יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
למההה?!דור
שרומיש רץ אל לארביטר ומנסה לתקל אותו תוך כדי נבג הלם, לארביטר מוריד את ראשו ומכוון את קרנו בכדי ששרומיש יפגע בה וייפצע.
כששרומיש משתמש בנבג הלם הוא טועה ובטעות מפזר על הכל, שניהם משתתקים ונופלים על הרצפה.
"סופת חול!" קוראת רוקסן, לארביטר יוצר מערבולת חול סביבו שמכסה את הזירה בחול וסופות חול.
אתה מתקשה לראות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"שורמיש תיצא מהסופה!" אני צועק לו בתקווה שישמע אותי
לאחר שסופת החול תירגע קצת אומר לו "השתמש בשאיבת מגה בכל הכוח!"
״תחזור, תנוח טיפה״ אחזיר אותו לפוקדור ואצעק ״פוליוואג צאי בהיפנוזה!״אתה רואה שווארמפל זוהר בלבן אבל מפסיק לזהור, הוא מאבד את כוחותיו ונופל על הקרקע.
אתה רץ איתו אל מרכז הפוקימונים ונותן אותו לאחות ג'ואי, שם היא לוקחת אותו לחדר.
מה תעשה?
30
10
רון
זה לא הזמן הכי מתאים להוציא טיילו S:
~~~~~~
אתה מוציא את טיילו אבל הוא נראה מסוחרר ותשוש ונופל על הקרקע חסר כוחות, אתה מחזיר אותו לפוכדור.
כל הפוקימונים שלך מסתכלים עליך ומשתעממים.
30
10
תומאס
"אוקיי, אני מסכים לתנאים האלה, רק למה הכוונה קרב יפה? כאילו מהלכי שיצרו אורות וכאלה?" אתה שואל אותה ומכין את הפוכדור של איווי בידך.
"מה אף פעם לא שמעת על תחרויות יופי?!" היא שואלת בפליאה, "תחרויות יופי אלו תחרויות בהן הפוקימונים מוצגים בצורה יפה, והמתקפות שבהם הם משתמשים עוזרות להם להשתלב טוב ולהראות טוב, בתחרויות המטרה היא להציג את הפוקימון בצורה מרשימה ויפה" היא אומרת לך.
"פלוטזל! עמוד!" היא קוראת לו והוא עומד מולך.
איווי יוצא ומחייך אליך, "בסדר! אחד על אחד!" היא קוראת.
"פלוטזל רוח תער!" היא מורה עליו והוא שואב כוח ורוח.
30
10
ניק
זרע עלוקה לא יצליח לעצור ג'יאודוד שועט. תחשוב בהיגיון.
~~~~~~~~
בלבאזור שולח זרע עלוקה אל ג'יאודוד, שעוטף אותו אך ג'יאודוד ממשיך ומעיף אותו אחורה.
בלבאזור עף על הקיר ונופל, הוא מתקשה אך מצליח לקום ותוקף בגפן מצליפה שפוגעת חזק בג'יאודוד.
שני הפוקימונים במצב קשה.
30
8
עמית
וויגול תוקף בסחרור מהיר כשידו מונפת באוויר והוא סותר לטוטודאיל שעפה אחורה.
וויגות תוקף בניפוץ סלעים, הוא מעיף את טוטודאיל אחורה שנראית תשושה לגמרי.
30
9
ניק
אתה מחזיר את בלבאזור שמתחיל לנוח בפוכדור.
פוליוואג יוצאת, היא מנסה היפנוזה שנכשלת.
ג'יאודוד לפתע מרעיד את האדמה בזירה, אתה רואה שפוליוואג סופגת נזק די חלש.
30
8
בר
אתה רואה שג'ואי יוצאת עם פוקימון עגול ולבן, סילקון.
אתה שואל למה הוא לא התפתח, והאחות ג'ואי מסבירה שווארמפל היה חלש ותשוש מכדי שגופו יעשה תהליך בהתפתחות הגוף שלו.
"אני מציעה לך ללכת לבניין ההרשמה של תחרות הדיג" אומרת האחות ג'ואי.
30
10
דור
שרומיש מנסה לצאת מטווח הסופה, אך הסופה עצמה נמצאת בכל הזירה וכולכם מתקשים לראות.
גלארביטר שדבר זה לא מפריע לו, תוקף בקרן מגה אתשרומיש, שנסוג מלארביטר, אך לשווא, לארביטר פוגע בשרומיש נדחף אחורה, שרומיש מסתכל עליך ואתה מורה לו לתקוף בשאיבת מגה.
שרומיש תוקף בשאיבת מגה ומחליש בצורה משמעותית את לארביטר ומחזק את עצמו.
תומאס
פלוטזל יורה חתך אוויר ענקי ומעט כסוף אל איווי, איווי מצליף עם זנבו בחתך והחתך מתפוצץ לרסיסי אוויר קטנים וכסופים שמתפזרים סביב איווי.
"מדהים! איזו דרך יפה להציג את איווי! אני חייבת להוסיף את זה לאסטרטגיות שלי!" קוראת קריס ומוציאה פנקס, אתה פלוטזל ואיווי מחכים לה בזמן שהיא רושמת מספר דברים בפנקס ורדרד ועבה.
"אוקי! פעימת מים! תעיף אותה לאוויר ואז שתנחת בכוח על איווי! לאחר מכן זנב אקווה!" קוראת קריס.
פלוטזל שולח בועה מלאת מים אל האוויר, והיא עפה ללמעלה ונופלת בכבדות אל עבר איווי, שנפגע ממנה ונרטב כולו, טיפות מים עפות לכל עבר ומעוצמת הנפילה איווי סופג המון נזק.
"עכשיו זנב אקווה!" קוראת קריס ופלוטזל גורם לזנבו להסתחרר במים, הוא קופץ אל איווי.
30
10
רון
איזה שדה בראש שלך? אתה מול אגם ומולו העיר ראסטובורו.
~~~~~~~~
אתה מחזיר את כולם והולך על הגשר, רואה אישה מבוגרת מאכילה פוקימוני מים.
אתה ממשיך ורואה את העיר ראסטובורו.
אתה נכנס לעיר ורואה מכון, משמאלו מרכז פוקימונים, מאחוריו מרכז לחקירת מאובנים, בצדדים בתי מגורים רגילים לגמרי, ובפינת העיר אתה משקיף בבניין גבוה שהוא ההרשמה לתחרות הדיג.
30
10
גלעד
אתה זורק פוכדור על סיידאק, סיידאק נשאבת לתוך הפוכדור והיא נדה בתוכו.
כעבור מספר נדנודים הפוכדור נשבר וסיידאק יוצאת מתוכו, היא שולחת אקדח מים אל מאנצ'לקס.
אתה מבין שסיידאק קצת יותר קשה להשגה ממה שאתה חושב.
29
9
ספוילר
עמית
אתה מוציא פוכדור דיג וזורק אותו על טוטודאיל.
טוטודאיל נשאבת לתוך הכדור, אך כעבור נדנוד הפוכדור נשבר.
29
9
סם
ספיל מסתכלת עליך ומהנהנת, היא תוקפת באבקת שלג שגורמת לאזור לידה להיות קריר וצונן יותר, מספר עכבישים מתרחקים ממנה בגלל הקור.
היא מתחילה להתנוענע עד שאחד הקורים נפרם והיא נופלת.
זוג ספינארקים תוקפים בעוקץ רעל.
30
10
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)