תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
כינוי בפורום: UuUuUuU
שם במשחק: ג'ייק וולטון.
רקע: ג'ייק נולד למשפחה ממוצעת ורגילה מכל בחינה בכפר קטן, במחוז קנטו. גייק הוא ילד "סנדוויץ" במשפחתו, שכוללת חמש נפשות. אביו של ג'ייק עבד בתור רואה חשבון, ואמו מורה לגאוגרפיה בביה"ס המחוזי. לאביו של ג'ייק היה פוקימון בשם צ'ארמנדר. ג'ייק היה אחראי על דרטיני, הוא האכיל אותו, בילה איתו את רוב שעות אחה"צ, הם נעשו לחברים קרובים. שנים חלפו, צ'ארמנדר התפתח לצ'רמיליון, ג'ייק כבר בן 14, ונראה כי הכל זורם על מי מנוחות. ערב שקט אחד רעידת אדמה חזקה תקפה לפתע את המחוז,וגרמה להרס רב בכפר. המשפחה הייתה חייבת לעזוב את הבית במהירות האפשרית, אך מכונית לא הייתה להם. ואז זה קרה, צ'רמיליון התפתח לצ'אריזרד גדול וחזק שהעלה את בני המשפחה על גבו ועזר להם להתפנות מן הכפר במהירות האפשרית. כמה ימים לאחר תקרית זו החליט ג'ייק לנסות ולהציל את העולם מפני ההרס שזרע ארכאוס.
פוקימון התחלתי:צ'אריזארד
פוקימונים: לא לגעת!!!
חפצים:,
,
,
, 5000$, פוקידע, 5 פוכדורים, מפה.
הערות: ותר לי על החפצים, לא הצלחתי לעשות את זה נורמלי xD
קצת מיהרתי לצאת מהבית אז אם יש בעיות אני אתקן...
נערך לאחרונה על ידי UuUuUuU, 06-22-2011 בשעה 10:51 PM
אני אוכל מהעוגה ואז אנסה לשכנע אותה להביא לי את טוטדייל או לנסות לשכנע את האימא שלו להצטרף למסע שלי.תומר
'איזה באסה,' אתה חושב לעצמך והילדה כאילו קוראת את מחשבותייך: "היי, אל תדאג! אני בטוח שתמצא עוד פוקימון מים שיצטרף אלייך. אתה לא צריך את טוטודייל." היא אומרת בחיוך ונכנסת לבית. אתה נכנס אחריה והולך לאגף המערבי של הבית, זה שלא ניזוק בשריפה כי הוא רחוק מהמחסן. "אוקיי, מה אתה וצר לאכול?" שואלת הילדה וממשיכה:" יש לי עוגיות, עוגה, ויכול להיות שגם פוקבלוקים בשביל הפוקימונים שלנו." היא אומרת ושמה על השולחן צלחת עם עוגיות, מגש עוגה, וצלחת עם מעין עוגיות כפולות בצבעי ורוד כחול וצהוב." למה אתה מחכה?" היא שואלת בחיוך, מתיישבת, ולוקחת לעצמה פרוסת עוגה.
גלעד
מכייון שאתה לא יודע את המתקפות של ווינזאור, אתה בודק את ווינזאור בפוקדקס והוא אומר לך:
ווינזאור, פוקימון צפרדע הפרח והההתפתחות האחרונה של באלבאזור. ווינזאור הוא פוקימון מתבודד, אבל חזק מאוד ולכן הוא מאוד נפוץ אצל מאמנים/ התת-תת התפתחות שלו, באלבאזור, הוא ההתחלתי של מחוז קנטו. ווינזאור יודע: עלי תער, חפירה,סינתזה,בלימה, הצלפת גפן,אבקת רעל, וזרע עלוקה. ווינזאור הוא זכר.
אומר הפוקדקס ונודם לגמרי. אתה פוקד על ווינזאור להשתמש בהצלפת גפן ואז עלי תער, וווינזאור מהנהן, סימן שהבין. הוא משתמש בהצפלפת גפן ומטיח את גרווליט ברצפה, מה שפוגע בגרווליט פגיעה בינונית, אך הוא מתעשת. ווינזאור משתמש בעלי תער, אך גרווליט חומק מהם במזל רב, ומיד מייקי פוקד על גרווליט:" גרווליט, גחלת עכשיו!" וגרווליט יורה מפיו כדורים כתומים לוהטים שפוגעים ישירות בווינזאור.
מה תעשה? איך תגיב?
תומר
אתה לוקח אחת מהעוגיות, ולוחש לטוטודייל ופרגילייטור:" היי, מישהו מכם רוצה להצטרף אליי?" והם מהנהנים בראשם לשלילה, פרגילייטור קצת בכעס והוא שולח (פרגי לייטור הוא האבא של טוטודייל) אלייך בועות שפוגעות בך לא חזק אבל בכל זאת אתה נרטב לגמרי."פרגילייטרו מאוד אוהב לעשות אתזה לאנשים." מייקה אומרת ומצחקקת לה."אה, ועוד משהו." מייקה אומרת וקצת מסמיקה, אבל ממשיכה:" רוצה שנהיה שותפים במסע? אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת למסע פוקימונים משלי." היא אומרת וקצת מסמיקה.
מה תעשה?" איך תגיב?
ג'ייק וולטון
הרקע טוב, רק תשנה את הההתחלתי, דראגונייט הוא פסואדו אגדי. תשנה את זה ותגיב להתחלה.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 06-22-2011 בשעה 10:36 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"בשמחה... ודרך אגב, איזה פוקימונים יש לך מחוץ טוטדייל?" אשאל את מייקה בחיוך, בתקווה שיש לה עוד פוקימונים.תומר
אתה לוקח אחת מהעוגיות, ולוחש לטוטודייל ופרגילייטור:" היי, מישהו מכם רוצה להצטרף אליי?" והם מהנהנים בראשם לשלילה, פרגילייטור קצת בכעס והוא שולח (פרגי לייטור הוא האבא של טוטודייל) אלייך בועות שפוגעות בך לא חזק אבל בכל זאת אתה נרטב לגמרי."פרגילייטרו מאוד אוהב לעשות אתזה לאנשים." מייקה אומרת ומצחקקת לה."אה, ועוד משהו." מייקה אומרת וקצת מסמיקה, אבל ממשיכה:" רוצה שנהיה שותפים במסע? אני כבר הרבה זמן רוצה לצאת למסע פוקימונים משלי." היא אומרת וקצת מסמיקה.
מה תעשה?" איך תגיב?
תומר
"באמת! אוי זה גדול!" היא אומרת ומוחאת כף בשמחה."רוצה לראות את כל הפוקימונים שלי? בוא נלך החוצה." היא אומרת בחיוך ערמומי ואתה עוקב אחריה בסקרנות, מצפה לראות שם איזה אגדי, אבל כשאתם יוצאים לחצר האחורית אתה רואה רק זוג של איווים קטנטנים וחמודים, צ'יקוריטה אחת, וגם דרטיני קטן וחמוד. אתה מנסה להראות מתלהב ולא ממש הולך לך, כשלפתע מופיע מאחורי הבית פרפר גדול בצבעי חום ולבן, שאתה לא מזהה. אתה בודק אץ הפרפר בפוקדקס, והוא אומר:
מות'ים, פוקימון עש הלילה הצורה הזכרית המפותחת של בורמי. מת'ים נחשב לבעל קשרים טובים עם ווספקווינים, ולכן הוא משמש חוקרים במציאת טירת הענבר. בגלל שרוב הבורמים הם נקבות, מות'ים נחשב פוקימון מדיר מאוד שלא קל להשיג.
איך תגיב? מה תעשה?
תומר
"נראה לך? הם הפוקימונים הכי אהובים עליי. אני לא אוותר עליהם בחיים." היא אומרת אחרי שאתה שואל אם אתה יכול אחד מהאיווים שלה."טוב, רק רגע, אני אלך להתארגן ונצא, טוב?" היא אומרת בחיוך ואתה מתסכל עליה נכנסת הביתה. היא יוצאת תוך חמש דקות כשהיא לבושה במכנסי ג'ינס, מגפי עבודה, וגופייה. "רגע," היא מחייכת וחוזרת תוך דקה עם תיק כמו שלך רק בצבע סגול וכובע מצחייה אדום עם ציור של ברק עליו."טוב, חזרו!" היא אומרת, ומחזירה את כל הפוקימונים שלה לפוקדורים שלהם."טוב, אפשר ללכת." היא אומרת בגאווה.
איך תגיב? מה תעשה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תומר
'חבל שלא השארתי אותה בשריפה...' אתה חושב לעצמך ומגחך קלות. "מה כל כך מצחיק?" שואלת אותך מייקה בתמימות , ואתה אומר לה זאת בדיחה שאביך סיפר לך מזמן, אך היא לא ממש משתכנעת, ובודקת את החולצה שלה, לראות אם יש עליה משהו. פתאום אתה שומע קול בראשך שאומר 'לא יפה!' ואתה מרגיש חבטה חזקה מאחוריך שגורמת לך לזעוק בכאב. "מה קרה?" שואלת מייקה ואתה מסתובב ורואה פוקימון קטן בצבעי כחוך ואדום,שמזכיר לך שועל. מייקה בודקת את הפוקימון בפוקדור, והוא אומר:
ריאולו, פוקימון שועל האנוביס. לריאולו יש יכולת של הילה, וזאת אומרת שהוא יכול לתקשר עם בני האדם בתוך מוחם. ההתפתחות שלו, לוקאריו, הוא פוקימון חזק מאוד. פוקימון זה מגיע מסינו.
אומר הפוקדקס ונודם."וואו, אני ממש רוצה אותו!" אומרת מייקה ומוציאה את צ'יקוריטה.
מה תעשה? איך תגיב?
גלעד
אתה בודק אם ווינזאור בסדר, והוא עונה לך בהנהון, ואתה שמח."אבקה רעילה!" אתה פוקד על ווינזאור והוא שולח אבקה סגולה, שמעט מפחידה את גרווליט."תבטל את זה עם גלגל להבה!" אומר מייקי וגרווליט נעטף בלהבות כתומות ורותחות ששורפות את האבקה. לפתע, עולה לך רעיון. אתה פוקד על ווינזאור להשתמש בזרע עלוקה, והוא יורה מאמצע הפרח שלו זרע, שפוגע בגרווליט. בהתחלה לא קורה כלום, אבל לפתע גרווליט מתכסה במצח ירוק ונעטף בחשמל אדום שפוגע בגרווליט. לפתע, ווינזאור פולט מפיו מעין קוצים סגולים שפוגעים בגרווליט ישירות.
ווינזאור למד עוקץ רעל.
אומר הפוקדקס.
איך תגיב? מה תעשה?
איתי
"וואו, סקורפי, אתה בסדר?" אתה שואל את סקורפי בדאגה והוא עונה לך חלושות שהוא בסדר. לפתע, הוא מתעלף." אוקיי, תריך לקחת אותך לריפוי." אתה אומר ומרים אותו בידיים. אתה רץ אל מרכז הפוקימונים העירוני, כשלוקאריו לצידך. כשאתה מיגע האחות ג'וי אומרת:" אוקיי, צריך לקחת אותו לחדר ריפוי. הוא שלך?" שואל האחות ג'וי בדאגה ואתה עונה לה שלא. היא אומרת לך:" אוקיי, זה בסדר. תוך כמה דקות הוא יהיה בסדר." היא אומרת ובאמת תוך כמה דקות, סקורפי חוזר אלייך בחיוך ונותן לך חיבוק."אתה רוצה להצטרף אליי?" אתה שואל אותו אחר כך, בשמחה, והוא מניד בראשו בשמחה.
איך תגיב? מה תעשה?
ג'ייק
'זה הזמן שלי.' אתה חושב לעצמך בחיוך, ונוקש על דלת המעבדה."היכנס!" אתה שומע קול, ופותח את דלת המעבדה בהתרגשות. בפנים אתה רואה איש זקן לבוש בחלוק לבן שמחייך אלייך, ולצידו דרקון כתום עם כנפיים זעירות שמחייך אלייך גם הוא. האיש הזקן אומר:" שלום, אתה בטח ג'ייק. אני הפרופסור אוק, אבל את היכול לקרוא לי פשוט אוק. אני מבין שבאת לכאן לקבל את הפוקימון הראשון שלך. אז, הנה הוא." אומר הפרופסור ומושיט לך פוקדור אדום לבן.
איך תגיב? מה תעשה?
"ואם אני רוצה אותו?" אשאל את מייקה ואז אוציא את סטרביה החוצה, "תקוף את ריאולו הקטן במתקפת כנף!" אגיד לסטרביה במהירות.תומר
'חבל שלא השארתי אותה בשריפה...' אתה חושב לעצמך ומגחך קלות. "מה כל כך מצחיק?" שואלת אותך מייקה בתמימות , ואתה אומר לה זאת בדיחה שאביך סיפר לך מזמן, אך היא לא ממש משתכנעת, ובודקת את החולצה שלה, לראות אם יש עליה משהו. פתאום אתה שומע קול בראשך שאומר 'לא יפה!' ואתה מרגיש חבטה חזקה מאחוריך שגורמת לך לזעוק בכאב. "מה קרה?" שואלת מייקה ואתה מסתובב ורואה פוקימון קטן בצבעי כחוך ואדום,שמזכיר לך שועל. מייקה בודקת את הפוקימון בפוקדור, והוא אומר:
ריאולו, פוקימון שועל האנוביס. לריאולו יש יכולת של הילה, וזאת אומרת שהוא יכול לתקשר עם בני האדם בתוך מוחם. ההתפתחות שלו, לוקאריו, הוא פוקימון חזק מאוד. פוקימון זה מגיע מסינו.
אומר הפוקדקס ונודם."וואו, אני ממש רוצה אותו!" אומרת מייקה ומוציאה את צ'יקוריטה.
מה תעשה? איך תגיב?
תומר
"ואם אני רוצה אותו?" אתה שואל מעט ברשעות ומוציא את סטארביה."סטארביה, מתקפת כנף!" אתה אומר, וסטארביה שלך יוצא במתקפת כנף אל עבר ריאולו, כשלפתע פוגעים בסטארביה עלי תער."שלא תעז!" אומרת מייקה במבט רצחני ופוקדת:" צ'יקוריטה, עוד פעם עלי תער!" אבל עכשיו אתה מוכן, ואתה פוקד על סטארביה להשתמש באס אווירי, שמבטל את עלי התער ופוגע קשות בצ'יקוריטה. אתה פוקד על סטארביה להשתמש גם במצקפה מהירה על צ'יקוריטה, שמתעלף משילוב שתי המתקפות. לפתע, פוגעים בארבעתכם כולל אתה ומייקה, ארבעה כדורים זוהרים כחלחלים. אתה מסתובב, וראה שעכשיו ליד ריאולו עומדים שני לוקאריוים גדולים, שעומדים באיום.
איך תגיב? מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)