סם
אתה ממשיך בדרכך אל עבר היציאה מהיער ורואה שער שמוביל אל היציאה מהיער.
אתה רואה סויפר פראי חוסם את הדרך אליו.
אתה מבין שהוא לא ייתן לכם לעבור.
![]()
סם
"מה אני אעשה?" אתה ממלמל, "את יכולה לחלץ אותנו מזה?" אתה שואל את ספיל הקטנה ומסתכל עליה.
היא מהנהנת בכבדות ונעמדת מול סויפר.
ספיל מסתכלת עליך ומחכה שתאמר לה מה לעשות, סויפר בינתיים שועט אל ספיל ומתכוון לחנוק אותה.
30
10
עמית
"כנראה שצריך להתיש אותה יותר!" אתה אומר לעצמך.
אתה מוציא את וויגול.
"וויגול-תשתמש בסחרור מהיר על הטוטודייל כדי להתיש אותה יותר!" אתה מורה לו, וויגול תוקף בסחרור מהיר וטוטודאיל באקדח מים.
הסחרור המהיר משפריץ מים לכל עבר, אתה נזהר מעט לא להירטב.
טוטודאיל שועטת אל וויגול ושורטת אותו, די מותשת ממקודם.
29
9
---
יהיה קצת קשה לתפוס אותה, בכל זאת, מתחילה מג'וטו, לא רואים כזו כל יום.
ספוילר
בגלל זה הבאת לי 30 פוכדורים Xd אני מחכה פשוט שהיא תתעלף..עמית
"כנראה שצריך להתיש אותה יותר!" אתה אומר לעצמך.
אתה מוציא את וויגול.
"וויגול-תשתמש בסחרור מהיר על הטוטודייל כדי להתיש אותה יותר!" אתה מורה לו, וויגול תוקף בסחרור מהיר וטוטודאיל באקדח מים.
הסחרור המהיר משפריץ מים לכל עבר, אתה נזהר מעט לא להירטב.
טוטודאיל שועטת אל וויגול ושורטת אותו, די מותשת ממקודם.
29
9
---
יהיה קצת קשה לתפוס אותה, בכל זאת, מתחילה מג'וטו, לא רואים כזו כל יום.
----------------------------------------------------------------------------------------
"קדימה וויגול-תשתמש בניפוץ סלעים ואז במכת כנף!" אומר לוויגול.
NYO HO HO BITCH
"מתקפות העשב שלך ישפיעו עליו חזק!" אני צועק לשרומיש ומעודד אותודור
שרומיש מנסה לצאת מטווח הסופה, אך הסופה עצמה נמצאת בכל הזירה וכולכם מתקשים לראות.
גלארביטר שדבר זה לא מפריע לו, תוקף בקרן מגה אתשרומיש, שנסוג מלארביטר, אך לשווא, לארביטר פוגע בשרומיש נדחף אחורה, שרומיש מסתכל עליך ואתה מורה לו לתקוף בשאיבת מגה.
שרומיש תוקף בשאיבת מגה ומחליש בצורה משמעותית את לארביטר ומחזק את עצמו.
"השתמש בשאיבת מגה פעם נוספת!"
עמית
חח, כולם קיבלו 30 פוכדורים אתה יודע
~~~~~~~~~
וויגול מתקיף את טוטודאיל בניפוץ סלעים ומכות כנף, וטוטודאיל תוקפת בשריטה.
לבסוף טוטודאיל נסוגה אחורה ומתעלפת שוב.
30
10
דור
שרומיש תוקף בשאיבת מגה, לארביטר מנסה להתעמת עם השאיבה ובזכות הסופת חול הוא מצליח לשבריר שניה להתחק מקרן השאיבה ולפגוע בשרומיש עם קרן מגה.
אך גם לארביטר נפגע מהשאיבה.
שני הפוקימונים נפגעים ומתעלפים במקומם.
"חזור לאביטר, היית נהדר" קוראת רוקסן ומחזירה אותו לפוכדור.
"נראה אותך מצליח נגד..נוספאס שלי!" קורא תרוקסן וזורקת פוכדור, ממנו בוקע אור שנוצר בצורת אבן, אתה רואה את האור הופך לנוספאס! "נוספ.." נושף הפוקימון ומסתכל עליך.
"קדימה נוספאס! הניצחון שלנו!" קוראת רוקסן ומחכה לפוקימון שלך.
תואמס
איווי חופר בחול ומעיף חול בוצי על פלוטזל, החול פוגע לא בעיניים ומעוור אותו למשך כדקה.
איווי קופץ לעברו ומחליק על שלולית, הוא מפספס, אבל קופץ שוב וחובט בו עם זנב ברזל.
פלוטזל מחליק אחורה ורואה את איווי.
"ניב קרח!" קוראת קריס.
30
10
ספוילר
"שרומיש חזור, הייתה מצוין" אני אומר ומחזיר אותו לפוכדורדור
שרומיש תוקף בשאיבת מגה, לארביטר מנסה להתעמת עם השאיבה ובזכות הסופת חול הוא מצליח לשבריר שניה להתחק מקרן השאיבה ולפגוע בשרומיש עם קרן מגה.
אך גם לארביטר נפגע מהשאיבה.
שני הפוקימונים נפגעים ומתעלפים במקומם.
"חזור לאביטר, היית נהדר" קוראת רוקסן ומחזירה אותו לפוכדור.
"נראה אותך מצליח נגד..נוספאס שלי!" קורא תרוקסן וזורקת פוכדור, ממנו בוקע אור שנוצר בצורת אבן, אתה רואה את האור הופך לנוספאס! "נוספ.." נושף הפוקימון ומסתכל עליך.
"קדימה נוספאס! הניצחון שלנו!" קוראת רוקסן ומחכה לפוקימון שלך.
![]()
"וואו נוספאס" אני אומר ובודק אותו בפוקדע
אני מוציא את הפוכדור של פלאפי וזורק אותו לאוויר ואומר תוך כדי "קדימה פלאפי אני סומך אליך!"
דור
פלאפי מצליחה לדלג על האבן הראשונה, וקופצת אל השנייה לפני שהראשונה מתרסקת, לאחר שכל האבנים נגמרות היא תוקפת בטעינה פראית ושועטת אל נוספאס שנפגע ועף אחורה, אך לא נופל, הוא נשאר ממוקד.
"תותח זאפ!" קוראת רוקסן, האף של נוספאס זוהר והוא שלח כדור חשמלי ירוק~צהבהב אל פלאפי.
ספוילר
דור
הכדור מתקרב אל פלאפי, פלאפי טוענת את האנרגיה שלה וסביבה ניצוצות חשמליים.
תותח הזאפ נשאב לתוך גופה של פלאפי ומכאיב לה מאוד, אבל לפתע אתה רואה שהעיניים שלה מבריקות בצבע צהוב, היא מתחזקת בין רגע.
היא משתמשת בטעינה פראית ושועת אל נוספאס, אך ברגע האחרון רוקסן קוראת "הגנה!" ופלאפי מוטחת אחורה.
ספוילר
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)