Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    תומר

אל תדאג... יש לך פוקימון טוב אחד, אני מבטיח שיהיה עוד.

"הא! זה לא יקרה! חזור ריאולו! לוקאריו, תשתמשו בכדור הילה! מאצ'אמפ, פיצוץ ממוקד! מדיצ'אם, קרן על חושית!" אומר האיש וכל המתקפות האלה דוהרות אל וולקרונה וטוטודייל, שנופלים מעולפים וגם אתם נופלים. כשהעשן מתפזר אתה רואה את האיש עומר מעלייך ומאצ'אמפ שלו עומר לידו.

איך תגיב? מה תעשה?
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    תומר

אל תדאג... יש לך פוקימון טוב אחד, אני מבטיח שיהיה עוד.

"הא! זה לא יקרה! חזור ריאולו! לוקאריו, תשתמשו בכדור הילה! מאצ'אמפ, פיצוץ ממוקד! מדיצ'אם, קרן על חושית!" אומר האיש וכל המתקפות האלה דוהרות אל וולקרונה וטוטודייל, שנופלים מעולפים וגם אתם נופלים. כשהעשן מתפזר אתה רואה את האיש עומר מעלייך ומאצ'אמפ שלו עומר לידו.

איך תגיב? מה תעשה?
    אני אחזיר את וולקרונה לפכודור שלו ואז אנסה להסביר שרציתי לתפוס אותם ואז גיליתי שהוא המאמן שלהם

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    תומר

"וואו, תרגע! אני סך הכול ניסיתי לתפוס אותם. לא ידעתי שהם שלך." אתה אומר לו והוא מחייך פתאום:" זה בסדר. אני צ'אק. מי אהת?" האיש אומר ומושיט לך יד כדי לעזור לך לקום. אתה עונה לו את שמך וומתעזר בידו כדי לקום מהרצפה, ואז אתה מחזיר את וולקרונה."היי איפה הילדה שהייתה פה קודם?" שואל צ'אק בתימהון, ואתה מסתכל ולא רואה את מייקה בשום מקום!

מה תעשה? איך תגיב?

4. משתמש מנוסה
    תומר

"וואו, תרגע! אני סך הכול ניסיתי לתפוס אותם. לא ידעתי שהם שלך." אתה אומר לו והוא מחייך פתאום:" זה בסדר. אני צ'אק. מי אהת?" האיש אומר ומושיט לך יד כדי לעזור לך לקום. אתה עונה לו את שמך וומתעזר בידו כדי לקום מהרצפה, ואז אתה מחזיר את וולקרונה."היי איפה הילדה שהייתה פה קודם?" שואל צ'אק בתימהון, ואתה מסתכל ולא רואה את מייקה בשום מקום!

מה תעשה? איך תגיב?
    "שתמות." אומר לו ואז אגחך, "רוצה לחפש אותה?" אשאל אותו ואם הוא יענה שכן אז אחפש איתו את מייקה.

5. משתמש מנוסה
    תומר

אתה אומר לו:" למי אכפת? שתתפגר מצידי." ואתה לא מספיק לסיים משפט והאיש נותן לך מכה חזקה בחזה."אל תגיד את זה שוב! אנחנו הולכים לחפש אותה." אומר האיש ומאצ'אמפ שלו מהנהן בהסכמה."אוקיי, אבל נראה ליש נצטרך עזרה כדי למצוא אותה. צא לוקאריו!" אומר האיש ולוקאריו יוצא מהפוקדור, שמח."תשתמש בהילה כדי למצוא את הילדה שהייתה פה קודם." אומר צ'אק, ולוקאריו מתרכז כמה רגעים אבל לפתע מתחיל לרוץ אל היער.

איך תגיב? מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    תומר

אתה אומר לו:" למי אכפת? שתתפגר מצידי." ואתה לא מספיק לסיים משפט והאיש נותן לך מכה חזקה בחזה."אל תגיד את זה שוב! אנחנו הולכים לחפש אותה." אומר האיש ומאצ'אמפ שלו מהנהן בהסכמה."אוקיי, אבל נראה ליש נצטרך עזרה כדי למצוא אותה. צא לוקאריו!" אומר האיש ולוקאריו יוצא מהפוקדור, שמח."תשתמש בהילה כדי למצוא את הילדה שהייתה פה קודם." אומר צ'אק, ולוקאריו מתרכז כמה רגעים אבל לפתע מתחיל לרוץ אל היער.

איך תגיב? מה תעשה?
    'באסה, הוא מצא אותה...' אחשוב לעצמי ואז ארוץ עם האיש אחרי לוקאריו כי הוא מצא את הילדה שרציתי שתפגר.

7. משתמש מנוסה
    תומר

"באסה," אתה חושב לעצמך, אבל בכל זאת רץ עם לוקאריו לתוך היער. תוך כמה שניות אתם מגיעים לקרחת יער ורואים את מייקה קשורה לעץ ופיה כפות. אתם רצים לשחרר אותה, וברגע שאתם משחררים את פיה היא צועקת:" תברחו! זאת מלכודת!" ואתם שומעים קול" הרבה זמן לא נפגשים.. ידיד ותיק."ומאחורי העצים יוצא איש, בגלימה שחורה, ולידו עוד אנשים." תראו תראו, זה המסכה." אומר צ'אק בזעם ומתכונן לקרב, אך האיש אומר:" הא! קודם תצטרך להתמודד עם החיילים שלי!" הוא אומר ומצביע אליכם. ברגע שהוא מצביע כל החיילים שולפים פוקדורים ותוך חמש שניות אתם מוקפים." מה נעשה? אין לי פוקימונים!" אתה אומר בלחץ והוא אומר:" אוקיי, קח, מתנה." הוא אומר ומושיט לך פוקדור.

,

8. משתמש מנוסה
    תומר

"באסה," אתה חושב לעצמך, אבל בכל זאת רץ עם לוקאריו לתוך היער. תוך כמה שניות אתם מגיעים לקרחת יער ורואים את מייקה קשורה לעץ ופיה כפות. אתם רצים לשחרר אותה, וברגע שאתם משחררים את פיה היא צועקת:" תברחו! זאת מלכודת!" ואתם שומעים קול" הרבה זמן לא נפגשים.. ידיד ותיק."ומאחורי העצים יוצא איש, בגלימה שחורה, ולידו עוד אנשים." תראו תראו, זה המסכה." אומר צ'אק בזעם ומתכונן לקרב, אך האיש אומר:" הא! קודם תצטרך להתמודד עם החיילים שלי!" הוא אומר ומצביע אליכם. ברגע שהוא מצביע כל החיילים שולפים פוקדורים ותוך חמש שניות אתם מוקפים." מה נעשה? אין לי פוקימונים!" אתה אומר בלחץ והוא אומר:" אוקיי, קח, מתנה." הוא אומר ומושיט לך פוקדור.
    'הלוואי שזה יהיה לוקאריו...' אחשוב ואז אוציא את הפוקימון החוצה, 'מעניין מי זה...' אחשוב ואז אבדוק את המתקפות של הפוקימון כדי לגלות איזה מתקפות הוא יודע.

9. משתמש מנוסה
    תומר

"הלוואי שזה יהיה לוקאריו.." אתה חושב בתקווה וזורק את הפוקדור באוויר. מתוך הפוקדור יוצאת הילה אדומה שמתבהרת ללבנה והופכת להיות טייראניטאר גדול ששואג בעוצמה ומפחיד מאוד את החיילים, אבל הם מתעשתים וזורקים פוקדורים באוויר, שמהם יוצאים גולבאטים. אתה מחייך בשמחה למראה טייראניטאר ובודק אותו בפוקדקס, והוא אומר:
    טייראניטאר, פוקימון דיונזאור האדמה וההתפתחות האחרונה של לארביטאר. טייראניטאר הוא פוקימון מאוד חזק, ואין הרבה כאלה בטבע. טייראניטאר יודע: אבנים חדות, נשיכה, גלישת סלעים, זעם דרקון, אגרוף מגה, קבר חול, וחפירה.טייראניטאר הוא זכר.
    אומר הפוקדקס ונדום. והחיילים לא מבזבזים זמן:" גולבאט, חיתוך אוויר!" הם קוראים ועשרים חיתוכי אוויר עפים לעבר טייראניטאר.

איך תגיב? מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    תומר

"הלוואי שזה יהיה לוקאריו.." אתה חושב בתקווה וזורק את הפוקדור באוויר. מתוך הפוקדור יוצאת הילה אדומה שמתבהרת ללבנה והופכת להיות טייראניטאר גדול ששואג בעוצמה ומפחיד מאוד את החיילים, אבל הם מתעשתים וזורקים פוקדורים באוויר, שמהם יוצאים גולבאטים. אתה מחייך בשמחה למראה טייראניטאר ובודק אותו בפוקדקס, והוא אומר:
    טייראניטאר, פוקימון דיונזאור האדמה וההתפתחות האחרונה של לארביטאר. טייראניטאר הוא פוקימון מאוד חזק, ואין הרבה כאלה בטבע. טייראניטאר יודע: אבנים חדות, נשיכה, גלישת סלעים, זעם דרקון, אגרוף מגה, קבר חול, וחפירה.טייראניטאר הוא זכר.
    אומר הפוקדקס ונדום. והחיילים לא מבזבזים זמן:" גולבאט, חיתוך אוויר!" הם קוראים ועשרים חיתוכי אוויר עפים לעבר טייראניטאר.

איך תגיב? מה תעשה?
    "אבנים חדות טייראניטאר ואז זעם דרקון על הגולבאטים!" אפקוד על טייראניטאר, "הוא שלי?" אשאל את מי שנתן לי אותו.

11. משתמש מנוסה
    תומר

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש באבנים חדות על הגולבאטים, וטיייראניטאר יורה מגופו שבבי אבנים שפוגעים בצורה בינונית בגולבאטים. אתה פוקד עליו להשתמש בזעם דרקון והוא שלוח קרן אנרגיה אדומה שמעלפת שני גולבאטים. מתלהב מכוחו של טייראניטאר אתה שואל את צ'אק:" הוא שלי?" וצ'אק עונה לך:" קודם תשרוד את הקרב הזה, אחר כך נראה." לפתע, הוגלבאטים הניותרים מתקרבים לטייראניטאר עם מתקפת כנף.

איך תגיב? מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    תומר

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש באבנים חדות על הגולבאטים, וטיייראניטאר יורה מגופו שבבי אבנים שפוגעים בצורה בינונית בגולבאטים. אתה פוקד עליו להשתמש בזעם דרקון והוא שלוח קרן אנרגיה אדומה שמעלפת שני גולבאטים. מתלהב מכוחו של טייראניטאר אתה שואל את צ'אק:" הוא שלי?" וצ'אק עונה לך:" קודם תשרוד את הקרב הזה, אחר כך נראה." לפתע, הוגלבאטים הניותרים מתקרבים לטייראניטאר עם מתקפת כנף.

איך תגיב? מה תעשה?
    "תשמיד אותם בעזרת גלישת סלעים ואז שתהיה קרב אליהם תתקוף באבנים חדות!" אפקוד על טרייניטר.

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

"עכשיו ווינזאור! עוקץ רעל!" אתה פוקד על ווינזאור וווינזאור שולח עוקצים סגולים על גרווליט, שנפגע קשות ונופל על הקרקע,אבל למזלו של מייקי הוא לא מורעל."עכשיו, עלי תער!" אתה קורא בקול, ווינזאור שולח עלי תער ירוקים שפוגעים קשות בגרווליט לפני שהוא מספיק לקום, והוא נופל על הקרקע, מעולף."חזור גרווליט!" מייקי אומר ואומר לך:" זה היה קרב מעולה, אבל בפעם הבאה שניפגש אני אכסח לך את הצורה!" אומר מייקי בחיוך ובטון לוחמני והולך משם.

איך תגיב? מה תעשה? (אמרתי לי בה"פ שאתה שומר שבת, אז תגיב אחרי השבת.)
    הי כולם! קבלו שבוע טוב ממני!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני משבח את וינזאור על הקרב הנהדר שהוא נתן, ואז אני חושב רגע ואני שואל את הילד: "רגע, המפסיד לא אמור לשלם למנצח?"
    אחרי התגובה שלו (לא משנה לי גם אם הוא לא ישלם) אני אמשיך בדרכי לדרך הראשונה יחד עם וינזאור, שמח וטוב לב עם פוקימון כל כך נהדר כמוהו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    איתי

"מה עשיתם לסקורפי?!" אתה שואל את הזנגוס בזעם, אך הם רק מחייכים באיום, ומתקרבים אלייך עם חיוך מרושע על פניהם. כשהם מתקרבים אתה רואה שיש שם שלושה, אך לך יש רק פוקימון אחד בחוץ, לכן אתה מוציא את לוקאריו, והזנגוס עוצרים ומסתכלים על לוקאריו בחשש. אתה פוקד על לוקאריו להשתמש באגרוף ממוקד על שלושתם, ובא לפקוד גם על סקורפי אך נזכר שאתה לא יודע את מתקפותיו. אתה מוציא את הפוקדקס שלך, מכוון על סקורפי והוא אומר:

סקורפי, פוקימון עקרב היער. סקורפי בדרך כלל ביערות, וחוקרים מאמינים שפעם הוא היה פוקימון רעל טהור, אך בגלל שהוא שהה בחברתם של פוקימוני חרק, הוא נהפך להיות כמוהם פוקימון חרק. סקורפי מגיע מסינו. סקורפי שלך יודע: עוקץ רעל, נשיכה, טיל סיכות, ניב רעל, ומספרי אקס. סקורפי הוא זכר.

אומר הפוקדקס ונודם. בזמן שבדקת את סקורפי לוקאריו השתמש באגרוף ממוקד שלוש פעמים, אחד על כל זנגוס, ופגע בשלושתם נזק קשה בגלל יתרון הסוגים. אבל שלושת הזנגוס התאוששו ועכשיו הם רצים אל לוקאריו בריצה מהירה ועם טפרים שלופים, ואתה חושש שהם מתכוונים להשתמש בטופר ריסוק.

איך תגיב? מה תעשה?
    "סקורפי, תשתמש בניב רעל על כל אחד, תנסה להרעיל אותם!" אצעק אל סקורפי.
    "לוקאריו, תעזור לו, אגרוף ממוקד!" אצעק אל לוקאריו.

15. משתמש מנוסה
    מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי בלונדון...

תומר

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש בגלישת סלעים על הגולבאטים, והוא יוצר מעין צוק ומתחיל לגלוש עליו במהירות אדירה. טייראניטאר פוגע בעוצמה בגולבאט אחד, והוא נופל על הקרקע פצוע קשה. הגולבאט מתאושש ויוצא עם כל שאר למתקפת כנף, שפוגעת ישירות בטייראניטאר והוא נפצע קשה אבל מתאושש. אתה פקד עליו להשתמש באבנים חדות והוא מוציא קוצי אבן מהקרקע, ושולח אותם אל הגולבאטים שנפגעים לא כל כך קשה וממשיכים לעופף במקום. לפתע אחד מהגולבאטים זוהר....גולבאט התפתח לקרובאט! קרובאט נראה מרוצה ויוצא אל טייראניטאר עם הצלבת רעל.

איך תגיב? מה תעשה?

גלעד

"היית מעולה ווינזאור!" אתה אומר בשמחה ווינזאור נראה מחויך ושמח. מייקי בא ללכת אבל לפני זה אתה שואל אותו:" רגע, המפסיד לא אמור לשלם למנצח?" אתה שואל והוא מסתכל עלייך בזלזול ואומר:" לא... מי הכניס לך את זה לראש?" הוא שואל בזלזול ומגחך לעצמו. אתה מתעצבן, מחזיר את ווינזאור ומתחיל ללכת בעצמך, כשלפתע מייקי עוצר אותך ואומר:" היי! חשבתי על זה, ולדעתי כדאי לי שיהיה לי שותף חזק כמוך...רוצה להיות שותף שלי?" הוא שואל אותך בחיוך.

איך תגיב? מה תעשה?

איתי

אתה פוקד על סקורפי להשתמש בניב רעל, והוא יוצא אל הזנגוסים כשפיו מלא רעל, והוא פוגע באחד הזנגוסים קשות והזנגוס הזה נופל אל הקרקע פצוע אבל קם עצבני. לפתע. זנגוס אחר תוקף את סקורפי מאחורה ומציד אותו לקרקע עם טופר ריסוק, ואתה פוקד על לוקאריו להשתמש באגרוף ממוקד שפוגע ישירות בזנגוס והוא עף על אחד העצים. לפתע. שלושת הזנגוסים משחררים סילוני אש רותחים שאתה מזהה כפיצוץ אש וסילוני האש מתקרבים במהירות עצומה אל לוקאריו וסקורפי, שנראים מעט חוששים.

איך תגיב? מה תעשה?

עמוד 6 מתוך 7 ראשוןראשון ... 4567 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •