Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mObK5XD8udk[/YOUTUBE]

מישהו כבר ראה את הסרט או הולך לראות בקרוב את הסט ורוצה לתת את דעתו?

אני הולך לראות את הסרט היום ב-23:30 קראתי את הספר משהו כמו 6 פעמים ולדעתי הולך להיות גדול גם לפי הטרייל הספר ותגובות מאנשים שכבר ראו

הרגע חזרתי 2:30 בלילה הסרט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    לא כמו הספר שהוא ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אבל גם הוא היה טוב
    היו שינויים די גדולים אבל נחמדים
    היה מלא דברים מכל סרט/ספר קודמים
    אבן החכמים: הקטע שמראים שהארי נבחר לגריפינדור, הקטע שהילדים עוזבים (חבל שלא הראו את הקטעים מהספר שג'יימס מתעלל באלבוס זה די מצחיק), וכשהם נמצאים בגרינגוטס
    חדר הסודות: הקטע שרון והרמיוני נכנסים אליו, כנוויל מוציא את החרב מהמצנפת
    האסיר מאזקאבן: יש קטע בסוף הסרט שסיריוס אומר להארי שכל מי שאוהבים נמצא כן (מצביע לליבו של הארי) ובסרט השראיתי סיריוס כשהוא חוזר מאבן האוב הוא אומר לו דבר דומה (משום מה כמעט בכיתי זה די עצוב...)
    גביע האש: אין כל כך אבל נגיני מזכירה כי וולדמורט הייה מסתובב איתה הרבה בסרט הרביעי, וההגיגית
    מסדר עוף החול: חדר הנחיצות,
    הנסיך חצוי הדם: החדר שבו הארי מחביא את הספר של הנסיך

לסיכום:
    נורא אהבתי את הסרט והיו קטעים מאוד עצובים ולא הראו את הקטע שהארי מחזיר את השרביט שלו למצב תקין וגם היה נורא עצוב שנגמר הסרט... והייתה אישה באולם שמחאה כפיים כל 2 דקות זה היה מעצבן...
    תקראו קודם את הספר ואז תראו את הסרט!!!
    נערך לאחרונה על ידי MultiKill, 07-15-2011 בשעה 03:45 AM
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

2. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ראיתי אותו בהקרנה הראשונה שלו בבוקר הוא סרט אחד הנדירים שראיתי מכל הסרטים שראיתי !!
    רק חבל שעכשיו אין יותר סרטים כמו זה :\ אני אפילו יצאתי עם הרגשה מזה רעה מהסרט עד עכשיו יש לי תחושת ריקנות בבטן מזה (אני גדלתי על הארי פוטר והייתי מכור מאז שאני מכיר את עצמי עד היום ;) )
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mc shay צפה בהודעה
    ראיתי אותו בהקרנה הראשונה שלו בבוקר הוא סרט אחד הנדירים שראיתי מכל הסרטים שראיתי !!
    רק חבל שעכשיו אין יותר סרטים כמו זה :\ אני אפילו יצאתי עם הרגשה מזה רעה מהסרט עד עכשיו יש לי תחושת ריקנות בבטן מזה (אני גדלתי על הארי פוטר והייתי מכור מאז שאני מכיר את עצמי עד היום ;) )
    היית בבכורה?? כיף לך
    גם אני גדלתי על הארי פוטר ואני מעריץ גדול... חבלך שניגמר.. אבל תמיד אפשר לראות שוב בטלביזיה או לקרוא שוב..
    אני קראתי כמה פעים את כל הסידרה לפי הסדר וזה תמיד כיף לקרוא שוב...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

4. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuval Ramot צפה בהודעה
    היית בבכורה?? כיף לך
    גם אני גדלתי על הארי פוטר ואני מעריץ גדול... חבלך שניגמר.. אבל תמיד אפשר לראות שוב בטלביזיה או לקרוא שוב..
    אני קראתי כמה פעים את כל הסידרה לפי הסדר וזה תמיד כיף לקרוא שוב...
    כן הייתי בבכורה אבל לא בבכורה בבתי קולנוע הגדולים (יעני לונדון או בתל אביב \ סינימה סיטי התכוונתי לאחת מההקרנות הראשונות בארץ ) לא ראיתה את הסרט עוד ?
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי mc shay צפה בהודעה
    כן הייתי בבכורה אבל לא בבכורה בבתי קולנוע הגדולים (יעני לונדון או בתל אביב \ סינימה סיטי התכוונתי לאחת מההקרנות הראשונות בארץ ) לא ראיתה את הסרט עוד ?
    הרגע חזרתי 2:30 בלילה הסרט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    לא כמו הספר שהוא ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אבל גם הוא היה טוב
    היו שינויים די גדולים אבל נחמדים
    היה מלא דברים מכל סרט/ספר קודמים
    אבן החכמים: הקטע שמראים שהארי נבחר לגריפינדור, הקטע שהילדים עוזבים (חבל שלא הראו את הקטעים מהספר שג'יימס מתעלל באלבוס זה די מצחיק), וכשהם נמצאים בגרינגוטס
    חדר הסודות: הקטע שרון והרמיוני נכנסים אליו, כנוויל מוציא את החרב מהמצנפת
    האסיר מאזקאבן: יש קטע בסוף הסרט שסיריוס אומר להארי שכל מי שאוהבים נמצא כן (מצביע לליבו של הארי) ובסרט השראיתי סיריוס כשהוא חוזר מאבן האוב הוא אומר לו דבר דומה (משום מה כמעט בכיתי זה די עצוב...)
    גביע האש: אין כל כך אבל נגיני מזכירה כי וולדמורט הייה מסתובב איתה הרבה בסרט הרביעי, וההגיגית
    מסדר עוף החול: חדר הנחיצות,
    הנסיך חצוי הדם: החדר שבו הארי מחביא את הספר של הנסיך

לסיכום:
    נורא אהבתי את הסרט והיו קטעים מאוד עצובים ולא הראו את הקטע שהארי מחזיר את השרביט שלו למצב תקין וגם היה נורא עצוב שנגמר הסרט... והייתה אישה באולם שמחאה כפיים כל 2 דקות זה היה מעצבן...
    תקראו קודם את הספר ואז תראו את הסרט!!!
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    הטריילר נחמד ולא יותר מזה.
    אם הייתי יכול הייתי אומר להם לשפר את האפקטים שלהם, אבל אין עוד סרט אז אין טעם להתלונן על זה.
    בגלל שהטריילר נחמד והחלק הראשון היה זוועתי אני מניח שגם זה נחמד פלוס.
    אני לא מתכוון לבזבז 50 שקל כדי לראות אותו כשעוד חודש או חודשיים אני אוכל להוריד אותו באיכות Hd.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    הטריילר נחמד ולא יותר מזה.
    אם הייתי יכול הייתי אומר להם לשפר את האפקטים שלהם, אבל אין עוד סרט אז אין טעם להתלונן על זה.
    בגלל שהטריילר נחמד והחלק הראשון היה זוועתי אני מניח שגם זה נחמד פלוס.
    אני לא מתכוון לבזבז 50 שקל כדי לראות אותו כשעוד חודש או חודשיים אני אוכל להוריד אותו באיכות Hd.
    עוד יום יומיים ליתר דיוק...
    הספר פי אלף יותר טוב! קראת?
    ואני ראיתי בVIP ב3D ואין 3D למחשב... אבל עדיין תהנה! אני קורא עכשיו את כל הסידרה מההתחלה אני בספר 3...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

8. אבל הופיר יותר
    עוד יום יומיים ליתר דיוק...
    הספר פי אלף יותר טוב! קראת?
    ואני ראיתי בVIP ב3D ואין 3D למחשב... אבל עדיין תהנה! אני קורא עכשיו את כל הסידרה מההתחלה אני בספר 3...
    יותר טוב, למרות שאני בספק, כל כך קרוב לבכורה יוצא רק איכות מצלמה.
    קראתי רק את הכמה פרקים ראשונים, לצערי לקחו לי אותו אז אני לא קראתי עוד.
    אני מעדיף לא לבזבז את הכסף שלי על VIP ועל 3D, זה עולה הרבה יותר מהחמישים שקלים שהזכרתי קודם ואין טעם.
    איכות ה-HD מספיקה בהחלט, ובכל מקרה אני לא ארצה לראות את האפקטים שלהם בתלת מימד, הם גרועים.
    דרך אגב, בנוגע לקריאה המחודשת, יש לי את 1-6 השביעי כמו שאמרתי נלקח ממני, אני קורא מדי פעם כדי לרענן את הזיכרון אבל לא יותר מזה.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto צפה בהודעה
    יותר טוב, למרות שאני בספק, כל כך קרוב לבכורה יוצא רק איכות מצלמה.
    קראתי רק את הכמה פרקים ראשונים, לצערי לקחו לי אותו אז אני לא קראתי עוד.
    אני מעדיף לא לבזבז את הכסף שלי על VIP ועל 3D, זה עולה הרבה יותר מהחמישים שקלים שהזכרתי קודם ואין טעם.
    איכות ה-HD מספיקה בהחלט, ובכל מקרה אני לא ארצה לראות את האפקטים שלהם בתלת מימד, הם גרועים.
    דרך אגב, בנוגע לקריאה המחודשת, יש לי את 1-6 השביעי כמו שאמרתי נלקח ממני, אני קורא מדי פעם כדי לרענן את הזיכרון אבל לא יותר מזה.
    כיף תמיד לקרוא שוב אני מעריץ גדול של הארי פוטר ואני קורא אותם על בסיס יומי ואני גם מכול לזה קשה להיגמל ואני לא רוצה כל כך...
    למה לקחו לך?
    ותקרא את הספר עצה שלי תקנה זה מאוד שווה! כל כך אהבתי את הספר שלא יצאתי ממנו לרגע קראתי אותו תוך 3 ימים נשארתי ער כל הלילה לקרוא. את השישי משום מה אף פעם לא יצא לי לקרוא אני קורא את הפרק הראשון ואז מתיאש הוא כתוב גרוע בניגוד לשאר, מלא אמרו את זה שהוא לא טוב... אבל הפעם אני קורא אותו...! והסרט נחמד אפקטים גרועים...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

FC:

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

10. אבל הופיר יותר
    כיף תמיד לקרוא שוב אני מעריץ גדול של הארי פוטר ואני קורא אותם על בסיס יומי ואני גם מכול לזה קשה להיגמל ואני לא רוצה כל כך...
    למה לקחו לך?
    ותקרא את הספר עצה שלי תקנה זה מאוד שווה! כל כך אהבתי את הספר שלא יצאתי ממנו לרגע קראתי אותו תוך 3 ימים נשארתי ער כל הלילה לקרוא. את השישי משום מה אף פעם לא יצא לי לקרוא אני קורא את הפרק הראשון ואז מתיאש הוא כתוב גרוע בניגוד לשאר, מלא אמרו את זה שהוא לא טוב... אבל הפעם אני קורא אותו...! והסרט נחמד אפקטים גרועים...
    כן, זה די כיף, מדי פעם כשמשעמם זה מעביר את הזמן טוב.
    הספר בעיקרון לא שייך לי, הוא של אח שלי, אבל הוא השאיל אותו לחבר שלו והוא לא החזיר לו את זה עדיין אז אני לא יכול לקרוא.
    השישי נחמד, האמת שבמקרה שלו העדפתי את הסרט עליו, הוא פחות מעניין מהאחרים אבל זה משלים משהו חסר ביניהם, כדאי לקרוא בכל זאת.
    חמוף

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •