Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    יש אישור החייאה מאביזי :
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Alfasi להחיות את "מי גנב את העוגיות של סבתא".
    מי גנב את העוגיות של סבתא ?

הכל תואר באבנים, אבני קסם . גברת ג'פטרה הכינה לה עוגיות, בעוד שכמה מאבטחים ומצלמות היו מסביב ובתוך הבית , הגברת כנראה עשירה. אך לפתע, הדלת של הבית התנפצה השומרים הוקפאו , המצלמות כבו, והעוגיות כבר היו בקופסא. מספר אנשים, שבמקרה זה היו שודדים, הסתכלו על גברת ג'פטרה במבט חסר רחמים ומה שראו היה רק גברת זקנה, סבתא, שהיא לא מה שהם רצו בכלל .
    גברת ג'פטרה הסתכלה ימינה ושמאלה וראתה עוד שודדים שרצו במהירות כדי להכנס לבית . השודדים שהיו בתוך הבית חיכו לתגבורת שכבר נכנסה, וגברת ג'פטרה ניסתה לקחת מהתנור את שאר העוגיות. היא תפסה עוגיה אחת, וכבר שודד קפץ עליה . גברת ג'פטרה הבינה שאם לא תברח, היא תהרג ולא תרוויח כלום . אחרי מחשבה קצרה מאוד מהירה נעלמה עם העוגיה שהחזיקה. השודדים נשארו בשוק, הסתכלו בתוך התנור, כי לא הבינו איך היא נעלמה . בתוך העוגיות שהיו בתנור מצאו אבנים . האבנים היו בעלות כוח קסם רב, לכל אבן יכולת משלה- תעופה, הקפאה, שיגור, וכו' .
    לשודדים לא היה ידוע לאן הגברת הזקנה נעלמה אבל ג'פטרה ידעה בדיוק מי השודדים: אנשים שרוצים את האבנים כדי לאחד אותם ולקבל אבן גדולה שאיתה יוכלו לשלוט על העולם . גברת ג'פטרה ידעה שאם כל האבנים תהיינה מחוברות, ומן האבן הגדולה תופרד אפילו אבן אחת- יהיה פיצוץ שיחריב את כל העולם. היא ידעה גם שמטרתו של ה'מאסטר' של המאפיה היא לשאוב את כל היכולות והכוחות מהאבן, ולפרק אותה ככה שרק הוא וכמה מאנשיו ישרדו את הפיצוץ והעולם יהיה בשליטתו .

עלילה :

השנה היא 2011 . אתם בלשים יחסית מתקדמים שנמצאים אצל גברת ג'פטרה (שהשיגה אבן של חיי נצח, שאיתה היא אינה יכולה למות מזקנה כי היא נשארת צעירה ובאמת בגלל זה היא נראית צעירה ) ומנסים למצוא את שאר האבנים, ובעיקר למצוא מי האנשים שבמאפיה . אתם מסתכלים על הטלוויזיה, רואים נאום שגברת ג'פטרה מדברת "לפני 4 שנים, כשהייתי בת 88 שודדים באו ולקחו את משלחת האבן האחרונה, ולכן הבלשים יוכלו לקבל רק כמה אבנים מתוך כמה שיש לנו" ואתם סוגרים את הטלוויזיה מכיוון שזה לא ממש מעניין אתכם, ושומעים קול מהחלון .
    יונה נכנסת לבית כשעל הרגל שלה פתק .

אתם תופסים את היונה, ומנתקים את המכתב מרגלה .
    שם כתוב :

"X היקר .
    רצינו להוציא אותך למבצע למציאת אנשי המאפיה והאבנים, ורק כדי שלא תרגיש חלש לעומת המאפיה אתה תקבל אבן למסע, וגם תודרך . לא תהיה תמיד עצמאי- כמובן שיהיו זמנים חופשיים . אנו מניחים שהמסע יהיה בן חצי שנה, אך איננו יכולים לקבוע מתי היה כל דבר. בידינו רשימת חשודים, אבל גם אתה תעשה תחקירים ותבדוק אנשים, כי בכל זאת אתה הבלש מבין היותר טובים שלנו . יש לך שבוע להיפרד מכל האנשים, לארוז חפצים ולהגיע לבית שהוא המפקדה - אליו ייקחו אותך האנשים שלנו. זאת כדי שאם המכתב יגיע לידיים הלא נכונות, מיקום המפקדה לא יתגלה.

המפקד שלך, סנסטור אוביוז'"

לאחר קריאת המכתב, אתם פותחים את הטלוויזיה שוב מהתעניינות אך הנאום נגמר, ושוב, אתם סוגרים את הטלוויזיה .

מי אתם ומה אתם במשחק ?
    אתם סוכנים של ג'פטרה מליס, שגוייסו לפני כמה חודשים , המשטרה אינה מודעת שאתם בלשים ולא תשתף איתכם פעולה, ומי שמכיר אותכם חושב שאתם עובדי ניקיון .
    אתם נמצאים באזור שהאנשים של ג'פטרה גילו באמצע האוקיינוס השקט, ומהר מאוד גם המאפיה הגיעה, ושם מתחרש הקרב הראשי . המשחק מתחרש ב-2011 ויקרו דברים שקורים ביום יום, וגם שאינם קורים ביום יום :0

נשקים:

סכין 50$
    Spoiler ספוילר

אקדח בריטי ישן 100$
    Spoiler ספוילר

אקדח שריף מהיר 150$
    Spoiler ספוילר

אקדח "נעלם" 150$

Spoiler ספוילר

אקדח 1950 200$
    Spoiler ספוילר

אקדח 2011 400$
    Spoiler ספוילר
    עוד נשקים יתגלו במהלך המשחק

2. משתמש מנוסה
    רשימת חשודים :
    - ממה שכתוב בעלילה, יש רשימה של חשודים .
    יתכן שאנשים אלו מחזיקים באבן ונמצאים במאפיה, או שהם אנשים תמימים . את חלק מהאנשים עדיף לתפוס, כי רובם פושעים .

Spoiler ספוילר

האבנים :

-האבנים הם דברים שנותנים כוחות קסומים חוץ מהכוח הרגיל לשליטת האנשים שמשתמשים באבן . ככל שחזקים יותר, ככה אפשר להשתמש יותר טוב באבנים שיש . קשה מאוד להפעיל 3 אבנים שאתה חלש .
    - לא ידוע מאין האבנים הגיעו, ויתגלה במהלך המשחק .

האבנים:

הקפאה+הפשרה-

-עטיפת אנשים בקרח כדי שלא תתאפשר להם תזוזה והפשרתם .

בלתי נראות-
    אין מה לתאר, האיש הופך לבלתי נראה כך שאנשים לא רואים אותו

שליטה בברזל:
    הזזה עיקום וחידוש של חלקים ודברים מברזל

שליטה בחשמל:
    לנטרל מצלמות, שליטה במחשב מרחוק, שליטה בדברים עם שלט רחוק מרחוק , פריצה ושינוי דברים במחשב.

אקרובאטיקה:
    קפיצה מאוד גבוה , ריצה על קירות ,סלטות וכו' .

ראיית חושך:
    כאשר חשוך ולא רואים כלום, האיש עם האבן רואה את העולם כרגיל .

שמיעה חזקה :

שמיעה בתדר יותר גבוה, שמיעה יותר חזקה .

יצירת אש:
    יצירה של אש, כדורי אש, טוב למבצעים ולהסחות דעת .

טלפתיה:
    אפשרות של דיבור מוחי עם אנשים אחרים
    הדגשה: ברגע שאיש עם האבן מדבר עם האחר, האחר גם יכול לדבר טלפתית רק אם אותו האיש עד שהאיש בעל האבן יפסיק את השיחה .

טלקנזיס :
    הזזה של דברים בעזרת המחשבה .

שיגור:
    אין ממש מה לתאר . ככל שהאיש חזק יותר, השיגור יגיע למרחק גבוה יותר .

-עוד אבנים תתגלנה במהלך המשחק

הערה:
    - למרות משחקים קודמים שלי, הפעם המשחק יהיה ביחידים,אבל אנשים שירצו לשחק בזוגות + (שאני אישית אפילו ממליץ על זה) שידברו איתי . (אבל אלו צריכים להיות אנשים פעילים)

חוקים :
    1) יש לכבד אותי, את שחקני המשחק ואת תכני המשחק .
    2) ליהנות
    3) מי שלא יגיב 3 ימים יקבל התרעה של יציאה מהמשחק, ולאחר 3 ימים נוספים יצא מן המשחק .
    4) אני מבקש לא לתקוף אנשים שאיתכם , אלא אם כן אתם תהיו סוכנים כפולים
    5) לצטט את ההמשכים שלי
    6) כל חוקי חת"ם והחוקים הגלובאלים תקפים גם במשחק זה.
    7) *חוק חדש- אין לעשות הודעות ספאם כמו "מתי מתחילים ?" מה איתי ? בשביל זה יש ה"פ או מסן

-כל מי שיעבור על אחד החוקים, יקבל כוכב אדום . למי שיהיו 3 כוכבים אדומים, יוצא מן מהמשחק לאלתר .[/COLOR]

טופס הרשמה :

שם משתמש : השם של המשתמש שלכם
    שם במשחק : השם שלכם במשחק, אל תעשו ארוך מדי
    גיל במשחק : הגיל שלכם במשחק
    גיל אמיתי : הגיל האמיתי שלכם,
    רקע: סיפור החיים של הדמות .
    ציוד: תבחרו 5 פריטים למחייה, ולא דברים ל"פאן"
    אבן: איזה אבן אתם רוצים, רק מה שלא תפוס
    הערות\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדולנס ?: משהו שאתם רוצים במהלך המשחק
    טופס ריק :
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    גיל במשחק :
    גיל אמיתי:
    רקע:
    ציוד:
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?:

לא להגיב
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-17-2011 בשעה 07:47 PM

3. משתמש מנוסה
    שמור למידע נוסף

~לא להגיב~

4. משתמש מנוסה
    ~שמור למידע נוסף~
    לא להגיב

5. משתמש מנוסה
    ~רשומים 1-5~

דניס (יתעדכן בקרוב)

אפשר להגיב !

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם משתמש: Naruto
    שם במשחק: בלייק
    גיל במשחק: 21
    גיל אמיתי: 17
    רקע: כילד קטן, ההורים שלי תמיד אמרו לי שאני חייב להשקיע בכל מה שאפשר, לא היה להם הרבה והם בבזו את זה עלי, הייתי חייב להקשיב להם ולנצל את העזרה המועטה שניתנה לי. תמיד כשהיה להם קצת כסף בצד הם קונים לי בו איזה ספר כדי שאני אוכל ללמוד, לא הייתי חנון או משהו, אבל פשוט לא יכולתי להגיד להם לא אחרי שהם השקיעו בי ככה. דברים לכיף לא היו לי כמובן, הבנתי את המצב ולא רציתי להטריח אותם, אז פשוט לא ביקשתי, וגם אם הייתי מבקש הם לא היו יכולים לעמוד בזה. אני מצאתי לעצמי תחביב, בילוש, הייתי מתעסק בזה בבית הספר הרבה בזמן שלא שמו לב כל כך, כמה פעמים אפילו הצלחתי טוב בכמה משימות בילוש כאלה שלי. בבית ספר ניסיתי כמה שיותר, הייתי תלמיד מצטיין, סיימתי תיכון מהצטיינות גם כן, אבל זה לא הספיק.. רציתי גם לעזור להורים שלי, אז השתמשתי בתחביב הילדות שלי והתקבלתי לעבודה כבלש אצל מישהי בשם ג'פטרה מליס. לא הכרתי אותה טוב כל כך, אבל זה מה שהיה פנוי, גם אם זה לא טוב זה עדיין משהו והסתפקתי בזה. במשך כמה חודשים עבדתי שם בתמימות, לא היה משהו מיוחד רוב הזמן, מדי פעם חקירות בסדר גודל בינוני שלקחו לי יומיים לפתור, זה מהר בשביל בלש. הייתי מסופק, הצלחתי להשיג מספיק לחיי האישיים וגם לעזור להורים, אני שמח שיוכלתי להחזיר להם על הטובה שהם עשו לי בילדות. ביום ההוא, עם הנאום של ג'פטרה היונה עם הפתק המוזר.. אני הרגשתי כאילו אני מיוחד, הרגשה שחלפה לי אחרי חצי שנייה כשגיליתי על מה מדובר. למרות שזה נשמע מסוכן, החלטתי להסכים, זה נשמע כמו משהו ששוה בשביל החוויה ואולי גם יש בזה כסף, חשבתי שאני אוכל לעזור להורים, הסכמתי יחסית מהר בלי לחשוב הרבה על הדבר ברצינות.
    ציוד: אוכל למתי שאני אזדקק, לא הרבה כסף (במטבעות), פנס די קטן, אולר (קטן, לא נורא מזיק), שקיות לראיות.
    אבן: טלקנזיס
    הערות\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס?: אני אשמח לטורטיה D;
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    שם משתמש: lucario
    שם במשחק: איתי בלאק
    גיל במשחק : 16
    גיל אמיתי: 11
    רקע: שלום, אני איתי בלאק, בן 11.
    מאז שאני זוכר את עצמי שמעתי רק רוק, רוק כבד ומטאל.
    אני כל הזמן לובש שחור, לפי שם המשפחה שלי.
    מאז שהיתי קטן, שנאתי קופים, כי פעם קוף אחד השתין עליי כשהיתי בן שבע.
    מאז אני שונא קופים, וגם את ג'סטין ביבר, כי אין לו שירי רוק והמוזיקה שלו גורמת לי לכאבי ראש.
    עכשיו, שיש לי הזדמנות לחסל את שניהם אחרי שסבתא ג'פטרה גייסה אותי, יש לי הזדמנות לחסל סופית את ג'סטין ביבר ואת התאילנדי עם הקוף, ואני לא אפספס אותה.
    ציוד:אוכל, מים, משקפת, כסף, אולר ושקיות להוכחות.
    אבן: אבן אש
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס ?: בא לי מאוד...

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    שם משתמש:oplrts
    שם במשחק:ניק מאד-איי
    גיל במשחק: 14
    גיל אמיתי:13
    רקע:בתור ילד, כול משפחתו של ניק חשבו שהוא גאון בפתרון תעלומות ובעיות. ביתו היה ליד הבית של סבתא ג'פטרה. כל בעיה שקרתה לו או לחבריו הקרובים, הוא פתר בלי קושי. בגיל 13 הוריו מתו כאשר השודדים פרצו לבית של סבתא ג'פטרה.
    ניק אמר לעצמו שהוא עוד ימצא דרך לנקום בהם.
    כשניק חגג יומולדת 14, באו כמה אנשים לביתו וגייסו אותו לקבוצת בלשים.
    ציוד: תיק, אוכל, מים, אולר, ופצצות עשן קטנות.
    אבן: אקרובטיקה
    הערות,\הארות\בא לכם טורטיה קריספי צ'יקן ממקדונלס?: הייתי רוצה להפגש עם מישהו במשחק, מישהו רוצה?
    וכן, אני מאוד רעב. תוכל להגדיל לי בשקל תשעים?
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 06-24-2011 בשעה 07:47 PM

9. משתמש מנוסה
    החלטתי שאני סוגר את המשחק*
    אין טעם להרשם, מילא גם אם שלושתכם הייתם רשומים המשחק לא היה מתקדם ומתחיל*

מזל טוב! מצאת את כדור הבדולח השלישי!

רמז לכדור הרביעי:
    הכפרות אכלו להם.
    אך פוף! קיבלו קלקול קיבה

כל אחד הלך לביתו
    והם צפו בסרטים ובסדרות טלוויזיה
    אחד מהם, ראה סרט על גלגלים מזל רשעים ורצחניים שבו השתתף ג'יימס בונד

השני, ראה סרט על מארוול. ראה את אקסמן, ואת כל הגיבורים שאין לי כוח לכתוב ת'שם שלהם.
    ולאחר שבוע, הם הבריאו.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •