ווינזאור גם מתחזק (שואב) מהפגיע של הזרע עלוקה בגראוליט? או שזה רק במשחקים?
ודרך אגב, אם הוא יחליט להשתמש שוב בגלגל להבה יש לי תגובה בשביל זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
"ואו ווינזאור! זה נהדר! למדת מתקפה חדשה." אני אומר לו.
אני חושב לרגע האם המתקפה החדשה יכולה לעזור לי, ואני מחליט שכן כי היא גם עשוייה לגרום להרעלה.
אני אומר לווינזאור: "טוב, אני צריך שתסמוך עלי עכשיו בסדר? תשתמש שוב באבקה רעילה!"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תומר
"צאי וולקרונה!" אתה קורא בקול ווולקרונה יוצאת מהפוקדור בשמחה. אתה פוקד עליה להשתמש בסופה, וולקרונה שולחת גלי הלם כחלחלים אל עבר הלוקאריוים, שקצת נראים חוששים אבל משתמשים בחבטת עצם ומבטלים את המתקפה. הלוקאריו הימני יוצא אל במהירות גבוהה ואתה מזהה שהוא משתמש במתקפה מהירה, והלוקאריו השני שולח כדור הילה אל עבר סטארביה. בינתיים, אתה בודק את לוקאריו בפוקדקס, והוא עונה:
לוקאריו, פוקימון שועל ההילה והצורה המפותחת של ריאולו. לוקאריו הוא פוקימון חזק מאוד גם בגלל שילוב הסוגים החזק וגם בגלל מתקפות שהופכות את לוקאריו לעוצמתי במיוחד. לוקאריו בא מסינו.
אומר הפוקדקס ונודם לגמרי.
מה תעשה? איך תגיב?
גלעד
"אני צריך שתסמוך עליי בסדר ווינזאור?" אתה שואל את ווינזאור והוא מהנהן אלייך בחיוב. אתה פוקד עליו להשתמש באבקה רעילה והוא מסתכל עלייך בהשתוממות אבל שולח את האבקה אל גרווליט, כשגרווליט פתאום מקבל עוד התקף של הברקים האדומים אבל מספיק ברגע האחרון להשתמש ליצור אש בפיו ולהשתמש בגלגל להבה.
מה תעשה? איך תגיב?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"סטארביה כנס לתוך הכדור הילה עם אס אווירי ואז שוב אס אווירי על לוקאריו ואת וולקרונה תתקפי בגלגל להבה את הלואריו הימיני!" אפקוד על שני הפוקימונים שלי.תומר
"צאי וולקרונה!" אתה קורא בקול ווולקרונה יוצאת מהפוקדור בשמחה. אתה פוקד עליה להשתמש בסופה, וולקרונה שולחת גלי הלם כחלחלים אל עבר הלוקאריוים, שקצת נראים חוששים אבל משתמשים בחבטת עצם ומבטלים את המתקפה. הלוקאריו הימני יוצא אל במהירות גבוהה ואתה מזהה שהוא משתמש במתקפה מהירה, והלוקאריו השני שולח כדור הילה אל עבר סטארביה. בינתיים, אתה בודק את לוקאריו בפוקדקס, והוא עונה:
לוקאריו, פוקימון שועל ההילה והצורה המפותחת של ריאולו. לוקאריו הוא פוקימון חזק מאוד גם בגלל שילוב הסוגים החזק וגם בגלל מתקפות שהופכות את לוקאריו לעוצמתי במיוחד. לוקאריו בא מסינו.
אומר הפוקדקס ונודם לגמרי.
מה תעשה? איך תגיב?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תומר
אתה פוקד על סטארביה להשתמש באס אווירי כדי לבטל את כדור ההילה, והוא עושה זאת ומבטל את כדור ההילה של לוקאריו, וממשיף ישירות אליו. אתה פוקד עליו להשתמש עוד פעם באס אווירי, מה שיוצר אס אווירי כפול וחזק. אבל, לוקאריו מתחמק ומשתש באגרוף דינמי על סטארביה התשוש מהשריפה, וסטארביה נופל על הקרקע, מעולף (סטארביה גם שאף עשן בשריפה וזה לא ממש תרם לבריאות שלו.) בינתיים, אתה פוקד על ווקלרונה להשתמש בגלגל להבה, אבל לוקאריו משתמש בהגנה שוולקרונה לא מצליח לחדור.. לפתע, ריאולו הקטן פוגע בוולקרונה עם טופר מתכת, ומיד אחריו לוקאריו השני משתמש בכדור הילה על וולקרונה, שנופל על הקרקע תשוש, אבל בכל זאת קם במאמץ רב. לפתע, מייקה קוראת "טוטודייל, אקדח מים!" ואתה רואה שהיא הוציאה את טוטודייל והוא עכשיו משתמש באקדח מים על ריאולו. אתה מסתכל עליה והיא מחייכת אליך חיוך רחב.
איך תגיב? מה תעשה?
גלעד
"עכשיו ווינזאור! עוקץ רעל!" אתה פוקד על ווינזאור וווינזאור שולח עוקצים סגולים על גרווליט, שנפגע קשות ונופל על הקרקע,אבל למזלו של מייקי הוא לא מורעל."עכשיו, עלי תער!" אתה קורא בקול, ווינזאור שולח עלי תער ירוקים שפוגעים קשות בגרווליט לפני שהוא מספיק לקום, והוא נופל על הקרקע, מעולף."חזור גרווליט!" מייקי אומר ואומר לך:" זה היה קרב מעולה, אבל בפעם הבאה שניפגש אני אכסח לך את הצורה!" אומר מייקי בחיוך ובטון לוחמני והולך משם.
איך תגיב? מה תעשה? (אמרתי לי בה"פ שאתה שומר שבת, אז תגיב אחרי השבת.)
ג'ייק
"תודה רבה אדוני, אני מבטיח שאני בו את השימוש הטוב ביותר, ואנצח בליגה!" אתה אומר לפרופסור בחיוך ומתכונן לצאת מהמעבדה, אך הפרופסור עוצר בעדך:" חכה, לפני שאתה הולך, אני צריך לתת לך עוד משהו." הוא אומר ומושיט לך פוקדקס וחמישה פוקדורים ריקים."תודה רבה!" אתה אומר שוב ויוצא החוצה. אתה מסתכל על הפוקדור שלך וחושב:'מעניין איזה פוקימון נמצא שם' אתה חושב, ולא מספיק לסיים משפט וכבר אתה מרגיש גל חשמלי, ואתה רואה פיצ'ו קטן בעשב. אתה מחליט לחסל אותו ואומר:" צא פוקדור!" ומתוך הפוקדור יוצא צ'אריזארד אימתני.
איך תגיב? מה תעשה?
איתי
"מעולה! צא פוקדור!" אתה אומר וזורק על סקורפי פוקדור הפוקדור מתחיל להתנדנד:
1...2....3... מזל טוב! תפסת סקורפי!
אתה שמח מאוד על התפיסה ומוציא את סקורפי. כשאתה מוציא אותו הוא אומר לך:"סקור, סקורפי סקור, פי סקור סקורפי." אתה לא מבין ולפתע הפוקדקס שלך מצפצף:" סקורפי אומר:" עכשיו כשתפסת אותי, אפשר ללכת להלחם במי שתקף אותי וללמד אותם לקח." אומר הפוקדקס ונודם ואתה גילית שהפוקדקס יכול להיות גם מתרגם פוקימונים. אתה מהנהן לסקורפי בחיוב, והוא מוביל אותך החוצה, בחוץ הוא נכנס לתוך היער, ואתה הולך מרחק של איזה מאתיים מטר עד שאתה רואה חבורה של זנגוסים בעשבים הגבוהים. כשהם רואים את סקורפי הם מחייכים בצורה מרושעת.
איך תגיב? מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 06-24-2011 בשעה 07:16 PM
נערך לאחרונה על ידי lucario, 06-24-2011 בשעה 07:51 PM
אני אחזיר את סטארביה במהירות לפוכדור שלו כדי שלא יפגע בזמן שהוא מעולף, "וולקרונה תשתמש ביום שמש ואז בגחלת לעבר שלושת הפוקימונים האלה!" אפקוד על וולקרונה.תומר
אתה פוקד על סטארביה להשתמש באס אווירי כדי לבטל את כדור ההילה, והוא עושה זאת ומבטל את כדור ההילה של לוקאריו, וממשיף ישירות אליו. אתה פוקד עליו להשתמש עוד פעם באס אווירי, מה שיוצר אס אווירי כפול וחזק. אבל, לוקאריו מתחמק ומשתש באגרוף דינמי על סטארביה התשוש מהשריפה, וסטארביה נופל על הקרקע, מעולף (סטארביה גם שאף עשן בשריפה וזה לא ממש תרם לבריאות שלו.) בינתיים, אתה פוקד על ווקלרונה להשתמש בגלגל להבה, אבל לוקאריו משתמש בהגנה שוולקרונה לא מצליח לחדור.. לפתע, ריאולו הקטן פוגע בוולקרונה עם טופר מתכת, ומיד אחריו לוקאריו השני משתמש בכדור הילה על וולקרונה, שנופל על הקרקע תשוש, אבל בכל זאת קם במאמץ רב. לפתע, מייקה קוראת "טוטודייל, אקדח מים!" ואתה רואה שהיא הוציאה את טוטודייל והוא עכשיו משתמש באקדח מים על ריאולו. אתה מסתכל עליה והיא מחייכת אליך חיוך רחב.
איך תגיב? מה תעשה?
איתי
"מה עשיתם לסקורפי?!" אתה שואל את הזנגוס בזעם, אך הם רק מחייכים באיום, ומתקרבים אלייך עם חיוך מרושע על פניהם. כשהם מתקרבים אתה רואה שיש שם שלושה, אך לך יש רק פוקימון אחד בחוץ, לכן אתה מוציא את לוקאריו, והזנגוס עוצרים ומסתכלים על לוקאריו בחשש. אתה פוקד על לוקאריו להשתמש באגרוף ממוקד על שלושתם, ובא לפקוד גם על סקורפי אך נזכר שאתה לא יודע את מתקפותיו. אתה מוציא את הפוקדקס שלך, מכוון על סקורפי והוא אומר:
סקורפי, פוקימון עקרב היער. סקורפי בדרך כלל ביערות, וחוקרים מאמינים שפעם הוא היה פוקימון רעל טהור, אך בגלל שהוא שהה בחברתם של פוקימוני חרק, הוא נהפך להיות כמוהם פוקימון חרק. סקורפי מגיע מסינו. סקורפי שלך יודע: עוקץ רעל, נשיכה, טיל סיכות, ניב רעל, ומספרי אקס. סקורפי הוא זכר.
אומר הפוקדקס ונודם. בזמן שבדקת את סקורפי לוקאריו השתמש באגרוף ממוקד שלוש פעמים, אחד על כל זנגוס, ופגע בשלושתם נזק קשה בגלל יתרון הסוגים. אבל שלושת הזנגוס התאוששו ועכשיו הם רצים אל לוקאריו בריצה מהירה ועם טפרים שלופים, ואתה חושש שהם מתכוונים להשתמש בטופר ריסוק.
איך תגיב? מה תעשה?
ג'ייק
"צ'אריזארד! שולט!" אתה אומר בשמחה ואומר לצ'אריזארד:" אוקיי צ'אריזארד, אני המאמן שלך ג'ייק. מה שלומך? אני רק אבדוק את המתקפות שלך." אתה אומר וצ'אריזארד מהנהן בראשו. סימן שהוא מסכים. אתה שולף את הפוקדקס מהתיק והוא אומר:
צ'אריזארד, פוקימון דרקון הלהבה. צ'אריזארד חי בהרים, ולכן תעופה תוך כדי שילוב תמרונים אוויריים זה בגנים שלו. צ'אריזארד מגיע מקנטו והוא ההתחלתי של המחוז. צ'אריזארד יודע: גחלת, הצלפת זנב, נהמה, נשיכה, ניב אש, אגרוף אש ומתקפת כנף. צ'אריזארד הוא זכר.
אומר הפוקדקס ונודם לגמרי. אתה מחייך לעצמך ומסתכל על הדשא ליד המעבדה. אתה רואה בדשא כמה דיגלט מבצבצים מחוריהם, כמה פ'ידגיוטו עפים גבוה למעלה, אבל תופס לך את העין במיוחד ריידון ששוכב ליד העצים ונראה כאילו הוא ישן.
איך תגיב? מה תעשה?
תומר
וולקרונה לא יודעת יום בהיר. היא יודעת זריחה (morning sun)
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור מחשש שהוא יפגע, ואכן סטארביה לא נפגע במזל מכדור הילה ששלח אחד הלוקאריו, שנועד להרוג. אתר פוקד על וולקרונה בזעם להשתמש ביום בהיר, אך היא לא מבינה מה אתה רוצה ומסתכלת עלייך בתימהון. אבל, היא לא מאכזבת אותך: היא משתמשת בזריחה, והלוקאריו וריאולו הקטן מסתנוורים. בינתיים, מייקה מנצלת את ההזדמנות ופוקדת על טוטודייל להשתמש באקדח מים. טוטודייל משתמש באקדח מים על ריאולו שנופל ארצה. וולקרונה עדיין משתמשת בזריחה, אבל במקביל היא שולחת גחלת על לוקאריו. הגחלת נראית לך גושית מאוד, ואתה פוקד עליה לשלוח עוד אחת. בפעם הזאת הגחלת רק מעט גושית, אבל היא פוגעת בלוקאריו קשות.
איך תגיב? מה תעשה?
"בוא נתפוס אותו..." אמלמל לעצמי ואז אזרוק פוכדור ריק על לוקאריו הפצוע, "וולקרונה אם הוא יוצא מהפוכדור תתקפי ישירות בגלגל להבה אותו!" אפקוד על וולקרונה.תומר
וולקרונה לא יודעת יום בהיר. היא יודעת זריחה (morning sun)
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור מחשש שהוא יפגע, ואכן סטארביה לא נפגע במזל מכדור הילה ששלח אחד הלוקאריו, שנועד להרוג. אתר פוקד על וולקרונה בזעם להשתמש ביום בהיר, אך היא לא מבינה מה אתה רוצה ומסתכלת עלייך בתימהון. אבל, היא לא מאכזבת אותך: היא משתמשת בזריחה, והלוקאריו וריאולו הקטן מסתנוורים. בינתיים, מייקה מנצלת את ההזדמנות ופוקדת על טוטודייל להשתמש באקדח מים. טוטודייל משתמש באקדח מים על ריאולו שנופל ארצה. וולקרונה עדיין משתמשת בזריחה, אבל במקביל היא שולחת גחלת על לוקאריו. הגחלת נראית לך גושית מאוד, ואתה פוקד עליה לשלוח עוד אחת. בפעם הזאת הגחלת רק מעט גושית, אבל היא פוגעת בלוקאריו קשות.
איך תגיב? מה תעשה?
תומר
אתה זורק על ריאולו הפצוע פוקדור, אבל הוא נשבר! "מה-" אתה אומר ופתאום אתה שומע מישהו:" היי! מה עשיתם לפוקימונים שלי?! צאו מאצ'ופ ומדיצ'אם!" אומר הקול ואתה מסתובב ורואה איש שנראה מתאגרף ולידו מאצ'ופ ומדיצ'אם, נשראים זועמים מאוד.
מה תעשה? איך תגיב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)