תומאס
אתה מוציא את איווי ואת טריקו, ובודק אותם בפוקדקס.
"רוגנרולה, פוקימון המעטפת. הם התגלו לפני כמאה שנה בתור סדק מרעידת אדמה, בתוכם יש ליבת אנרגיה."
"דוואבל, פוקימון מלון הסלע. הוא עושה חור בסלע מתאים ולוקח אותו על גופו, אם האבן על גבו נשברת הוא מרתוצץ נסער עד שהוא מוצא תחליף."
אתה מורה לאיווי לתקוף בזנב ברזל, הוא רץ אל רוגנרולה, שתוקף בהגנת ברזל ובקושי מרגיש את הזנב ברזל. רונגרולה יורה אבן קטנה שעפה בקו נמוך על איווי ומעיפה אותו אחורה. (Smack Down)
טריקו תוקף בחבטה, אך דוואבל משתמש בהגנה שגורמת לטירוק לעוף אחורה. דוויבל תוקף במספרי X ומעיף את טריקו אחורה.
המצב לא טוב בשביל הפוקימונים שלך, מכיוון שפוקימוני היריב מגנים כל הזמן על עצמם.
30
10
ספוילר
*סליחה שלא הגבתי, עומס ענק בלימודים.עמית
"אחחחח מה זה הצפצוף הזה?!" אתה מתלונן ומתחיל ללכת אל מקור הרעש, אתה נכנס ורואה אישה לבושה חלוק לבן ועליו האות R, מאחוריה מספר אנשים אחרים, לבושים אפור-שחור.
האישה מתחילה ללכת כשבאוזניה אוזניות, ולא מפריע לה הרעש.
אתה מסתכל ורואה חבורת פוקימונים ורודים מפוחדים מאוד שמצפצפים רעשים על מנת להסיח את דעת החיילים של האישה, "עופו מכאן כבר שנוכל לפוצץאת המערה!" קוראת האישה ברוגז.
מאחורי האישה עומד פוקימון דמוי חרק עם זוג כנפיים שדומות לעיניים.
27
9
"אם אתם תפוצצו את המערה אני אפוצץ לכם את הפרצוף!" אומר לאישה הלבושה בלבן ואוציא את גרווליט שלי ואגיד לו:"קדימה גראוליט-תשתמש בגחלת על האישה!"
NYO HO HO BITCH
סם
אתה שואל, והאישה שלבושה ירוק נענת לאתגר שלך.
אתם הולכים לפינה עם דשא יחסית גבוה, בצידי הזירה יש מעט מאוד עצים, אך גבוהים ביותר.
האישה ממלמלת שהפוקימונים שלה חזקים ביותר אז שתיזהר, היא מוציאה שני פוכדורים כחולים וזורקת אותם באוויר.
מהפוכדורים יוצאים פוקימון דמוי חזיק סגלגל, ועם זנב שדומה לקפיץ מתכת, רק בלי המתכת. מהפוכדור השני יוצא פוקימון דמוי צ'ינצ'ילה בצבע אפור, שלא ראית מעולם.
אתה מוציא את סויפר וספיל.
"גרומפיג השתמשי בעל חושי על סויפר! מינצ'ינו תתקוף בדגדוג את ספיל!" היא קוראת.
30
10
עמית
"אם אתם תפוצצו את המערה אני אפוצץ לכם את הפרצוף!" אתה קורא ומוציא את גראווליט.
"קדימה גראוליט-תשתמש בגחלת על האישה!" אתה קורא תוך כדי שאתה מוציא את הגראוליט מהפוכדור, גראוליט מהנהן ושולח גחלת אדומה וחזקה אל עבר האישה, לא נראה שהיא נרתעת.
"מאסק תשתמשי בסופה!" היא אומרת, הפוקימון שכונתה 'מאסק', מיד מנפנפת בכנפיה הענקיות וירתה את הגחלת חזרה, גראוליט חסם אותה עם גחלת נוספת.
"ארר ילד! הזדמנות אחרונה!! תצא מפה או שנפוצץ אותך ביחד עם המערה!" היא אומרת.
לפתע אתה שומע קול מוזר, ורואה שמאחורי האישה עומדת לה נערה מוכרת- רוז. [זאת עם הספינארק הזוהר, שנלחמת נגדה].
אתה רואה שהיא מחזיקה בידו של קדברה עוצמתי וגדול, היא מסמנת לך להיות בשקט.
27
9
ניק
"טוב באלבאזור, הכל תלוי בך!" אתה אומר ומוציא אותו מהפוכדור.
"תשלב זרע עלוקה עם רפש!" אתה מורה לו, "באלבה!" הוא צועק ושולח זרע עלוקה ואז יורה עליו רפש.
הזרע המכוסה רפש שועט אל נוספאס ופוגע בו, אך בגלל הרפש ההשפעה של זרע העלוקה לא פועלת, זה רק פוגע בנוספאס וגורם לו לספוג מעט נזק.
נוספאס משתמש בקבר אבן, הוא יורה מספר אבנים ש"קוברות" את באלבזור מתחתיהן.
30
8
בר
אסור שניים על אחד.
אני מחשיב רק את טרטוויג.
~~~~~~~~~~~~
לאבדיסק תוקף בריקוד גשם, גשם מתחיל לטפטף, והרוח הקרה של הלילה מקררת אתכם אפילו יותר.
טרטוויג תוקף בעלי תער ולאבדיסק עף אחורה, טרטוויג מנצל זאת ותוקף בשאיבה.
לאבדיסק נפגע קשה, אך לא מוותר, הוא תוקף באקדח מים שמעיף את טרטוויג אחורה.
30
8
תומאס
"בסדר איווי וטריקו, הגיע הזמן לשילוב כפול! רוצו שניכם לעברם, ואתה איווי תשתמש ביד עוזרת על טריקו, בזמן שהוא ישתמש לעבר שניהם בקליע זרעים! קדימה!" אני קורא "אתם תצליחו!" אתה אומר להם.
איווי משתמש ביד עוזרת, ועוזר לטריקו לבצע את האסטרגיה, בינתיים איווי מעסיק את הפוקימונים.
טריקו קופץ ושולח קליע זרעים, הוא פוגע ברוגנרולה שעף אחורה, מעט מותש.
הוא פוגע גם בדוואבל, שנראה שספג מעט מאוד נזק, רוגננרולה עומד שוב ומשתמש בפיצוץ אבן, הוא שולח אבן ענקית אל איווי, ולאחר שזו יוצאת הוא שולח עוד אחת נוספת אליו.
כך שזוג אבנים שועטות כעת אל איווי. טריקו עומד לנחות על הזירה (הוא קפץ), דוויבל מנצל את זה ורץ לעברו כדי "לתפוס" אותו עם מספרי X.
30
10
ספוילר
אני אסמן לרוז בסדר ואגיד:"קדימה גראוליט חזור!",אחזיר את גראוליט ואוציא את וויגול.לאחר מכן אגיד לוויגול:"קדימה-תשתמש באגרוף שמיים על הפוקימון ולאחר מכן במחיצת סלעים על האישה!"עמית
"אם אתם תפוצצו את המערה אני אפוצץ לכם את הפרצוף!" אתה קורא ומוציא את גראווליט.
"קדימה גראוליט-תשתמש בגחלת על האישה!" אתה קורא תוך כדי שאתה מוציא את הגראוליט מהפוכדור, גראוליט מהנהן ושולח גחלת אדומה וחזקה אל עבר האישה, לא נראה שהיא נרתעת.
"מאסק תשתמשי בסופה!" היא אומרת, הפוקימון שכונתה 'מאסק', מיד מנפנפת בכנפיה הענקיות וירתה את הגחלת חזרה, גראוליט חסם אותה עם גחלת נוספת.
"ארר ילד! הזדמנות אחרונה!! תצא מפה או שנפוצץ אותך ביחד עם המערה!" היא אומרת.
לפתע אתה שומע קול מוזר, ורואה שמאחורי האישה עומדת לה נערה מוכרת- רוז. [זאת עם הספינארק הזוהר, שנלחמת נגדה].
אתה רואה שהיא מחזיקה בידו של קדברה עוצמתי וגדול, היא מסמנת לך להיות בשקט.
27
9
NYO HO HO BITCH
עמית
אתה מחזיר את גראוליט ומוציא את וויגול.
וויגול תוקף באגרוף שמיים, אך בגלל המערה הנמוכה הוא לא קופץ גבוה מדי, אבל כן פוגע באישה וגורם לה לעוף אחורה.
האישה עפה אחורה היישר אל קדברה, שתוקף בעל חושי וגורם לה ליפול לתוך בור.
מאסק מסתכלת על קדברה,וויגול ושניכם, היא עפה אל הבור במטרה לעזור למאמנת שלה.
בינתיים החיילים מוציאים שני פוקימונים דמויי זאב- מאיטיינה.
27
9
![]()
ספוילר
תומאס
"איווי השתמש בזנב ברזל וחתוך את שני האבנים האלה במהירות! לאחר מכן תקוף עם מתקפת חול היישר לתוך עיניו של רונגולה! טריקו, השתמש בחבטה כנגד מספרי הx כדי לחסום את ההתקפה שלו! לאחר מכן, תקוף מיד עם ספיגה מטווח קצר!" אתה מורה להם.
איווי תוקף בזנב ברזל וגורם לאבן הראשונה להתפורר, השנייה הוא מתקשה ועף אחורה.
טריקו וקף בחבטה כנגד המספרי X, הוא גורם לדוויבל לעוף אחורה.
ומטווח קצר ביותר משתמש בספיגה, שגורמת לדוויבל לאבד כוחות, הוא תוקף בקליע זרעים מטווח 0, דוויבל עף אחורה אל הקיר והשיריון שלו נשבר, הוא נופל מעולף.
30
10
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)