Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 72
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    אני וידע שזה בדרך כלל לא הולך אבל הפעם אני יארגן את זה...
    אני יתן שם של אנימה ונתחיל לדבר עליה, אם אתם לא תרצו אותה אני צריך לפחות 3 אנשים שיסכימו על אנימה מסויימת ונדבר עליה....
    עד שלא מוציאים את המיץ של האנימה הזאת לא מחליפים אנימה! אפשר גם לדבר על מצויירים ועל מנגה...

טוב אז אני יתן את הראשונה שאני רוצה לראות מה אחרים חושבים עליה...
    אה כן וחוקים:
    -החוק הכי חשוב מצידי, לא להספים! ואם אתם רוצים להתחיל לדבר כאן ואתם יודעים שאתם צריכים ללכת עוד 5 דקות, לא להגיב!
    -לא לדבר על אנימה שהיא לא הנושא.
    -להנות

נושא:
    מחברת המוות

על מה אפשר לדבר?:
    מה דעתכם על המוות של ראיטו בסוף האנימה ובסוף המנגה?
    למקרה שאתם לא מכירים את אחד הסופים:
    Spoiler ספוילר

מה דעתכם על סוג החשיבה של היוצרים?

על החשיבה של ראיטו? של L? של ניר?

מי לדעתכם פעל יותר טוב, ניר או L? למי שלא ראה את הסוף אני צובע את זה בלבן, אם אתם רוצים לראות מה כתוב שם אז תדגישו את זה.... למרות שניר הוא זה שתפס את ראיטו בסוף, היו לו יותר העזרים ורמזים שL עלה עליהם אז קחו את זה בחשבון

מה אתם חושבים על מיסה?

על הבגידות של ראיטו?

על ההתנהגות של ריוקו?

וכל מה שעולה בדעתכם.... מקווה שאין מתנגדים...
    נערך לאחרונה על ידי Uzumaki Naruto, 05-27-2011 בשעה 03:26 PM

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אני בעד ben 10
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. bbuuuii
    אני מעדיף שנתחיל לדבר על זה ואז נעבור לאחרים... זה ממש חשוב לי מה אחרים חושבים על זה....

לדעתי מחברת המוות זה הדבר הכי גאוני שהיה! אני פשוט לא מצליח לקלוט את זה שבן אדם הצליח לחשוב על דבר כזה....
    הדמות האהובה עלי הוא L....פשוט צורת החשיבה שלו מדהימה אותי ואני גם אוהב את ההתנהגות שלו...
    אני ממש בכיתי כשראיטו הרג אותו....
    ראיטו הוא גם דמות מצויינת, הוא פשוט חסר לב הוא הורג אנשים כאילו לא אכפת לו... הייתי בטוח שראיטו וl חברים ממש טובים אחרי שגילו את סוד המחברת....

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מזמן כבר לא ראיתי מחברת המוות.ראיתי איזה לפני שנה את הסאגה של L ואז פרק אחד או שנים מהסאגה הבאה.אז אני לא זוכר איך קראים לדמוית שכחתי את שמם כבר

הרעיון של דט נוט הוא פשוט גאוני מחברת שבעזרתה יכולים להרוג אנשים שאנחנו נרצה.היתי רוצה מחברת כזאת.
    זאת אנימה מתח נהדרת נדמה לי אהובה עלי.
    זה היה פשוט מהנה לראות L מנסה לדעת מי זה הרוצח מבלי שהוא יודע שהוא רואה את הרוצח במו עיננו.והרוצח(שכחתי את שמו)משיך להרוג ומתכנן עולם חדש ללא פועים.
    איך שהרוצח הרג את L היה פשוט גאוני
    Spoiler ספוילר

בקיצור אנימה גאונית ממש
    וזה דעתי על האנימה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. bbuuuii
    יש לי עוד שאלה, מה אתם חושבים על הרעיון של ראיטו לעשות עולם ללא פושעים? (הרוצח הוא ראיטו ליאור)
    אם הייתה לכם מחברת מה אתם.......................... הייתם עושים?

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    יש לי עוד שאלה, מה אתם חושבים על הרעיון של ראיטו לעשות עולם ללא פושעים? (הרוצח הוא ראיטו ליאור)
    רוצח את המורה שלי...

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    היתי הורג את כול הפושעים בעולם חוץ מאחד ואלי עוד כמה אנשים
    הרעיון של ראיטו הוא נחמד אבל העולם בשביל להתקיים צריך יין ויאנג.רע וטוב אם לא היה אחד מהם אז העולם לא יעוכל להתקיים.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. bbuuuii
    יש משהו שאני לא הבנתי... וזה כשחזרו לראיטו כל הזכרונות... מראים אותו ביער עם ריוקו ורם והם מתחילים להעביר ביניהם את המחברת.... לא הבנתי במה זה עזר... לא הבנתי את הרעיון של זה...

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    יש משהו שאני לא הבנתי... וזה כשחזרו לראיטו כל הזכרונות... מראים אותו ביער עם ריוקו ורם והם מתחילים להעביר ביניהם את המחברת.... לא הבנתי במה זה עזר... לא הבנתי את הרעיון של זה...
    אף אחד לא הבין...

10. bbuuuii
    אני פשוט לא הייתי ממש מרוכז כשראיתי את זה וראיתי לפני כמה חודשים ואני לא ממש זוכר.....
    אם אני יראה עוד פעם אני בטח אבין אבל אני לא יוריד עכשיו פרקים בשביל זה....

אתם יודעים מה, תדברו על איזה אנימה שאתם רוצים....

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    סתכל, עם ראיטו יאבד תמחברת, לא יהיהו לא זיכרונות, וכך הוא יאמין לעצמו בעצם שהוא היה חף מפשע בזמן החקירה וכשהמחברת חזרה אליו הוא יכל להמשיך בענייניו
    דאממ מיסה מחרמנת אין דברים כאלה XD
    אבל הרעיון עם ההרג של L באמת היה גאוני תבינו, L כבר ידע קצת לפני שהוא מת שראיטו הוא קירה והוא יכל להשאיר רמזיםלמי שירש אותו אבל הוא עשה את זה כל כך מעניין
    N גם מגניב בהתחלה לא תפסתי ממנו תאמת רק בסוף אחרי שהוא ניטרל תתכונית של ראיטו ההוא והמחברת המזויפת זה היה צפוי שריוקו יהרוג בסוף את ראיטו אבל בינינו הכי מגניב זה מלו שתפסתי ממנו שם ברמות XD
    והקטע הכי יפה היה לפני המוות של L שהם היו על המגדל פעמון הזה

עריכה:ושהם שמו מצלמות בבית של ראיטו והוא שיחק אותה כאילו הסוד שלו זה חוברת פורנו XD זה היה גדול

12. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי mor15 צפה בהודעה
    סתכל, עם ראיטו יאבד תמחברת, לא יהיהו לא זיכרונות, וכך הוא יאמין לעצמו בעצם שהוא היה חף מפשע בזמן החקירה וכשהמחברת חזרה אליו הוא יכל להמשיך בענייניו
    דאממ מיסה מחרמנת אין דברים כאלה XD
    אבל הרעיון עם ההרג של L באמת היה גאוני תבינו, L כבר ידע קצת לפני שהוא מת שראיטו הוא קירה והוא יכל להשאיר רמזיםלמי שירש אותו אבל הוא עשה את זה כל כך מעניין
    N גם מגניב בהתחלה לא תפסתי ממנו תאמת רק בסוף אחרי שהוא ניטרל תתכונית של ראיטו ההוא והמחברת המזויפת זה היה צפוי שריוקו יהרוג בסוף את ראיטו אבל בינינו הכי מגניב זה מלו שתפסתי ממנו שם ברמות XD
    והקטע הכי יפה היה לפני המוות של L שהם היו על המגדל פעמון הזה

עריכה:ושהם שמו מצלמות בבית של ראיטו והוא שיחק אותה כאילו הסוד שלו זה חוברת פורנו XD זה היה גדול
    חח צודק בהכל!
    אני ממש מקנא במלו כי הוא כל הזמן אוכל שוקולד....
    הקטע של השיגעון של ראיטו בסוף היה ממש יפה... אני ממש רציתי לצחוק בסוף כשראיטו התאמץ לא לצחוק כי הוא ידע שהוא מנצח....
    אני ממש אהבתי את ההתנהגות של L וN...
    חלק שריגש אותי זה כשראיטו ממש בסוף הפרק האחרון הולך פצוע ונשכב במבנה ההוא ומת...
    ובקשר לראיטו, הבנתי למה הוא וויתר על המחברת אבל לא הבנתי איך הזיכרון חזר אליו... כי הרי אחרי שמוותרים על המחברת ואז חוזרים אליה הזיכרונות הקודמים לא חוזרים אליו....
    הוא עשה איזה משהו בזה שהוא נתן לרם ואז אמר לה להעביר לריוקו ואז אמר לו להחזיר לו ואז הוא הביא לריוקו ואז הוא הביא לרם ובקיצור סיבוך שלם.... לא הבנתי את החלק הזה...

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    חח צודק בהכל!
    אני ממש מקנא במלו כי הוא כל הזמן אוכל שוקולד....
    הקטע של השיגעון של ראיטו בסוף היה ממש יפה... אני ממש רציתי לצחוק בסוף כשראיטו התאמץ לא לצחוק כי הוא ידע שהוא מנצח....
    אני ממש אהבתי את ההתנהגות של L וN...
    חלק שריגש אותי זה כשראיטו ממש בסוף הפרק האחרון הולך פצוע ונשכב במבנה ההוא ומת...
    ובקשר לראיטו, הבנתי למה הוא וויתר על המחברת אבל לא הבנתי איך הזיכרון חזר אליו... כי הרי אחרי שמוותרים על המחברת ואז חוזרים אליה הזיכרונות הקודמים לא חוזרים אליו....
    הוא עשה איזה משהו בזה שהוא נתן לרם ואז אמר לה להעביר לריוקו ואז אמר לו להחזיר לו ואז הוא הביא לריוקו ואז הוא הביא לרם ובקיצור סיבוך שלם.... לא הבנתי את החלק הזה...
    להפך הזיכרונות הקודמים דווקא כן חוזרים ובגלל זה הוא פתאום נזכר במיסה וכשהוא ישב בכלא הוא לא ידע מי זאת בכלל

14. bbuuuii
    לא.... לפי חוקי המחברת, מי שאיבד את המחברת ואז היא חוזרת אליו, זיכרונותיו הקודמים לא יחזרו....
    אבל ראיטו עשה משהו כגרם לזיכרונות שלו כן לחזור...
    ניסיתי לחפש לזה סרטון ביוטיוב אבל אני לא מוצא...

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    בכל מקרה בוא נדבר על אנימה חדשה וגאונית פי אלף(לא שאני לא מכבד את דת נוט) Darker Thank Black מישו פה ראה?

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •