Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Spartan צפה בהודעה
    יש למעט אנשים את הגישה לאתר.
    אם אתה כל כך רוצה להעלות מודעות תעדכן ותפרסם בה"פ, בנו"ד, בחתימה...
    האשכולות האלו לא מועילים בכלום.
    איך לעזאזל פרסום בה"פ יעזור??
    אתה לא מבין מה הוא מנסה לעשות בכלל? הוא לא מנסה להיות מעדכן כמו כל האלה שמעדכנים פה בפורום, אם אתה עדיין לא מבין מה שהוא רוצה זה לעדכן את האתר. האתר לא מעודכן בשיט וכל העידכונים הלא חשובים האלה שעושים בפורום לא מגיעים לאתר והם צריכים... זה מה שהוא רוצה לעשות, לעדכן את העדכונים האלה אבל לא פה, באתר..
    מה כל כך קשה להבין?
    אל תגיב תגובות סתם בלי להבין כלום, זה כמו ספאם..
    חמוף

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    איך לעזאזל פרסום בה"פ יעזור??
    אתה לא מבין מה הוא מנסה לעשות בכלל? הוא לא מנסה להיות מעדכן כמו כל האלה שמעדכנים פה בפורום, אם אתה עדיין לא מבין מה שהוא רוצה זה לעדכן את האתר. האתר לא מעודכן בשיט וכל העידכונים הלא חשובים האלה שעושים בפורום לא מגיעים לאתר והם צריכים... זה מה שהוא רוצה לעשות, לעדכן את העדכונים האלה אבל לא פה, באתר..
    מה כל כך קשה להבין?
    אל תגיב תגובות סתם בלי להבין כלום, זה כמו ספאם..
    סליחה אם אני לא מבין, והחלק הראשון נכון בהחלט וכן ענייני לאשכול.
    ואם שולחים ה"פ לאנשים שהראו התעניינות תראו שנושאי עדכונים יהיו פעילים ולא יהיו בעיות.
    בכל מקרה, כרגע אני בספק אם יש מישהו בעל גישה לאתר, נראה לי שרק רותם יכול לתת גישה לאתר.

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Spartan צפה בהודעה
    סליחה אם אני לא מבין, והחלק הראשון נכון בהחלט וכן ענייני לאשכול.
    ואם שולחים ה"פ לאנשים שהראו התעניינות תראו שנושאי עדכונים יהיו פעילים ולא יהיו בעיות.
    בכל מקרה, כרגע אני בספק אם יש מישהו בעל גישה לאתר, נראה לי שרק רותם יכול לתת גישה לאתר.
    הוא בכלל לא צריך אפילו לטרוח ולשלוח להם ה"פ, אם הם מתעניינים שיעזרו בנושא הזה.. מה הטעם לשלוח?
    אתה כנראה עדיין לא הבנת, או לא מחפש מעדכנים לפורום אלא לאתר, אם הם יעדכנו פה מה יצא מזה? כלום, פשוט כלום, אז אין טעם, זה לא מה שהוא רצה.
    וכל המטרה של הנושא זה להגיד לרותם שיחשוב על לתת גישה לאתר, לסיזור הזה או לו ולעוד כמה כדי שיוכלו לעדכן את האתר.
    אין טעם בעדכונים פה, צריך לעדכן את האתר, אז תזכור את זה לפני שאתה כותב לי שהם צריכים קודם לעדכן פה..
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    תן לי להסביר לך משהו דניס היום כשדברתי בנושא בנו"ד קיבלתי תגובה כזאת:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    אין יותר חלק עם אנימות? O:
    O:
    לא היה חלק עם אנימות מאז שאני נכנסתי לראשונה לאתר וזה היה בערך לפני שנתיים כרגע האתר מדבר רק על פוקימון ויש אנשים שההתחברות האחרונה שלהם לשם הייתה לפני שנה וחצי. זאת הבעיה. לא נכנסים. הבעיה היא לא מעדכנים. אני לא רוצה לעדכן מה חדש אני רוצה להחיות את האתר תקרא את כל ההודעות שכתבתי עד עכשיו ותבין מה אני מנסה לעשות

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. היכל התהילה
    (למקרה שמה שכתבתי בנו"ד יבלע עם הזמן)

אני אומר לך את זה בתור גולש שהיה מעדכן בפורום:
    זה מאוד מחשיד לראות שגולש כמוך בא לפורום ומבקש להיות מעדכן ביום הראשון שלו פה.
    כשהוא מקבל סירוב - כמו שאתה קיבלת - הוא מחכה כמה חודשים (בלי לעשות כלום בנדון) ואז מבקש שוב.
    זה כאילו נראה שאתה פה רק בשביל העמדה. לא השקעת, לא ראיתי משהו יוצא דופן ועדיין אתה בשלך.
    יצא לך לחשוב על מה זה אומר כאשר פותחים את דף פורום "הוספת עמודי תוכן לאתר" ולא רואים שם שום נושא שלך?
    פשוט תחשוב על זה ככה: האם אתה היית מעסיק בן אדם בלי שום קבלות לצוות של האתר שלך?
    אני זוכר שכשהייתי אצל המתחרים, סיקרתי עונות שלמות, הכנתי עדכונים ועבדתי יותר קשה מהמעדכן שם ועדיין לא קיבלו אותי.
    פשוט תחשוב על זה קצת.

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    גם אתה לא מבין. העניין זה לא להוסיף עמודים לאתר או לעדכן מה חדש. העניין הוא להחיות את האתר. זה לא קשור עכשיו להשקעה. לשנות את הפוקימונים בדף של אש כל אחד יכול אבל אף אחד לא עושה את זה, תן לי סיבה אחת למה לא? כי אין זמן? כי אין כוח? כי לא רוצים? לי יש זמן ואני רוצה ואני מוכן לעשות את זה. אם לא יעשו משהו אם האתר בקרוב אז ישכחו ממנו.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    גם אתה לא מבין. העניין זה לא להוסיף עמודים לאתר או לעדכן מה חדש. העניין הוא להחיות את האתר. זה לא קשור עכשיו להשקעה. לשנות את הפוקימונים בדף של אש כל אחד יכול אבל אף אחד לא עושה את זה, תן לי סיבה אחת למה לא? כי אין זמן? כי אין כוח? כי לא רוצים? לי יש זמן ואני רוצה ואני מוכן לעשות את זה. אם לא יעשו משהו אם האתר בקרוב אז ישכחו ממנו.
    אז מה גם לי יש זמן ואני רוצה ואני מוכן לעשות את זה.
    מה זה עוזר לי אם אני לא מראה סיבה באמת טובה כמו השקעה? איך יתנו לך גישות סתם ככה אם לא תוכיח את עצמך? היטמן מבין טוב והוא צודק תשקיע ואחרי זה שתהיה לך זכות לבקש גישה תבקש או שזה יגיע לבד...

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    (למקרה שמה שכתבתי בנו"ד יבלע עם הזמן)

אני אומר לך את זה בתור גולש שהיה מעדכן בפורום:
    זה מאוד מחשיד לראות שגולש כמוך בא לפורום ומבקש להיות מעדכן ביום הראשון שלו פה.
    כשהוא מקבל סירוב - כמו שאתה קיבלת - הוא מחכה כמה חודשים (בלי לעשות כלום בנדון) ואז מבקש שוב.
    זה כאילו נראה שאתה פה רק בשביל העמדה. לא השקעת, לא ראיתי משהו יוצא דופן ועדיין אתה בשלך.
    יצא לך לחשוב על מה זה אומר כאשר פותחים את דף פורום "הוספת עמודי תוכן לאתר" ולא רואים שם שום נושא שלך?
    פשוט תחשוב על זה ככה: האם אתה היית מעסיק בן אדם בלי שום קבלות לצוות של האתר שלך?
    אני זוכר שכשהייתי אצל המתחרים, סיקרתי עונות שלמות, הכנתי עדכונים ועבדתי יותר קשה מהמעדכן שם ועדיין לא קיבלו אותי.
    פשוט תחשוב על זה קצת.
    אם הבנתי נכון הבחור רוצה לא לעדכן את פנים האתר אלה את המעטפת,כלומר עיצוב וכו

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    אם הבנתי נכון הבחור רוצה לא לעדכן את פנים האתר אלה את המעטפת,כלומר עיצוב וכו
    לא הבנת נכון הוא רוצה לעדכן תוכן

10. היכל התהילה
    יש ארבע אופציות מבחינת איך שאני רואה את זה:
    - או שתשכנע את רותם שיתן לך הזדמנות.
    - או שתשקיע ועם הזמן זה יקרה. אולי.
    - או שתעדכן את מה שאתה רוצה בדפי התוכן והמעדכנים יעשו קופייסט לאתר.
    - או שתאבד עניין לאחר זמן מה ולא יקרה כלום.

11. מייסד האתר והפורום
    אתה רוצה להוסיף דמויות לאתר? יש פורום הוספת דפים לאתר. תכתוב שם נושא על דמות מסויימת שאין לה עמוד במדריך דמויות ומישהו שיש לו גישות יוסיף לאתר. אני לא מחלק גישות סתם ככה.

אין מה להוסיף יותר בקשר לזה,
    נ.ב אל תשלח לי עוד הודעה פרטית כשאני לא עונה לראשונה כי לא תמיד אני זמין.
    נעול.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •