שם משתמש: alonsiro
שם: גווין (שם בדוי, לא יודע מה שמו האמיתי)
רקע: גווין סוג של נולד ברחוב, יום אחד איש זקן ושמו דריל, מצא אותו בסמטה חשוכה. לדריל מעולם לא היו ילדים והוא תמיד רצה, אז הוא החליט לאמץ אותו, הוש שם לב שבשמיכה שמצא את הילד היה מוחבא מן חתיכת עץ מוזרה עם כפתור עליה אך הוא לא ידע מה משמעותה. (מפה אני קצת מעתיק מאוליבר טוויסט סליחה, זה פשוט מתאים לי לדמות XD) דריל גידל את גווין במין "גילדת" גנבים משגשגת באמצע אמריקה, שם חיו להם בכיף צעירים ובוגרים במין משפחה מוזרה ומאד גדולה של גנבים. כל יום כולם היו יוצאים למסע גניבה ענקי, בקבוצות או ביחיד היו יוצאים, גונבים כמה ארנקים או אפילו לפעמים מכונית. לגווין היה חבר אחד מאד טוב שתמיד היה גונב איתו, הוא היה מסיח את דעתם של האנשים עם פעלולי זריזות ידיים בזמן שגווין היה מכניס יד לכיסים, לא לכיסים שלו. לגווין תמיד היה מין מתנה (לא ידעתי איך לתרגם gift) לגניבה, הוא היה מומחה בכל מה שקשור לזריזות ידיים מהירות ותרמית. היום גווין כבר בן 1X. (אני לא בטוח באיזה גיל מתחילים, אני מקווה משהו צעיר אבל לא קטן מדי) יום אחד, (כבר היה לו לא מעט כסף) הוא הלך לבנק להפקיד קצת כסף, וכמו תמיד, הוא השאיר את חתיכת העץ המגולף המוזר שנשאר לו בנעל (מוסתרת). כשהוא נכנס לבנק והייתה את בדיקת המתכות, הוא שם את הנעליים בצד, קיווה שאף אחד לא ישים לב ואז הוא יוכל לקחת אותם מהר אחרי שיעבור את השער (זה שעוברים דרכו והוא בודק אם יש עליך מתכות) ובאותה שניה רץ איש עם מסיכה שחורה לבנה על פניו ולקח את הנעליים של גווין וברח איתם. גווין שידע שה"חתיכת עץ" (שהיא בעצם הדבר היחידי שיש לו מהוריו) נמצאות בנעליים האלה, הוא רץ אחרי האיש המסתורי וראה אותו בסימתה החשוכה ממלמל מילים מוזרות, פתאום הנעליים שלו זהרו בכחול וצמחו מהם כנפיים לבנות מוזרות והאיש המסתורי לחץ על כפתור נסתר בחתיכת עץ, סכין (גדולה יותר מאולר, פגיון) קפצה מחתיכת העץ והעץ נהיה הידית של הפגיון המוזר, האיש זרק את הפגיון אל עבר גווין אך הפגיון עבר ממש לידו, חתך קצת את שערותיו ופגע בקיר שלידו. האיש השאיר שם את הנעליים ואמר לגווין "הם של אביך, תשתמש בהם בחוכמה !" זרק משהו עגול שנראה כמו גולה על הרצפה ונעלם אל מין תוך אבק מוזר. הוא הוציא את הפגיון ולקח את הנעליים (שהכנפיים נעלמו מהם) ושמר אותם עד היום, בלי לדעת מה משמעותם.
אופי: בניגוד למראה, חברותי, עליז, אמיץ, כריזמטי, תחמני, וטקטי.
מראה: נמוך, רזה, שער בלונדיני קצר, עיניים חומות. בגדים : ג'ינס שחורים, חולצה שחורה, ז'קט עור חום, נעלי אולסטרס כחולות.
נשק: פיגיון
הערות/בקשות: אני ממש ממש ממש ממש רוצה ליהיות הבן של אל הגנבים, או הרמס (אותו אחד).