!" אני קורא לעברם ומוציא את מארקרוו החוצה "אני לא רוצה לתפוס אותכם, אני רק רוצה להילחם ממכם." אני מרגיע אותם ואז מוציא בקבוק סודה "אתן אחד למי שילחם מולי כדי שיתאושש מהר" אני מוסיף.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בהצלחה בלימודים (למי שעוד לומד),
    אני מאחל לכם שנה מוצלחת ובהצלחה בכל מה שתעשו בה.
    תהנו!
    נ.ב. לכבוד תחילת השנה, יהיה עוד איוונט, פרטים עליו יתגלו כשהקודם ייגמר, על כן כדאי שמהר תגיעו אל העיר הבאה...
    תומאס;
    'נינקדות, אה? מארקרוו צריך אימון טוב' אתה חושב ומיד אומר "היי נינקאדות, אני רוצה קרב נגד אחד ממכם!".
    "אני לא רוצה לתפוס אותכם, אני רק רוצה להילחם ממכם" אתה אומר ומוציא בקבוק סודה ומוציא את מארקרוו.
    "אתן אחד למי שילחם מולי כדי שיתאושש מהר" אתה מוסיך, הנינקאדות מתבוננים בהתעניינות על הבקבוק.
    אחד מהם הולך קדימה, הוא קופץ על מארקרוו ומשתמש בנשיכת חרק, הוא פוגע בו חזק.

סיימון;
    "זה בסדר..." אתה ממלמל.
    "מה קורה פה? למה היא עזבה אותנו ומה זה הכדור הזה?!" אתה שואל, טריקסי מסתכלת עליך, נוזפת בעיניה, כנראה מעוצבנת מהחטיפה ובכלל.
    "למה אתה חושב שאני יודעת?!" היא שואלת כשעיניה בוערות, היא מסתובבת הצידה ואתה שולח את ידך לעבריה.
    "סליחה..אני מצטערת, הייתי כעוסה ועצבנית" היא אומרת ומיד מחבקת אותך, "תודה שבאת להציל אותי, עכשיו נמשיך?".
    -------
    30 פוכדורים
    10 ניסיונות

איתי;
    אני מקווה שתעזור לי במכון, פוכדור צא!" אתה אומר וזורק פוכדור, ששואב לעברו את אודיש.
    'הוא חייב להילכד...' אתה חושב..כעבור כמה נדנודים של הפוכדור הוא נעצר.
    תפסת אודיש!

עמית;
    אתה נותן לסייטר את מיץ הפירות, הוא שותה אותו ומתחזק.
    "סיי סיי!" הוא קורא ומורה לך לעלות עליו, אתה מהסס מעט אבל עולה עליו.
    הוא משתמש במתקפה מהירה ואתה רואה המון עצים, תוך כמה דקות אתה רואה מולכם את הגנב.
    "סיי סיי!" הוא קורא ומיל אותך, הוא מיד משתמש בשיסוע וקורע את השק ואת הצמיג של האופנוע של הגנב.
    גראוליט יוצא ממנו וקופץ אליך..
    "וויזינג, קצה כפול!" הגנב קורא.

בר;
    "היי טיירניטר מה קרה? למה אתה כולכך זוהם? אני יכול לעזור לך תפסיק לעשות את זה אתה הורס את היער" אתה קורא לעברו והוא לא שומע אותך.
    טראפינצ' יוצא ומושך ברגלך, קורה לך לעלות עליו, והוא אומר שהוא יכול לעצור אותו.
    טראפינצ' חופר באדמה ויוצר בור, הרגל של טאירנטיר שוקעת שם והוא מתקשה לצאת, אתה קורץ אל טראפינצ' והוא אליך.
    טאירנטיר שואג ושולח המון קרניים שחורות וכתומות לכל מיני אזורים ביער.
    אתה וטרפינצ' עולים לו על היד ומבקשים ממנו להפסיק כדי שישמע אתכם, הוא מעיף אתכם משם.
    לפתע אתה רואה קוץ ענקי תקוע ברגל שלו.

ג'וליאן;
    "חזרי פייגניט" אתה אומר ומחזיר אותה לפוכדור.
    "לילה טוב ארלי" אתה אומר לה ורואה שהיא כבר ישנה, אתה נרדם גם אתה.
    בבוקר השמש עולה, ופיגנייט מעירה אותך במתקפת אש.
    אתה קם וכל פהוקימונים שלך בחוץ, גם של ארלי.
    אתם אוכלים ומחזירים את כולם לפוכדורים, לאחר מכן אתם ממשיכים ללכת אל המכון.
    אתה וארלי הולכים ונעמדים מולו.
    אתה נכנס לתוכו ורואה קודם כל אולם, בתוך האולם נמצאים שני פוקימונים (דוויבל ורוגנרולה), אתה רואה שבחדר אחריו נמצאת המנהיגה, ארלי יושבת ליד השופט.
    השופט קורא "תצטרך לנצח את זוג פוקימוני המכון האלה ואז תוכל להתמודד מול המנהיגה! הפוקימונים שלך יתרפאו אל תדאג".

ניק;
    התכוונתי שאין לי לאן להביא אותך - כאילו נשארת באותה פוזה.
    ואני לא כל השהמ"ים..
    ---
    'עם פוקימונים כאלו, מי יעצור אותי?' אתה חושב והולך אל המכון.
    אתה נכנס לתוכו ורואה קודם כל אולם, בתוך האולם נמצאים שני פוקימונים (דוויבל ורוגנרולה), אתה רואה שבחדר אחריו נמצאת המנהיגה.
    השופט קורא "תצטרך לנצח את זוג פוקימוני המכון האלה ואז תוכל להתמודד מול המנהיגה! הפוקימונים שלך יתרפאו אל תדאג".

גלעד;
    "תשתמשי בערפיח ואז בגחלת חזקה!" אתה קורא לעברה.
    אתב בודק אותו בפוקדקס והוא אומר:

"נינקדה, הפוקימון המתאמן. הוא יכול לפעמים לחיות מתחת לאדמה במשך יותר מ10 שנים. הוא סופג חומרים מזינים משורשי העצים".
    טורקול שולחת ערפיח, אך נינקדה עולה על העץ ומתחמק מהערפיח, הוא תוקף בשריטה ופוגע בטורקול.
    טורקול שולחת גחלת חזקה שעפה בצורה מסובבת אל הנינקדה, שעולה בלהבות אדומות ומתעלף מהמתקפה.

מייקל;
    אתה לא רוצה להשתמש בעוד פוקימון? 2 על 1?
    ~~~~~~~~~
    "טראפינץ',תשתמשי בנשיכה!" אתה אומר לטראפינצ'.
    טרפינצ' רץ אל טרופיוס, שמתחמק ושולח עלי תער.
    אך טראפינצ' מצליח גם הוא להתחמק מן המתקפה.
    "טרופיוס צלול לעברו בתעופה!" קוראת הלנה (Fly), טרופיוס עולה לשמיים וצולל את טראפינצ', שברגע האחרון מצליח לקופץ ולהתלות לו על הגב.
    טרופיוס עף בשמיים וטראפינצ' עליו די שמח ונרגש, הוא מסתכל עליך ונושך אותו בחוזקה, כדי להכאיב וגם כדי להישאר עליו.

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phanpy צפה בהודעה
    ניק;
    התכוונתי שאין לי לאן להביא אותך - כאילו נשארת באותה פוזה.
    ואני לא כל השהמ"ים..
    ---
    'עם פוקימונים כאלו, מי יעצור אותי?' אתה חושב והולך אל המכון.
    אתה נכנס לתוכו ורואה קודם כל אולם, בתוך האולם נמצאים שני פוקימונים (דוויבל ורוגנרולה), אתה רואה שבחדר אחריו נמצאת המנהיגה.

כמו הרבה=כל השה"מים?
    וחח לא רצית לקחת לי את DARKTIGER? ><"
    ---
    "זה קרב זוגות?" אשאל את השופט.
    אם כן- אוציא את פוליוואג ובאלבאזור "באלבזור תתקוף בזרע עלוקה את דוויבל! פוליוואג תתקפי באקדח מים את רוגנרולה!"
    אם לא- אוציא את פוליוואג ואורה לה לתקוף באקדח מים את הפוקימון הראשון מביניהם.

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [CENTER][SIZE=3]

מייקל;
    אתה לא רוצה להשתמש בעוד פוקימון? 2 על 1?
    ~~~~~~~~~
    "טראפינץ',תשתמשי בנשיכה!" אתה אומר לטראפינצ'.
    טרפינצ' רץ אל טרופיוס, שמתחמק ושולח עלי תער.
    אך טראפינצ' מצליח גם הוא להתחמק מן המתקפה.
    "טרופיוס צלול לעברו בתעופה!" קוראת הלנה (Fly), טרופיוס עולה לשמיים וצולל את טראפינצ', שברגע האחרון מצליח לקופץ ולהתלות לו על הגב.
    טרופיוס עף בשמיים וטראפינצ' עליו די שמח ונרגש, הוא מסתכל עליך ונושך אותו בחוזקה, כדי להכאיב וגם כדי להישאר עליו.[/RIGHT]
    זה לא הוגן,אם טראפינץ' כל כך חלשה אז אני צריך להתמודד איתה,ורק איתה, כדי לחזק אותה (מה שלא כל כך סביר)...

"מעולה טראפינץ'! עכשיו פצצת בוץ ואז חיתוך זעם!" אני צועק בהתרגשות ומקווה שאני אצליח לנצח בקרב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מייקל
    מה שתרצה..
    ~
    טראפינצ' משתמשת בפצצת בוץ, דבר שלא כלכך סביר שיפגע כי טרופיוס הוא פוקיון מעופף.
    אך בגלל הסיבות שטראפינצ' נמצאת עליו, זה פוגע לו בראש והוא לא רואה כלום בגלל הבוץ.
    טרופיוס מתחיל להתרסק אל עבר האדמה, וטראפינצ' תוקפת בחיתוך זעם שעוד מזיק לו.
    טרופיוס נוחת על האדמה פצוע, טראפינצ' נפצעת קצת בכל זה.
    לפתע טרופיוס זוהר בצהוב-ירוק (סינתזה), ומתרפא.
    טרופיוס שולח רוח חזקה במיוחד אל טראפינצ' שמאבד שיווי משקל ועומד לעוף אחורה.

ניק
    כינוי לא הכי טוב האמת...סתם רציתי אותו כדי לעצבן אותך P:
    ~
    "זה קרב זוגות?" אתה שואל את השופט שמהנהן.
    אתה מוציא את פוליוואג ואת בלבאזור.
    "באלבזור תתקוף בזרע עלוקה את דוויבל! פוליוואג תתקפי באקדח מים את רוגנרולה!" אתה קורא לעברם.
    "באלב!" הוא קורא ושולח זרע עלוקה אל דוויבל שמתחיל להעטף בשורשים ומתחיל לכאוב לו, פוליוואג שולחת אקדח מים, אך לפני זה רוגנרולה משתמש בהקשחה שגורמת לכך שזה יהיה פחות חזק.
    רוגנרולה יוצר אבנים חדות סביבו ושולח אותן אל פוליוואג שנפצעת ועפה אחורה.
    דוויבל משתמש בנשיכת חרק ורץ אל בלבאזור.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    מה שתרצה..
    ~
    טראפינצ' משתמשת בפצצת בוץ, דבר שלא כלכך סביר שיפגע כי טרופיוס הוא פוקיון מעופף.
    אך בגלל הסיבות שטראפינצ' נמצאת עליו, זה פוגע לו בראש והוא לא רואה כלום בגלל הבוץ.
    טרופיוס מתחיל להתרסק אל עבר האדמה, וטראפינצ' תוקפת בחיתוך זעם שעוד מזיק לו.
    טרופיוס נוחת על האדמה פצוע, טראפינצ' נפצעת קצת בכל זה.
    לפתע טרופיוס זוהר בצהוב-ירוק (סינתזה), ומתרפא.
    טרופיוס שולח רוח חזקה במיוחד אל טראפינצ' שמאבד שיווי משקל ועומד לעוף אחורה.
    גם אם הייתי רוצה,אין לי פוקימון שיכול לעזור...

"טראפינץ', תנעצי רגליים בקרקע כדי לא לעוף,ואז תשתמשי בנשיכה משולבת עם חיתוך זעם!" אני צעוק בתקווה שאני אצליח לנצח.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. היכל התהילה
    ניק
    כינוי לא הכי טוב האמת...סתם רציתי אותו כדי לעצבן אותך P:
    ~
    "זה קרב זוגות?" אתה שואל את השופט שמהנהן.
    אתה מוציא את פוליוואג ואת בלבאזור.
    "באלבזור תתקוף בזרע עלוקה את דוויבל! פוליוואג תתקפי באקדח מים את רוגנרולה!" אתה קורא לעברם.
    "באלב!" הוא קורא ושולח זרע עלוקה אל דוויבל שמתחיל להעטף בשורשים ומתחיל לכאוב לו, פוליוואג שולחת אקדח מים, אך לפני זה רוגנרולה משתמש בהקשחה שגורמת לכך שזה יהיה פחות חזק.
    רוגנרולה יוצר אבנים חדות סביבו ושולח אותן אל פוליוואג שנפצעת ועפה אחורה.
    דוויבל משתמש בנשיכת חרק ורץ אל בלבאזור.[/QUOTE]
    ״פוליוואג, קומי ותשלחי אקדח מים על דוויבל!״ אורה להם ״באלבאזור זרע עלוקה גם על רוגנרולה!״

11. Just a prank bro
    שם: דור
    ג'וליאן;
    "חזרי פייגניט" אתה אומר ומחזיר אותה לפוכדור.
    "לילה טוב ארלי" אתה אומר לה ורואה שהיא כבר ישנה, אתה נרדם גם אתה.
    בבוקר השמש עולה, ופיגנייט מעירה אותך במתקפת אש.
    אתה קם וכל פהוקימונים שלך בחוץ, גם של ארלי.
    אתם אוכלים ומחזירים את כולם לפוכדורים, לאחר מכן אתם ממשיכים ללכת אל המכון.
    אתה וארלי הולכים ונעמדים מולו.
    אתה נכנס לתוכו ורואה קודם כל אולם, בתוך האולם נמצאים שני פוקימונים (דוויבל ורוגנרולה), אתה רואה שבחדר אחריו נמצאת המנהיגה, ארלי יושבת ליד השופט.
    "אוקי! שרומיש פייגניט קדימה!" אני קורא וזורק את הפוקדורים של שניהם.
    "פייגנייט השתמש גחלת (זחלת XD) על דוואביל ושרומיש שאיבה על רונגולה!" אני פוקד עליהם

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד;
    "תשתמשי בערפיח ואז בגחלת חזקה!" אתה קורא לעברה.
    אתב בודק אותו בפוקדקס והוא אומר:

"נינקדה, הפוקימון המתאמן. הוא יכול לפעמים לחיות מתחת לאדמה במשך יותר מ10 שנים. הוא סופג חומרים מזינים משורשי העצים".
    טורקול שולחת ערפיח, אך נינקדה עולה על העץ ומתחמק מהערפיח, הוא תוקף בשריטה ופוגע בטורקול.
    טורקול שולחת גחלת חזקה שעפה בצורה מסובבת אל הנינקדה, שעולה בלהבות אדומות ומתעלף מהמתקפה.
    "עבודה מעולה טורקול!" אגיד לה "רק נשאיר כאן מעט אוכל פוקימונים בשביל שיהיה לו נחמד כשהוא יתעורר ונלך"
    אני משאיר אוכל, מחזיר את טורקול וממשיך בדרך.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה

תהנו!
    נ.ב. לכבוד תחילת השנה, יהיה עוד איוונט, פרטים עליו יתגלו כשהקודם ייגמר, על כן כדאי שמהר תגיעו אל העיר הבאה...

תומאס;
    'נינקדות, אה? מארקרוו צריך אימון טוב' אתה חושב ומיד אומר "היי נינקאדות, אני רוצה קרב נגד אחד ממכם!".
    "אני לא רוצה לתפוס אותכם, אני רק רוצה להילחם ממכם" אתה אומר ומוציא בקבוק סודה ומוציא את מארקרוו.
    "אתן אחד למי שילחם מולי כדי שיתאושש מהר" אתה מוסיך, הנינקאדות מתבוננים בהתעניינות על הבקבוק.
    אחד מהם הולך קדימה, הוא קופץ על מארקרוו ומשתמש בנשיכת חרק, הוא פוגע בו חזק.
    "אל תוותר מארקרוו! השתמש בערפל ותרתיע אותו! לאחר מכן, השתמש בניקור! קדימה!" אני פוקד עליו, מחכה לראות מה יקרה.

14. משתמש מנוסה
    תהנו!

בר;
    "היי טיירניטר מה קרה? למה אתה כולכך זוהם? אני יכול לעזור לך תפסיק לעשות את זה אתה הורס את היער" אתה קורא לעברו והוא לא שומע אותך.
    טראפינצ' יוצא ומושך ברגלך, קורה לך לעלות עליו, והוא אומר שהוא יכול לעצור אותו.
    טראפינצ' חופר באדמה ויוצר בור, הרגל של טאירנטיר שוקעת שם והוא מתקשה לצאת, אתה קורץ אל טראפינצ' והוא אליך.
    טאירנטיר שואג ושולח המון קרניים שחורות וכתומות לכל מיני אזורים ביער.
    אתה וטרפינצ' עולים לו על היד ומבקשים ממנו להפסיק כדי שישמע אתכם, הוא מעיף אתכם משם.
    לפתע אתה רואה קוץ ענקי תקוע ברגל שלו.

"טראפינץ מהר ברגע שהוא מרים את הרגל תקפוץ לשם ותשתמש במלתעותיך כדי להוציא את הקוץ הענק קדימה אתה יכול לעשות את זה" אגיד לטראפינץ'

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    אתה נותן לסייטר את מיץ הפירות, הוא שותה אותו ומתחזק.
    "סיי סיי!" הוא קורא ומורה לך לעלות עליו, אתה מהסס מעט אבל עולה עליו.
    הוא משתמש במתקפה מהירה ואתה רואה המון עצים, תוך כמה דקות אתה רואה מולכם את הגנב.
    "סיי סיי!" הוא קורא ומיל אותך, הוא מיד משתמש בשיסוע וקורע את השק ואת הצמיג של האופנוע של הגנב.
    גראוליט יוצא ממנו וקופץ אליך..
    "וויזינג, קצה כפול!" הגנב קורא.
    "גראוליט-תשתמש בנשיכה!" אומר לגראוליט "חושב שתוכל לעזור לנו סייטר?" אומר לסייטר ואבדוק את סייטר בפוקידע ואת וויזינג.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 76 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •