יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
בר
המתקפה יכולה להשתלב עם המתקפות שבועת אש/שבועת מים, ואז נוצרת מתקפה חדשה. [ככה זה גם במשחקים]
ו..אופסי, טוב לא נורא.
~~~~~~~~~~~~
אתה צועק לטרטוויג, הוא מבין רק עלי תער, מכיוון שמים ממלאים את פיך.
טרטוויג תוקף בעלי תער, שפוגעים במערבולת ונסחפים בתוכה, הם פוגעים בטראפינצ' וחותכים מעט את גופך, המערבולת מתפוגגת.
אתה מורה לו לתקוף בשאיבה, הוא תוקף ובויזל נופל אחורה חסר כוחות.
30
9
דור
"תודה רבה!את עוד תראי אותי בליגת הואן!" אתה אומר לה.
"אוקי ארלי בואי נלך" אתה אומר לארלי, שניכם יוצאים ונכנסים אל יער פטלבורג.
אתפ מתחילים ללכת בתוכו כשלפתע נעמד מולך נער צעיר.
"אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!" הוא אומר בבטחון, לידו עומדת ציפור חומה צהבהבה.
רון
"לוטאד צאי! לוטאד השתמשי בנהמה!" אתה מורה לה.
לוטאד צווחת לה ע לקורסולה, שנרתעת לאחור וברגע האחרון הקוויה שלה מתבטלת.
אך זה לא מפריע לקורסולה, היא מסתובבת במהירות סביב לוטאד ומתכוון לתקוף בכל רגע.
30
9
תומאס
"אני חושב שצריך לשכור חדר ללילה, מה את אומרת?" אתה שואל את קריס, "כן ברור, אני אטפל בזה" אומרת קריס.
היא הולכת אליה וכעבור כמה דיבורים ג'ואי מביאה לה מפתח זהוב, אתם עולים במעלית והולכים במסדרון, אתם מגיעים אל חדר מספר 67, אתם נכנסים אליו.
"ואו אני עייפה" מפהקת קריס.
30
10
עמית
"אחחחח מה זה הצפצוף הזה?!" אתה מתלונן ומתחיל ללכת אל מקור הרעש, אתה נכנס ורואה אישה לבושה חלוק לבן ועליו האות R, מאחוריה מספר אנשים אחרים, לבושים אפור-שחור.
האישה מתחילה ללכת כשבאוזניה אוזניות, ולא מפריע לה הרעש.
אתה מסתכל ורואה חבורת פוקימונים ורודים מפוחדים מאוד שמצפצפים רעשים על מנת להסיח את דעת החיילים של האישה, "עופו מכאן כבר שנוכל לפוצץאת המערה!" קוראת האישה ברוגז.
מאחורי האישה עומד פוקימון דמוי חרק עם זוג כנפיים שדומות לעיניים.
27
9
סם
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים לאחר שג'ואי מרפאת גם את סויפר.
אתה מתחיל ללכת ורואה חוף, מהצד השני פינה עם דשא.
אתה והלך אל עבר הדשא, ורואה פוקימונים ומאמנים משחקים להם ביחד.
30
10
ניק
אתה מחזיר את צ'ארמיליון, ומוציא החוצה את פוליוואג.
"תתקפי בבועות!" אתה מורה לה, אך רגע אחרי שהיא שולחת מטר בועות, אתה רואה שנוספאס תוקף בקבר אבן, שתי המתקפות מתנגשות ומתפוצצות.
בין האבק השורר בזירה, נוספאס לפתע קופץ ושולח כדור ירוק וחשמלי אל פוליוואג (Zap Cannon).
הכדור פוגע בפוליוואג ומתפוצץ, היא מוטחת אחורה ומתעלפת.
"אמרתי שנוספאס שלי הוא חזק" אומרת רוקסן ומצחקקת לה.
"פוליוואג לא יכולה להילחם, המנצח בסיבוב זה הוא נוספאס. המתמודד רשאי להחליף פוקימון אחר, 2 ; 2" אומר השופט.
28
10
ספוילר
"שלום" אני אומר ומגחח "הפתעת אותי!" אני אומר וצוחקדור
"תודה רבה!את עוד תראי אותי בליגת הואן!" אתה אומר לה.
"אוקי ארלי בואי נלך" אתה אומר לארלי, שניכם יוצאים ונכנסים אל יער פטלבורג.
אתפ מתחילים ללכת בתוכו כשלפתע נעמד מולך נער צעיר.
"אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!" הוא אומר בבטחון, לידו עומדת ציפור חומה צהבהבה.
![]()
"אוקי, אני נענה לאתגר!" אני אומר לו בנחישות, רק מי זה הפוקימון הזה אני אומר ואבדוק אותו בפוקדע.
כשהפוקדע יסיים לדבר אני אוציא את פלאפי החוצה.
"גם אני" אני אומר לה ומפהק "אנחנו צריכים לצבור כוחות למחר, יש את המכון של העיר שעליי לבקר בו, וגם מין תחרות דייג בקצה העיר" אני אומר. אני לוקח חלק מחפציי ונכנס למקלחת, מתארגן במהירות. אחרי כמה דקות יוצא ומסמן לקריס שהיא יכולה להיכנס. בזמן שהיא בפנים אני נכנס למיטה שלי ומוציא את טריקו החוצה "מחר יהיה לך חלק חשוב בקרב המכון. אתה מוכן?" אני שואל אותו. אחרי שאקבל תשובה ממנו אחזיר אותו ואלך לישון.
דור
"שלום, הפתעת אותי!" אתה אומר ומגחך.
"רק תן שנייה לבדוק מי זה הפוקימון" אתה אומר ובודק.
"פידג'יוטו, פוקימון הציפור והצורה המפותחת של פידג'י. פידג'יוטו חיים בלהקות בדרך כלל, הם עפים למרחקים ארוכים וכאשר חשים בסכנה מסתערים עליה מלמעלה ומשספים אתה עם ציפורניהם."אתה מוציא את פלאפי החוצה.
"אוקיי...צאי נידורינה!" קורא הילד וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון תכול, עם קוצים על הגב בעל שיניים וציפורניים חדות.
תומאס
"גם אני אנחנו צריכים לצבור כוחות למחר, יש את המכון של העיר שעליי לבקר בו, וגם מין תחרות דייג בקצה העיר" אתה אומר ופיהוקים של שניכם קוטעים אותך באמצע דיבורייך.
אתה מתקלח, ואחריך קריס הולכת להתקלח.
אתה מוציא את טריקו. "מחר יהיה לך חלק חשוב בקרב המכון. אתה מוכן?" אתה שואל את טריקו, הוא מסתכל עליך בתמיהה, כנראה הוא לא יודע מה זה מכון, או למה אתה בוחר בו, אלב הוא מהנהן.
הוא מחליט להיכנס לפוכדור וקריס מגיעה, אתם הולכים לישון.
בבוקר אתם קמים ואתה רואה שקריס כבר מוכנה, "קום כבר ישנוני" היא קורא תבצחוק ומטלטלת את גופך.
30
10
ספוילר
"תיזהרי, בסוף את תפלי" אני אומר לה ואז מושך אותה "בטעות" ומפיל אותה על המיטה "תסתכלי איפה שאתה עומדת את בסוף תהרגי אותי" אני אומר, מתפקע בצחוק.
אני קם, מתארגן במהירות ויורד לאכול איתה ארוחת בוקר. לאחר מכן, אני יוצא איתה ממרכז הפוקימונים "אז, לאן כדאי לי ללכת קודם? למכון, או לתחרות הדייג?" אני שואל אותה.
"נידורינה, הפתעת אותי!" אני אומר לבחור ומחייך, "דרך אגב, אני דור מי אתה?" אשאל אותו.דור
"שלום, הפתעת אותי!" אתה אומר ומגחך.
"רק תן שנייה לבדוק מי זה הפוקימון" אתה אומר ובודק.
[RIGHT]אתה מוציא את פלאפי החוצה.
"פידג'יוטו, פוקימון הציפור והצורה המפותחת של פידג'י. פידג'יוטו חיים בלהקות בדרך כלל, הם עפים למרחקים ארוכים וכאשר חשים בסכנה מסתערים עליה מלמעלה ומשספים אתה עם ציפורניהם."
"אוקיי...צאי נידורינה!" קורא הילד וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון תכול, עם קוצים על הגב בעל שיניים וציפורניים חדות.
![]()
ואחר כך אפקוד על פלאפי להשתמש בהלם רעם.
דור
"נעים דור..אני? אני רק אלוף הליגה הבא!" אומר הנער וצוחק.
"אני ג'יימסון נעים להכיר" הוא אומר, ארלי יושבת בצד ומאכילה את פוקימוניה בינתיים.
פלאפי תוקפת בהלם רעם, אך נידורינה חוסמת את זה בעוקץ רעל.
היא תוקפת בחפירה, פלאפי לא מבינה איפה היא, ואז נידורינה תוקפת ומעיפה את פלאפי הצידה, פללאפי מוטחת על עץ, נראה כי היא חטפה פגיעות רציניות.
ספוילר
כן אבל מה המתקפה עושה לבד בלי שבועת אש נגדי אתה אומר לו להשתמש בשבועת עשב על XXX
- - - - - - - - - - - - - - -
"גדול טרטוייג למדת עלי תער וגם הפלת את בוויזל קצת פגעת בנו אהה טראפינץ'?" אגיד בגיחוח.
"לא נורא העיקר שניצחנו את בוויזל קדימה חברה תנוחו בואו נמשיך לדוג" אגיד ואזרוק שוב את החכה למים.
בר
מתקפה רגילה, אור ירוק שעף ומתפוצץ על היריב. [ככה אני מתאר את זה, אף פעם לא ראיתי אותה האמת]
~~~~~~~
"גדול טרטוייג למדת עלי תער וגם הפלת את בוויזל קצת פגעת בנו אהה טראפינץ'?" אתה מגחך.
אתה זורק את החכה למים ומחכה לנשיכה, מתחיל להיות כבר ממש חשוך.
לפתע אתה מרגיש אחיזה, ובקלות רבה אתה מרים את החכה ממנה יוצא דג דמוי לב.
30
8
דור
פלאפי תוקפת בטעינה, היא טוענת את כוחה, ואז משתמשת בטעינה פראית.
היא מסתערת אל נידורינה ואחרי כמה מכות מבריקות ונוצצות נידורינה נופלת על הקרקע כמעט מעולפת.
"גוף רעל!" קורא ג'יימסון, "מה?!" אתה וארלי שואלים כאחד.
"פשוט וקל. קודם זנב רעל, ואז נעיצת רעל, ואז ניב רעל" אומר ג'יימסון.
נידרוינה תוקפת בזנב רעל, זנבה מואר בסגול. נידורינג תוקפת בנעיצת רעל, ידיה מוארות בסגול. נידורינה תוקפת בניב רעל, פיה מואר בסגול.
הרעל מתפשט על גופה, ומגיע מצב שבו כמעט כל גופה זוהר בזוהר סגול, הי מתחילה לשעוט אל פלאפי תוך כדי יריית עוקץ רעל מבריק אל פלאפי, פלאפי מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל, אך נפגעת קשה ביותר מהגוף רעל, היא עפה אחורה ומתעלפת.
ספוילר
"וואו אסטרטגיה מדהימה!" אני אומר בהלם, "חזרי פלאפי, עבודה יפה" אני אומר ומחזיר אותה בחזרה לפוכדורדור
פלאפי תוקפת בטעינה, היא טוענת את כוחה, ואז משתמשת בטעינה פראית.
היא מסתערת אל נידורינה ואחרי כמה מכות מבריקות ונוצצות נידורינה נופלת על הקרקע כמעט מעולפת.
"גוף רעל!" קורא ג'יימסון, "מה?!" אתה וארלי שואלים כאחד.
"פשוט וקל. קודם זנב רעל, ואז נעיצת רעל, ואז ניב רעל" אומר ג'יימסון.
נידרוינה תוקפת בזנב רעל, זנבה מואר בסגול. נידורינג תוקפת בנעיצת רעל, ידיה מוארות בסגול. נידורינה תוקפת בניב רעל, פיה מואר בסגול.
הרעל מתפשט על גופה, ומגיע מצב שבו כמעט כל גופה זוהר בזוהר סגול, הי מתחילה לשעוט אל פלאפי תוך כדי יריית עוקץ רעל מבריק אל פלאפי, פלאפי מצליחה להתחמק מעוקץ הרעל, אך נפגעת קשה ביותר מהגוף רעל, היא עפה אחורה ומתעלפת.
"אז ג'יימסון גם אתה בדרך למכון השני?" אני אשאל אותו.
תומאס
"תיזהרי, בסוף את תפלי" אתה אומר לה ומושך אותה למיטה, "בטעות" אתה אומר לה תוך כדי שהיא נופלת על המיטה ומתחילה לצחקק. "תסתכלי איפה שאתה עומדת את בסוף תהרגי אותי" אתה אומר לה, "חח טוב אתה!" היא אומרת וחטפת כרית, וזורקת עליך, אתה מוטח אחורה על המזרן שלך.
שניכם קמים ואוכלים ארוחת בוקר, "ל..מכון שלך!" אומרת קריס, שניכם הולכים למכון.
אתם נכנסים לתוכו ורואים קודם כל אולם, בתוך האולם נמצאים שני פוקימונים (דוויבל ורוגנרולה), אתה רואה שבחדר אחריו נמצאת המנהיגה, קריס הולכת ומתישבת ליד השופט.
השופט קורא "תצטרך לנצח את זוג פוקימוני המכון האלה ואז תוכל להתמודד מול המנהיגה! הפוקימונים שלך יתרפאו לאחר הקרב אל דאגה".
30
10
![]()
דור
"לא.. אני סתם מטייל לי פה, כבר השגתי ארבעה תגים בקאנטו" הוא אומר וחושף לפניכם קופסאת תגים ובתוכה ארבעה תגים.
"קחו" הוא אומר ומגיש לך קופסאת תגים וסמלים, וגם לארלי.
"להתראות, אני בטוח שנתראה מתישהוא שוב" אומר ג'יימסון ומתחיל ללכת עם נידורינה ופידג'יוטו.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)