פורסם במקור על ידי Ronaldo7 טוב, תראה את ההודעה הקודמת שלי עלייך. עומר ותומר תתכוננו למבחן. איזה מבחן?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Druddigon man על מה אתה מדבר...? שקד-גם כמה שפוקימון זבל מגדילים את המונה XD אני יכול להתווכח על הכל, תן נושא שאנחנו לא מסכימים עליו ויהיה ויכוח והמונה שלי יגמור מרוב הודעות P:
חמוף
פורסם במקור על ידי Born This Way איזה מבחן? תסתכל בהודה לפנייך .
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Born This Way איזה מבחן? מבחן קבלה לספרטה..כולם עוברים אותו..כולל אתה..המבחן הוא על הסרט הספרטני 300 אז כדאי לך להתחיל להתכוננן..
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 להשכיר לך שאני בינתיים הסגן?. עומר - יש לנו מבחן על הסרט 300, אם לא נצליח לעשות 6 מתוףך 8, אתה עף מהספרטה. חחחח הצחקת אותי.. גם הדרגות שלכם שוות לתחת
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 להשכיר לך שאני בינתיים הסגן?. עומר - יש לנו מבחן על הסרט 300, אם לא נצליח לעשות 6 מתוףך 8, אתה עף מהספרטה. זה לא הוגן! המחשב שלי לא יכול לראות קבצים! אני בלפטופ המחשב הרגיל שלי לא עובד
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Naruto חחחח הצחקת אותי.. גם הדרגות שלכם שוות לתחת טוב אתה לא מקבל את המינוי, אם אתה רוצה אותו חזרה, תשלח לי מכתב בפרטי חח.
אפשר את המבחן עכשיו?
פורסם במקור על ידי The Little Elbaz לא..אני פשוט כבר מפגר.. תתפגר מהמילה פגר.. יענו חיה מתה XD
תחת זה שווה..:s
פורסם במקור על ידי Ronaldo7 טוב אתה לא מקבל את המינוי, אם אתה רוצה אותו חזרה, תשלח ליח מכתב בפרטי חח. מישהו שואל אותך? O:
פורסם במקור על ידי The Little Elbaz תחת זה שווה..:s תלוי איזה
פורסם במקור על ידי The Little Elbaz תחת זה שווה..:s תלוי של מי P:
ברור שתלוי..
פורסם במקור על ידי Naruto מישהו שואל אותך? O: אביב אולי החליט, אבל אני הסגן והוא רגיל .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום