Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 103 מתוך 103
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrashRide צפה בהודעה
    תומר

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש בגלישת סלעים על הגולבאטים, והוא יוצר מעין צוק ומתחיל לגלוש עליו במהירות אדירה. טייראניטאר פוגע בעוצמה בגולבאט אחד, והוא נופל על הקרקע פצוע קשה. הגולבאט מתאושש ויוצא עם כל שאר למתקפת כנף, שפוגעת ישירות בטייראניטאר והוא נפצע קשה אבל מתאושש. אתה פקד עליו להשתמש באבנים חדות והוא מוציא קוצי אבן מהקרקע, ושולח אותם אל הגולבאטים שנפגעים לא כל כך קשה וממשיכים לעופף במקום. לפתע אחד מהגולבאטים זוהר....גולבאט התפתח לקרובאט! קרובאט נראה מרוצה ויוצא אל טייראניטאר עם הצלבת רעל.

איך תגיב? מה תעשה?
    יש מצב שאתה מעדכן את טרייניטר?
    ~~~~~~~~~~~~~
    "טרייניטר אבנים חדות כדי לחסל את הקרובאט הזה ואם הוא לא יחוסל תשתמש בגלישת סלעים!" אפקוד על טרייניטר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

"היית מעולה ווינזאור!" אתה אומר בשמחה ווינזאור נראה מחויך ושמח. מייקי בא ללכת אבל לפני זה אתה שואל אותו:" רגע, המפסיד לא אמור לשלם למנצח?" אתה שואל והוא מסתכל עלייך בזלזול ואומר:" לא... מי הכניס לך את זה לראש?" הוא שואל בזלזול ומגחך לעצמו. אתה מתעצבן, מחזיר את ווינזאור ומתחיל ללכת בעצמך, כשלפתע מייקי עוצר אותך ואומר:" היי! חשבתי על זה, ולדעתי כדאי לי שיהיה לי שותף חזק כמוך...רוצה להיות שותף שלי?" הוא שואל אותך בחיוך.

איך תגיב? מה תעשה?
    אני חושב רגע ואז אומר לו:"אתה יודע מה, לא יזיק לפחות לנסות להיות שותפים. טוב, מוסכם מבחינתי, אבל רק לניסיון." אני די מרוצה שהגיע לי רעיון כזה, ואני מושיט לו יד ללחיצה.
    אני אומר לו:"לי קוראים גלעד, וזה וינזאור. איך קוראים לך?" אני שואל בידידותיות.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    תומר

הסברתי כבר, הוא עוד לא שלך...

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש באבנים חדות, והוא שולח קוצי אבן חדים על קרובאט, שנפגע קשה ונופל על הקרקע, אבל קם מאושש. אתה פוקד על טייראניטאר להשץמש בגלישת סלעים, והוא יוצר רמפת סלע וגולש עליה ופוגע באחד הגולבאטים, ולפתע כל הגולבאטים והקרובאט יורים על טייראניטאר עוקץ רעל, והוא נופל על הקרקע, וקם. לפתע, טייראניטאר זוהר באור סגול, ונופל על הקרקע, מורעל. כל החיילים מנצלים את זה והם פוקדים על הפוקימונים שלהם להשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת, והוא נופל מעולף."טייראניטאר התעלף!" אתה אומר לצ'אק בלחץ והוא אומר:" טוב, תחזיר אותו, ותוציא את הסטארביה שלך." הוא אומר, ואתה קולט את מאצ'אמפ תוקף גולבאט אחד עם אגרוף דינמי.

איך תגיב? מה תעשה?

גלעד

"אוקיי, לא יזיק ניסיון." אתה אומר ומציג את עצמך ואת ווינזאור, ומייקי מחייך ועורך הכרות עם ווינזאור. אתה שואל את מייקי לשמו, והוא עונה לך:" אמרתי לך כבר, זוכר...? ואני רוצה שתכיר את גרווליט." הוא אומר בחיוך, וגרווליט נובח בשמחה. גרווליט מתקרב לווינזאור והם מתחילים לדבר ונראה שהם כבר חברים טובים. מייקי שואל אותך:" תגיד, יש לך עוד פוקימונים?" הוא שואל, ואתה עונה לו לא ושואל אותו אם לו יש עוד. מייקי מחייך ואומר:" כן, יש לי עוד אחד. צא מרשטומפ!" הוא צעוק בחיוך ומתוך הפוקדור שלו יוצא מרשטומפ שנראה מחייך.

איך תגיב? מה תעשה?
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    תומר

הסברתי כבר, הוא עוד לא שלך...

אתה פוקד על טייראניטאר להשתמש באבנים חדות, והוא שולח קוצי אבן חדים על קרובאט, שנפגע קשה ונופל על הקרקע, אבל קם מאושש. אתה פוקד על טייראניטאר להשץמש בגלישת סלעים, והוא יוצר רמפת סלע וגולש עליה ופוגע באחד הגולבאטים, ולפתע כל הגולבאטים והקרובאט יורים על טייראניטאר עוקץ רעל, והוא נופל על הקרקע, וקם. לפתע, טייראניטאר זוהר באור סגול, ונופל על הקרקע, מורעל. כל החיילים מנצלים את זה והם פוקדים על הפוקימונים שלהם להשתמש בעוקץ רעל פעם נוספת, והוא נופל מעולף."טייראניטאר התעלף!" אתה אומר לצ'אק בלחץ והוא אומר:" טוב, תחזיר אותו, ותוציא את הסטארביה שלך." הוא אומר, ואתה קולט את מאצ'אמפ תוקף גולבאט אחד עם אגרוף דינמי.

איך תגיב? מה תעשה?
    זה לא הגיוני שהוא התעלף כול-כך מהר ממתקפה כמעט לא משפיעה עליו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "סטארביה תתקוף במתקפת כנף!" אקרא ואז אוציא את סטארביה החוצה.

5. משתמש מנוסה
    תומר

זה הוא נפגע גם קודם, והוא גם הורעל, וחוץ מזה שזה כמה...

"צא סטארביה, מתקפת כנף!" אתה צועק ומוציא את סטארביה מהפוקדור, וסטארביה נופל על הרצפה ואתה נזכר שהוא בעצם מעולף. צ'אק לפתע מוציא תרסיס ריפוי ומרסס אותו על סטארביה, וסטארביה מתרומם באוויר שמח ומאושר. אתה פוקד על סטארביה להשתמש במתקפת כנף, וסטארביה יוצא אל אחד הגולבאטים, ופוגע בו ישירות.

איך תגיב? מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    גלעד

"אוקיי, לא יזיק ניסיון." אתה אומר ומציג את עצמך ואת ווינזאור, ומייקי מחייך ועורך הכרות עם ווינזאור. אתה שואל את מייקי לשמו, והוא עונה לך:" אמרתי לך כבר, זוכר...? ואני רוצה שתכיר את גרווליט." הוא אומר בחיוך, וגרווליט נובח בשמחה. גרווליט מתקרב לווינזאור והם מתחילים לדבר ונראה שהם כבר חברים טובים. מייקי שואל אותך:" תגיד, יש לך עוד פוקימונים?" הוא שואל, ואתה עונה לו לא ושואל אותו אם לו יש עוד. מייקי מחייך ואומר:" כן, יש לי עוד אחד. צא מרשטומפ!" הוא צעוק בחיוך ומתוך הפוקדור שלו יוצא מרשטומפ שנראה מחייך.

איך תגיב? מה תעשה?
    אני מתרשם ואומר לו:"וואו, איזה מרשטומפ יפה יש לך. הוא ההתחלתי שלך? ולא זכרתי מה השם שלך, יש לי בעיות קשב וריכוז אז אני לא אשם בדברים כאלה."
    אני מתקרב ללטף את מרשטומפ. אני יורד על הברכיים ומושיט את היד קדימה כאשר כף היד פשוטה כהזמנה להתקרב ולקבל ליטוף.
    אחר כך אני שואל את מייקי:"טוב, אז כדאי להמשיך בדרך." אני משאיר את וינזאור שלי בחוץ.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תומר

זה הוא נפגע גם קודם, והוא גם הורעל, וחוץ מזה שזה כמה...

"צא סטארביה, מתקפת כנף!" אתה צועק ומוציא את סטארביה מהפוקדור, וסטארביה נופל על הרצפה ואתה נזכר שהוא בעצם מעולף. צ'אק לפתע מוציא תרסיס ריפוי ומרסס אותו על סטארביה, וסטארביה מתרומם באוויר שמח ומאושר. אתה פוקד על סטארביה להשתמש במתקפת כנף, וסטארביה יוצא אל אחד הגולבאטים, ופוגע בו ישירות.

איך תגיב? מה תעשה?
    "שוב פעם מתקפת כנף! אתה מסוגל סטארביה!" אפקוד על סטארביה בעידוד.

8. משתמש מנוסה
    תומר

אתה פוקד על סטארביה להשתמש במתקפת כנף פעם נוספת, והוא משתמש במתקפת כנף חזקה במיוחד שמעלפת 2 גולבאטים, ואתה קולט שנשארו רק 2 גולבאטים וקרובאט אחד. "עכשיו מאצ'אמפ, איום משולש!" אתה שומע את צ'אק אומר, והוא תוקף בשלושה אגרופים מהירים את הנותרים, ומעלף אותם. "יפה יפה," אומר המסכה," עכשיו בוא נראה איך תתמודדו מולי!" הוא אומר בזעם וזורק 3 פוקדורים באוויר, ויוצאים מהם דרגונייר שנראה חזק, מנקטריק אחד שנוהם כשהוא יוצא מהפוקדור, ולבסוף יוצא מהפוקדור האחרון טוקסיקרוק שנראה חזק מאוד.

איך תגיב? מה תעשה?

גלעד

"וואו! יש לך מרשטומפ ממש יפה. הוא ההתחלתי שלך?" אתה שואל את מייקי בחיוך והוא עונה לך:" כן. קיבלתי אותו מהפרופסור לפני כמה זמן כמדקיפ, ואימנתי אותו הרבה עד שהוא התפתח למרשטומפ." הוא אומר בחיוך ואתה אומר שכדאי להתחיל ללכת, והוא מהנהן בראשו. שניכם משאירים את הפוקדורים שלכם בחוץ, ולפתע ווינזאור אומר משהו לגרווליט ומרשטומפ, ולפתע הם עולים על גבו והוא מרכיב אותם. אתם הולכים ככה בערך קילומטר, ואז מגיעים לשדה פורח. "אני ממש רעב,\ רוצה לעצור פה?" הוא אומר ואתה מסכים. אתם מתיישבים ופותחים את התיקים, ואתה מגלה להפתעתך, שבתיק שלך יש גם כלי בישול, וגם די הרבה אוכל. מייקי מוציא מתיקו כריך, ואתה מוציא גם אחד. אתם מתיישבים ואוכלים כשלםתע מתקרבים אליכם בסקרנות 2 זיגזגונים, ליינון אחד, זוג אודישים, וכמה אייפומים שנראים סקרניים.

איך תגיב? מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    גלעד

"וואו! יש לך מרשטומפ ממש יפה. הוא ההתחלתי שלך?" אתה שואל את מייקי בחיוך והוא עונה לך:" כן. קיבלתי אותו מהפרופסור לפני כמה זמן כמדקיפ, ואימנתי אותו הרבה עד שהוא התפתח למרשטומפ." הוא אומר בחיוך ואתה אומר שכדאי להתחיל ללכת, והוא מהנהן בראשו. שניכם משאירים את הפוקדורים שלכם בחוץ, ולפתע ווינזאור אומר משהו לגרווליט ומרשטומפ, ולפתע הם עולים על גבו והוא מרכיב אותם. אתם הולכים ככה בערך קילומטר, ואז מגיעים לשדה פורח. "אני ממש רעב,\ רוצה לעצור פה?" הוא אומר ואתה מסכים. אתם מתיישבים ופותחים את התיקים, ואתה מגלה להפתעתך, שבתיק שלך יש גם כלי בישול, וגם די הרבה אוכל. מייקי מוציא מתיקו כריך, ואתה מוציא גם אחד. אתם מתיישבים ואוכלים כשלםתע מתקרבים אליכם בסקרנות 2 זיגזגונים, ליינון אחד, זוג אודישים, וכמה אייפומים שנראים סקרניים.

איך תגיב? מה תעשה?
    רגע, הצלחתי ללטף אותו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אינ חושב לעצמי:'פוקימונים מגניבים אלה, אבל אני לא רוצה לתפוס אותם.'
    אני מחייך טליהם ושואל:"מה אתם רוצים? לשחק?"

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    גלעד

כן, עכשיו אתה שמח ?

"וואי, הם פוקימונים מגניבים." אתה אומר בחיוך מה שגורם להם לחייך אלייך ואל מייקי ואחד מהאייפומים מטפס על הראש שלך."נראה שהוא מחבב אותך." אומר מייקי ולוקח ביס מהסנדביץ' שלו, ובינתיים מסתכל על הליינון שנשכב בדשא לידו ומייקי מתחיל ללטף את הליינון, שמחייך ועוצם עיניים בתענוג.

איך תגיב? מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    גלעד

כן, עכשיו אתה שמח ?

"וואי, הם פוקימונים מגניבים." אתה אומר בחיוך מה שגורם להם לחייך אלייך ואל מייקי ואחד מהאייפומים מטפס על הראש שלך."נראה שהוא מחבב אותך." אומר מייקי ולוקח ביס מהסנדביץ' שלו, ובינתיים מסתכל על הליינון שנשכב בדשא לידו ומייקי מתחיל ללטף את הליינון, שמחייך ועוצם עיניים בתענוג.

איך תגיב? מה תעשה?
    עכשיו בהחלט כן. נראה לי נאת כמעט תגובה אחרונה לפני השבת. תגיד לי, אם השבת נכנסת בערך בשבע ורבע, מתי התגובה האחרונה שלך תהיה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מה אני אומר לעשות או להגיב עכשיו?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחליט לגמור את האוכל, לסגור את התיק.
    אחרי בהייה ממושכת באוויר אני נזכר שאני יכול לאמן את וינזאור.
    אני שואל אם מישהו מהפוקימונים שם יכולים לעזור לי לאמן את וינזאור.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    תומר

אתה פוקד על סטארביה להשתמש במתקפת כנף פעם נוספת, והוא משתמש במתקפת כנף חזקה במיוחד שמעלפת 2 גולבאטים, ואתה קולט שנשארו רק 2 גולבאטים וקרובאט אחד. "עכשיו מאצ'אמפ, איום משולש!" אתה שומע את צ'אק אומר, והוא תוקף בשלושה אגרופים מהירים את הנותרים, ומעלף אותם. "יפה יפה," אומר המסכה," עכשיו בוא נראה איך תתמודדו מולי!" הוא אומר בזעם וזורק 3 פוקדורים באוויר, ויוצאים מהם דרגונייר שנראה חזק, מנקטריק אחד שנוהם כשהוא יוצא מהפוקדור, ולבסוף יוצא מהפוקדור האחרון טוקסיקרוק שנראה חזק מאוד.

איך תגיב? מה תעשה?
    "סטארביה אתה יכול לחסל את טוקסיקרוק! תקוף אותו במתקפת כנף ואז ניקור!" אצעק לסטארביה בעידוד.

13. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי בלונדון...

איתי

אתה פוקד על סקורפי להשתמש בניב רעל, והוא יוצא אל הזנגוסים כשפיו מלא רעל, והוא פוגע באחד הזנגוסים קשות והזנגוס הזה נופל אל הקרקע פצוע אבל קם עצבני. לפתע. זנגוס אחר תוקף את סקורפי מאחורה ומציד אותו לקרקע עם טופר ריסוק, ואתה פוקד על לוקאריו להשתמש באגרוף ממוקד שפוגע ישירות בזנגוס והוא עף על אחד העצים. לפתע. שלושת הזנגוסים משחררים סילוני אש רותחים שאתה מזהה כפיצוץ אש וסילוני האש מתקרבים במהירות עצומה אל לוקאריו וסקורפי, שנראים מעט חוששים.

איך תגיב? מה תעשה?
    "לא טוב, לא טוב..." אמלמל.
    "לשניהם יש חולשה לאש!" אומר לעצמי בלחץ.
    "לוקאריו, תנסה ליצור מגן באמצעות ההילה שלך, סקורפי, תעמוד מאחורי לוקאריו!" אפקוד על שניהם.

עמוד 7 מתוך 7 ראשוןראשון ... 567

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •