Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תאונה אירעה הלילה (שלישי) בין טרקטורון לרכב פרטי בצומת היכל הספורט שבאשקלון.
    שני נערים בני 17 נפצעו באורח קשה והובהלו לביה"ח מחוסרי הכרה, אישה שנהגה ברכב נפצעה באורח קל.
    במהלך הלילה הם הועברו לסורוקה.

http://www.ashkelonim.co.il/index.ph...ticles&id=6332
    (במידה ומופיעה פרסומת לחצו בצד ימין "סגור")

דעתי האישית:

אני לא יודע מי מכיר את הנערים או שגר בכללי באשקלון, הצומת שם היא מאוד לא ברורה ובלבלת, בערך כ-1 לחודש מתרחשת שם תאונה. (לא בסדר גודל כזה אך..)

אני מכיר את השניים, בצורה כזאת שאחד מהם (דור שושן) הוא חבר שלי, באמת בנאדם אהוב ונחמד.. מוגדר כערס אבל בנאדם טוב שעם אתם חברים יתן לך את ליבו.
    את השני (שגיא אברג'יל) אני לא מכיר ממש אלה יודע בכללי היכן הוא לומד וכאלה... לשניהם אני מאחל רפואה שלמה ומתפלל שיצאו מזה!

עוד משהו הוא: הילדים האלה בדרך כלל יוצאים עד שעות הקטנות של הלילה, גם בזמן לימודים ויום אחרי וכו'..
    לא פעם ראיתי אותם נוסעים בדרכים לא בטיחותיות ומסוכנות מאוד, מה גם שבשקלון אסור לנסוע בטרקטורון בכבישים ציבוריים..

מה דעתכם?!

.

2. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    אני אשקלוני והצומת שם מאוד מאוד מסוכנת וכמעט בכל רגע נתון יכול להיות שם תאונה לא מזמן אחי עשה שם תאונה והיום שכן שלי עשה תאונה בנאות אשקלון הוא קיבל כמה מכות והצוואר שלו ממש כואב אבל הרכב הלך טוטאל לוס ...

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •