Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37
  1. משתמש מנוסה
    שם: יותם
    קודק, כבר נמאס לי להגיד את זה כל אחד עונה על חידה אחת!!! כדי לתת לכמה שיותר אנשים הזדמנות!
    באמת שאני לא מכיר פה הרבה אנשים אבל אם מישהו מכיר מישהו שיכול להנות מהחידון ספרו לו עליו בבקשה.
    בכל אופן התשובה שלך שגויה, אל תנסה לענות שוב בסבב הזה חכה לסבב הבא וגם אז תנסה להביא לפה עוד אנשים כי ביינתיים היו פה 8 חידות פתורות ורק 5 אנשים פתרו אותם

כי אין שחרור טוב כמו הסחרור
    שישיית החלומות שלי בשחור ולבן
    Spoiler ספוילר

פוקימוני העשב האהובים שלי
    Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

2. Surgeon of Death
    3. בין איזה זוג קיים אותו קשר, כמו זה שבין סוויפר וזנגוס? (בכל המשחקים שבהם הם נמצאים)
    א. גרווליט וולפיקס ב. הואו ולוגיה ג.דורנט והיתמור ד. גליילי ופרוסלאס

3. משתמש מנוסה
    כל הכבוד משתמש רשום התשובה נכונה: הקשר הוא יריבות, שני הזוגות ידועים כיריבים טבעיים ולעומתם אוהו ולוגיה אינם יריבים אלה שכנים לשעבר LoL.
    אתה מזומן לבקש עוד גליטר או כל פרס אחר שמישהו לא רוצה
    ד"א לא אמרתי לי מה אתה חושב על הגליטר של הידרגון!
    אם תשלח את הבקשה שלך היום אוכל לשלוח את סיכום הנקודת לעומר ואפרסם את הסבב הרביעי לפני שאלך יאיי
    הסבב הרביעי פורסם וממחר ניהול החידון עובר באופן רשמי לעומר (elment) מקווה שתשמרו יפה על החידון שלי שאני לא פה
    וכשאחזור הראה פה פרצופים חדשים (במקרה שלנו סמלונים) המון הצלחה לכולם, מכותב החידון הרשמי Dr spin
    נערך לאחרונה על ידי Dr spin, 07-02-2011 בשעה 10:43 PM סיבה: שינויים במצב

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    בבקשה תרשמו תשובות,אם לא תיהיה פעילות בעוד 3 ימים הנושא ינעל.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. אני בכלל לא אלון
    2.אש בגלל שלכל האחרים יש קבוצה בשם שלהם

6. משתמש מנוסה
    אינפרנייפ שולט, כל הכבוד התשובה נכונה אני מנחש שתבקש אנימצייה של צ'ימצ'ר מתפתח לאינפרנייפ
    ולכולם, אחרי עשרה ימים של כיף מטורף חזרתי מהקורס מוכן ומזומן לעצב ולפרסם שאלות אז יאללה להגיב!!!

אני חושב שבגלל חוסר ההשתתפות אני אאלץ לסגור את החידון למרות שיש עוד סבב שאמור לעלות
    אז אם לא יהיו תגובות בקרוב, אני רוצה להודות לכל מי שהשתתף בחידון וכנראה שאני אפתח מפעל עיצובים עצמאי בלי קשר לחידון
    נערך לאחרונה על ידי Dr spin, 07-21-2011 בשעה 01:52 PM סיבה: חוסר השתתפות

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    החידון נעול ע"פ בקשת הפותח,אינפרנייפ הנקודות שלך יעודכנו בקרוב.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •