Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37
  1. משתמש מנוסה
    נו טוב, הבינוניות פוגעת בי..
    רשום

2. היכל התהילה
    לא הבנתי מה לשנות
    אבל החלטתי להיות יצור רגזן מאוד, הידוע יותר בכינויו- גמד

שם משתמש: Real Spartan
    שם במשחק: קלארק
    אימפריה: גמדים
    מקצוע: גנב
    ציוד: גרזן, 2 בקבוקי רעל עקרבים+ פגיון
    חיים:
    הערות\הארות\ברוקולי קצוץ דק דק:

3. משתמש מנוסה
    התחלה לאלפים : (יואב וקאקאשי סנסי)

שניכם למדתם להיות קוסמים, לשגר כדורי אש- קליעי קסם וכו' . אוזניכם המחודדות שמעו את דבריהם של האחר ולמדו מהם. החצים שלכם, לאט לאט אזלו ואזלו על לחימתכם, אך איתם גם נעלמו פולשים.
    האלף הכיר את הוריכם בתור חברים טובים. הוא זה שדאג לחינוך שלכם, לאוכל שלכם, ולאימון שלכם. בגיל מסוים, הוא גייס אתכם מהוריכם כדי להשיג לו את העין. אתם נמצאים בתוך עיר באלריגון שמסביבה יער, העיר בנוייה מעץ ברזל ואבן (המקום היה מקום עם אדמה לא טובה לצמחייה) ששם יש נקיקים תעלות וכמובן את טירת המלך . אתם נמצאים בשדרת נקיקים ליד 2 בתים של משפחות אלפים עשירות ובאזור אלפים עם אוזניים מחודדות הולכים כעיר רגילה ירוקה עם אוויר צח . על החומה עומדים קשתים דרוכים ומגנים על שערי העיר .

באמצע הארמון פעמון גדול ושם ציפורים נחות ואוכלות, ומתחת לזה הזאבים אוכלים את הציפורים שלא שרדו .

מה תעשו ? איך תגיבו ?

שאתם משוחחים אחד עם השני תעשו את זה בה"פ\במסן

דניס רשום ...

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alfasi צפה בהודעה
    התחלה לאלפים : (יואב וקאקאשי סנסי)

שניכם למדתם להיות קוסמים, לשגר כדורי אש- קליעי קסם וכו' . אוזניכם המחודדות שמעו את דבריהם של האחר ולמדו מהם. החצים שלכם, לאט לאט אזלו ואזלו על לחימתכם, אך איתם גם נעלמו פולשים.
    האלף הכיר את הוריכם בתור חברים טובים. הוא זה שדאג לחינוך שלכם, לאוכל שלכם, ולאימון שלכם. בגיל מסוים, הוא גייס אתכם מהוריכם כדי להשיג לו את העין. אתם נמצאים בתוך עיר באלריגון שמסביבה יער, העיר בנוייה מעץ ברזל ואבן (המקום היה מקום עם אדמה לא טובה לצמחייה) ששם יש נקיקים תעלות וכמובן את טירת המלך . אתם נמצאים בשדרת נקיקים ליד 2 בתים של משפחות אלפים עשירות ובאזור אלפים עם אוזניים מחודדות הולכים כעיר רגילה ירוקה עם אוויר צח . על החומה עומדים קשתים דרוכים ומגנים על שערי העיר .

באמצע הארמון פעמון גדול ושם ציפורים נחות ואוכלות, ומתחת לזה הזאבים אוכלים את הציפורים שלא שרדו .

מה תעשו ? איך תגיבו ?

שאתם משוחחים אחד עם השני תעשו את זה בה"פ\במסן

דניס רשום ...
    "טוב, זה מקום ממש יפה, אבל אני לא אוהב את העיר. יותר מדי אנשים." אני אומר ויוצא משער העיר אל היער הגדול.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    קלאדין

לאחר ניסיון של יציאה מהעיר אתה נרטע בכך שקבוצת פילים נכנסת לשערי העיר, אתה חוזר לאותה נקודה בה היית ליד אלפיון .

6. משתמש מנוסה
    קלאדין

לאחר ניסיון של יציאה מהעיר אתה נרטע בכך שקבוצת פילים נכנסת לשערי העיר, אתה חוזר לאותה נקודה בה היית ליד אלפיון .
    "טוב, מה נעשה עכשיו?" אני אומר לעצמי ומחכה שיקרה משהו.

*מה אני אמור לעשות? אני לא יכול לצאת מהעיר, אין לי לאן להתקדם. מה אני אעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם משתמש: Born This Way
    שם במשחק: תומר
    אימפריה: גמדים
    מקצוע: לוחם
    ציוד: גרזן, 2 בקבוקי רעל עקרבים+ פגיון
    חיים:
    רקע בקצרה: שמי הוא תומר ונולדתי באימפרה של הגמדים, ההורים שלי היו גם גמדים אך הם היו קצת מעל הממוצע של הגבוה, אף אחד לא יודע איך זה קרה להם.
    אני הייתי ילד פופולארי בסביבתי בגלל הוריי וכך נבחרנו להיות השליטים של אימפריית הגמדים.
    הערות\הארות\ברוקולי קצוץ דק דק: להירשם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    שם משתמש:סאסקה קון
    שם במשחק:אלפיון לגולאס
    אימפריה:אלפים
    מקצוע:לוחם
    ציוד:פגיון, קסדת עץ+ חרב, חץ וקשת
    חיים:
    הערות\הארות\ברוקולי קצוץ דק דק: שניצל! סתם להרשם

9. משתמש מנוסה
    קאלדין :
    הדבר היחידי שאתה יכול להבין זה שיש קרב במרחק 2 הקילומטרים הקרובים, ציפורים עפות במהירות לאלריגון ומאלריגון למקום אחר, כנראה מהדלקת אש .אתה שומע קול פעמון חזק מאוד מרחוק מהדהד בכל האזור . עדר הפילים שהיה התחמש והתמגן ועליו עלו חיילים אלפים שיצאו לקרב נגד ... ?
    (לגבי קול הפעמון, אני ארמוז לך שזה קשור לעיר ההתחלתית .)

בחר קסמים:

התחלה לגמדים:
    :
    שניכם הכרתם בעודכם למדתם בביה"ס למכאניקה ולחימה. ולא אף אחד מכם היה מצטיין , ואחד מכם שהיה מבריזים משיעורים בכך שהיה נכנס לביוב ושם לומד בגילדה לגנבים. אבל לבסוף, שניכם גמרתם ללמוד. שניכם הלכתם ורצחתם אנשים ואפילו אחד מכם נלחם במלחמות, בעוד שהשני בורח ממשמר הגמדי ורוצח אנשים תמורת כסף . האורק גייס אתכם בשביל שתחזירו את עינו. נשמעו שמועות שהמלך הוציא את הגרזן מהפסל... לכבוד הטקס. "זוכה בטקס 'הזקן הכי יפה' התאפרה" אמר אחד מהאנשים שעבר לידכם. "גמדים! ריכוז!" אומר הקפטן שלכם. הוא דופק עם הגרזן שלו במגנו ומכניס אתכם לבית גדול מאבן. בתוך הבית נמצאים 2 בגדי זהב ישנים, אך אתם מקבלים פוקוס רק אשר הבום שגמד נוסף נותן במגן שלו מעורר אתכם . "תלבשו את זה, בקרוב יש לכם טקס הכתרה אומר הגמד, בעוד שאתם רואים את כל חיילי הגמדים רצים ולוקחים איתם כלי מלחמה .

מה תעשו ? איך תגיבו ?

אליה- תגיב להתחלה ..
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 06-19-2011 בשעה 06:34 PM

10. היכל התהילה
    התחלה לגמדים:
    :
    שניכם הכרתם בעודכם למדתם בביה"ס למכאניקה ולחימה. ולא אף אחד מכם היה מצטיין , ואחד מכם שהיה מבריזים משיעורים בכך שהיה נכנס לביוב ושם לומד בגילדה לגנבים. אבל לבסוף, שניכם גמרתם ללמוד. שניכם הלכתם ורצחתם אנשים ואפילו אחד מכם נלחם במלחמות, בעוד שהשני בורח ממשמר הגמדי ורוצח אנשים תמורת כסף . האורק גייס אתכם בשביל שתחזירו את עינו. נשמעו שמועות שהמלך הוציא את הגרזן מהפסל... לכבוד הטקס. "זוכה בטקס 'הזקן הכי יפה' התאפרה" אמר אחד מהאנשים שעבר לידכם. "גמדים! ריכוז!" אומר הקפטן שלכם. הוא דופק עם הגרזן שלו במגנו ומכניס אתכם לבית גדול מאבן. בתוך הבית נמצאים 2 בגדי זהב ישנים, אך אתם מקבלים פוקוס רק אשר הבום שגמד נוסף נותן במגן שלו מעורר אתכם . "תלבשו את זה, בקרוב יש לכם טקס הכתרה אומר הגמד, בעוד שאתם רואים את כל חיילי הגמדים רצים ולוקחים איתם כלי מלחמה .

מה תעשו ? איך תגיבו ?
    "ללבוש את זה?" אגיד לעצמי בגועל ואשאל "למה שאני אלבש את זה?"
    אלבש את זה באי רצון

11. משתמש מנוסה
    קאלדין :
    הדבר היחידי שאתה יכול להבין זה שיש קרב במרחק 2 הקילומטרים הקרובים, ציפורים עפות במהירות לאלריגון ומאלריגון למקום אחר, כנראה מהדלקת אש .אתה שומע קול פעמון חזק מאוד מרחוק מהדהד בכל האזור . עדר הפילים שהיה התחמש והתמגן ועליו עלו חיילים אלפים שיצאו לקרב נגד ... ?
    (לגבי קול הפעמון, אני ארמוז לך שזה קשור לעיר ההתחלתית .)

בחר קסמים:

"אוקיי, אני יודע שיש קרב. בוא נלך להשתתף בו." אני אומר, רץ אל הפילים במהירות האפשרית, וצועק:" חכו לי! אני גם משתתף בקרב! שכחתי להגיע קודם!" אני צועק ורץ אחרי הפילים

*אני בוחר: חץ החומצה של מלף, כדור אש, כדור קרח, ומגן אנרגיה.

12. משתמש מנוסה
    קלארק
    אתה לובש את הבגד באי רצון (למרות שהבגד הזה רק אצילים לובשים אותו ) בעוד שהגמד אוכל לו כמה דברים של איש שמן במיוחד
    מה תעשה ? איך תגיב ?

קאלדין
    בעודך רץ לעבר הפילים כולם יוצאים מן העיר, ומגיעים עדר קיפודים ועדר גמלים, הרבה לוחמים יוצאים וכנראה שאתה בערך אף-פעם לא תצא לקרב .

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה לגמדים:
    :

מה תעשו ? איך תגיבו ?
    "את זה אני צריך ללבוש? איכס..." אומר ואז אלבש את הבגד זהב ישן לטקס, 'הייתי רוצה בגד זהב חדש אמיתי...' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מתלבש לטקס.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם משתמש: Naruto
    שם במשחק: קאפריק
    אימפריה: אורקים
    מקצוע: לוחם
    ציוד: קסדת ברזל + פטיש קרב, מגן עץ, שריון ברזל
    חיים:
    הערות\הארות\ברוקולי קצוץ דק דק: דק דק
    חמוף

15. היכל התהילה
    קלארק
    אתה לובש את הבגד באי רצון (למרות שהבגד הזה רק אצילים לובשים אותו ) בעוד שהגמד אוכל לו כמה דברים של איש שמן במיוחד
    מה תעשה ? איך תגיב ?

קאלדין
    בעודך רץ לעבר הפילים כולם יוצאים מן העיר, ומגיעים עדר קיפודים ועדר גמלים, הרבה לוחמים יוצאים וכנראה שאתה בערך אף-פעם לא תצא לקרב .
    'שמן' אחשוב לעצמי ''נו מתי הטקס הזה כבר יתחיל?'' אשאל אותו

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •