אז התכוונת להגיד ששמו אותו רק כדי שימשוך עניין?
ודרך אגב, אמרתי שלוקאריו היה אמור להיות פוקימון דור שלוש לאוו דווקה בגלל הסרט יש עוד רמזים שמזכירים אותו קודם.
אז התכוונת להגיד ששמו אותו רק כדי שימשוך עניין?
ודרך אגב, אמרתי שלוקאריו היה אמור להיות פוקימון דור שלוש לאוו דווקה בגלל הסרט יש עוד רמזים שמזכירים אותו קודם.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אני מנסה להגיד שהגישה הכללית של היוצרים לעשות את הבדרה והסרטים מנותקים יחסית זה מזה זה בשביל האפשרות לעשות דברים כמו הפרק עם אש וריאולו למרות הסרט עם לוקאריו.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
בקשר לשיימן - אני לא יודע, אבל כל עוד אש לא הזכיר שהוא ראה את שיימן בעבר, אז אין קשר בין העלילה בסרט לעלילה בסדרה.
בקשר לזורוראק ולוקאריו - לפי דעתי, עשו את שנייהם הפוקימונים ה-מיוחדים של הדורות שלהם ולכן היה נחמד מאוד להציג בפני הצופים את טובת הדור בהתחלה. גם בדרך כלל סיום סאגה בסרטים מסתיים שהגיבורים של הסאגה הנוכחית פוגשים פוקימון מהדור הבא, כדי לעשות ספתח שיעשה מעל ומעבר.
כל עוד אש לא אומר את הסיבה למה הוא מכיר את הפקימון, אז זה לא נחשב.
הוא מכיר, אז מה? הוא הכיר גם עוד פוקימונים לפני זה, אומר שהוא צריך לראות אותם מול עיניו?
יש דברים שלא מגלים לנו בסדרה כי לא צריך ויש דברים שלא נכללים, כי הם פרטים נורא קטנים.
כל עוד הוא לא אמר שהוא ראה אותו בעבר, אין קשר. הוא יכול לשמוע עליו, הוא יכול לדעת עליו, זה לא אומר שהוא ראה אותו. כי שוב, ה'מימד' של הסרטים וה'מימד' של הסדרה היא שונה כמעט תמיד.
יש מקרה אחר, בתחילת הסרט עם האנון אש נלחם במישהי עם קווגסאר ואש מופתע כשהוא בקושי נפגע מהמתקפה החשמלית של פיקצ'ו למרות היותו פוקימון מים.
אחר כך בסדרה אש כבר יודע שהמתקפות של פיקצ'ו לא יעבדו על קווגסאר שהוא נלחם מולו, אפילו שהוא לא נלחם קודם נגד פוקימון שהוא סוג מים/קרקע. (זה עוד היה בתקופה שבה הוא היה חובבן, שהוא הופתע מכל דבר שהוא עוד לא נתקל בו בסדרה.)
וחוץ מזה, אם אש מכיר משהו זה הוכחה שהוא פגש אותו קודם איפה שהוא בסדרה (בטח אם זה סוג פוקימון שהוא עוד לא פגש ובטח אם זה פוקימון אגדי) בגלל שככה בנו אותו בסדרה, בתור לוזר מושלם (אם אינסטינקטים טובים) שלומד לא פחות מהצופה על עולם הפוקימנים בכל אירוע.
ולמה לא אומרים את זה במפורש?
או שרוצים לעשות את הסרדה לא לעוסה לגמרי ולהשאיר לצופה טיפה עבודה.
או (/וגם) כדי להשאיר פתוח את האפשרות למחזר חומרים.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מה? זו אפילו לא הוכחה וגם הטענות שלך לא הגיוניות.
זו הדעה שלך, למרות שלדעתי זה ממש לא ככה
אם הוא מכיר פוקימון לא מחייב אותו לראות אותו בעבר, בכלל לא.
אבל מה שכן יש הוכחה, היא שכמעט תמיד העלילה של הסרט אינה משפיעה על העלילה בסדרה.
נערך לאחרונה על ידי Dia, 06-27-2011 בשעה 03:27 AM
בטח שזו כן הוכחה, לאורך כך הסדרה אנחנו בעצם אמורים ללמוד על עולם הפוקימונים יחד עם אש, ואתה לא יכול להגיד שהיה לו מידע כללי על הפוקימונים האלה קודם כשבפרק הראשון אש לא יודע מי הם שלושת הציפורים האגדיות שצוירו במרכז הפוקימונים (ושלושת הציפורים הן עוד האגדה של המחוז שלו).
ויותר מזה, כשאש פוגש את סוויקון הוא לא טורח אפילו לשלוף פוקידקס, כשאש תמיד שולף פוקדקס כדי לבדוק על הפוקימון (או להשוויץ שהוא כבר ראה את הפוקימון הזה). לא משנה מה קרה קודם, סרט ואז עונה או עונה ואז סרט, בכל מקרה רואים שאש מכיר את סוויקון. וגם אם אתה אומר שהסרט לפני הסדרה, אז איך סוויקון מכיר את אש? תגיד שסוויקון ממילא עקב אחרי אש מהסיבה שכתבתי בנושא שפתחתי "ראיתי עד תחילת עונה 14... חייבים לעשות משהו!".
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אז מה אם הוא לא שלף פוקידע? בדיוק כמו שהוא עשה בסרטים האחרונים.
יכול להיות הוא שמע על הפוקימונים האלו בעבר, פרט שלא שמנו לב אליו, או בכלל זה פרט שולי.
לא לזה התכוונתי, בסרטים הוא אף פעם לא שולף את הפוקדקס, אבל זה בגלל האווירה של הסרט. לי נראה שהוא שולף את הפוקידקס גם בסרטים אבל הסרטים גיעים אלינו יותר בכיוון של סיפור שמספרים על אש (כמו אגדה שמעבירים מפה לאוזן לפני השינה) ובסיפור לא יגידו שאש שאלף את הפוקידקס שלו והפוקידקס אמר ככה וככה.
לעומת זאת בסידרה, אי שליפת פוקידקס מצד אש זה צעד חריג, (עובדה שבכל שאר הפעמים אש שולף פוקידקס, ואפילו בחלק מהפרקים הוא בדק על פוקימונים מוכרים לכולם, ואפילו על פוקימונים שהוא ראה בפרק הקודם).
ואיך אפשר להגיד שהוא פגש את הפוקימונים האלה קודם זה פרט שולי?
וגם אם הוא שמע כבר על הפוקימונים האלה, הוא עדיין ישלוף פוקידקס כדי לשמוע מה יש לו להגיד וכדי להראות שהוא ראה את הפוקימון הזה.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
זה לא פרט שולי האמת, אבל זה לא אומר שהוא חייב לפגוש אותם לפני זה.
הסרטים מגיעים אלינו על הסיפור שכל החבורה עוברת על אותו עניין, יחד עם הפוקימונים.
בקשר לשיימן, זה לא אומר שהוא פגש אותו לפני זה, אבל כל הפרטים בפרקים מביאים את הסיבה.
בקשר לסוויקון, איך בדיוק הוא עוקב אחריו? רק שניי פרקים ראינו אותו באנימה ובסרטים גם פעמיים.
זה אפילו לא נקרא לעקוב. אם הוא לא פתח פוקידע, זה לרוב בגלל שדמות אחרת פתחה את הפוקידע.
אתה מציף כאן בשטויות לא קשורות, ברצינות.
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)