Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1348
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    דורה
    'אוי לא, זה לא היה צפוי...' אתה חושב בדאגה.
    "טוב מאוד שרומיש! עכשיו פיגנייט השתמשי בחבטת גוך על דוואבל! ושרומיש נבג הלם על רוגנרולה!" אתה קורא לעברם.
    שרומיש ושלחת נבג הלם אל רוגנרולה שמצליח להתחמק, לפתע רוגנרולה זוהר בלבן..הוא משתנה אל בולדור!
    בולדור לא מאבד רגע ותוקף בראש ברזל את שרומיש שעף אחורה, שרומיש תוקף בשאיבה ומצליח להחזיר לעצמו כוחות.
    פיגנייט תוקף בחבטת גוף את דוואבל שמתחבא בשיריונו, הוא מצליח לסדוק את השיריון וגורם לדוואבל להשתתק.
    דוואבל משתמש בחתך זעם את שרומיש שנראה לקראת התעלפות.
    "כל הכבוד, פיגנייט ושרומיש!" אני אומר 'מה קורה כאן?! מה זה השטויות האלה?! זה כולה קרב לפני מנהיגת מכון?! מה הוא מתפתח לי פה?!' אני חושב לעצמי בעצבנות ומיד אומר "טוב, אין מה לעשות צריך לתת את הכל! פיגנייט מטען להבה על דוואבל בכל הכוח! ושרומיש שאיבה חזקה שתחזיר לך את כל האנרגייה! קדימה אנחנו נצליח לנצח!" אני אומר בעידוד אל השניים

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phanpy צפה בהודעה
    סורי שהתגובות האלו לא מושקעות~

היו לי תגובות מושקעות פי 15 לקראת החזרה אבל הן נמחקו בצער ויגון רב..עכשיו אני אעשה לכם קטנות מאוד, אבל ממש חד פעמי, בסדר?
    אין לי פשוט כוח לחזור על אותו דבר מילה במילה..

בנוסף, צריך שתגיעו במהירות אל העיר הבאה.
    אנינותן להמשיך את כל זה עד ל- 11.11.11\11.10.11
    אז ייגמרו כל האיוונטים.
    אני אנסה להעביר אתכם במהירות..

תומאס~
    מארקרוו מנפנף בכנפיו, נוצר ערפל סמיך שמכסה את כל הזירה.
    עיניו של מארקרוו זוהרות והוא מצליח לראות את נינקדה שמפיל את אחזיתו במארקרוו.
    מארקרוו מנקר אותו ומעיף אותו אחורה, הערפל מתפוגג ונינקדה נמצא מעולף.
    מארקרוו מנופף בכנפיו והולך לכיוונך, הוא עומד על כתפיך, נינקדה שותה מהסודה.
    אתה ממשיך ללכת ורואה את הסיום של היער.
    אתה יוצא מהיער, אתה רואה מולך חנות פרחים, אתה ממשיך ללכת ורואה אגם עם גשר שמוביל אל העיר הבאה.
    'יופי, העיר ראסטבורו לא רחוקה כל כך...' אני חושב לעצמי. אני פונה לכיון האגם, מחפש מקום לעצור בו למנוחה קצרה, שם אני מוציא את הפוקימונים שלי החוצה למנוחה ורביצה קצרה בחוף, לפני שממשיכים. בזמן הזה אסתכל ואחפש אחר משהו מעניין במים.

3. היכל התהילה
    ניק~
    פוליוואג שולחת אקדח מים אל דוויבל, שחוסם את המים עם אבנים רבות שנזרקות לכיוונכם (Rock Slide).
    דוויבל קופץ על מגלשת האבנים ומגיע אל באלבזור, הוא תוקף בנשיכת חרק ומפריע לו מאוד.
    בלבאזור מצליח להעיף את דוויבל עם מעט עזרה מפוליוואג.
    ובינתיים רוגנרולה רץ אל בלבאזור עם ראש ברזל, רוגנרולה שולח אליו את זרע העלוקה, אך נפגע מראש הברזל ונרתע.
    "באלבאזור זרע עלוקה על דוויבל!" אקרא, חש את האנדרנלין פועם בגופי "פוליוואג היפנוזה על רוגנרולה!"

4. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון

רון~
    לוטאד תוקפת בהבהלה אך ננקדה מתחמק.
    הוא קופץ לכיוונה ומנסה לשסע אותה בידיו ולשרוט אותה אך לוטאד חומקת.
    נינקדה משתמש בחפירה.
    'מה הנינקדה הזה רוצה ממני? איך אני עוצר אותו? אני חייב לחשוב על משהו' אחשוב ואלחץ באותו הזמן.
    "אוקיי לוטאד, אני לא בטוח מה יקרה, אבל השתמש בכח טבעי!" אומר ללוטאד.
    אנסה להרגיע את עצמי כדי לצאת מהפניקה

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    רון
    לוטאד משתמשת בכוח טבעי במהירות.
    אתה רואה שנינקדה יוצא מאדמה ולוטד שולחת עלי תער לכיוונו, דבר שמעיף אותו אחורה.
    לוטד מתרגשת מהמתקפה ומשתמשת שוב, ומעלפת את נינקדה הקטן.

ניק
    כבר נזרק על דוואבל זרע עלוקה
    ~~~~~~~~~~~
    "באלבאזור זרע עלוקה על דוויבל! פוליוואג היפנוזה על רוגנרולה!" אתה קורא להם.
    באלבזור שולח זרע עלוקה אל דוואבל, שגוסס מעט וחוזר למצבו, גם רוגנרולה גוסס מעט.
    פוליוואג מנסה להשתמש בהיפנוזה, אך לפתע רוגנרולה נהיה לבן ואתה רואה שהוא...מתפתח לבולדור!
    אתה רואה שהלבן מתפוגג ולאט לאט אתה רואה שבולדור נרדם.

תומאס
    'יופי העיר ראסטובורו לא רחוקה כלכך..' אתה חושב לעצמך בנחת ומתיישב ליד האגם, שם אתה מוציא את פוקימוניך.
    איווי מתיישב לידך בנועם, ואילו קלפה מחפשת בארים..היא מוצאת ומביאה אחד לך ואחד לו, שניכם מודים לה.
    אתה רואה את איפום וטריקו משחקים להם, ומארקרוו צופה מלמעלה, עד שמתחילשוב הריב בין טריקו למארקרוו, שבסוף גורם לאיפום ליפול למים..שניהם צוחקים, איפום מתעצבנת ועומדת להתקיף אך קלפה מרגיעה אותה בשיר וגם את מארקרוו ואת טריקו היא מרגיעה.
    אתה מסתכל על המים כשלפתע אתה רואה בליטה קטנה במים, אתה רואה מאג'יקרפ שוחה להנאתו.

דור
    "טוב, אין מה לעשות צריך לתת את הכל! פיגנייט מטען להבה על דוואבל בכל הכוח! ושרומיש שאיבה חזקה שתחזיר לך את כל האנרגייה! קדימה אנחנו נצליח לנצח!" אתה חושב לאחר שאתה מתאפס.
    פיגנייט רצה אל דוויבל כשסביבה להבות, דוויבל מנסה להתגונן אך המגן כבר ממש פג תוקף..
    הוא כמעט נשבר ודוויבל חסר העונים נפגע ומתעלף.
    שרומיש שולח שאיבה חזקה מתמיד אל בולדור על מנת לשאוב את כוחותיו, בולדור שולח אבנים חדות אל שרומיש שמקשות עליו, אך בסוך שרומיש מצליח ובולדור מתעלף..
    אתה מבין ששרומיש למד שאיבת מגה!
    שער קטן נפתח לפניך ואתה נכנס לתוכו, שם אתה רואה את רוקסן קוראת ספר על כיסא קטן בצד הזירה, איפה שארלי ופוקימוניה יושבים.
    "היי הגעת" רוקסן אומרת בכל נעים ומחייכת, "קדימה דור!" מעודדת אותך ארלי.
    אתה מסתכל על הזירה ורואה שהיא מצופה באבנים קשות, שיכולות להיות לטובתך או נגדך.
    "החוקים הם קרב רגיל לחלוטין. כל אחד מהצדדים רשאי להשתמש אך ורק בשלושה פוקימונים, לא יותר. המתמודד רשאי להחליף את פוקימוניו" אתה שומע קול מהשופט..
    "או-קיי! צא ג'יאודוד!" קוראת רוקסן ושולחת מהפוכדור שלה פוקימון דמוי אבן מרחפת עם זוג ידיים חומות וקשות.

גלעד
    לאחר דיבורים קצרים ומחשבות אתה שואל אותה אם היא יודעת על רוקסן.
    "כן נערי, היא הלכה לראות תא תחרות הדיג, אבל אז חזרה למכון, היא אמורה להיות או שם או בבית הספר" עונה האישה, אתה מודה לה וממשיך.
    אתה נכנס לעיר ורואה מכון, משמאלו מרכז פוקימונים, מאחוריו מרכז לחקירת מאובנים, בצדדים בתי מגורים רגילים לגמרי, ובפינת העיר אתה משקיף בבניין גבוה שהוא ההרשמה לתחרות הדיג.
    מה תעשה? לאן תלך?

Spoiler ספוילר

6. היכל התהילה
    ניק
    כבר נזרק על דוואבל זרע עלוקה
    ~~~~~~~~~~~
    "באלבאזור זרע עלוקה על דוויבל! פוליוואג היפנוזה על רוגנרולה!" אתה קורא להם.
    באלבזור שולח זרע עלוקה אל דוואבל, שגוסס מעט וחוזר למצבו, גם רוגנרולה גוסס מעט.
    פוליוואג מנסה להשתמש בהיפנוזה, אך לפתע רוגנרולה נהיה לבן ואתה רואה שהוא...מתפתח לבולדור!
    אתה רואה שהלבן מתפוגג ולאט לאט אתה רואה שבולדור נרדם.
    "בועות על שניהם!" אקרא לפוליוואג ואז לבאלבאזור "תנצל את זה שהוא ישן ותשתמש גם עליו בזרע עלוקה!"

7. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    לוטאד משתמשת בכוח טבעי במהירות.
    אתה רואה שנינקדה יוצא מאדמה ולוטד שולחת עלי תער לכיוונו, דבר שמעיף אותו אחורה.
    לוטד מתרגשת מהמתקפה ומשתמשת שוב, ומעלפת את נינקדה הקטן.
    "וואו! כל הכבוד לוטאד זה היה יוצא מן הכלל!"אומר בהתלהבות ללוטאד.
    "אני חושב למישהי מגיע מנה טעימה של אוכל פוקימונים!" אומר ואתן ללואטד אוכל
    אחרי שלוטאד תסיים לאכול אארוז את דברי ואמשיך ללכת ביער
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 09-23-2011 בשעה 11:41 AM סיבה: תיקנתי מילה שאולי לא הייתה ברורה

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. Just a prank bro
    דור
    "טוב, אין מה לעשות צריך לתת את הכל! פיגנייט מטען להבה על דוואבל בכל הכוח! ושרומיש שאיבה חזקה שתחזיר לך את כל האנרגייה! קדימה אנחנו נצליח לנצח!" אתה חושב לאחר שאתה מתאפס.
    פיגנייט רצה אל דוויבל כשסביבה להבות, דוויבל מנסה להתגונן אך המגן כבר ממש פג תוקף..
    הוא כמעט נשבר ודוויבל חסר העונים נפגע ומתעלף.
    שרומיש שולח שאיבה חזקה מתמיד אל בולדור על מנת לשאוב את כוחותיו, בולדור שולח אבנים חדות אל שרומיש שמקשות עליו, אך בסוך שרומיש מצליח ובולדור מתעלף..
    אתה מבין ששרומיש למד שאיבת מגה!
    שער קטן נפתח לפניך ואתה נכנס לתוכו, שם אתה רואה את רוקסן קוראת ספר על כיסא קטן בצד הזירה, איפה שארלי ופוקימוניה יושבים.
    "היי הגעת" רוקסן אומרת בכל נעים ומחייכת, "קדימה דור!" מעודדת אותך ארלי.
    אתה מסתכל על הזירה ורואה שהיא מצופה באבנים קשות, שיכולות להיות לטובתך או נגדך.
    "החוקים הם קרב רגיל לחלוטין. כל אחד מהצדדים רשאי להשתמש אך ורק בשלושה פוקימונים, לא יותר. המתמודד רשאי להחליף את פוקימוניו" אתה שומע קול מהשופט..
    "או-קיי! צא ג'יאודוד!" קוראת רוקסן ושולחת מהפוכדור שלה פוקימון דמוי אבן מרחפת עם זוג ידיים חומות וקשות.

"אז את רוקסן!" אני אומר בשמחה. "אוקי שאפט בוא נזוז!" אני אומר וזורק את הפוכדור שלו "בוא נתחיל! שאפט הסתובב והשתמש ובראשייה ככה שהקרן שלך תהיה כמו מקדחה!" אני אומר לו

9. משתמש מנוסה
    היו לי תגובות מושקעות פי 15 לקראת החזרה אבל הן נמחקו בצער ויגון רב..עכשיו אני אעשה לכם קטנות מאוד, אבל ממש חד פעמי, בסדר?

אז ייגמרו כל האיוונטים.
    [RIGHT]אופק~
    פיקאצ'ו הוא התפתחות, תחליף אותו ושלח לי הודעה כשתשנה.
    ותשקיע במ"ת אם תירשם.

בר~
    טראפינצ' מנסה וקופץ לשם, הוא מצליח להגיע לרגל.
    כשהוא נוגע טאירניטר עוד יותר משתגע, אתה רואה שהוא עומד לרמוס את טראפינצ' כמו חרק קטנטן.
    אתה מבין שאתה צריך לעזור לו, אתה שם לב שטארפינצ' מסתבך בהוצאת הקוץ.

"עצור, חכה טראפינץ' אני בא!!" אגיד לטראפינץ' וארוץ לכיוון טיירניטאר ואקפוץ לו על הרגל.
    "טראפינץ' מהר בוא ננסה ביחד להוציא את הקוץ תנסה עם הפה ואני עם היד לא לוותר קדימה חזק, ומשוך!!" אגיד ואמשוך את הקוץ בשיא כוחי ביחד עם טראפינץ'

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד
    לאחר דיבורים קצרים ומחשבות אתה שואל אותה אם היא יודעת על רוקסן.
    "כן נערי, היא הלכה לראות תא תחרות הדיג, אבל אז חזרה למכון, היא אמורה להיות או שם או בבית הספר" עונה האישה, אתה מודה לה וממשיך.
    אתה נכנס לעיר ורואה מכון, משמאלו מרכז פוקימונים, מאחוריו מרכז לחקירת מאובנים, בצדדים בתי מגורים רגילים לגמרי, ובפינת העיר אתה משקיף בבניין גבוה שהוא ההרשמה לתחרות הדיג.
    מה תעשה? לאן תלך?
    אני נכנס למרכז כדי לרפא את הפוקימונים שלי.
    אחר כל אני ואל את האחות ג'וי לגבי התחרות דיג, אם אני רואה שיש עוד זמן עד התחרות אני נרשם והולך למכון.
    אם התחרות עכשיו אז אני דוחה את המכון.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי

אז ייגמרו כל האיוונטים.

איתי~
    אתה בודק את המתקפות שלו. (הן רשומות בטופס לדעתי, אם לא תעיר לי בה"פ או בתגובה)
    אתה יוצא מהיער, אתה רואה מולך חנות פרחים, אתה ממשיך ללכת ורואה אגם עם גשר שמוביל אל העיר הבאה.
    "יש! סוף סוף המכון הראשון! יש לי את ריאולו ואודיש שיעזרו, יש פה אגם, אז אולי אוכל לתפוס פוקימון מים, אבל קודם,, לחנות הפרחים." אומר לעצמי ואלך אל חנות הפרחים.

12. משתמש מנוסה

תומאס
    'יופי העיר ראסטובורו לא רחוקה כלכך..' אתה חושב לעצמך בנחת ומתיישב ליד האגם, שם אתה מוציא את פוקימוניך.
    איווי מתיישב לידך בנועם, ואילו קלפה מחפשת בארים..היא מוצאת ומביאה אחד לך ואחד לו, שניכם מודים לה.
    אתה רואה את איפום וטריקו משחקים להם, ומארקרוו צופה מלמעלה, עד שמתחילשוב הריב בין טריקו למארקרוו, שבסוף גורם לאיפום ליפול למים..שניהם צוחקים, איפום מתעצבנת ועומדת להתקיף אך קלפה מרגיעה אותה בשיר וגם את מארקרוו ואת טריקו היא מרגיעה.
    אתה מסתכל על המים כשלפתע אתה רואה בליטה קטנה במים, אתה רואה מאג'יקרפ שוחה להנאתו.
    "מאג'יקארפ, מה? הוא יכול להיות אימון טוב לטריקו'' אני חושב לעצמי "טריקו, אתה רואה את המאג'יקרפ הזה שם? תקוף אותו עם חבטה, ואז עבור לכדורי זרע!" אני פוקד עליו "אני מאוד מקווה שהוא באמת עומד להתפתח בקרוב" אני ממלמל

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    תומאס
    חח כהרגלך אתה ממשיך לאמן- וזה מעולה!, אחרי הקרב הזה אני מבקש אם תוכל ללכת לעיר..
    כי אני ממש רוצה שתמשיכו.
    ~~~~~~~~~~~~
    'מאג'יקארפ, מה? הוא יכול להיות אימון טוב לטריקו' אתה חושב לעצמך (ושכחת לרשום [']..).
    '"טריקו, אתה רואה את המאג'יקרפ הזה שם? תקוף אותו עם חבטה, ואז עבור לכדורי זרע!" אתה פוקד על טריקו, בהתחלה נראה שהוא רוצה מעט לנוח אבל הוא קם.
    טריקו קם ומנתר אל מאג'יקרפ, הוא מנסה לחבוט בו אך הניתור שלו לא מספיק גבוה והוא נופל למים.
    הוא מצליח לתקוף בקליע זרעים, מספר זרעים בודדים מציליחים לגרוםפ למאג'יקרפ להתעלף ולברוח מהמקום.
    30
    10

איתי
    מה אתה מתכוון לעשות עם פרחים? חח
    בכל מקרה, תתקדם במהירות אל העיר הבאה. זה חשוב מאוד..
    ואל תתפוס פוקימונים רק בגלל המכון, אם לא אימנת אותם הם יכולים להפסיד בכל זאת..
    ~~~~~~~~~~~
    "יש! סוף סוף המכון הראשון! יש לי את ריאולו ואודיש שיעזרו, יש פה אגם, אז אולי אוכל לתפוס פוקימון מים, אבל קודם, לחנות הפרחים" אתה אומר לעצמך ומתחיל ללכת אל החנות.
    אתה רואה צמחים גדולים בעלי בארים שונים, עם צבעים וגדלים שונים, הם נראים לך טעימים ונאים מאוד.
    אתה ממשיך לצעוד בחנות..אתה לא רואה משהו מיחד מלבד פרחים.
    30
    10

גלעד
    כל דבר בעיתו..תן פעולה אחת שתיים, לא שלושה ארבע, כי אם יהיה משהו חשוב באמצע זה ידפוק לך את הכל..
    יש לך 30 פוכדורים ו10 ניסיונות עם החכה..תלך לבניין וייתנו לך חכה, יש לך עד שאתה מחליט שזהו ונותן להם את הפוכדור של הפוקימון שלך, למזכירה שם של התחרות..אם אתה תופס שני פוקימונים בחכה, אתה חייב לשחרר 1, לא יכול להיות לך יותר מ1 שקשור לתחרות..
    ~~~~~~~~~~
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומחפש את האחות ג'ואי, אתה מוצא אותה ומבקש ממנה.
    היא לוקחת את הפוכדורים ואתה מחכה..לבסוף היא קוראת לך ונותנת לך.
    אתה שואל את האחות ג'ואי והיא מהנהנת, אתה הולך אל הבניין ואומר את פוקימוניך ואת שמך.
    מביאים לך חכה כחולה עם 30 פוכדורים.
    30
    10

בר
    "עצור, חכה טראפינץ' אני בא!!" אתה אומר לטראפינצ' ורץ אליו, אתה קופץ ומגע אל הרגל הענקית של טאירניטר.
    "טראפינץ' מהר בוא ננסה ביחד להוציא את הקוץ תנסה עם הפה ואני עם היד לא לוותר קדימה חזק, ומשוך!!" אתה קורא לעברו, שניכם מושכים בחזקה בקוץ.
    אתם כמעט ולא מצליחים, אבל ברגע האחרון טראפינצ' מגביר את עוצמת הנשיכה והקוץ מסתדק, הקוץ נדבר ואתם מוציאים אותו.
    טאירנטיר שכיוון עליכם קרן על מפסיק אותה ונרגע, הוא מביא לך ביצה כאות תודה.
    טראפינצ' מחייך אליך, אתה רואה שמולכם נמצאת היציאה מהיער.
    30
    10

דורה קופרמן - צוברבולר
    "אז את רוקסן! אוקי שאפט בוא נזוז!" אתה קורא בשמחה ומוציא את שאפט נרגש מהפוכדור שלו.
    שאפט יוצא וגופו מתנוענע ברוח שלווה שמפסיקה ברגע, כאשר רוקסן צועקת "קדימה אגרוף ממוקד!".
    "בוא נתחיל! שאפט הסתובב והשתמש ובראשייה ככה שהקרן שלך תהיה כמו מקדחה!" אתה קורא.
    שאפט קורץ לך ומשתמש בראשייה, הוא מתעופף אל עבר גיאודוד, והקרן שלו מסתובבת המירות, נראה שהוא מאבד את הפיקוס שלו לרגע ומתבלבל, הוא עף ללמעלה, שני הפוקימונים מפספסים זה את זה.
    "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, ג'יאודוד עוטף את עצמו באבן, ואז מחלק את שכבת האבן סביבו להמון אבנים קטנות, שעפות בצורת גלישה אל מקום עמדתו של שאפט. (שאפט בתקרה*)
    שאפט נתרע מהמכה בתקרה וצונח אל הרצפה, הוא עומד ליפול אל האבנים.
    0
    0

רון
    אתה נותן ללוטאד הקטנה אוכל, היא נראית שמחה, היא קפצת עליך ומחייכת.
    אתה רואה טיילו עפים להם בשמיים, וופר מזמרים להם באגם, ומספר אודיש קופצים להם בין הפרחים. אתה בין שזה יום מושלם.

30
    10

ניק
    "בועות על שניהם!" אתה אומר לפוליוואג ששולחת בועות שמתפוצצות בגופם של הפוקימונים מולם.
    בולדור נפצע קשה ואילו דוויבל פחות, דוויבל יוצא מתוך הבועות ותוקף את בלבאזור במספרי X..הוא מתעלף [בלבאזור], אתה מבין שסוג החרק של דוויבל הקשה על בלבאזור.
    לפתע נשמע קול "בוםםםםםםם!" ואתה רואה שבולדור התמוטט גם הוא על הרצפה.
    30
    8

Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית
    "הממ.. אולי אלך אל האגם ואמצא שם פוקימון טוב לצוות שלי." אומר ואלך אל האגם כדי למצוא פוקימון.
    NYO HO HO BITCH

15. Just a prank bro
    דורה קופרמן - צוברבולר
    "אז את רוקסן! אוקי שאפט בוא נזוז!" אתה קורא בשמחה ומוציא את שאפט נרגש מהפוכדור שלו.
    שאפט יוצא וגופו מתנוענע ברוח שלווה שמפסיקה ברגע, כאשר רוקסן צועקת "קדימה אגרוף ממוקד!".
    "בוא נתחיל! שאפט הסתובב והשתמש ובראשייה ככה שהקרן שלך תהיה כמו מקדחה!" אתה קורא.
    שאפט קורץ לך ומשתמש בראשייה, הוא מתעופף אל עבר גיאודוד, והקרן שלו מסתובבת המירות, נראה שהוא מאבד את הפיקוס שלו לרגע ומתבלבל, הוא עף ללמעלה, שני הפוקימונים מפספסים זה את זה.
    "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, ג'יאודוד עוטף את עצמו באבן, ואז מחלק את שכבת האבן סביבו להמון אבנים קטנות, שעפות בצורת גלישה אל מקום עמדתו של שאפט. (שאפט בתקרה*)
    שאפט נתרע מהמכה בתקרה וצונח אל הרצפה, הוא עומד ליפול אל האבנים.
    צורברבולרררררר... הערוץ היחיד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "שאפט תתפקס ואז השתמש במל לילה כדי לנפץ את האבנים!" אני צועק לו "אחר כך תעמוד לפני סלע וכשג'ואודוד תוקף אותך תזוז ברגע האחרון!" אני צועק לו 'אני מקווה שהמהלך הזה יצליח...שאפט יכול להצליח.. אני יודע!" אני חושב בליבי ומתפלל שהמהלך יצליח.

עמוד 78 מתוך 90 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •